- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.241
KSO geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Elviram eminim anlayacaktır enişte hatasını. takma kafana canım yaaa
Çok geçmiş olsun kSo cum.:teselli:
Ateş dendi mi içim ürperiyor.Oğlum daha 16 günlükken 39.5 derece ateşi vardı.Üstelik de bulunduğum yerde ne bi sağlık ocağı dr.,ne de ilde bir çocuk dr.vardı.Hele bir de dışarısı kar buzdu.Hatta doğuma beni çok zorda kalsaydık askeri araç götürecekti.Komutan eşime öyle demişti.Öylesi zorluklarla,uzun uğraşlarla oğlumun tedavisi oldu ki ne desem ne anlatsam bilemiyorum.Hamd olsun şifamızı bulduk.Tv.de bir sabah programında, ateşin vücudun mikroplara karşı bir savunması olduğu ve endişe edilmemesi söylense de ben ürküyorum.Bizim ateşimize asansör ateş denmişti.İnip çıkıyordu.Derece ile anlaşılırdı,bazısı ısrarla elleriyle ölçtüklerini ve ateşinin olmadığını söylerdi. Vs. v.s.
Atamamız olunca en son 3.olarak gittiğimiz fakültede yapılan testler,kontrol ve tedavi sonucu nedeni bulunup kurtulmuştuk.40-41 dereceyi bile gördüm.Üstelik öyle 3.dakika dereceyi tutmadan,aylarca tek bezle yattık.Geceli gündüzlü kontrol ediyordum.Çok zordu yaaa ...uufff neyse...Uzattım üzgünüm...
Seni çok iyi anlıyorum.Naçizane önerim fakülteye gitmediyseniz götürmenizdir.Hayırlı şifalar dilerim. .a.s.
kSo cum ben hep CTF ye götürdüm.Orada çocuk nefroloji servisi,çocuk kardiyoloji,kbb servislerindeydik.Birçok kontrolden geçti.Aman ne gezdik ne dolandık oraları.Hani 9 sene boyunca,her senemizin yarısı orada geçti desem doğrudur.Hele ki okul başladığında aman ne zordu ya.Bi yandan hastane bi yandan okuldan geri kalması,ödevler derken çok yorucu ve yıpratıcıydı.Pekçok yerini arşınladık.Şimdi gözümde canlandı her yeri.Ordan oraya ordan oraya birçok da bağlantısı var.Radyoloji kısmı v.s.Cidden çok yıpratıcı oluyor.Biz başladığımızda yaşında bile değildi.4 aylıkken ameliyat+sünnet olmuştu. v.s. v.s. ALLAH(CC)büyüktür,tüm hastalara hayırlı şifalar dilerim.Hayırlısıyla siz de şifa bulacaksınız.Aklıma gelmişken böbreklerine de baktırdın mı?
aynen canım bir var bir yok ateşi akdeniz ateşi deniyor bakalım olmazsa çapaya götüreceğim cerrahpaşada çok yıprattılar sonuçta konamadı kuzuma şimdiki doktoru çok iyi bir doktor ama işte ben geriliyorum anlarsın beni yavrularımız canımızın içiopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım benim bence bir dr kalmayın derim başka dr gösterin mutlaka bir sonuç konacaktır.
biraz bebeğin yıpranacak ama mutlaka atlatılacaktır. opuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun 7 ayında serra baya bir kontrolenden geçecek kalça usg olmadı kızım 7 ayında film ve tahliller yaparız demişlerdi cuma aşımız var ay sonuda kısmetse tahliller olur sanırım opuyorumnanaktan
İnşallah hayırlısıyla neticelenir.Şu kalça usg.den bir arkadaşım daha bahsetti.Bizden birşey istenmedi.Sadece sık sık tekrarlayan üriner sistem şikayetleri için batın usg. çekilecek.Bir aydan uzun zamandır 3 haziranı bekliyorum.Tek tek herşeyi yazıp doktoruma İstanbul'a gelmeden önce soracağım.Şu kalça usg.neden istenmedi ki :uhm:
Sizler kendiniz mi istediniz,ya da ne oldu da dr.istedi?
canım bizim hastane aşı kartına yazmıştı sordum hastanedeki doktora 2 aylıkken falan çekeriz dedi ama ben o doktora gitmedim kızımın doktoruda istemedi sordum sağlılı bulmuyorum para için hastanelerin uyguladı birşey dedi diğer doktorda aynını deyince çektirmedim sağlıklı değil dedi ama 6 ayı bitince film daha iyi onu çekeriz dediler işte kısmetse bu ay sonu onlar yapılacakturkbayragi
Teşekkür ederim,sağolasın.a.s. Hayırlı neticelensin inşallah(amin).
Benim canım kızım da ilk 4 saat içinde ciğerlerinden röntgen çekildi.Hemencecik minicik bedeni radyasyonu aldı.senağlama:çok üzgünüm: Hamd olsun tedavisi de oldu,tedavi için başka çare yoktu.:Saruboceq:
kalça ultrasonu hemen hemen her bebege isteniyo canım artık.. mesela bizimkii ters doğdugu içinn zaman kaybetmeden hemen çektirin dediler..
bu arada geçmişi tam okuyamadım arkadaşlar.. yazamadıgım atladıgım varsa kusura bakmasın şimdi okumaya çalışcam bi yandan tıkınırken kaydirigubbakcemile3 hafta sonu bisde gesdik fingir fingirr yıldız parkına falan gittik ohh mis gibi hava çektik içimize valla zehirr zehir bu istanbul havası.. orman koklayınca anladım haa..
miss im ilk defa bebişle bi düğüne gittim
hiç bişey anlamadım desem yeridir.
hiç oynamayadım.sadece oğluşumla oynadımmmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
öyle ekstra durumlarda tabiki ama herşeyi normal olan bebeklerde pek istenmiyor zaten ultrasonda tam kesin doğru sonuç vermez dedi doktor zaten benimki doğunca heryerine bakıldığı için istenmedi ama bu ay sonu filmleri kesin alınacak kemikleri böbrek cigerleri herşeyi bakılacak bu daha kesin sonuç veriyormuşturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?