- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.341
kızlar akşam faceyi açam dedim kocişte yanıma oturdu ahhaaa açtım ne görem bir mesaj özelde liseden platonik aşkım döktürmüş bittim ben ahhhh
şekerler nasılsınız.
morelim bozuk,kızımın şu kabızlık sorunu beni iyice yormaya başladı.bugün kontrolümüz var,hemde tahlil yaptırtcam.2.reglimide oldum bu sabahmafoldumben
gözleri 3boyutlu oldu:)) renk desen 5-6 renk değişti bune bune dedi sadece yazık kelime haznesi azaldı adamın :roflol:inanmıyoum kso ne yaptı kaydirigubbakcemile
ben daha olmadım regl hiç dahalaelaelaelaelae canım geçmiş olsun kabızlıgı geçmedimişekerler nasılsınız.
morelim bozuk,kızımın şu kabızlık sorunu beni iyice yormaya başladı.bugün kontrolümüz var,hemde tahlil yaptırtcam.2.reglimide oldum bu sabahmafoldumben
bacım sen sabaha cıkarmısın cıkmazmısın onu söleedelikafadulden:roflol:
kız dünürrrrr bu adam beni vururmu kızzzz
ben 3 yü oldum yıkandım ben hemen oldum ilk doğumdada kırkım çıktı sonra düzenli regli oldum
bence kso biraz faceden uzak kal yoksa adam seni pc den uzaklaştıracak sende niye msjları açıyonki delüüüü
buda bize ders olsun eşlerimiz yanımızdayken msj açmayalım :1no2:
yaaasenağlama ben olmadım ayyyy test alacam olmuyor böyle:uhm:
a.s cnm hoşgeldin biz iyiyiz seni sormalı
ahhh ahhh ne bilem ben o değil kociş diyorki birde okuken gülüyon adam onada takmış ama ne edeyim hoşumada gitti :roflol::roflol::roflol: yok kocişim dedim sen bitanesin aman liseden platonik birşey boşver dedim ama hayla gülüyoruma dam çıldırdı kevser gülme diye bir bagırdı tırstım ama şiddet yok Çok üzgünüm çoook aaa benmi dedim mesaj at diye ama ne gacıyım unutamamış :roflol::roflol::roflol:
Aleyküm selam.
Buna da hamd olsun.Sen ve kuzucuğun nasılsınız?
kız dünürrrrr bu adam beni vururmu kızzzz
bencede utanmadan cevap veriyosun bide kız bari sus utan adamın karşısında kaydirigubbakcemile3
senın kılına dokunanın alnını karışlarıs biz beee.. kaç kişiyis suracıkta valla bi toplaşıverirsek :tomato:
kız kso az değilsin hala cvp veriyosun kaydirigubbakcemile3
kaç yaş var kız aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?