K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.361
bizim bi arkadaş 2 sene emzirdi 2 sene olmadı her bünyede farklı olur canım bu kadar dert etme
ahhh ahhh ne bilem ben o değil kociş diyorki birde okuken gülüyon adam onada takmış ama ne edeyim hoşumada gitti :roflol::roflol::roflol: yok kocişim dedim sen bitanesin aman liseden platonik birşey boşver dedim ama hayla gülüyoruma dam çıldırdı kevser gülme diye bir bagırdı tırstım ama şiddet yok Çok üzgünüm çoook aaa benmi dedim mesaj at diye ama ne gacıyım unutamamış :roflol::roflol::roflol:
misim datlum gıymatlumm marslımmmmkaydirigubbakcemile3
sen ciddi ciddi roka diye ıspanak doğradın he miiiiicokacimcoook
bacım sen üniversitelerde tez konusu olarak incelenmelisinnn:dance:
yaa inanamayrum siyeeee kızzzz
gül gül öldüm sabak sabakkkk:roflol::roflol:
missciğim sana diyecek kelime bulamıyorum canım ya.sen varya zor yaşlanırsın zorkaydirigubbakcemile3
beni gülüdrdün ya allahda seni güldürsün emi.
delü delü delü delülaelaelaelaelae
misscim artık her ıspanak gördüğümde tek sen aklıma geleceksin.a.s. :roflol:
elviram yok bacummmm yaşıyom da ne kadar sürer bilmemmmm heriffff planlar yapıyooo olmasın bak şimdi kuşkulandım hiç birşey demedi yani homurdanırken ben anlamadımmmmm :)))))
geldim geldiimm hani nerde geyiikkkkkkkkkk alkisalkisalkis
madem ölee tam bombayla başliim güne.. önce hepinise günayydııınnnnnnn a.s.
sonrada maceramı anlatayımm zemuszemus
dün akşam salata yapıoduumm.. annem roka almıştıı geçen gün rokalı salata yemiştik sölemesi ayıp pek güsel olduyduu.. sonra dün akşamda salata olayına ben el atınca bi güsel aynı salatadan ben yaptım.. neyse oturduk bi güsel yiyoos yemeğimiizii.. sonra annem yeşilliği yenimi aldınn kalmamıştı dedii bendee e rokaa vardı yaa gecen günden kalan onu yaptım dediim.. hayır kalmamıştıı dedii işte varmış yaptım dediim.. bi salataya bi bana baktıı.. sonra sen bunun roka olduna eminmisin dedi. ne biliyim nerden tanıyım dedim. meğer ıspanağı doğramışım salataya roka diye :roflol: :roflol: ben daha bişi demiyorum :roflol: :roflol:
yok o değil eşim benden küçük ( seda sayan kadar olmasamda:roflol:) hiç dedim ablaya bagırılırmısırnaşık şey iyice delirdi ama şimdi telefonunu açmıyor gitttiiii gitttiiii çıtır kocam gittiiii:içelim:
turkbayragiyaşasın kocalar çıtır kocalar ayyy kocişim geldi yemeğe götürdü beni zehirler dedim ama yokkk seviyor beni ayyyyhaha ben bunu yılın sözü seçiyorummm buyrunnnnnnnnn demek çıtır kocayı kaçırdın ha :bbo:
Aklıma birşey takıldı.Hani kızım 5 ay 9 günlük ya,aylık gelişiminde ''DİL/KONUŞMA'' kısmında
''AGU_AGU sesleri çıkarır'' yazıyor. Ama biz bu sesleri çıkarmıyoruz.İşitmesinde sorun kesinlikle yok,halıya sürünen kapı sesine uykusunda tepki veriyor.Siz de durum nedir?Düşündükçe canım çok sıkıldı.:1no2:
Ayy,en azından biriniz iyi birşey yazsın da ben de rahatlıyayım.
turkbayragiyaşasın kocalar çıtır kocalar ayyy kocişim geldi yemeğe götürdü beni zehirler dedim ama yokkk seviyor beni ayyyy
kız aaaa PıPıRıKLı anne ünvanımamı göz koydun şaka bir yana canım her bebek aynı olmaz benimde tutma olayı geç oldu ama şimdi tuttunu bırakmıyor :roflol:
maydonozcum anne sütünü artıran listenden ısırgan otu çayını denemiştim daha önce şiddetle tavsiye ederim yatmadan içtim gece uyandımki sütüm akmış üstüm baya bir ıslanmış tadı biraz kötü ama bebişler için olcak okadar
alininannesi ve maydanoz yeni mi katıldı aramıza arkadaşlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?