- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.181
hmmmmmm şimdi okudum cocostarla buluşmuşsun
ayyy ne kadar çok sevindim iyi olmuş çok iyi olmuş
dostluğunuz daim olsun inşallah
bhkcım ne güzel bir buluşma olmuş. ama ayrıntıları anlatmamışsın. hamza beyi gören şanslılardansın sen:) biz hala göremedik de:)
unuttugum varsa affola tam okluyamadım evde bahar temizliiiii varr.. kadın bi girdi çıkamadı işin içinden bu nassı ev die :roflol: kafam bi dünyaa hepsini okuyamadım. szk.ede selam çakıyım akşam okusun bak onada yazamadım yaaaaaaa.. yetişemiom artık szk bacım .. ama temizlik var geçsin toparlarım annemden sonra.. sınava girceklere başarılar.. ay aklımda bişi vardı unuttum yaaaaaaaaa
kızlar ne ettiniz bakem.
bugünde elektirkler yokdu,sıkıldım aldım kızımı gittim sahile sarıyere.gezdik,geldik.
kızım dünden beri bişiy yemiyo kızlar.ağzını kitliyo açmıyo,bende zorlamıyorum.iştahsız ya.diş mi yapıyo ki kızlar anlamadım.zaten kabızlık da var
selamlar ilkim işallah iştahsızlık değildir canım benim oğlum pek yemiyor iştahsız bebk çok zor emmiyor zorla kaşıkla veriyorum ondada çoğu zaman almıyor
Tünaydın
Nasılsınız?
Biz çok zor bir gece geçirdik.02:00 ye kadar ayaktaydık.Sanırım dişleri zorluyor,patlatıp da çıkamadılar bir türlü. kafamçokkarıştıÇok huysuz, huzursuz, zoraki yiyoruz.Bugün de iki yarım tatlı kaşığı kadar yumurta sarısı yedi.Uyandığında da biraz emmişti.Uyumak istiyor,uykusuz ama uyuyamıyor.Hem 1/2 ölçek tamol hem de 2 saat sonra tüm fitil verdim.Buna rağmen rahatlıyamadı.delikafadulden
Sizler bu dönemde rahatlaması için nelr yaptınız? Teşekkürler.
selam kızlar nasilsiniz bakalim.bütün annelere ve meleklerine güzel hafta sonlari..kızlar 3 haftadir uykuzdum desem yalan olmaz.eylülüm geceleri uyuyamiyor.uyuyor gözler kapali ama saga sola döne döne uyaniyor.sabaha kadar 10 dakkada bi uyaniyor.uykulari cokdüzenliydi
ama busiralar uyumuyordu.bende dün dr.tel actim sordum.durumu anlattim.elini süreklikemiriyor dedim.oda bana %90 diş dedi.jel verdi calgel adinda.geceleri sür cok mucize bi etkiisi yok ama rahatlatir dedi.bende dün geceyatmadan önce sürdüm.bütün gece uyanmadan uyudu.megersem dişmiş güzel kusumu rahatsiz edenmirmirmirmirböyle böyle atlaticaz heralde.şu ilk dişi bicıkarsa gerisi gelecekte sıkıntıları bu yüzden.bende fazla giremiyorum onedenle.hepinizi çok öpüyroum
off kızlar kötü bişey yaşadım, Cemre mamasını içtikten sonra kustu ve boğazını tıkadı kusmuğu, saniyelerce uğraştım kendine gelsin diye, ömrümden ömür gitti. Allahım evlatlarımızı bizlere bağışla yarabbim. çok kötü oldum.
olay anında ilk yardım konusunda ne kadar eksik olduğumun farkına vardım. hemen nette araştırdım, kızlar bir göz atın.
Bebeklerde İlk Yardım - UZMAN TV
arkadaşlar ben oldum olası panikimdir zaten hazır bu konuda açılmışken aylar önce yaşadığım kabus dolu geceyi anlatmadan edemiycem....
aylar önce melisime 2 aylık hamileyim ve o dönem erkenden uyku basıyor oğlumu eşimi bırakıp yatağa gidiyorumm..
yine böyle erken uyuduğum bir gece ki hiç uyanmam gece saat 03 suları uyandım baktım eşim yanımda yok hemen yataktan kalkıp oturma odasına gittim baktım eşim tv izliyor ama yüzü asıkkk
hayırdır neden uyumadın dedim...
eşimde dişim ağrıyor ilaç aldım şimdi sen uyu geçsin ağrısı geliyorum deyince zaten takatsız olduğum için tekrar yatağıma gidip uyudummm
sonra tekrar uyandım saat 04 e geliyor eşim yine yok yanımda tekrar kalkıp oturma odasına baktım ...
noldu geçmedimi dedim eşimde ağrı geçtide kaşıntım var ellerimde deyince eyvah dedim seni ialç zehirledi kalk hemen hastaneye gidiyoruz dedim...
bu arada aman ilaç zehirlenmesi deyip geçmeyin sonu ölümle bitebiliyor....
derken eşimde benim panik ruh halimi bildiği için yok canım daha neler dedi ve beni rahatlatmak adına geçiyor sanki demişşş
biz abartısız 1,5 saat tartıştık hastaneye gidiyoruz gitmiyoruz diye...
derken ben emreyi giydiriyorum gitmiyorsan ambulans çağırıyorum deyip telefonu aldım elime
eşimde tamam dedi arama ambulansı gidelim ama önce banyoya gideyim dedi...
bende aman kapıyı kitleme diye uyarmama rağmen benimki kilitledi tabikii
benemreyi uyandırmak için oğlumun odasına henüz girmiştimki kütttt diye bir ses duyunca anladım eşimn bayıldığını...(ki hala kütt sdiye bir ses duyduğumda çarpıntım oluyor)
koştum banyoya kapı kilitli o an cama yumruk atıp camı kırdım eşimi yerden kaldırmaya çalıştım ama baygın gücüm yetmedi...
o panik ile bir yandan ambulans çağırdım yetmedi tüm komşuların kapısına vurup yardım istedim ki bunu yaparke merdivenleri beşer beşer iniyorum neredeyse...
çok şükür aşağı indirdi komşular eşimi ve ambulans kapıdaydı acil müdahale edildi sonrasında gerekli iğne serum derken çok şükür rabbime atlattıkkk
melisimede birşey olmadı çok şükür ama bende bıraktığı iz ilk günkü gibi....
çok uzun oldu ama nedense paylaşmak istedim....
ayrıntılar yakında :jeyyar:
ayy şaka şaka,
deli gibi uykum var,
yarın falan anlatırım inş.
zaten anlatmazsam çatlarım kesin..
hamza inanılmaz güzel ve sevimli bir cocuk
biraz ahmet doruğa da benziyor.
ay neyse sonra anlatıcam kaydirigubbakcemile3
esincim maydanozcum çok geçmiş olsunnnn
dorucum sanada kolaylıklar diliyorum hem çalışmak hem bebek zor iş canımmmm
ama annenin bebeğine bakmasıda büyük avantaj bence en azından gözün arkada kalmıyodurrr
maydonozcuğum geçmiş olsun
nekadar dikkat etsekde şu mikroplardan olan oluyor işte.biraz pirinç suyundan ver istersen bikaç kaşık çok verme ama.sanırım diş çıkarma sıkıntısı da vurmuş yavrum ya kıyamam.
bizim kabızlığımız devam ediyor.artık şaşırdım kaldım hakketen.iştahsız zaten bişiy de veremiyorum.
şimdi nasıl sakinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?