2008 Aralık Anneleri

canım geçmiş olsunn .ihşalalhh bi şey cıkmaz canımŞeniz

wallahi alemsin canımm:roflol:kaydirigubbakcemile3
inanırmısın bende gebeliğimde maydonoz nane türü yeşilliklerden cok tıksiniyodumm
hala etkisi üzerimde kalmış.hala ürkerek zorla yerimm.ee malum cok faydalılar
sırnaşık şey

[QUOTE
aynen canım yine haberleselim gelince, bu işe baş koydum ben! Alacam onu numuneleri...

canım bana en sonunda geldi nihayet ama sanırım zoraki olduğu için pek umursamamışlar
arkadaşıma bez felan sonra bebişinin adı yazılı olan belgeyle bi yığın bilgiler vermişler.benden de kurtulmak için sanırım üstünkörü bişeyler koyup göndermişler.
delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

hymcim ve maydanozcum,

doğum gününüz kutlu olsun, ailenizle nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim.a.s.
sağol canım benim. rep verermedim artık bunla idare ediver :)))
ilahi zea
:roflol::roflol::roflol:

hmy ve maydonozzzzz
doğum gunleriniz kutlu olsun nice nice yaslarınız olsun sağlık ve mutlulukla inşallah...
esleriniz ve çocuklarınızla...tabii kk annişleriyle :)))
sağol canım benim. repimi az önce verdim sana şimdi öpücük veriiim ŞenizŞeniz

doğumgünü olana arkadaşlarada sağlıklı uzun yıllar diliyorum torunlarınızı okşayın inşallah
sağol canım teşekkür...a.s.

bende sizden gaza gelip bi güsell döşedim sert sert bi mail nie bana gelmii diee.. onlarda adresiniz elimizde ama sıraya konulmuş paketler.. 1 hafta 10güne sizde olur asla ayrımcılık yapmıyorus falan die binbir telaş tel ettiler :roflol: ama size özel önden bi paket hazırlattırıorum gönderiyorum dediler dün bakalım ne gelecek . baştan savma bişiyse yoluviririm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kız Allah iyiliğini versin yarıldım buradaa :lepi: bu arada ben bi itiraf topiği açalım istiom aralık anneleri başlığı altında bu tür şeyler için nedersiniz.. ysk pardon bhk bacım nedersin izin verilirmii :teytey:

bnmkide galiba otlaktaa :çok üzgünüm: şişmişlerdi ne güsel geri gittilerr ama bakmıom heç kendimee :çok üzgünüm: biri beni dürttsüünnnnn

bu arada edolinam 2. incinimi gelmişş hayırlı olsun yaaaa ne güsel bende sabırsıslanmaya başladım

HYM.cim mutlu yıllar güzeller güzelii.. Allah ailenle evladınla ömür boyu sağlık sıhat mutlulukla nice kutlamalar nasip etsin seni çok sewiyoz a.s.

maydonoz.cumm seninde geçmiş doom günün kutlu olsun mutluluk sağlık sıhat evlatlarınla ailenle uzun ömürler dilerim. herşey gönlünüzce olsun canlarım :1hug:

korunma mevzusu olmuş :jeyyar: bnm durum çok vahimm biz korunmuyoozzzzzzz kaçıyozz geri geri :roflol: ayyyyy rezil oldukkkkk delikafadulden adette yok meydandaa.. :bbo:

başka loracımm ve varsa diğer aşı olanlar geçmiş olsunnnnnnnnn.. sizin orayıda anlamıom zormuymuş tartmak ya.. neyse al marketten 7-8 kilo elma armut bi kucagadaa bebişinn.. ahanda doğal tartı :roflol:

Son düzenleme:
unuttugum varsa affola tam okluyamadım evde bahar temizliiiii varr.. kadın bi girdi çıkamadı işin içinden bu nassı ev die :roflol: kafam bi dünyaa hepsini okuyamadım. szk.ede selam çakıyım akşam okusun bak onada yazamadım yaaaaaaa.. yetişemiom artık szk bacım .. ama temizlik var geçsin toparlarım annemden sonra.. sınava girceklere başarılar.. ay aklımda bişi vardı unuttum yaaaaaaaaa

sağol canım benim... çok teşekkür ederim...
bu arada senin itibar bizimkilerden daha aşağı düştü haberin ola :roflol::roflol:
78 kilo elma mı:uhm::uhm:
sen yazamasan da naniknanik biz anladık bacım 7-8 kilo dediğini...
ben de sizi çok seviyom yaaaa

bnim de unuttuğum varsa afedin kızlar olur mu...... Şeniz

kociş gelmeden uğradım buralara...
gidiim de accik süsleniim adam beni yemee götürcek bugün...:jeyyar:
artık sizlen yarın görüşüveririk...
a.s.:1hug:

hymcim ve maydanozcum,

doğum gününüz kutlu olsun, ailenizle nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim.a.s.

