- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.261
ne güzel yapmışsın canım bende inşaallah cuma aşımız var o nedenle haftaya attık yalovaya gidecegim giderkende emineye ugramak istiyorum eren paşayıda görem opuyorumnanaktan
aa ne güsel ugra valla.. bide kulagını çek söle eskisi gibi sık sık ugrasın arada bi kayınvalideye bıraksın çocugu burda kaynatalım opuyorumnanaktan
kalça ultrasonu hemen hemen her bebege isteniyo canım artık.. mesela bizimkii ters doğdugu içinn zaman kaybetmeden hemen çektirin dediler.. geçmiş olsun maydonozcumm minicik bebişşllerr ama Allah onları koruyodurr radyasyonlardann İnşallah.. sende sağol kso.cum a.s. valla msn face kk heryerden yetişmeye çalışıom bacım ama eskisi kadar kolay olmuo artıkk zorlanıom valla yetişmeyee..
öyle ekstra durumlarda tabiki ama herşeyi normal olan bebeklerde pek istenmiyor zaten ultrasonda tam kesin doğru sonuç vermez dedi doktor zaten benimki doğunca heryerine bakıldığı için istenmedi ama bu ay sonu filmleri kesin alınacak kemikleri böbrek cigerleri herşeyi bakılacak bu daha kesin sonuç veriyormuşturkbayragi
Misscim,sana ve kızına da çok geçmiş olsun.
Biraz uzun olacak ama ;doğumdan önceki 2 gün boyunca ne kontrollerle ne de usg.de ters geldiği anlaşılmadı.2 gün boyunca yapılmak istenen hiçbir uygulamayı(fitil+suni sancı)istemediğim ve karşı çıktığım için zoraki ve ısrarla dr.dan tekrar usg.istedik.İnanılmaz birşeydi.Usg.öncesi 2-3 saat içinde yani yapılan muayenede ters olduğu anlaşılmadı.Ultrasonda da anlaşılmadı ama doktor son kez muayene edeyim dedi.(usg.nin hemen yanında muayene masasında) Muayenede bana kızan doktorum iyi ki yaptırmadın,bebeğin başı çok yukarda,eğer ki birşey yapılsaydı hemen hazneye başını koymak için ani hareket edecek,ters bir harekette boynu zedelenebilir,sinirleri zedelenebilir,başında sorun olabilirdi dedi.Hiçbirşey yapılmadan ya kendi dönecek ya da ertesi gün sabah 08:00 de sezaryensin dedi.
Ben sandım ki başı yukarda da inecek,meğerse ters geliyor,ayaktan da gelemedi.Gece dönmeye çalıştı ve yavrum benim ancak gözüyle ağzıyla hazneye geldi.Çok zor tutulduğu için,hatta tam tutulamadığı için desem olur yüzünde,alnında tırnak izleri,el izleri ve tırnaklardan zedelenme olmuştu.
Ya bunca şeyden sonra kızım yüzü,gözleri şiş,mor mor doğdu.Ağlamadı ve emin değilim ama acele yıkanmış olabilir.Kağıtla kurulandığını ve yüzüne buhar tutulduğunu gördüm. Buhar tutulduktan sonra biraz daha rahat nefes aldı.Dudakları mor mor,şiş ve dışa dönüktü.Bunlara rağmen usg.istenmedi.Üstelik kalçası mor doğdu,halen rengi pek açılmadı da.Sanırım bu şekilde kalacak.Bu normalmiş dendi.Zaten 4 saat içinde de nefes alamadığı için iyice morarıp kucağımızda öylece kalakaldı.İlk yardımla hafif nefes alıp kımıldadı,acil,röntgen derken küveze alındı.2 gün sonra kızıma kısa süreli de olsa kavuştum.5 gün sonra da evimizdeydik.3-4 ay süresince de tekrarlamaması için dikkat ettik,ani nefes değişiklikleri oluyordu,hep kontrol edip durduk.Buna da hamd olsun artık geçti hepsi.Morluk duruyor.
