- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.281
aralık annelerim benim oğluşum tam 6 ayı bitirdi çok sevinçliyim çokk
kocaman eşşek kadar oldu benim sıpam. koşup boynuma sarıldığı günleride görürüm inşallah
slm millett
u,arim herkesler iyidir
ben yokum ortalikta buaralar geziyoz bol bol
almanyada bugun tatil yine tadini cikariyoruz havada super
az sonra cikacaz yine
umarim herkesler iyidir
öpüldünüz
eli maşalı dünüüşş dünüşşşş :roflol:
ya kızlar yaa çalıştırın bi saksılarıı.. ne alacas babalar gününde aklınıza bişiler geliomuuuu buyrunnnnnnnnn
kocaman eşşek kadar oldu benim sıpam. koşup boynuma sarıldığı günleride görürüm inşallah
ya kızlar yaa çalıştırın bi saksılarıı.. ne alacas babalar gününde aklınıza bişiler geliomuuuu buyrunnnnnnnnn
inşallah canım benim. bende seviyorum siziŞenizmerhaba canım..
bende fazla sık giremiyom malum 3çocuk olunca tüm işler bana bakıyor.aralık anneleri maşallah çok yazıyolar geçmişi okuyamıyorum bile.oğluşum şükür rabbimi iyi senin yavrun nasıl allah sağlık sıhat versin hepsine.kendine ve bebişine iyi bak canım..elviram kız sıkma canını gerçi saati ve alarları atınca rahatlamışsın delikafaduldeneşinede küsme cezası verdimi oda anlayacaktır hatasını.seni seviyoruz sen yeterki üzme kendini..
amin cümlemizin evladıyla beraber:Saruboceq:Şenizmaşallah maşallahenesimize.rabbim uzun ömürler versin önce sünnetini sonrda düyününü görcez annesiŞeniz
yaaaa bu ctesi zaten eşimin doğum günüydü hediye aldım
maaşallah canım
Maşallah Elviracım,rabbim hayırlısıyla tüm sevinçlerini yaşatsın inşallah(amin).
Sağolasın Gülbeyza mm.Dişlerin sıkıntısıyla uğraşıyoruz.İyi olmanıza sevindim.Sevgiler.
SZK cım teşekkür ederim tatlım.Benimle birlikte 2 şer hafta aralıkları olan 3 kız bebek daha var.Kızımla beraber hepsi 4 kız ve süt sorunu olsun sağlık sorunu olsun biz yaşadığımız için benim kız minyon kaldı.Herkes kıyas yapıyor ve sinirlerim oldukça bozuluyor.Oysaki hepsinin sütü yetiyor ve artıyor,bizim gibi ek gıdalara başlamadılar. Üstelik sütleriyle kızlarının yüzlerini yıkadıklarını,gözlerine,kulaklarına,burunlarına damlattıklarını söylüyorlar.Ve artıyor da.ALLAH(CC)biliyor ya kesinlikle gözüm yok, oğlumda emziremedim ve göğüslerimde sağlık sorunları oldu.Kesinlikle tekrar anne olup emzirmeyi denemem söylendi.Tedaviye yardımcı olabilmesi için,bu yüzden ne kadar üzerine düşsem de olmuyor işte.
Anne sütüm kıza yetse de doyursam ne yoğurtta ne mamada ne de yüzünü yıkamada ve burnuyla gözün damlatmakta gözüm var.Yeter ki emsin de faydası olsun istiyorum.Ama az oldukça kız da istemiyor,sağı birkaç emiyor ağlıyor sola çekiyorum.Sonra solda aynısı,tekrar sağa derken bu şekilde bu zaman geldik.Ama mama ile meme birlikte.Bu da benim kaderim diyorum.Bunda da bir hayır var demek ki.
En çok ağrıma giden de alemin sinir bozucu konuşmaları.Sanki benden çok kendileri sütümle besleyerek,kucağımda kokusuyla bütünleşmesini istiyorlarmış gibi de.Uff yaaa...Çok üzgünüm çoook
bu arada geçmişi tam okuyamadım arkadaşlar.. yazamadıgım atladıgım varsa kusura bakmasın şimdi okumaya çalışcam bi yandan tıkınırken kaydirigubbakcemile3 hafta sonu bisde gesdik fingir fingirr yıldız parkına falan gittik ohh mis gibi hava çektik içimize valla zehirr zehir bu istanbul havası.. orman koklayınca anladım haa..
