- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.221
elviram bebeğim sıkma canını konuşmazsın anlar hatasını herşeyi bize yıksınlar sonrada aksayan birşey oldumu konuşsunlar yok öyle güzelim ama üzme kendini
edam nasılsın kuzum
saol canımm
ay yoğun bi hafta sonu geçirdim.düğün vardı akrabamızın
şimdi iş yerinde kafam kazan gibi sankikaydirigubbakcemile3
sen nasılsın serra cık ta ihşallah iyiidr hasta felan değildirŞeniz
ayy öyle canım valla hatasını anlaya kadar konuşmucam.
çok üzdüm 1 saat önceye kadar ama saatleri alarmları balkondan aşağıya
atınca bişiciğim kalmadıkaydirigubbakcemile3
oooo yorgun başlanan bir hafta kolay gelsin canım sana bende evdeydim hep serra'mda iyi şükür ateşleniyor işte senağlama bir çare bulamadılarklava:
sengözlerimebaksanab almaması mümkün değil vallaelviram iyi olmuş kız mesajı almıştır enişte
ohhhhhh rahatlamışsındır şimdi sennn
kıss sen varya alemsinn emiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
ayy kuzum ya kıyamam
keşke onların yerine biz hastalansakk
Allah şifa versin canım:teselli:
işi bıraktınmı canım yoksa izinlimisin
oooo yorgun başlanan bir hafta kolay gelsin canım sana bende evdeydim hep serra'mda iyi şükür ateşleniyor işte senağlama bir çare bulamadılarklava:
Merhaba
Günaydın kızlar
Hayırlı bir hafta dileriz.Gülbeyzacım hoş buldum sağolasın.Sen de bi görünüp bi kayboluyorsun.Bebiş nasıl?
Elviracım sağolasın canım.Çok üzüldüm ya,elbet gün içinde daha sakin,mantıklı düşündüğünde haklı olduğunu anlayacaktır. a.s. Oyyy,herkesler benzer birşeyler yaşıyorlar.Daha neler var neler.((
allahtan acil şifalar diliyorum canım inşallah en kısa zamanda minik serra iyileşir.Şeniz
günaydın kızlar
hepinizi öpüyorummm
sağol canım bu ateşlenmeler rutin oldu o değil gelişimini etkiler diye korkmaya başladım PİPİRİKLİ bir anne olaraktan kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?