senağlamasiz beni çagırmadınız bende kendimi memleketime atayım ordaki arkidişlerimle görüşeyim bariii:içelim:
bilmem artık sen kızımı alıncad agöstermezsin bana((
aboooooooo ana gibi yar bagdat giibi diyar olmass kız ne diyon.. asıl senin kızın bnm oğlumunn gözlerinii aşkından şaşırtırsa güzelliğiyle ozaman o bana göstermess senağlama kıyamam ben sanaa kız gel hemen bugun buluşalımm istersen valla bak sor gold.a şahidimdir buluşak demiosmu haftasonu hatta ben kocam izin vermes diee hayıflanııoom mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 Aaayyy miss cim yaa,kusura bakma inan ki aklım kızımda ve bi yandan da oğlumla konuşuyorduk.Yanlışlıkla kız diye yazmış oldum.Halbuki hep okuyorum ve erkek olduğunu da okumuştum.Sünnet de oldu,ohh kurtuldun o sıkıntıdan da.İlerde daha çok stress yapıyor deniyor.Ben de 4 aylıkken mecburi olarak ameliyatla birlikte yaptırmıştım.Damatlığını da gör inşallah(amin). a.s.
kSo cum maşallah,iyi torpilmiş.Gönül rahatlığıyla doğumdan da sıkıntılardan da kurtulmuşsundur.
ayyyy senin kocişte ayıramıyor yanından hayırdır :jeyyar: valla kızımla damadım arasına girmem sende kaynanalık yapma aaaaaaaaaklava:
dimi ama iyi oldu yaaa saatleri atınca tik tak tik tak ses kalktı evden:roflol:günaydın güzel gacılarımm hepinize iyi haftalarr mutlu haftalar sağlık sıhat huzur diliyoorumm.. ay ne güsel yeni smiliciklerdee gelmiç gelmiçç zemuszemus bayıldım opuyorumnanaktan
elviracım.. ohh çatpatt hırsını almışsın saattlerden iyi yapmışsıınn.. kendini üzcenee , tatlı canına gelcene mala gelsin bebeimm eşinde çatlasında patlasın :dilcikar:
kso.cum serramıza tekrar geçmiş olsun güzelim Allah beterinden korusun
edamcım ohh sefan olsun döktünmü kurtlarını bakem sositososito
bhk nereye gittikünee :uhm:
edolinacım sınavlar bitmişş senle beraber tüm sınav derdini atlatanlar İnşallah en yüksek notu alırsınız tatlişlerim opuyorumnanaktan
lilyumcum.. çook korkunç bi geceymiş sahidende.. Allah hiçbirimize öyle şeyler yaşatmasın yaa. Allah'ım düşünmek bile istemiyorum
zeamayscım.. nedesem bilemedim valla öle ii anlıyomki seni. bnmde ödüm kopuoo böle şeylerden yaa Allah'ım bida yaşatmasın.. hiçbirimize yaşatmasın İnşallah.. :Saruboceq:
szk.cim bidenemm ben baktımda migrostayken hatta gold ile bakmıştık bebelactada milupa, herobaby mamalarındada çinko değeri hemen hemen aynıydıı yani azda olsa hepsinde var çinkoo hatta milupada daha bile azmıydı ne kafamçokkarıştı
coco.cum bhk.cim buluşmussunuz gizli gizlii sizii fingirdek gezentiler siziiiiiiiiii ayy çok güsel olmuşş ben bi face bakayım resim neyim varmı :dance:
günaydın cümleden.geçmişi okudum geldimmafoldumben
smileyler süper evet.
elviracığım,cigerim benim aslında bi nevi iyi yapmışsın saatleri atmakla balkondankaydirigubbakcemile3yok kıs şaka diyorum.eşinde bi anlık sinirden ne dediğinibilememeştir canım bakma sen kusuruna ama tavizini koy tabe,o konuşsun sen konuşmavereliniortak
ksocuğum canım ya çok geçmiş olsun.rabbim başka dert vermesin ama bi fakülteye götür tatlım.yavruma kıyamam ya.
bhk nereye gidiyo onu anlamadım
misss bacım naber bebeğimiöpüyorum kayramı
edam düğüne mi gittiniz allah sizi emi.şakkıdı şakkıdı oynamadınmı kısdelikafadulden
başka hatırlayamadığım ne var.heee cocoyla bhk buluşmuş süpersiniz valla.iyi yaptınız,dostluğunuz bundan sonra daim olsun inş.
ay yeter ayol yoruldumsositososito
Merhaba
Günaydın kızlar
Hayırlı bir hafta dileriz.Gülbeyzacım hoş buldum sağolasın.Sen de bi görünüp bi kayboluyorsun.Bebiş nasıl?
Elviracım sağolasın canım.Çok üzüldüm ya,elbet gün içinde daha sakin,mantıklı düşündüğünde haklı olduğunu anlayacaktır. a.s. Oyyy,herkesler benzer birşeyler yaşıyorlar.Daha neler var neler.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?