ALLAH(CC)razı olsun canım.Çok teşekkür ederim. Ömrün hayırlı,bereketli,huzurlu,sağlıklı,dilediğin gibi sevdiklerinle ve sevenlerinle geçsin inşallah(amin). a.s.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:teselli: Ayyy,kıyamam ben arkadaşıma.Tüühh,bileydim sen gelince hemen giderdim de rahat ederdin.Çok tatlısın ya,öyle yorgundum ki geçmişi okuyup biraz dinlenecektim.Kızı uyuttum,rahatlayayım istedim.Ama sayende buna gerek kalmadı.ALLAH(CC)razı olsun,sayende içime samimiyetinle sevgin aktı ve tebessümlerle güller açtı bende.Ohhh sen rahatladın ya ben de rahatladım canım.a.s.a.s.:1hug:

maydonozcum seninde gecmis dogum gunun kutlu olsun tatlim

ALLAH(CC)razı olsun canım.Çok teşekkür ederim. Ömrün hayırlı,bereketli,huzurlu,sağlıklı,dilediğin gibi sevdiklerinle ve sevenlerinle geçsin inşallah(amin).
a.s.

HYM60 ve MAYDANOZ
doğum gününüz kutlu olsun.a.s...eş ve çocuklarınız ile birlikte nice nice sağlık huzur dolu yıllar dilerim..:1hug:..

ALLAH(CC)razı olsun canım.Çok teşekkür ederim. Ömrün hayırlı,bereketli,huzurlu,sağlıklı,dilediğin gibi sevdiklerinle ve sevenlerinle geçsin inşallah(amin).
a.s.

hmy ve maydonozzzzz
doğum gunleriniz kutlu olsun nice nice yaslarınız olsun sağlık ve mutlulukla inşallah...
esleriniz ve çocuklarınızla...tabii kk annişleriyle :)))

a.s.

doğumgünü olana arkadaşlarada sağlıklı uzun yıllar diliyorum torunlarınızı okşayın inşallah

a.s.

a.s.

miss12 kullanıcısından alıntı
bende sizden gaza gelip bi güsell döşedim sert sert bi mail nie bana gelmii diee.. onlarda adresiniz elimizde ama sıraya konulmuş paketler.. 1 hafta 10güne sizde olur asla ayrımcılık yapmıyorus falan die binbir telaş tel ettiler ama size özel önden bi paket hazırlattırıorum gönderiyorum dediler dün bakalım ne gelecek . baştan savma bişiyse yoluviririm

Biri bana kısaca tekrar geçer mi nedir bu konu?Geçen cuma akşamından itibaren 5 günlük ıstanbul ziyaretimde konuşulmuş olabilir.Tüm geçmişi okuyamadım da.Teşekkür ederim. a.s.

myadonoz.cum o mevzu.. milupadan mama numuneleri istedik bazısına gelmiş üyelerden bazısına gelmemiş bizde ekstra mail yazıp istedik mevzu bu a.s.
(kızlar bu numunenin eş anlamlılarını türetin bana bi aklıma takıldı günlerdir numune yerine başka bi kelime kullanırdımm gelmio aklıma delircem delikafadulden )

hym.cimm evet 7-8 kilo sen gibi zeki dikkatli gacıdan kaçarmı hiç :roflol:

kso.cum selam dünürümm :içelim: naber

:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey

kızlar ne ettiniz bakem.
bugünde elektirkler yokdu,sıkıldım aldım kızımı gittim sahile sarıyere.gezdik,geldik.
kızım dünden beri bişiy yemiyo kızlar.ağzını kitliyo açmıyo,bende zorlamıyorum.iştahsız ya.diş mi yapıyo ki kızlar anlamadım.zaten kabızlık da var

selamlar ilkim işallah iştahsızlık değildir canım benim oğlum pek yemiyor iştahsız bebk çok zor emmiyor zorla kaşıkla veriyorum ondada çoğu zaman almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…