- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.201
hanımlar merhaab arzumun yoğurt yapma makinesini kullanan varmı aranızda onunla hergün bir tüpmü yoğurt yapıyorsunuz yoksa bir kaç tüp yapıp iki üç gün yediriyormusunuz bebişlere birde mamadan yoğurt yaptım ben tadı ekşimsi gibi geldi oğlumda pek sevmedi içine elma püresi koyup azcık yedi mamadan yoğurt mayalayanlar szi nasıl mayalıyosunuz kusura bakmayın birkaç sey sordum ama cevaplarsanız sevinirim
maydonozcuğum eriğin hoşafını yapim canım hemen.saol bilgin için.
Kızlar umarım haftasonunuz güzel geçmiştir canlarım.. Şeniz
Biz bolca alışveriş yaptık yine. haftaya kankamın düğünü var. giycek bişiyim yoktu artık var kafam rahatladı valla..
Bebelacın mısırlı çavdarlı karışımını denedim oğluş çok sevdi.. iştahsız bebişler için aklınızda olsun..
turkbayragi opuyorumnanaktan
Ben bunları beğendim.Haha öpücük yollayan öpüyorum nanaktan yazınca çıkıyo.
Bebelac konusunda BHK'nın gıda müh.arkadaşları kullanma dedikleri için ben de ne yapacağımı şaşırdım.İçeriğinde çinko da yok dendi.Üstelik kızım da yerken diğerleri gibi zorlamıyor.kafamçokkarıştı Ne yapacağız,neyi kullanacağız?
Edolina cım geçmiş olsun. kaydirigubbakcemile5 Sınavlar da bitti.İnşallah hepsinde başarılı olursun.zemuszemus a.s.
maydonozcum ben beblac milupa hero karışık kullanıyorum milupanın muhallebisi heronuın meyve püresini beblacında devam sütlerini bauarda ben hepsini içerik olarak inceledim vede hepsinde çinko var
Canıım inşallah hepisinden 100 alırsın.. opuyorumnanaktan
hıımmmmm. çinko yazmıyo hakikaten canım.. fkafamçokkarıştı fakat şöyle bi sorunum var milupanın tahıl mamsı 6 aydan sonra diyo.. benim oğluş zaten bi sürü şeye burum kıvırıyo buna ane sütü de dahil. en azından anne sütüyle hazırlancak mamalardan bu vardı.. Bebelac mısırlı çavdarlıda 5. aydan itibaren yazıyodu.. Bu ayı idare etsin sonra milupayı tercih edicem ben de..
ühhhüüüüüüüüüüüü
özleyin beni kızlar mafoldumben
ühhhüüüüüüüüüüüü
ühhhüüüüüüüüüüüü
ühhhüüüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?