- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.321
edam tamam kız ne demek dagıtak azcık değilmi üfffff terledimmm haaaa
geldim geldiimm hani nerde geyiikkkkkkkkkk alkisalkisalkis
madem ölee tam bombayla başliim güne.. önce hepinise günayydııınnnnnnn a.s.
sonrada maceramı anlatayımm zemuszemus
dün akşam salata yapıoduumm.. annem roka almıştıı geçen gün rokalı salata yemiştik sölemesi ayıp pek güsel olduyduu.. sonra dün akşamda salata olayına ben el atınca bi güsel aynı salatadan ben yaptım.. neyse oturduk bi güsel yiyoos yemeğimiizii.. sonra annem yeşilliği yenimi aldınn kalmamıştı dedii bendee e rokaa vardı yaa gecen günden kalan onu yaptım dediim.. hayır kalmamıştıı dedii işte varmış yaptım dediim.. bi salataya bi bana baktıı.. sonra sen bunun roka olduna eminmisin dedi. ne biliyim nerden tanıyım dedim. meğer ıspanağı doğramışım salataya roka diye :roflol: :roflol: ben daha bişi demiyorum :roflol: :roflol:
kız dünür :))) biz gelince yemek yapma canım sağol ben yapıp getiririm yok zahmet etme diye korktumdan değil :)))
selam canlarım umarım hepiniz iyidir a.s.
kızlar kociş beni boşar yakında ahhh ahhhh başıma ne geldi
dün akşam salata yapıoduumm.. annem roka almıştıı geçen gün rokalı salata yemiştik sölemesi ayıp pek güsel olduyduu.. sonra dün akşamda salata olayına ben el atınca bi güsel aynı salatadan ben yaptım.. neyse oturduk bi güsel yiyoos yemeğimiizii.. sonra annem yeşilliği yenimi aldınn kalmamıştı dedii bendee e rokaa vardı yaa gecen günden kalan onu yaptım dediim.. hayır kalmamıştıı dedii işte varmış yaptım dediim.. bi salataya bi bana baktıı.. sonra sen bunun roka olduna eminmisin dedi. ne biliyim nerden tanıyım dedim. meğer ıspanağı doğramışım salataya roka diye :roflol: :roflol: ben daha bişi demiyorum :roflol: :roflol:
akıl gitmiş kız sende bari söle bakim güzel olmuşmu ıspanak salatası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldentopiğimize bomba düştü gelin gelinnnnnnnnnn:sm_cool:
delikafadulden:roflol:delikafadulden
kız dünür :))) biz gelince yemek yapma canım sağol ben yapıp getiririm yok zahmet etme diye korktumdan değil :)))
selam canlarım umarım hepiniz iyidir a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?