2008 Aralık Anneleri

elviram bebeğim sıkma canını konuşmazsın anlar hatasını herşeyi bize yıksınlar sonrada aksayan birşey oldumu konuşsunlar yok öyle güzelim ama üzme kendini

ayy öyle canım valla hatasını anlaya kadar konuşmucam.
çok üzdüm 1 saat önceye kadar ama saatleri alarmları balkondan aşağıya
atınca bişiciğim kalmadıkaydirigubbakcemile3

oooo yorgun başlanan bir hafta kolay gelsin canım sana bende evdeydim hep serra'mda iyi şükür ateşleniyor işte senağlama bir çare bulamadılar klava:

ayy öyle canım valla hatasını anlaya kadar konuşmucam.
çok üzdüm 1 saat önceye kadar ama saatleri alarmları balkondan aşağıya
atınca bişiciğim kalmadıkaydirigubbakcemile3

ohhhhhh rahatlamışsındır şimdi sennn
kıss sen varya alemsinn emiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

oooo yorgun başlanan bir hafta kolay gelsin canım sana bende evdeydim hep serra'mda iyi şükür ateşleniyor işte senağlama bir çare bulamadılar klava:

ayy kuzum ya kıyamam
keşke onların yerine biz hastalansakk
Allah şifa versin canım:teselli:
işi bıraktınmı canım yoksa izinlimisin

Merhaba
Günaydın kızlar

Hayırlı bir hafta dileriz.Gülbeyzacım hoş buldum sağolasın.Sen de bi görünüp bi kayboluyorsun.Bebiş nasıl?
Elviracım sağolasın canım.Çok üzüldüm ya,elbet gün içinde daha sakin,mantıklı düşündüğünde haklı olduğunu anlayacaktır. a.s. Oyyy,herkesler benzer birşeyler yaşıyorlar.Daha neler var neler.((

elviram iyi olmuş kız mesajı almıştır enişte
sengözlerimebaksanab almaması mümkün değil valla
ohhhhhh rahatlamışsındır şimdi sennn
kıss sen varya alemsinn emiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

sorma edam üstümden büyük bi yük kalktı sositososito
neymiş ya yok alarm yok saat hadi bakalım bundan sonra bende kalkmıcam
ne olcak merakla bekliyorum diğer günlerikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy kuzum ya kıyamam
keşke onların yerine biz hastalansakk
Allah şifa versin canım:teselli:
işi bıraktınmı canım yoksa izinlimisin

yok canım işteyim aynen devam evet çok haklısın akşam saatlerce dua ettim ALLAH'ıma yavrum hasta olmasın ben olayım diye tüm bebekleri korusun mevlam:Saruboceq:

inşallah anlar canım
ŞenizŞeniz

Çok geçmiş olsun kSo cum.:teselli:
Ateş dendi mi içim ürperiyor.Oğlum daha 16 günlükken 39.5 derece ateşi vardı.Üstelik de bulunduğum yerde ne bi sağlık ocağı dr.,ne de ilde bir çocuk dr.vardı.Hele bir de dışarısı kar buzdu.Hatta doğuma beni çok zorda kalsaydık askeri araç götürecekti.Komutan eşime öyle demişti.Öylesi zorluklarla,uzun uğraşlarla oğlumun tedavisi oldu ki ne desem ne anlatsam bilemiyorum.Hamd olsun şifamızı bulduk.Tv.de bir sabah programında, ateşin vücudun mikroplara karşı bir savunması olduğu ve endişe edilmemesi söylense de ben ürküyorum.Bizim ateşimize asansör ateş denmişti.İnip çıkıyordu.Derece ile anlaşılırdı,bazısı ısrarla elleriyle ölçtüklerini ve ateşinin olmadığını söylerdi. Vs. v.s.
Atamamız olunca en son 3.olarak gittiğimiz fakültede yapılan testler,kontrol ve tedavi sonucu nedeni bulunup kurtulmuştuk.40-41 dereceyi bile gördüm.Üstelik öyle 3.dakika dereceyi tutmadan,aylarca tek bezle yattık.Geceli gündüzlü kontrol ediyordum.Çok zordu yaaa ...uufff neyse...Uzattım üzgünüm...
Seni çok iyi anlıyorum.Naçizane önerim fakülteye gitmediyseniz götürmenizdir.Hayırlı şifalar dilerim. .a.s.

kızlar cumartesi BHK ile görüştük
yaa hem olimpiyat vardı türkçe olimpiyatı
hem BHK
iki yönden de muhteşemdi yani
BHKyı sanaldan çook seviyordum
yüzyüze görüşünce de dostluğumuz pekişti
çook mutluyum onu tanıdığıma
Betül de MaşaAllah çook sevimli
yerim ben onu yaaa

KSO geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Elviram eminim anlayacaktır enişte hatasını. takma kafana canım yaaa

sağol canım bu ateşlenmeler rutin oldu o değil gelişimini etkiler diye korkmaya başladım PİPİRİKLİ bir anne olaraktan kafamçokkarıştı

rabbim izin vermedikçe hiç birşey olmaz tatlım.
pipirikli olmamak mümkün değil canlarımızı korumaya çalışıyoruz
sende çok üzme kendini hiç bişicik olmaz sadece dikkat etmek gerekli
sende dikkatli bir annesin zatenŞeniz hepimizin dualrı serrayla canım
en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallah sende oda rahtlarsınız.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…