2008 Aralık Anneleri

ahh canıım çok geçmiş olsun yaaaaa.. bunları el mahkum atlatacaklar ama İnşallah erk.e bulaşmamıştır.. minicik daha o :1no2: kıyamam size yaa.. tez vakit iyileşir İnşallahta verdiği kilonun 2 katını geri alır ata.cık :teselli:

yok canım ya sünnetli değil. yerimseniben

bu arada artık burada yazmasa da takip eden arkadaşımız Zeynepvuralın Elifnazı ilk diş çıkaran bebeğimiz di. hatırlatmak isteim...:jeyyar:

sünnetsizkenmii yapışmışşş .. baq bunu bilmiodum. demek hertürlü masaj lazımmış.. bu arada doğru elifnazıı unutmamak lazım apla.. zeynep nie yazmio :uhm:

ohh be rahatladım bikere buluştumusda gold.a sormustum bende yok demiştii.. bende hemmen kulak çubugu işine başliyorum kaydirigubbakcemile3 sağol canım.. ben sezeryan yerimle elleşmeye bayılıom hergun iz geciomu die kontrol ediom :roflol: manyaqmıyım ne

canım çook saol bu paylaşım için.. bu dediğin yer yeşilköydeki gymboree bebek gelişim ve eğlence merkezimi ?? burayı hep merak ediodum bende deneme için 1-2 seans katılmak istiodumm.. merak ettim şimdi aynı yermi acaba dieeeeee

hihoyyytbizimde incimiz çıkmıştır kızlar.alttan sırıtoyr bize tırtıklı bi şekilde:teytey:

ANAYYYYYYYYYYY kız senin ilkimin günleridr huysuzluğu belli olduu demek dişi geldi tırtıkk tırtıkkk ayy çok sewindim çook heycanlandım böle hbrleri alınca ya tebrikler bıldrcınımmmm alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:

misscim benim de öleydi,
banyolarda bolca keseledim geçti..
sağol canımm bende hemen bugun yapcem a.s.

ay ne güzel yaa bebişleriimizz büyüüyooooo hihoyyyt tebrik ederinnnn cicim sizide kayra abilik yaptı demekk denizle onuraa.. onurda başlamışş alkisalkisalkis şimdi bunları yapıolar buyuduklerinde beraber maçada giderler İnşallah:asigim:

ben geldimmmmmmmm öfffffff yaaaa ne sikici birgün deli olcam.
evden içeri giresim yok gittiğim yerdede bir saatten fazla oturasım yok
menapozamı giriyorum neeeeeeeeee

:roflol::roflol::roflol::roflol: kız sabah sabah Allah seni napmasın deliiiii... ayyyyyyyy çok hoşsun elviracımm.. menopozluuymuş :roflol::roflol:

günaydın sana da misscim.
aynen ben ankaraya geleli beri hava kapalı burdada.
yaw bana ankarada güneşli hava görmek haram heralde..
bi lanet var galiba -tatlicadiarzu-

ah canım bilmemmii ankaranın havası zordur vallaa.. accık daha sıkın dişinizi haftaya kesin yada en gec haziranın ilk haftasıylaa güneş accakk bidada kapanmicak İnşallaahh.. sende bol bol gezersin kızçenle

evet canım aynen gymboree ben onlara senden de bahsettim aslında sana yuzyuze anlatacaktım hemen telefonunu istediler sormadan veremem dedim, haftaya yine çağırdılar ucretsiz :jeyyar: gel beraber gidelim

kızlar ya dönen bebikleri nasıl zapdetiyorsunuz valla bugun kk.ya gireceğim, iki gidim muhabbet edecegim diye 8.30.da kalktım artık Deniz'i yalnız birakamıyorum ben ya peri gibi ayağımda sallayacağim ya da varsa bir çözüm öneriniz, lütfen önerin hihoyyyt
yere yorgan serip oraya yatırayım orda dönsün dursun diyorum ne dersiniz?

canımcım buldum.
burdan yazayım,
özel mesaj için bekle diyor :))

kontrol panelinden
ayarlardan seçenekleri düzenleye gir.
orda ziyaretçi mesajları diye bir kısım var.
tik koy :)

sonra en altta değişiklikleri kaydet de..
bu sefer olucak :))

en güzeli bence de...

gunaydin arkadaslar nasilsiniz ?bebisler nasil ?

benim bebis gece ateslendi :çok üzgünüm:
sabahladim
doktorumuz yerinide 17 :00 de aciyor :bbo:
sabahtan beri agliyor :çok üzgünüm:
az once zar zor doyurdum da uyuttum kuzumu

günaydın zepcim..

ya başka doktora götürsen kuzuyu??:çok üzgünüm:

canım ço kgeçmiş olsun
umarım uyandığında birşeyi kalmamış olur annesi

walalhi canım bende senin gibiyim hiç durmak bilmez
evde doğru düzgün k.k girmek nasip olmuyoo iki kelime yazamıyorum
ancak işe geldiğimde kk girebiliyomm
sen yinede yere yorgan ser dursun istediği kadar hareketlensinn sende rahatlarsın azucuk:içelim:

evet canım aynen gymboree ben onlara senden de bahsettim aslında sana yuzyuze anlatacaktım hemen telefonunu istediler sormadan veremem dedim, haftaya yine çağırdılar ucretsiz :jeyyar: gel beraber gidelim

gelmemmii canım yaa.. ne zamandır aklım ordaydı bnmde.. gidelim ilk derse hemen.bak ne güsel fırsat olduu.. hem nerde beleşş oraya yerleşşş dimi ama :jeyyar: dermişim :roflol:

canım beni biliosun ben zaptedemiyorum. düzüne yani sırtüstü dönmeyi beceremediği için sürekli ters pozisyonda yoruluyo ve ben peşinde koşturup duruom düz çevircem die.. yere örtüler seripte denedim yine zaptedemedim ben. hertürlü sıkılıo.. oyalamak eğlendirmek iyicer zorlaştı. habire cööee oynuos o idare edio baya :roflol: son günlerde bende sık giremedim. o yüsden varsa özel bi öneri getirecek olan bende seve seve dinlerim.

canım çok geçmiş olsun yaa.. sen gerçi tecrübeli annelerimizdensin ateşle başedebilirsin yada anlarısın neyi oldugunu ama 17ye kadar beklicekmisin. bi hastaneye götürsen önden sonra doktoruna geçsen :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…