- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.121
Alıntı:
goldgelb kullanıcısından alıntı
kızlar özellikle nurgun ve bhk aslında tüm geçmişi henüz okuyamadım belki konuyla ilgili yazılmıştır.
Ben çok arastırdım 6. ayda gercekten Szk nın deyimiyle sütler otlamaya gidiyor maleseff... Sayet siz çalışan bir anneyseniz ya da benden bu kadar ben yavas yavas sütten keseyim diyorsanız bu dönem bunun için bir fırsat olabiliyor ama yok ben iddaliyım daha 1.5 yasına kadar emzireceğim ben diyorsanız aynen ilk doğum yaptığımız reçetelere geri dönmelisiniz... o dönem yediklerinizi yemeli, gerekirse, süt yaptığına lohusa şerbeti içmelisiniz...Bol bol dinleneceksiniz ve malesef su ve salata ile olmuyor bu iş (keşke olsa) anacım, bol bol süt yapiyor denen şeylerden tüketeceksiniz....Düşünce gücü çok önemli sütlerinizi geri çağırın mutlaka gelecektir.. ınanın çok örnek biliyorum...
ben ilk doğum yaptığım zamanlarda da denemedik şey bırakmamıştım.
işe yarayan tek sey bin kere söyleyip kabak tadı verdiğim üzere :bbo: yulaf olmuştu.
bi tek o göğüslerimi dolduruyordu.
hatta öyle ki sızlıyordu yani..
kaç gündür cok afedersiniz atlar gibi yulaf yiyorum.-tatlicadiarzu-
az olan sütüm bile gitti bugün itibariyle.
emzirdikçe de gelir diyorlar tamam da,
az olunca betül de emmek istemiyor ki :çok üzgünüm:
iki çekip bırakıyor.
durduk yere ben de asla kızımı sütten kesmek istemem.
çalışmıyorum da zaten,
yazık di mi kızıma:asigim:
saolasın goldcum.
ben gayret etmeye devam edicem.
vardır bunda da bir hayır.
yok eğer sütüm geri gelmezse de Allahın takdiri diyip,
mevcut halimize şükretmek gerekecek..
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:aklıma geldi maydanozcum sana bişey itiraf edeceğim
ben senin buraya ilk geldiğin günlerde seni hiç sevmiyordum biliyormusun,
nedeni;
gebeliğimizin ilk haftalarıydı, mide bulantılarım had safhada idi ve en tiksindiğim şey maydanozdu, adını bile duymaya tahammülüm yoktu-tatlicadiarzu-
foruma giriyordum bakıyordum maydanoz nicki:1hug:
siteye girmeden önce sen yoksundur diye ümit ederdim her seferinde:tomato:
itiraf ettim rahatladıma.s.
sınava girecek arkadaşlara Allah zihin açıklığı versin inşallah iyi geçer. Bugün sağlık ocağına aylık takibine gittim. boyu 68 cm. kilosu 7.600 gr dedi . geçen aydan bu aya yaklaşık 400 gr almış.Bana az gibi geldi acaba yetersiz mi besleniyor. Dr sordum gayet iyi diyip geçiştirdi .Birsitede bebekler 5. ayın sonunda doğdukları kilonun 2 katı olur diyordu. Tugba 4.100 gr doğmuştu 8 kiloyu geçmesi lazım . Kafama takıldı sizin bebişlerin durumu nasıl
kızlar ya halen saçı döküln varmı.acayip dökülüyo benim yaında kel kalcam yav,kısacık kestirmeye karar verdim he-tatlicadiarzu-
lohusalıkta bebek anneye tanımaya basladı mı saçlar dökülmeye başlar derler ama ne zaman biter kimse söylemedi delikafaduldendelikafadulden benim de fena öyle ki geçtiğim yeri döktüğüm saçlardan anlıyorlar... Saçlar taze dökülmüş gold fazla uzaklasmış olamaz gibi sırnaşık şey
canım bende o gün meail attımm
bayağı bi fırcaladım desem yerdir hani
banada aynı cevap geldi yokmuş adresim
aynen canım benim adresim ilk üye olurken yazmıştım
demek başka bişey bulamadılar ne yapsınlar
bugünde meail atmışlar
adresinize gönderiliyoo diye:roflol:
aynen canım yine haberleselim gelince, bu işe baş koydum ben! Alacam onu numuneleri...
doğumdakilerle sünnettekilerle baya kendime çeki düzen veririm herhalde.
ajda pekkan yanımda halt etmiş derim:roflol:
ooooo Elviram senin hasılat iyi galiba bacım,kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ELİFCİNOOOMMM canım biz senin nesenle neselenmeye, azminle azimlenmeye alışmışızzz yapma böyle anacım.. Biliyorum arada geliyorlar insana (lohusalık bir yıl sürermiş onun da etkisi bunlar) bırak işi gücü katıl bize keyifin yerine gelsin...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ben ilk doğum yaptığım zamanlarda da denemedik şey bırakmamıştım.
işe yarayan tek sey bin kere söyleyip kabak tadı verdiğim üzere :bbo: yulaf olmuştu.
bi tek o göğüslerimi dolduruyordu.
hatta öyle ki sızlıyordu yani..
kaç gündür cok afedersiniz atlar gibi yulaf yiyorum.-tatlicadiarzu-
az olan sütüm bile gitti bugün itibariyle.
emzirdikçe de gelir diyorlar tamam da,
az olunca betül de emmek istemiyor ki :çok üzgünüm:
iki çekip bırakıyor.
durduk yere ben de asla kızımı sütten kesmek istemem.
çalışmıyorum da zaten,
yazık di mi kızıma:asigim:
saolasın goldcum.
ben gayret etmeye devam edicem.
vardır bunda da bir hayır.
yok eğer sütüm geri gelmezse de Allahın takdiri diyip,
mevcut halimize şükretmek gerekecek..
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
özlemciim benimkiler çok düşük kilolu doğmuşlardı ve 5. ayın sonunda doğum kilolarının 3 katı oldular şimdi 6. ayın sonunda kiloları henüz 7400 kg.,
5. ayda 750 gr almışlardı,
6. ayda 410 gr almışlar,
normal dedi doktorumu<.
seninkide normal bence, her bebeğin gelişimi aynı olmaz.karşılaştırma yaparak moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?