2008 Aralık Anneleri

aralık annelerim benim oğluşum tam 6 ayı bitirdi çok sevinçliyim çokk
kocaman eşşek kadar oldu benim sıpam. koşup boynuma sarıldığı günleride görürüm inşallah

maşallah maşallahenesimize.rabbim uzun ömürler versin önce sünnetini sonrda düyününü görcez annesiŞeniz

slm millett
u,arim herkesler iyidir
ben yokum ortalikta buaralar geziyoz bol bol
almanyada bugun tatil yine tadini cikariyoruz havada super
az sonra cikacaz yine
umarim herkesler iyidir
öpüldünüz

güzel havaları ve tatili bulmuşken gez tatlım ..
yağımızı da öp bizim için..

eli maşalı dünüüşş dünüşşşş :roflol:

ya kızlar yaa çalıştırın bi saksılarıı.. ne alacas babalar gününde aklınıza bişiler geliomuuuu buyrunnnnnnnnn

yaaaa bu ctesi zaten eşimin doğum günüydü hediye aldım
kocaman eşşek kadar oldu benim sıpam. koşup boynuma sarıldığı günleride görürüm inşallah

maaşallah canım

ya kızlar yaa çalıştırın bi saksılarıı.. ne alacas babalar gününde aklınıza bişiler geliomuuuu buyrunnnnnnnnn

evett yaaa ne yapcaz ne alcazzzzalkisalkisalkis
benimde su an hiç bişey gelmiyoo aklıma:çok üzgünüm:

Maşallah Elviracım,rabbim hayırlısıyla tüm sevinçlerini yaşatsın inşallah(amin).

Sağolasın Gülbeyza mm.Dişlerin sıkıntısıyla uğraşıyoruz.İyi olmanıza sevindim.Sevgiler.

inşallah canım benim. bende seviyorum siziŞeniz
maşallah maşallahenesimize.rabbim uzun ömürler versin önce sünnetini sonrda düyününü görcez annesiŞeniz
amin cümlemizin evladıyla beraber:Saruboceq:Şeniz
yaaaa bu ctesi zaten eşimin doğum günüydü hediye aldım

maaşallah canım

Maşallah Elviracım,rabbim hayırlısıyla tüm sevinçlerini yaşatsın inşallah(amin).

Sağolasın Gülbeyza mm.Dişlerin sıkıntısıyla uğraşıyoruz.İyi olmanıza sevindim.Sevgiler.

amin cümlemizin evladıyla beraber:Saruboceq:Şeniz

ilkimcim missim ve elviracım çok teşekkür ederim sizede...ayrıca adını unuttuğum tüm arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok sağoluna.s.

Elvira sanada çok çok geçmiş olsun canım...ama alerji yapan maddeyi içeren ilaçlara çok dikkat et canımmmm

BHK hayırdır yolculuk nire bacımmmm?????

MİSS temizlik bittimi canım hoş temizlik bir ömür sürer kirletmek bir dakika...ama yinede güle güle kirlet canımmmm...

SZK valla merak ettim aldığın ciciyi...bi resim koyuverirsin artık dimi şekerrrr

ELVİRA canım ohh iyi yapmışsın ..sen bebekli hatunsun eşini uyandırıp tekrar uyuyakalman çok normal...

kızlar tek tek alıntı yapamadım vaktim yok fazla benimde yarın yatılı misafirim gelecek bir yığın işim var...

görüşmek üzere...

laptopım iflah olmayacak şekilde bozuldu tatlı annelerim.:bbo:
kocacığımın gelmesini beklicem bir süre nete girebilmek için..
tabi yeni bilgisayarım alınana kadar :jeyyar:

umarım herkes iyidir..
öptüm sizi...

maydonozcum vallahi bebek beslenmesi konusunda ailelere yaranamazsın... Bak ben emziriyorum hepsi birden takmış neden ek gidaya baslamıyormusum, bari gece uyurken mama verseymişim, ustelik buna kendi annemde dahil...
Bence hiç üzme canını, hepsi birşekilde demeyeceğim en guzel şekilde buyuyor.. Biz anneyiz kim bizden cok dusunur yavrularımızı sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

slm kızlar nasılsınız bakim benim pc ninde şarjı mefta çalışmıyo artık görümcem evlendi onun masa üstü pc si bana kaldı D ee nasılsınız bakim bebişler nasıl dişler filan çıkmış anladığım kadarıyla son sayfayı okudum sadece oda göz ucuyla kaydirigubbakcemile3 kızlar öldüm bittim ya temizliğim bitti bende bittim mafoldumben

misiiim.. oh canım sana da Kayracığıma da yarasın orman havası.. opuyorumnanaktan