SZK cım teşekkür ederim tatlım.Benimle birlikte 2 şer hafta aralıkları olan 3 kız bebek daha var.Kızımla beraber hepsi 4 kız ve süt sorunu olsun sağlık sorunu olsun biz yaşadığımız için benim kız minyon kaldı.Herkes kıyas yapıyor ve sinirlerim oldukça bozuluyor.Oysaki hepsinin sütü yetiyor ve artıyor,bizim gibi ek gıdalara başlamadılar. Üstelik sütleriyle kızlarının yüzlerini yıkadıklarını,gözlerine,kulaklarına,burunlarına damlattıklarını söylüyorlar.Ve artıyor da.ALLAH(CC)biliyor ya kesinlikle gözüm yok, oğlumda emziremedim ve göğüslerimde sağlık sorunları oldu.Kesinlikle tekrar anne olup emzirmeyi denemem söylendi.Tedaviye yardımcı olabilmesi için,bu yüzden ne kadar üzerine düşsem de olmuyor işte.
Anne sütüm kıza yetse de doyursam ne yoğurtta ne mamada ne de yüzünü yıkamada ve burnuyla gözün damlatmakta gözüm var.Yeter ki emsin de faydası olsun istiyorum.Ama az oldukça kız da istemiyor,sağı birkaç emiyor ağlıyor sola çekiyorum.Sonra solda aynısı,tekrar sağa derken bu şekilde bu zaman geldik.Ama mama ile meme birlikte.Bu da benim kaderim diyorum.Bunda da bir hayır var demek ki.
En çok ağrıma giden de alemin sinir bozucu konuşmaları.Sanki benden çok kendileri sütümle besleyerek,kucağımda kokusuyla bütünleşmesini istiyorlarmış gibi de.Uff yaaa...Çok üzgünüm çoook
günaydın güzel gacılarımm hepinize iyi haftalarr mutlu haftalar sağlık sıhat huzur diliyoorumm.. ay ne güsel yeni smiliciklerdee gelmiç gelmiçç zemuszemus bayıldım opuyorumnanaktan
elviracım.. ohh çatpatt hırsını almışsın saattlerden iyi yapmışsıınn.. kendini üzcenee , tatlı canına gelcene mala gelsin bebeimm eşinde çatlasında patlasın :dilcikar:
kso.cum serramıza tekrar geçmiş olsun güzelim Allah beterinden korusun
edamcım ohh sefan olsun döktünmü kurtlarını bakem sositososito
bhk nereye gittikünee :uhm:
edolinacım sınavlar bitmişş senle beraber tüm sınav derdini atlatanlar İnşallah en yüksek notu alırsınız tatlişlerim opuyorumnanaktan
lilyumcum.. çook korkunç bi geceymiş sahidende.. Allah hiçbirimize öyle şeyler yaşatmasın yaa. Allah'ım düşünmek bile istemiyorum
zeamayscım.. nedesem bilemedim valla öle ii anlıyomki seni. bnmde ödüm kopuoo böle şeylerden yaa Allah'ım bida yaşatmasın.. hiçbirimize yaşatmasın İnşallah.. :Saruboceq:
szk.cim bidenemm ben baktımda migrostayken hatta gold ile bakmıştık bebelactada milupa, herobaby mamalarındada çinko değeri hemen hemen aynıydıı yani azda olsa hepsinde var çinkoo hatta milupada daha bile azmıydı ne kafamçokkarıştı
coco.cum bhk.cim buluşmussunuz gizli gizlii sizii fingirdek gezentiler siziiiiiiiiii ayy çok güsel olmuşş ben bi face bakayım resim neyim varmı :dance:
kız kavalye diye doğurdun dimi kendine sen bu çocuguuu kaydirigubbakcemile3 bide bodyguard yani koruma yaptıydık kendimize dimi sırnaşık şey
ya artık sanırım özellerde para mevzusundan dolayı illaki istiyolar.. mesela bnm daha sezeryan sırasında önce kadın doğumcum dedii hemen kalça ultrasonu cektirin diee.. sonraa çocuk doktoru herşeyini kontrol etti .. gerek yok ama bi baktırın yinede siz bilirsiniz dedii.. zaten 1 yaş civarında tekrar bakılırmış sanırım kontrol amaçlı tabi gerek görürmüyüz onu bilmem.. kalp ultrasonuda çekildik üfürüm falan içinn.. ne derseler yapıos.. ne kadar gereklii valla bilmem ama bebiş için diyipp bakıos habire :CüvCüv:
senağlamasiz beni çagırmadınız bende kendimi memleketime atayım ordaki arkidişlerimle görüşeyim bariii:içelim:
BHK hayırdır yolculuk nire bacımmmm?????
MİSS temizlik bittimi canım hoş temizlik bir ömür sürer kirletmek bir dakika...ama yinede güle güle kirlet canımmmm...
