2008 Aralık Anneleri

Merhaba inaysa

Yoğurt makinam yok,kendim mayalıyorum.Pek bir sorun da olmadı.Yoğurt makinası kullanan arkadaşlarımız var.Sana yardımcı olabilecek bir başlığımız var.Aşağıda yazan linki seçersen ve bunu orada yazarsan sana daha yardımcı olunur.Bu tür paylaşımlarımız için bir yerimiz ve çok faydalı bilgiler var.Orada bu sorunla ilgili paylaşımlar da vardır.Kolay gelsin. a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/arali...-onerileri-mama-tarifleri-60.html#post7175380

Kızlar umarım haftasonunuz güzel geçmiştir canlarım.. Şeniz

Biz bolca alışveriş yaptık yine. haftaya kankamın düğünü var. giycek bişiyim yoktu artık var kafam rahatladı valla..

Bebelacın mısırlı çavdarlı karışımını denedim oğluş çok sevdi.. iştahsız bebişler için aklınızda olsun..

Oğluş hala oldukça iştahsız ama bundan sonmra ben ona böyle demiycem secret yapmaya karar verdim.. denemediğim şey kalmadı işe yaramadı bi de secret deneyelinm bakem vereliniortak

yeni simililer mi gelmiş anacıım.. zemuszemus bu ne ediyo böyle..

Şimdilik kaçtım.. uğrayamazsam hepinizee güzel bir hafta dililiyorum. Sizi ve bebişlerinizi öptüm kocaman.. a.s.

Sınavlarım bitti ve geldim.
Birsürü yazdım,silindi.O yüzden kısaca yürek hoplatan üzücü olaylar yaşayan arkadaşlarıma büyük geçmiş olsun.

turkbayragi opuyorumnanaktan
Ben bunları beğendim.Haha öpücük yollayan öpüyorum nanaktan yazınca çıkıyo.

ılkim'cim geçende Anita 3 gün üstüste kaka yapmadı.Yaptığında da dolu dolu çok koyu kıvamda yaptı.Artık seni daha iyi anlıyorum.Ne zormuş beklemek.Allah sana sabır versin canım.Sürekli yedirdiklerine de dikkat etmen gerekecek.Bu durum benim bildiğim kadarıyla da ırsi.

Bebelac konusunda BHK'nın gıda müh.arkadaşları kullanma dedikleri için ben de ne yapacağımı şaşırdım.İçeriğinde çinko da yok dendi.Üstelik kızım da yerken diğerleri gibi zorlamıyor.kafamçokkarıştı Ne yapacağız,neyi kullanacağız?

Edolina cım geçmiş olsun. kaydirigubbakcemile5 Sınavlar da bitti.İnşallah hepsinde başarılı olursun.zemuszemus a.s.

maydonozcum ben beblac milupa hero karışık kullanıyorum milupanın muhallebisi heronuın meyve püresini beblacında devam sütlerini bauarda ben hepsini içerik olarak inceledim vede hepsinde çinko var

turkbayragi opuyorumnanaktan
Ben bunları beğendim.Haha öpücük yollayan öpüyorum nanaktan yazınca çıkıyo.

Canıım inşallah hepisinden 100 alırsın.. opuyorumnanaktan

hıımmmmm. çinko yazmıyo hakikaten canım.. fkafamçokkarıştı fakat şöyle bi sorunum var milupanın tahıl mamsı 6 aydan sonra diyo.. benim oğluş zaten bi sürü şeye burum kıvırıyo buna ane sütü de dahil. en azından anne sütüyle hazırlancak mamalardan bu vardı.. Bebelac mısırlı çavdarlıda 5. aydan itibaren yazıyodu.. Bu ayı idare etsin sonra milupayı tercih edicem ben de..

maydonozcum ben beblac milupa hero karışık kullanıyorum milupanın muhallebisi heronuın meyve püresini beblacında devam sütlerini bauarda ben hepsini içerik olarak inceledim vede hepsinde çinko var

Teşekkürler.Ben üçünü de kullandım.Bebelac mamasını daha sorunsuz yedi.

SZK cım teşekkür ederim tatlım.Benimle birlikte 2 şer hafta aralıkları olan 3 kız bebek daha var.Kızımla beraber hepsi 4 kız ve süt sorunu olsun sağlık sorunu olsun biz yaşadığımız için benim kız minyon kaldı.Herkes kıyas yapıyor ve sinirlerim oldukça bozuluyor.Oysaki hepsinin sütü yetiyor ve artıyor,bizim gibi ek gıdalara başlamadılar. Üstelik sütleriyle kızlarının yüzlerini yıkadıklarını,gözlerine,kulaklarına,burunlarına damlattıklarını söylüyorlar.Ve artıyor da.ALLAH(CC)biliyor ya kesinlikle gözüm yok, oğlumda emziremedim ve göğüslerimde sağlık sorunları oldu.Kesinlikle tekrar anne olup emzirmeyi denemem söylendi.Tedaviye yardımcı olabilmesi için,bu yüzden ne kadar üzerine düşsem de olmuyor işte.
Anne sütüm kıza yetse de doyursam ne yoğurtta ne mamada ne de yüzünü yıkamada ve burnuyla gözün damlatmakta gözüm var.Yeter ki emsin de faydası olsun istiyorum.Ama az oldukça kız da istemiyor,sağı birkaç emiyor ağlıyor sola çekiyorum.Sonra solda aynısı,tekrar sağa derken bu şekilde bu zaman geldik.Ama mama ile meme birlikte.Bu da benim kaderim diyorum.Bunda da bir hayır var demek ki.
En çok ağrıma giden de alemin sinir bozucu konuşmaları.Sanki benden çok kendileri sütümle besleyerek,kucağımda kokusuyla bütünleşmesini istiyorlarmış gibi de.Uff yaaa...Çok üzgünüm çoook

selam kızlarrrr hepinize kocaman günaydınnnnnnnnn

geçmişi şöyle acele bi şekilde baktım hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun
isim olarak yazamıyorum kızlar kimse kusuruma bakmasın
aaklımda kalanlar maydanozcum çok geçmiş olsun
zeacım allah bidaha göstermesin tatlım
lilyumcum gerçekten üzücü bir durum aynı şeyi bende yaşamıştım
yoğun bakımda 10 gün kadar yatmıştım nasıl birşeydir ancak yaşayan bilir.
oysaki evde kimse yoktu bizim elektirikli süpürgenin sesi hiç susmayınca komşular
korkup annemleri aramışlardı ancak öyle kurtulabilmiştim.
rabbim birdaha göstermesin size.
alininannesi takma kafana canımcım onların amacı çıldırtmak
çıldırmıyacaksın çıldırtacaksın uygulamasını uygula:)))))9

bu arada acayip moralim bozuk bugün eşim ağzına geleni saydı bana bu sabah
işe geç bıraktım sabah uyanamadım daha doğrusu uyandım kalk traş olacksın dedim
tamam kalkıyorum derken ben geri uyumuşum bi kalktım saat 7:30 söylendi söylendi
bende sinirlenip evde ne kadar saat alarm varsa balkondan aşağıya fırlattım
sanki ben keyfime uyudum kaldım çok gücüme gitti konuşmama kararı aldım hatasını anlayana kadar

elviram bebeğim sıkma canını konuşmazsın anlar hatasını herşeyi bize yıksınlar sonrada aksayan birşey oldumu konuşsunlar yok öyle güzelim ama üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…