- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.401
anladığı dilden konuşacaksınki aradaki msj anlaşılsın dimi amaopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanelviram allah seni emi çok güldüm kıs
biz dr.geldik teyzeleri.kabızlık için bişiy çıkmadı,mamamızı değiştirmemi söyledi.ben zaten değiştirmiştim 3gün önce.mamayı 1hafta kullanıp tekrar tahlil yapılmasını istedi.
yani bencede :)
canımcım çok özür dikkat etmemişim msj. saatsiz hayat süper giderken bugün kargoyla toplam 6 tane çalar saat geldi eve. eskişehirdeki bütün saatler feda olsun sana diye.
altına not düşmüş bunları kırma ne olur çok pahalıya denk geldi adam kazıkladı beni diye:roflol::roflol:
valla onun tepkisini hiç ama hiç düşünmedim oan onu yaparken gece felaket derece baş ağrısından zaten uyuyamamıştım doğal olarakda afyonum patlamamıştı(uyanamadım) oan ne olursa olacaktıki allahtan çekip gitti hemencik.
insan aşırı derece temizlik hastası olursa ölürken bile toz alır tıpkı benim gibi:roflol:
bilmiyordum ilaçtan olabileceğini (vucudumda herşey yer değiştiriyordu bana öyle geliyordu tabi gülmeyin gebertirim)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok fazla kola içtim ondan herhalde diye düşünmüştüm
şimdi gel gör beni ev kapıdan çıkıyor nerdeysekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
elviram allah seni emi çok güldüm kıs
biz dr.geldik teyzeleri.kabızlık için bişiy çıkmadı,mamamızı değiştirmemi söyledi.ben zaten değiştirmiştim 3gün önce.mamayı 1hafta kullanıp tekrar tahlil yapılmasını istedi.
oooo güzel jest doğrusu... Demek anlamış suçunu.. süper çok hoşuma gitti :lepi::lepi:
elvira ne verdi kı dr.hangi şurup.deyi ver banavereliniortak
pericim, ilkimcim
duphalac adlı şurubu doğumdan hemen sonra kadın doğumcum vermişti bana. herhangi bir kabızlık sorunu oluşursa kullanmam için. bebklere verildiğini duyunca çok şaşırdım, söyliyeyim dedim.
Elviracım yeni saatlerin hayırlı olsun,kazasız günlerde güle güle kullanın.:jeyyar:zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?