2008 Aralık Anneleri

hafta sonu hava güzel, herkes gezmeklere gitmiş, bense bütün haftanın yorgunluğun biraz atabilirsem evi temizleyeceğim

Tünaydın

Nasılsınız?
Biz çok zor bir gece geçirdik.02:00 ye kadar ayaktaydık.Sanırım dişleri zorluyor,patlatıp da çıkamadılar bir türlü. kafamçokkarıştı Çok huysuz, huzursuz, zoraki yiyoruz.Bugün de iki yarım tatlı kaşığı kadar yumurta sarısı yedi.Uyandığında da biraz emmişti.Uyumak istiyor,uykusuz ama uyuyamıyor.Hem 1/2 ölçek tamol hem de 2 saat sonra tüm fitil verdim.Buna rağmen rahatlıyamadı.delikafadulden
Sizler bu dönemde rahatlaması için nelr yaptınız? Teşekkürler.

selam kızlar nasilsiniz bakalim.bütün annelere ve meleklerine güzel hafta sonlari..kızlar 3 haftadir uykuzdum desem yalan olmaz.eylülüm geceleri uyuyamiyor.uyuyor gözler kapali ama saga sola döne döne uyaniyor.sabaha kadar 10 dakkada bi uyaniyor.uykulari cokdüzenliydi
ama busiralar uyumuyordu.bende dün dr.tel actim sordum.durumu anlattim.elini süreklikemiriyor dedim.oda bana %90 diş dedi.jel verdi calgel adinda.geceleri sür cok mucize bi etkiisi yok ama rahatlatir dedi.bende dün geceyatmadan önce sürdüm.bütün gece uyanmadan uyudu.megersem dişmiş güzel kusumu rahatsiz edenmirmirmirmirböyle böyle atlaticaz heralde.şu ilk dişi bicıkarsa gerisi gelecekte sıkıntıları bu yüzden.bende fazla giremiyorum onedenle.hepinizi çok öpüyroum

maydonozcum şimdiokudum valla yazini.benimkindede ayni sorun.yemesinde bisorun yok ama uykusu yok.ama canim jelin faydasi var.bide dr.bana fitil verebilirisn yarim dedi.ama jeli denemende fayda var uyuşturuyor.rahatlatiyor.bende uykusuzluktan zombi oldumdelikafaduldenresmen ama bugün cok güzel uyudu.tavsiye ederim canm

loracim gecçmiş olsun canim.hadi sende atlattin aşısını.ama neden ölçmüyorlar canm ya.biz heray gittigimizde hemen kilosunu boyunu ölçüp sonra muayene ediyorlar.yagizcim nasil oldu.gripti en son.umarim iyilesmiştir canm benm.

herkese iyi hafta sonlarıı alkisalkisalkis gezmelerdemisiniz nöörüyonuz kıııııııı bisde gesmeye gitces hııh bakmayın burda oldumaa :dilcikar:

öpüldünüz a.s.

off kızlar kötü bişey yaşadım, Cemre mamasını içtikten sonra kustu ve boğazını tıkadı kusmuğu, saniyelerce uğraştım kendine gelsin diye, ömrümden ömür gitti. Allahım evlatlarımızı bizlere bağışla yarabbim. çok kötü oldum.

olay anında ilk yardım konusunda ne kadar eksik olduğumun farkına vardım. hemen nette araştırdım, kızlar bir göz atın.

Bebeklerde İlk Yardım - UZMAN TV

Aaahh canım çook geçmiş olsun.Çok üzüldüm,hamd olsun sanırım şimdi daha iyidir.İnşallah bir daha olmaz.:teselli: a.s.

Seni anlıyorum canım,ben de kızıma kavuştuğum ilk 4 saatten sonra bu çaresizliği yaşadım. Biz hamd olsun ki hastanedeyken oldu ve iki ebenin ilk yardımından sonra acile kaldırıldı.
İLk yardım konusunda maalesef ki bilgisiziz.

Nefes alamayıp morardığında ebelerin yaptıklarını izledim.Hemen kızımı ters çevirip, soydular ve ayak bileklerinden tutup topuklarından,ayaklarının altından iyice,kuvvetlice avuç içleriyle vurdular.Hiç acımadan vurdular ki hemen düzelsin.Beni de uyardılar,sıkı sıkı tembihlediler.Böyle bir durumda hiç acımadan kuvvetlice vurmak lazımmış.

Rabbim,kimselere böylesi zor anları yaşatmasın.Evlatlarını bağışlasın(amin).

Esin58,çok teşekkür ederim tatlım.Bende o jeli oğlumda kullanmıştım.Şimdi yeğenim dentinoks jel almış.İki kez kullandım,şifa ALLAH(CC)tan inşallah(amin).Teşekkürler. a.s.
Sağlık Ocağı doktoru ''bu şekilde diş sorunlarının olması dişin hemen çıkacağı anlamına gelmesin,aylarca böyle devam ediyor'' dedi.Hayırlısı artık.

ay çok sinirim bozuldu ya reglim yakın zaten gerginim bu kaynana beni daha çok geriyo oğlumun suluğunu almış komşunun üç yaşındaki koca kızına su içiriyo napıyosun sen dedim ya ağzındaki mikroplar bulaşacak benm oğluma verilirmi ona hiç dedim istedi diyo istedi diye verilirmi koca kız içsin bardakla dedim hemen attım kaynar suya deli olcam yaa

kızlaaaar nerdesiniz :)

ben süper süper süper bir gün geçirdim bugün..

hem de kimle bilin bakalım :jeyyar:

canım yaa neler hissetiğini o an tahmin edebiliyorum ...
çok geçmiş olsunnnn

zeacım aslında günlerdir aklımda foruma yazmak istiyordum bu durumu ama sizleri yok yere panik havasına sokmamak adına sustum hep....
şöyleki;
aralık anneleri Allah yaşatmasın ama acil bir durum karşısında ilk neler yapacağınızı hiç daha önce düşündünüzmü,?şeklinde...
çünkü insanın oan eli ayağı birbirine giriyor yapacağınıda panik olup yapamıyor oysa önceden bir plan yapsak yada düşünsek o an daha kolay olur herşey...
ben bunu düşündüm ve acil ambulans telefonunu telefonun yanına yapıştırdım ve hangi komşuma koşacağımı düşündüm ki Allah yaşatmasın ...
ama bebek bunlar belki tıkanacak belki birşey yutacak amann annelerim siz siz olun hazırlıklı olunnnn

canım özllikle yapıyorlar hiç taviz verme...
benimkide neden bu kadar üzerine titriyosun demezmi geçen gün....
valla az bile titriyorum dedim ona titremiycemde sanamı titriycemmm
bu konuda ben çok hassasım canım dikkati elden bırakma beyenmeyen almasınnnn

esincim maydanozcum çok geçmiş olsunnnn
dorucum sanada kolaylıklar diliyorum hem çalışmak hem bebek zor iş canımmmm
ama annenin bebeğine bakmasıda büyük avantaj bence en azından gözün arkada kalmıyodurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…