- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.141
slm kizlar
hymcim dogum gunun kutlu olsun canim benim nice mutlu saglikli yillara isallah
kizlar bugun oglum asi oldu
doktora el ayak terlemesini sordum cok normal dedi kendiler
corbaya baslayalimmi dedik erken dedi ama meyve puresinin yaninda yogurtada baslayabilirmisiz
ama kilo ve boyunu ölcmedi bidahaki gidisine yapacaklarmis
enson 3.5 aylikti olculdugunde 5 ay bitti yine yapmadilar ta 6,5 aya kadarda ogrenemeyecem malesef
oglumun suana kladar ateside cikmadi sukur oncekinde baya yukselmisti
aklıma geldi maydanozcum sana bişey itiraf edeceğim
ben senin buraya ilk geldiğin günlerde seni hiç sevmiyordum biliyormusun,
nedeni;
gebeliğimizin ilk haftalarıydı, mide bulantılarım had safhada idi ve en tiksindiğim şey maydanozdu, adını bile duymaya tahammülüm yoktu-tatlicadiarzu-
foruma giriyordum bakıyordum maydanoz nicki:1hug:
siteye girmeden önce sen yoksundur diye ümit ederdim her seferinde:tomato:
itiraf ettim rahatladıma.s.
[QUOTE
aynen canım yine haberleselim gelince, bu işe baş koydum ben! Alacam onu numuneleri...
sağol canım benim. rep verermedim artık bunla idare ediver :)))hymcim ve maydanozcum,
doğum gününüz kutlu olsun, ailenizle nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim.a.s.
ilahi zeaaklıma geldi maydanozcum sana bişey itiraf edeceğim
nedeni;
gebeliğimizin ilk haftalarıydı, mide bulantılarım had safhada idi ve en tiksindiğim şey maydanozdu, adını bile duymaya tahammülüm yoktu-tatlicadiarzu-
sağol canım benim. repimi az önce verdim sana şimdi öpücük veriiim ŞenizŞenizhmy ve maydonozzzzz
doğum gunleriniz kutlu olsun nice nice yaslarınız olsun sağlık ve mutlulukla inşallah...
esleriniz ve çocuklarınızla...tabii kk annişleriyle :)))
sağol canım teşekkür...a.s.doğumgünü olana arkadaşlarada sağlıklı uzun yıllar diliyorum torunlarınızı okşayın inşallah
canım bana en sonunda geldi nihayet ama sanırım zoraki olduğu için pek umursamamışlar
arkadaşıma bez felan sonra bebişinin adı yazılı olan belgeyle bi yığın bilgiler vermişler.benden de kurtulmak için sanırım üstünkörü bişeyler koyup göndermişler.delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
nedeni;
kızlar özellikle nurgun ve bhk aslında tüm geçmişi henüz okuyamadım belki konuyla ilgili yazılmıştır.
Ben çok arastırdım 6. ayda gercekten Szk nın deyimiyle sütler otlamaya gidiyor maleseff... Sayet siz çalışan bir anneyseniz ya da benden bu kadar ben yavas yavas sütten keseyim diyorsanız bu dönem bunun için bir fırsat olabiliyor ama yok ben iddaliyım daha 1.5 yasına kadar emzireceğim ben diyorsanız aynen ilk doğum yaptığımız reçetelere geri dönmelisiniz... o dönem yediklerinizi yemeli, gerekirse, süt yaptığına lohusa şerbeti içmelisiniz...Bol bol dinleneceksiniz ve malesef su ve salata ile olmuyor bu iş (keşke olsa) anacım, bol bol süt yapiyor denen şeylerden tüketeceksiniz....Düşünce gücü çok önemli sütlerinizi geri çağırın mutlaka gelecektir.. ınanın çok örnek biliyorum...
bende sizden gaza gelip bi güsell döşedim sert sert bi mail nie bana gelmii diee.. onlarda adresiniz elimizde ama sıraya konulmuş paketler.. 1 hafta 10güne sizde olur asla ayrımcılık yapmıyorus falan die binbir telaş tel ettiler :roflol: ama size özel önden bi paket hazırlattırıorum gönderiyorum dediler dün bakalım ne gelecek . baştan savma bişiyse yoluviririm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kız Allah iyiliğini versin yarıldım buradaa :lepi: bu arada ben bi itiraf topiği açalım istiom aralık anneleri başlığı altında bu tür şeyler için nedersiniz.. ysk pardon bhk bacım nedersin izin verilirmii :teytey:
bnmkide galiba otlaktaa :çok üzgünüm: şişmişlerdi ne güsel geri gittilerr ama bakmıom heç kendimee :çok üzgünüm: biri beni dürttsüünnnnn
bu arada edolinam 2. incinimi gelmişş hayırlı olsun yaaaa ne güsel bende sabırsıslanmaya başladım
HYM.cim mutlu yıllar güzeller güzelii.. Allah ailenle evladınla ömür boyu sağlık sıhat mutlulukla nice kutlamalar nasip etsin seni çok sewiyoz a.s.
