- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.161
ay elvira alemsin pörsük pörsük
Tünaydın
Nasılsınız?
Biz çok zor bir gece geçirdik.02:00 ye kadar ayaktaydık.Sanırım dişleri zorluyor,patlatıp da çıkamadılar bir türlü. kafamçokkarıştıÇok huysuz, huzursuz, zoraki yiyoruz.Bugün de iki yarım tatlı kaşığı kadar yumurta sarısı yedi.Uyandığında da biraz emmişti.Uyumak istiyor,uykusuz ama uyuyamıyor.Hem 1/2 ölçek tamol hem de 2 saat sonra tüm fitil verdim.Buna rağmen rahatlıyamadı.delikafadulden
Sizler bu dönemde rahatlaması için nelr yaptınız? Teşekkürler.
off kızlar kötü bişey yaşadım, Cemre mamasını içtikten sonra kustu ve boğazını tıkadı kusmuğu, saniyelerce uğraştım kendine gelsin diye, ömrümden ömür gitti. Allahım evlatlarımızı bizlere bağışla yarabbim. çok kötü oldum.
olay anında ilk yardım konusunda ne kadar eksik olduğumun farkına vardım. hemen nette araştırdım, kızlar bir göz atın.
Bebeklerde İlk Yardım - UZMAN TV
maydonozcum şimdi okudum valla yazini.benimkinde de ayni sorun.yemesinde bisorun yok ama uykusu yok.ama canim jelin faydasi var.bide dr.bana fitil verebilirisn yarim dedi.ama jeli denemende fayda var uyuşturuyor.rahatlatiyor.bende uykusuzluktan zombi oldumdelikafaduldenresmen ama bugün cok güzel uyudu.tavsiye ederim canm
kızlaaaar nerdesiniz :)
ben süper süper süper bir gün geçirdim bugün..
hem de kimle bilin bakalım :jeyyar:
off kızlar kötü bişey yaşadım, Cemre mamasını içtikten sonra kustu ve boğazını tıkadı kusmuğu, saniyelerce uğraştım kendine gelsin diye, ömrümden ömür gitti. Allahım evlatlarımızı bizlere bağışla yarabbim. çok kötü oldum.
olay anında ilk yardım konusunda ne kadar eksik olduğumun farkına vardım. hemen nette araştırdım, kızlar bir göz atın.
Bebeklerde İlk Yardım - UZMAN TV
ay çok sinirim bozuldu ya reglim yakın zaten gerginim bu kaynana beni daha çok geriyo oğlumun suluğunu almış komşunun üç yaşındaki koca kızına su içiriyo napıyosun sen dedim ya ağzındaki mikroplar bulaşacak benm oğluma verilirmi ona hiç dedim istedi diyo istedi diye verilirmi koca kız içsin bardakla dedim hemen attım kaynar suya deli olcam yaa
kızlaaaar nerdesiniz :)
ben süper süper süper bir gün geçirdim bugün..
hem de kimle bilin bakalım :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?