Maydanoz canım bence kimin ne dediğine takılıp hiç kendini üzme.. Herkes çok biliyo zaten. kendilerine gelince onların yaptığpından iyisi yoktur boşver şekerim sen milleti. bebeklerimiz için en iyisi en doğrusu elimizden gelen ne varsa canımız dişimize takıp yapıyoruz biz.. kaydirigubbakcemile5

missiiiiim içeriğe iyice detaylı baktım da milupanın içine şeker koymamışlar canikom.. Bebelacta şeker varmış.delikafadulden ay benim bu takıntım yüzünden küçücük kaldı çocuum ama napiim. sukroz mukroz görünce moralim bozuldu. alışmasın şekere alışmasın di mi? kafamçokkarıştı

bizden de istediler. hem de doğum paketimize dahil değildi. Sonra gidip yaptırdık.. Annem kalça çıkıı filan yok onda olsa çocuk durmaz anlaşılır para tuzaa bunnar filan dedi ama yok içimiz rahat etmedi gittik valla bi de işitme testi yaptılardı.. bunları bi daha mı yapmak gerek,iyomuş:uhm:

senağlamasiz beni çagırmadınız bende kendimi memleketime atayım ordaki arkidişlerimle görüşeyim bariii:içelim:

öyle deme bacım yaa. benneyaptımki haftasonu kızlara uymuyodu diye şeyettikti..gene buıluşuruz miss le goldunkocişlerden izin çıkarsa :Saruboceq:

anaaam bi de babalar günü geliyo di mi? battık.. zemuszemus

maşallah yakışıklı enesimize.. damatlığını da görelim inşallah..

canıım şişko şişko çıkıyorum fotolarda(aslında malum zayıflıktan zafiyet geçircem de bütün mesele fotolar yani:roflol::roflol:) Ama face e koyarım foto.. sana da yollarımn ayrıca ama adresini bilmiyorum opuyorumnanaktan

hadi dsana geçmiş olsun canım.. yaz geldi bu sene biz daha bahar temizliği yapmadık.. :tomato:

Sağolasın goldcum.Çok canım sıkıldı benim de.Sen de ayrı bir şekilde yaşıyorsun.vereliniortak Cidden anlamıyorum,ne güze işte emiyor.
Oğlumda ayrı yaşadım kızımda ayrı.Ben de şapur şupur emzirmek isterdim ama şapur şapur akmasa da şükürler olsun öncelikle, zorla da olsa kucağımda gezdire gezdire emziriyorum.Aldığı kadarı sütüm, yetmediği yerde mama veriyorum.Rabbim bana bu evladımı nasip etti,nasıl karşı dururum da bu şekil istemiyorum diyebilirim.Hem halası da teyzesi de minyonlar,genetik işte napim ben ayy...zemuszemus :jeyyar:

a.s.:1hug:

Aleyküm selam ballım hoş geldin.Geçmiş olsun,güle güle kirletin.Darısı başıma,ben hem temizliyorum hem de toparlıyorum.Yaza boşa kirlenmesin diye yıka-ütüle-kaldır,kışlıkları valizle durumundayım.Bizim orası hep serin olur ve sobalar yanar. Yemeklerimiz,ekmeklerimiz kuzine sobalarda pişer.Yaza rağmen sobaları kullanırız. Kışlıklar nasipse orada lazım.Şimdi bir de kızım eklendi.delikafadulden İki valiz az gelecek.hihoyyyt

sağol canıma.s.. evet çok dikkat ediyorum kullanabildiğim ilaçlar belli zatenturkbayragi
Şeniz
senağlamasenağlama
amin canım benim çok sağolŞeniz hep beraber inşallahalkisalkisalkis

ballım canım benim özxledim seniŞenizŞenizŞeniz

çabuk gel mafoldumben
sensiz olmuyor:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…