maydonoz.cumm seninde geçmiş doom günün kutlu olsun mutluluk sağlık sıhat evlatlarınla ailenle uzun ömürler dilerim. herşey gönlünüzce olsun canlarım :1hug:
korunma mevzusu olmuş :jeyyar: bnm durum çok vahimm biz korunmuyoozzzzzzz kaçıyozz geri geri :roflol: ayyyyy rezil oldukkkkk delikafadulden adette yok meydandaa.. :bbo:
başka loracımm ve varsa diğer aşı olanlar geçmiş olsunnnnnnnnn.. sizin orayıda anlamıom zormuymuş tartmak ya.. neyse al marketten 7-8 kilo elma armut bi kucagadaa bebişinn.. ahanda doğal tartı :roflol:
hymcim ve maydanozcum,
doğum gününüz kutlu olsun, ailenizle nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim.a.s.
nedeni;
maydonozcum seninde gecmis dogum gunun kutlu olsun tatlim
HYM60 ve MAYDANOZ
doğum gününüz kutlu olsun.a.s...eş ve çocuklarınız ile birlikte nice nice sağlık huzur dolu yıllar dilerim..:1hug:..
hmy ve maydonozzzzz
doğum gunleriniz kutlu olsun nice nice yaslarınız olsun sağlık ve mutlulukla inşallah...
esleriniz ve çocuklarınızla...tabii kk annişleriyle :)))
doğumgünü olana arkadaşlarada sağlıklı uzun yıllar diliyorum torunlarınızı okşayın inşallah
bende sizden gaza gelip bi güsell döşedim sert sert bi mail nie bana gelmii diee.. onlarda adresiniz elimizde ama sıraya konulmuş paketler.. 1 hafta 10güne sizde olur asla ayrımcılık yapmıyorus falan die binbir telaş tel ettiler :roflol: ama size özel önden bi paket hazırlattırıorum gönderiyorum dediler dün bakalım ne gelecek . baştan savma bişiyse yoluviririm
Biri bana kısaca tekrar geçer mi nedir bu konu?Geçen cuma akşamından itibaren 5 günlük İstanbul ziyaretimde konuşulmuş olabilir.Tüm geçmişi okuyamadım da.
HYM.cim mutlu yıllar güzeller güzelii.. Allah ailenle evladınla ömür boyu sağlık sıhat mutlulukla nice kutlamalar nasip etsin seni çok sewiyoz a.s.
maydonoz.cumm seninde geçmiş doom günün kutlu olsun mutluluk sağlık sıhat evlatlarınla ailenle uzun ömürler dilerim. herşey gönlünüzce olsun canlarım :1hug:
nedeni;
kızlar ya halen saçı döküln varmı.acayip dökülüyo benim yaında kel kalcam yav,kısacık kestirmeye karar verdim he-tatlicadiarzu-
lohusalıkta bebek anneye tanımaya basladı mı saçlar dökülmeye başlar derler ama ne zaman biter kimse söylemedi delikafaduldendelikafadulden benim de fena öyle ki geçtiğim yeri döktüğüm saçlardan anlıyorlar... Saçlar taze dökülmüş gold fazla uzaklasmış olamaz gibi sırnaşık şey
canım bende o gün meail attımm
bayağı bi fırcaladım desem yerdir hani
banada aynı cevap geldi yokmuş adresim
aynen canım benim adresim ilk üye olurken yazmıştım
demek başka bişey bulamadılar ne yapsınlar
bugünde meail atmışlar
adresinize gönderiliyoo diye:roflol:
aynen canım yine haberleselim gelince, bu işe baş koydum ben! Alacam onu numuneleri...
ooooo Elviram senin hasılat iyi galiba bacım,kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ELİFCİNOOOMMM canım biz senin nesenle neselenmeye, azminle azimlenmeye alışmışızzz yapma böyle anacım.. Biliyorum arada geliyorlar insana (lohusalık bir yıl sürermiş onun da etkisi bunlar) bırak işi gücü katıl bize keyifin yerine gelsin...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ehh fena sayılmaz hani sünnettekileride katarsak.sengözlerimebaksanab
ben acil tarafından kestirteyim pipiyi bu böyle pörsük pörsük olmiyyy:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?