2008 Aralık Anneleri

oooo güzel jest doğrusu... Demek anlamış suçunu.. süper çok hoşuma gitti :lepi::lepi:

ilkimcim hiç korkma bence bişiciği yoktur senin zillinin.
bizdede oldu 5 gün yapamadı en sonunda bağırsak düzenleyici şurup verdi onla düzeldi

Merhaba

İkindi sonrası burası muhteşemdi.Müthiş sıcak sonrası hava karardı,sonra gök gürledi.Şimşekler çaktı ve süper bir yağmur yağdı.Sonrasında ne mi oldu?:teytey: Sonrasında ise bir yağmur bir de güneş yarış halindeydi.Şimdi de :dance: güneş var. Yaşasııııııınnnn hihoyyytkaydirigubbakcemile2

pericim, ilkimcim
duphalac adlı şurubu doğumdan hemen sonra kadın doğumcum vermişti bana. herhangi bir kabızlık sorunu oluşursa kullanmam için. bebklere verildiğini duyunca çok şaşırdım, söyliyeyim dedim.

canımcım dr bana taaa hamileyken vermişti bu şurubu.
malum hamişken çok kabızlık çektimÇok üzgünüm çoook
enes doğduktan sonra böyle olunca çocuk dr aynısını yazdı
evde var dedim varsa kullan dedi yarım ölçek yanlız diyede söyledi.

kızlaar ben geldimm.. ceee diyip kaçıcam yine..opuyorumnanaktan

amma kaynatmışınız he.. böylşe olunca ben de arada kaynıyorum yani.. mafoldumben

elvira canım saat olayı süper eşin ne güzel jest yapmış valla..

misss yavrimu ıspanaklı salata olayına koptum canım benim.. :roflol::roflol: sen yaptın mı öyle de olur böyle de olur. her türlüsü yenir ellerinden bacım a.s.

kso şekerim valla sizin olay kolay tatlıya bağlanmış.. :içelim: çok geçmiş olsun büyük badire atlatmışsın.. :roflol::roflol:

benim koca da çıtır bu arada.. fekat hani bizde durum babasına bak oğlunu al şeklinde. bi coollar ki sorma..delikafadulden hiç bozuntuya vermeyiz öyle durumlarda.. ne sabır ama .. kaydirigubbakcemile

melteem kız sen ne vakittir nerelerdesin. hesap ver bakem.. -tatlicadiarzu-

bayatacım aynını da sana da diycem canım. sen nasılsın görüşmeyeli?

kızlar bu arada HYM yi göremedim kaç gündür. bi de ademel yok ortalarda he.. haberinbiz var mı? bi ses verin bacılar iyi misiniz?

edoş da bi göründü bi kayboldu.. sırnaşık şey

fas bacım sen de ortalarda yok idin. allahtan ses etmişin özlettin yaw..

bu duphalacı dr ömür billah kullanayım diye bana vermüş idi.. fekat çok sık başvurma dedi idi bacılar o sebeple bebişlerinize verirken de dikkat edin derim.. o gibi ilaçlar bağırsak tembelliği yapıyo..

ilkimcim ek gıdadan sonra emre de artık kakişini eskisi gibi yapmıyo canım. ben başımız sıkışınca 2 gün üst üste rezene çayı veriyorum. 2-3 kaşık.. rahatlıyoruz. denemedi isen ilaçtan daha iyidir derim.

hepiciğinize selam eder bebişlerinizi popişlerinden öperim.

bir akşamında sonuna geldik. yarın akşam yine aynı saatte tekrar görüşmek dileğiyle her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsak .... opuyorumnanaktan

Biz doğduktan kısa süre sonra sanırım 15 gün sonrasıydı,doktorumuz tarafından dubhalac ile tanıştırıldık.Oğluma kullandığımda çok rahatlamıştı.Karnı sürekli gurul guruldu,sesler çıkıp duruyordu.Çok da sancılıydı.Gastroentrolojik sorunlarına iyi gelmişti.Yalnız,bitmeden süresi dolduğu için kullanmadım.Bitince doktorum tekrar kullanmamı söylemiş olsa da nedense almadım.ıçgüdüsel olarak tekrar kullanmak istedim.

dubhalac şurubunu mecbur kalmadıkça vermiyorum mesela 4 gün yapamadıysa filan.
yanlız çok iyi geldi oğluşuma düzenli bi şekilde yapıyoruz artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…