2008 Aralık Anneleri

geldim geldiimm hani nerde geyiikkkkkkkkkk alkisalkisalkis

madem ölee tam bombayla başliim güne.. önce hepinise günayydııınnnnnnn a.s.

sonrada maceramı anlatayımm zemuszemus

dün akşam salata yapıoduumm.. annem roka almıştıı geçen gün rokalı salata yemiştik sölemesi ayıp pek güsel olduyduu.. sonra dün akşamda salata olayına ben el atınca bi güsel aynı salatadan ben yaptım.. neyse oturduk bi güsel yiyoos yemeğimiizii.. sonra annem yeşilliği yenimi aldınn kalmamıştı dedii bendee e rokaa vardı yaa gecen günden kalan onu yaptım dediim.. hayır kalmamıştıı dedii işte varmış yaptım dediim.. bi salataya bi bana baktıı.. sonra sen bunun roka olduna eminmisin dedi. ne biliyim nerden tanıyım dedim. meğer ıspanağı doğramışım salataya roka diye :roflol: :roflol: ben daha bişi demiyorum :roflol: :roflol:

kız dünür :))) biz gelince yemek yapma canım sağol ben yapıp getiririm yok zahmet etme diye korktumdan değil :)))

kız dünür :))) biz gelince yemek yapma canım sağol ben yapıp getiririm yok zahmet etme diye korktumdan değil :)))

topiğimize bomba düştü gelin gelinnnnnnnnnn:sm_cool:
delikafadulden:roflol:delikafadulden

akıl gitmiş kız sende bari söle bakim güzel olmuşmu ıspanak salatası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar akşam faceyi açam dedim kocişte yanıma oturdu ahhaaa açtım ne görem bir mesaj özelde liseden platonik aşkım döktürmüş bittim ben ahhhh

akıl gitmiş kız sende bari söle bakim güzel olmuşmu ıspanak salatası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız wallada billada yedik.. zaten annem söleyene kadar jeton düşmemiştii.. sonrada olan oldu diyip ıspanak yani sonuçta miss diye diyee yedikk.. limonlu limonlu :roflol: tawsiye ederin.. napiim ben tanımamki öle roka ne ıspanak ne tere ne hep sorar alırım birilerine :roflol:

topiğimize bomba düştü gelin gelinnnnnnnnnn:sm_cool:
delikafadulden:roflol:delikafadulden
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ahh canım ne zahmetti sen gel yeterki başımla beraber sırnaşık şey

kız hayırdır naptin bakim kocişş nie boşasın.. bide şu geyik muhabbetini nerde yapıon söle bisde gelek şakkıdı

misim datlum gıymatlumm marslımmmmkaydirigubbakcemile3

sen ciddi ciddi roka diye ıspanak doğradın he miiiiicokacimcoook

bacım sen üniversitelerde tez konusu olarak incelenmelisinnn:dance:

yaa inanamayrum siyeeee kızzzz
gül gül öldüm sabak sabakkkk:roflol::roflol:

bu arada herkese günaydınlarrrr

sabah sabah bi uğrayım dedim iyide ettim haniii
sabah enercimi misscim sayesinde fullledimmmzemuszemus
şimdi temislik yemek zamanıııı
kankim geliyyyy
kim tutar beniiii:teytey:

şekerler nasılsınız.
morelim bozuk,kızımın şu kabızlık sorunu beni iyice yormaya başladı.bugün kontrolümüz var,hemde tahlil yaptırtcam.2.reglimide oldum bu sabahmafoldumben

missciğim sana diyecek kelime bulamıyorum canım ya.sen varya zor yaşlanırsın zorkaydirigubbakcemile3
beni gülüdrdün ya allahda seni güldürsün emi.
delü delü delü delülaelaelaelaelae

misscim artık her ıspanak gördüğümde tek sen aklıma geleceksin.a.s. :roflol:

ılkimcim çok geçmiş olsun.Hayırlı haberlerde görüşürüz inşallah.
Yarına ben de doktora götüreceğim ve sorunlarımızı,sorularımı deftere not ettim de soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…