K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.301
günaydın güzel annelerrr
günaydın aralık ayının güzel anneleri
hepinizi kocaman öperim konyadan selam ederim
günaydın tatlı annişler herkeze kocaman günaydınnnnn
Selam Aleyküm
Aleyküm selam kızlar
Günaydın
kSo cum ALLAH(CC)razı olsun.Çok güzel bir hatırlatma yaptın. a.s.
Benim çok uykum var,başım ağrıyor.Siz de durum nedir?
Kızım gece uyandı durdu yine,resmen 1 saat uyuyo 1-2 saat uyanık kalıyor.Tam uyuyorum eşimin kalkış saati,tam uyuyorum oğlum uyanıyor.Yetmedi kızım((( delikafadulden
a.s.
günaydııınnnn napionus hatunlar iyimisiniz görüşmeyeli bi yaramazlık yoktur inşallah
insanı insan yapan kalbindeki nurdur
nuru sönmüş kalpte hep hüzün olur
ALLAH kalplerimizi nuruyla doldursun:Saruboceq:
ALLAH'ım yarın büyük gün.Nasipse sabahtan kızıma ultrason çekilecek.Öğleden sonra da doktor randevumuz var.Hayırlısı ALLAH(CC)dan inşallah.
:1no2: Tam dalarak uyuyamıyor,ağlayıp duruyor,su içinde kalmış.Askılı atlet ile patikli pantolon giydirdim,ince örtü de örttüm.Zoraki ağlaya ağlaya emdi yine uykuya daldı.Dişler ne çok zorluyor kuzumu benim.:çok üzgünüm:
ALLAH'ım yarın büyük gün.Nasipse sabahtan kızıma ultrason çekilecek.Öğleden sonra da doktor randevumuz var.Hayırlısı ALLAH(CC)dan inşallah.
:1no2: Tam dalarak uyuyamıyor,ağlayıp duruyor,su içinde kalmış.Askılı atlet ile patikli pantolon giydirdim,ince örtü de örttüm.Zoraki ağlaya ağlaya emdi yine uykuya daldı.Dişler ne çok zorluyor kuzumu benim.:çok üzgünüm:
edam kızzz ben hep hoşum ama başka yerlerde zemuszemus:roflol:
insanı insan yapan kalbindeki nurdur
nuru sönmüş kalpte hep hüzün olur
ALLAH kalplerimizi nuruyla doldursun:Saruboceq:
kso cum bu gün cok hoşsun
Allah razı olsun canımmopuyorumnanaktan
hadi canım ihşallah hayırlı haberlerle gelirsin.Allah yardımcın olsun canımkaydirigubbakcemile5
kızlar bebişlerin uykusu ne alemde benimki eskisi gibi değil ya gündüzleri toplasan 1 saat uyuyor gecede uyanmaya başladı nsabah 7 de ayakta böle değildi ya mafoldumben
güzelim hayırlısı diş olduğundan eminmisin mesela bizimde damakları beyazladı diş sandım ama değilmiş diş kontrolünde baktılar diş kökü görünmedi bile :Saruboceq:
edam kızzz ben hep hoşum ama başka yerlerde zemuszemus:roflol:
kso ne güldüm kız sen beni güldürdün
Allahta seni güldürsün kaydirigubbakcemile3
demek öğle
ee ne bilelim hayatım hani:roflol:kaydirigubbakcemile3
kız ben genelde geyik sohbetteyim kulakları çınlasın zeam iyi bilir beni ama burda alınganlılar oluyor pek espri yapmıyorumzemuszemus
canım kendi adıma yazayım
wallahi arasıra geyik muhabbetlerinde espirilerede ihtiyac duyuyosunn
sen yap bacımm (tabi alınmayanlara) kaydirigubbakcemile3:roflol:alınganlar için bişey diyemicem sonuçta herkesin yapısı farklı:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?