- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.321
Bizim Erk Bey de 1 haftadır dönüyor ama dişten hala bir haber yok. Açıkçası Ata ile uğraşmaktan pek de Erkle ilgilenemiyorum. Çünkü Ata hala iyileşemedi :1no2: Bugün tekrar dr a götürdük. Kan tahlili istedi. Tahlil sonucu da antibiyotik verdi. Eve döndüğümüzde Ata kafasında minik bir sivilce bulmuş. Tabi ben hastalık 3 haftadır sürdüğü için kafamda binbir türlü şey kuruyorum. Neyse akşam saat 10 gibi kafasındakini eşime gösterdim. Baktım kafasında birkaç tane daha oluşmuş. Birden kafamda bir şimşek çaktı. Hemen Atayı soydum. Bir de ne göreyim. Bütün vücudu benek benek ve bazıları da su toplamış. Anlayacağınız büyük oğlum ilk bulaşıcı hastalığını geçiriyor. Bu aralar suçiçeği özellikle okullarda çok yaygın. Ata da muhtemel boğaz enfeksiyonunu atlatamadan üstüne bir de su çiçeği kaptı. Zavallı oğlumbir deri bir kemik kaldı. 3 haftada 4 kg verdi. Bu arada dr a da sinir oldum. Anlamadı adam suçiçeği olduğunu... Ben çok dr taraftarı biri değilimdir. Kırk yıl da bir götürdüm. Onda da başıma bu geldi. Sinir oldum. Ay inşallah Erk e geçmemiştir :uhm:
yok canım ya sünnetli değil. yerimseniben
bu arada artık burada yazmasa da takip eden arkadaşımız Zeynepvuralın Elifnazı ilk diş çıkaran bebeğimiz di. hatırlatmak isteim...:jeyyar:
Miss benim de göbek deliğim öyle koyu idi.Banyodan sonra kulak pamuğuyla sildim birkaç kez.Temizlendi şimdi.Deri kalıntısı gibi birşey herhalde.Göbeğimin ameliyat yeri olan kısmı da koyu renkti.Onu da kesele dedi doktor.İki ay sonra falan keseleyebilmiştim korkudan.Neredeyse hala sakınıyorum göbeğimi.Belki zayıflarsam geçer bu korku-tatlicadiarzu- Bu da zayıflama bahanem olsun.Albeni bahanesi gibi oldu ama neyse delikafadulden
kızlar inanmazsınız ben bugun oğlumu bir oyun grubuna götürdüm..
Hafta sonu bir alışveriş merkezinde kaydımızı almışlardı bu sabah arayıp tanıtım amaçlı ücretsiz bir ders için çağırdılar bende 2 gundur annemlerdeyim, çağırdıkları yer çok yakın denk düştü yani biz de gittik...
Bu kadar bebek ne anlar demeyin biz çok eğlendik...
Bu dönemde yapmamız gerekenleri söylediler ellerinize tercihen kırmızı oje sürüp tek tek parmaklarımızı kukla gibi kullanıp oyunlar yapabilirmişiz, ayna çok önemli mutlaka aynaya baktırın, bilek ve eklem yerleri hariç masaj çok önemli, bir de deniz topu gibi bir topla oynadık çok keyifli oldu, bir de göz temasını yakalayıp konuşmak çok önemliymiş..
hihoyyytbizimde incimiz çıkmıştır kızlar.alttan sırıtoyr bize tırtıklı bi şekilde:teytey:
sağol canımm bende hemen bugun yapcem a.s.
misscim benim de öleydi,
banyolarda bolca keseledim geçti..
bizimkide bir süredir dönüyor, Kayra dan öğrendi herhal kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizim bebek telsizinin mavi ısığı var birkaç gecedir Deniz'i mavi ters dönmüş mavi ışığa doğru yol almaya çalışırken buluyorum... [
ben geldimmmmmmmm öfffffff yaaaa ne sikici birgün deli olcam.
evden içeri giresim yok gittiğim yerdede bir saatten fazla oturasım yok
menapozamı giriyorum neeeeeeeeee
günaydın sana da misscim.
aynen ben ankaraya geleli beri hava kapalı burdada.
yaw bana ankarada güneşli hava görmek haram heralde..
bi lanet var galiba -tatlicadiarzu-
missss yerimseniben
kızlar bu ara topikler arasında çoook ilgi gören ve işimize belki yarayabilecek bir başlık
çatlakları olanlar okusun
http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlakta-neymis-torunum.html
günaydın edam
günaydın edam
kızlar ya dönen bebikleri nasıl zapdetiyorsunuz valla bugun kk.ya gireceğim, iki gidim muhabbet edecegim diye 8.30.da kalktım artık Deniz'i yalnız birakamıyorum ben ya peri gibi ayağımda sallayacağim ya da varsa bir çözüm öneriniz, lütfen önerin hihoyyyt
yere yorgan serip oraya yatırayım orda dönsün dursun diyorum ne dersiniz?
hoşgeldin canımmm
aslında bebekli olunca insanın evi gibisi yokyur bana göre ama anne evide bi yerde kendi evi sayılır tabii..
canım ya tecrübeli bir anne olarak bu his ne zaman geçecek söyler misin bize?
aynen bende öyleyim elviracım gerci benim ki çocuktan dolayı biraz öyle eskiden hele de hamileyken annemlerden, kayınvalidemlerden çıkmak istemezdim şimdi yemek yiyip kaçıyorum hemenben geldimmmmmmmm öfffffff yaaaa ne sikici birgün deli olcam.
evden içeri giresim yok gittiğim yerdede bir saatten fazla oturasım yok
menapozamı giriyorum neeeeeeeeee
gunaydin arkadaslar nasilsiniz ?bebisler nasil ?
benim bebis gece ateslendi :çok üzgünüm:
sabahladim
doktorumuz yerinide 17 :00 de aciyor :bbo:
sabahtan beri agliyor :çok üzgünüm:
az once zar zor doyurdum da uyuttum kuzumu
sabahladim
kızlar ya dönen bebikleri nasıl zapdetiyorsunuz valla bugun kk.ya gireceğim, iki gidim muhabbet edecegim diye 8.30.da kalktım artık Deniz'i yalnız birakamıyorum ben ya peri gibi ayağımda sallayacağim ya da varsa bir çözüm öneriniz, lütfen önerin hihoyyyt
evet canım aynen gymboree ben onlara senden de bahsettim aslında sana yuzyuze anlatacaktım hemen telefonunu istediler sormadan veremem dedim, haftaya yine çağırdılar ucretsiz :jeyyar: gel beraber gidelim
sabahladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?