2008 Aralık Anneleri

günaydın canlarım
hym cim mutlu yıllar canım doğum günün kutlu olsun a.s.

gold cum bhk nın dediği gibicanım eskiden Emirhan anne sütünden başka bir tad bilmiyordu
mecbur süt gelsede gelmesede çekip çeküp sütü coşturuyordu
şimdi aldı başka tadlar
memeyi çekiyo baktı süt yok
kafasını bir o tarafa bir bu tarafa sallayıp almıyor
biliyor başka altarnatiflerin olduğunu
emmedikleri için sütün bittiğini sanıyorum ben
emseler süt dolacak memişler

kızlar ben 2 gün yokum
annemde kalıcam
c.tesi pazar fakülte sınavlarım var
oğlana bakıcak anacım
şans dileyin bana lütfen :lepi:
öpüyorum hepinizi
güzel bir hafta geçirin emii a.s.

Son düzenleme:
selam kızlar. iki gündür okuyorum ama bi türlü yazamadım kusura bakmayın...
bhk ve nurgün cüm inş. sütleriniz geri gelir annişlerim.
stres yapmayın. gelmezse de canınız sağolsun.
bu zamana kadar verdiniz bebişlere sütünüzü...
elifcinoma noolmuş ya canım benim. inş. bir an önce toparlar kendini.
Anitamızın da ikinci dişi gelmiş hayırlı olsun...
bizde henüz tık yok ama bu ara baya huysuz olduk ve sürekli kaşınıyoruz yolda sanırım.
daha önce deyindim mi hatırlayamadım ama szk nın oğluş da çıkarmış ilk incisini hayırlı olsun diyelim
başka...
korunmaya gelince bizde de 3 yıldır eşim korundu şimdi de öyle oluyo tabiii fırsat bulabilirsek
şu an itibariyle benim itibar da yerlere indi :roflol:

slm kizlar
hymcim dogum gunun kutlu olsun canim benim nice mutlu saglikli yillara isallah
kizlar bugun oglum asi oldu
doktora el ayak terlemesini sordum cok normal dedi kendiler
corbaya baslayalimmi dedik erken dedi ama meyve puresinin yaninda yogurtada baslayabilirmisiz
ama kilo ve boyunu ölcmedi bidahaki gidisine yapacaklarmis
enson 3.5 aylikti olculdugunde 5 ay bitti yine yapmadilar ta 6,5 aya kadarda ogrenemeyecem malesef
oglumun suana kladar ateside cikmadi sukur oncekinde baya yukselmisti

sınava girecek arkadaşlara Allah zihin açıklığı versin inşallah iyi geçer. Bugün sağlık ocağına aylık takibine gittim. boyu 68 cm. kilosu 7.600 gr dedi . geçen aydan bu aya yaklaşık 400 gr almış.Bana az gibi geldi acaba yetersiz mi besleniyor. Dr sordum gayet iyi diyip geçiştirdi .Birsitede bebekler 5. ayın sonunda doğdukları kilonun 2 katı olur diyordu. Tugba 4.100 gr doğmuştu 8 kiloyu geçmesi lazım . Kafama takıldı sizin bebişlerin durumu nasıl

hymcim ve maydanozcum,

doğum gününüz kutlu olsun, ailenizle nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim.a.s.

aklıma geldi maydanozcum sana bişey itiraf edeceğim

ben senin buraya ilk geldiğin günlerde seni hiç sevmiyordum biliyormusun,

nedeni;

gebeliğimizin ilk haftalarıydı, mide bulantılarım had safhada idi ve en tiksindiğim şey maydanozdu, adını bile duymaya tahammülüm yoktu-tatlicadiarzu-

foruma giriyordum bakıyordum maydanoz nicki:1hug:

siteye girmeden önce sen yoksundur diye ümit ederdim her seferinde:tomato:

itiraf ettim rahatladıma.s.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

özlemciim benimkiler çok düşük kilolu doğmuşlardı ve 5. ayın sonunda doğum kilolarının 3 katı oldular şimdi 6. ayın sonunda kiloları henüz 7400 kg.,

5. ayda 750 gr almışlardı,

6. ayda 410 gr almışlar,

normal dedi doktorumu<.

seninkide normal bence, her bebeğin gelişimi aynı olmaz.karşılaştırma yaparak moralini bozma

HYM60 ve MAYDANOZ
doğum gününüz kutlu olsun.a.s...eş ve çocuklarınız ile birlikte nice nice sağlık huzur dolu yıllar dilerim..:1hug:..

ÖYLE canımcım mukadderat... sütlü veya sütsüz hepimiz yavrularımız için her konuda herseyin en iyisini istiyor, elimizden gelenin en iyisini de yapiyoruz da...Ben sadece biraz tabir yerindeyse çabanıza gaz vermek istedim..

slm hatunlar...
tünaydınlar çok sıcak bir gün var bugün bizim ellerde....
az önce evimize dönmek zorunda kaldık bu yüzden
oğlumun okuluna gittik neyseki aramız yakın hemen dönebildik evimize...
bu arada veli arkadaşlar kızçemi neredeyse yiyeceklerdi ganimetimi zor zahmet kurtarıp eve döndük çok şükürrr:bbo:

hmy ve maydonozzzzz
doğum gunleriniz kutlu olsun nice nice yaslarınız olsun sağlık ve mutlulukla inşallah...
esleriniz ve çocuklarınızla...tabii kk annişleriyle :)))

Saol canım.Maşallah bebişlerin 5.ayda güzel kilo almışlar . Düşük doğmalarına rağmen toparlanmışlar. Ben 4. ayı bittiğinde işe başlamak zorunda kaldım öğlenleri bile emzirmeye gittim ama nede olsa evdeki gibi olmuyor . Bu ara ek gıdalara da başladık acaba yeterince beslenemedi mi diye endişelendim ama dediğin doğru herbebeğin gelişimi aynı değil .Sanırım bundan sonra kilo alımları da azalıcak . Allah hepsine can sağlığı versinde:Saruboceq: teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…