- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.381
Yeni katılmadım,hamileliğimden itibaren vardım.buyrunnnnnnnnnBen varken siz yoktunuz siz varken de ben demek ki.
meltem nasılsın kuzum
altıngünümüz vardı ona gittim:))))
ne var kız persembe???
güldürdün beni kız
elviraaaaaa perşembeyi iple çekiyoruuummmmm :1hug: :sm_cool:
ne var kız persembe???
elvira msndeki nickine bayıldım hehehe 'sevdiğim,yeşil eriğim benim.ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin' çok güzel yaaaa
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kocişime yazdım ben onu tabi anlamadı
anlayana saz yazıcam ilerleyen günlerde bu nasıl:roflol:
bu arada geçmişi yeni bitirdim, oğlanı halıya attım;
zea cım valla benim bu boğaza kaçma mevzusu feci uykularımı kaçırıyor gerçi bende bu doktor varken biz ek gidaya geçtiğimizde oğlanın azı dişleri neyin çıkmış olacak delikafadulden ama ben herhalde korkumdan pütürlü mütürlü yediremem, buyuyunce alışsın pütüre, geç alışsa n'olur ki?
lilyumcum valla bravo hemen fark etmişsin eşinin durumunu ve iyi ki diretmişsin eşine... Allah bir daha yasatmasın çok geçmiş olsun...
gelgelelim saatleri ayarlama enstütüsü dostuma... Nasıl gidiyor saatsiz hayat bakalım? Esin sorarsa saati ısırırsın bileğini "baaak eti kemik geçiyor" dersin oldu olacak... Bu arada seninde ilaç zehirlenmesi yasarken hala evi süpürmeye devam etmen ayri bir enstantane, canım çook geçmiş olsun.
milupadan numuneler geldi bir de kitapçık yollamışlar orda iştahsiz bbişler için bir mama tavsiye ediyor gördünüz mü?aptamil milumil diye bir ürün...
bir de bu ay mother and baby hamilelik sonrası forma girme diye super bir ek vermiş,
bhk cım yoklugun belli oluyor... Bu arada hiç detay vermediniz nasıl geçti gununuz, nerde buluştunuz? coco, bhk detay bekliyoruzzz
bak onu anlar işte hihih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?