SZK valla merak ettim aldığın ciciyi...bi resim koyuverirsin artık dimi şekerrrr
ELVİRA canım ohh iyi yapmışsın ..sen bebekli hatunsun eşini uyandırıp tekrar uyuyakalman çok normal...
kızlar tek tek alıntı yapamadım vaktim yok fazla benimde yarın yatılı misafirim gelecek bir yığın işim var...
görüşmek üzere...
slm kızlar nasılsınız bakim benim pc ninde şarjı mefta çalışmıyo artık görümcem evlendi onun masa üstü pc si bana kaldıD ee nasılsınız bakim bebişler nasıl dişler filan çıkmış anladığım kadarıyla son sayfayı okudum sadece oda göz ucuyla kaydirigubbakcemile3 kızlar öldüm bittim ya temizliğim bitti bende bittim mafoldumben
maydonozcum vallahi bebek beslenmesi konusunda ailelere yaranamazsın... Bak ben emziriyorum hepsi birden takmış neden ek gidaya baslamıyormusum, bari gece uyurken mama verseymişim, ustelik buna kendi annemde dahil...
Bence hiç üzme canını, hepsi birşekilde demeyeceğim en guzel şekilde buyuyor.. Biz anneyiz kim bizden cok dusunur yavrularımızı sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
slm kızlar nasılsınız bakim benim pc ninde şarjı mefta çalışmıyo artık görümcem evlendi onun masa üstü pc si bana kaldıD ee nasılsınız bakim bebişler nasıl dişler filan çıkmış anladığım kadarıyla son sayfayı okudum sadece oda göz ucuyla kaydirigubbakcemile3 kızlar öldüm bittim ya temizliğim bitti bende bittim mafoldumben
sağol canıma.s.. evet çok dikkat ediyorum kullanabildiğim ilaçlar belli zatenturkbayragiilkimcim missim ve elviracım çok teşekkür ederim sizede...ayrıca adını unuttuğum tüm arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok sağoluna.s.
Elvira sanada çok çok geçmiş olsun canım...ama alerji yapan maddeyi içeren ilaçlara çok dikkat et canımmmm
ŞenizBHK hayırdır yolculuk nire bacımmmm?????
MİSS temizlik bittimi canım hoş temizlik bir ömür sürer kirletmek bir dakika...ama yinede güle güle kirlet canımmmm...
SZK valla merak ettim aldığın ciciyi...bi resim koyuverirsin artık dimi şekerrrr
ELVİRA canım ohh iyi yapmışsın ..sen bebekli hatunsun eşini uyandırıp tekrar uyuyakalman çok normal...
kızlar tek tek alıntı yapamadım vaktim yok fazla benimde yarın yatılı misafirim gelecek bir yığın işim var...
görüşmek üzere...
laptopım iflah olmayacak şekilde bozuldu tatlı annelerim.:bbo:
kocacığımın gelmesini beklicem bir süre nete girebilmek için..
tabi yeni bilgisayarım alınana kadar :jeyyar:
umarım herkes iyidir..
öptüm sizi...
amin canım benim çok sağolŞeniz hep beraber inşallahalkisalkisalkismisiiim.. oh canım sana da Kayracığıma da yarasın orman havası.. opuyorumnanaktan
Maydanoz canım bence kimin ne dediğine takılıp hiç kendini üzme.. Herkes çok biliyo zaten. kendilerine gelince onların yaptığpından iyisi yoktur boşver şekerim sen milleti. bebeklerimiz için en iyisi en doğrusu elimizden gelen ne varsa canımız dişimize takıp yapıyoruz biz.. kaydirigubbakcemile5
missiiiiim içeriğe iyice detaylı baktım da milupanın içine şeker koymamışlar canikom.. Bebelacta şeker varmış.delikafadulden ay benim bu takıntım yüzünden küçücük kaldı çocuum ama napiim. sukroz mukroz görünce moralim bozuldu. alışmasın şekere alışmasın di mi? kafamçokkarıştı
bizden de istediler. hem de doğum paketimize dahil değildi. Sonra gidip yaptırdık.. Annem kalça çıkıı filan yok onda olsa çocuk durmaz anlaşılır para tuzaa bunnar filan dedi ama yok içimiz rahat etmedi gittik valla bi de işitme testi yaptılardı.. bunları bi daha mı yapmak gerek,iyomuş:uhm:
öyle deme bacım yaa. benneyaptımki haftasonu kızlara uymuyodu diye şeyettikti..gene buıluşuruz miss le goldunkocişlerden izin çıkarsa :Saruboceq:
anaaam bi de babalar günü geliyo di mi? battık.. zemuszemus
maşallah yakışıklı enesimize..damatlığını da görelim inşallah..
canıım şişko şişko çıkıyorum fotolarda(aslında malum zayıflıktan zafiyet geçircem de bütün mesele fotolar yani:roflol::roflol:) Ama face e koyarım foto.. sana da yollarımn ayrıca ama adresini bilmiyorum opuyorumnanaktan
hadi dsana geçmiş olsun canım.. yaz geldi bu sene biz daha bahar temizliği yapmadık.. :tomato:
laptopım iflah olmayacak şekilde bozuldu tatlı annelerim.:bbo:
kocacığımın gelmesini beklicem bir süre nete girebilmek için..
tabi yeni bilgisayarım alınana kadar :jeyyar:
umarım herkes iyidir..
öptüm sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?