- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.421
bhk cım yoklugun belli oluyor... Bu arada hiç detay vermediniz nasıl geçti gununuz, nerde buluştunuz? coco, bhk detay bekliyoruzzz
bhk cım anlayabiliyorum seni çok gıcık bi durumdür batuya yaptırmıştım ama erkek çok rahat olmuştu kıza yaptırmadım arkadaşta kızına yaptırmıştı 1 gününü almıştı ne diyim valla kolay gelsin torbası dolsunkaydirigubbakcemile3
bhkcım evde yaptırıp çişini götürsen olmuyomu bi kavanoza falan yaptır gidincede orda poşete döküver onlamı uğraşcan
kaka da en fazla yarım saat içinde götürmen gerekiyor zira ben kendimden biliyorumhamileyken geçmeyen ishalim için ben diyim 10 siz diyin 15 kere gaita testi yaptırmıştım da:)
bu arada neden yaptırmak istedin sen bu testi bhk cım. geçmişte okumayıp kaçırdığım bişiy mi var..
ayrıntılar için ayrıca teşekkürvereliniortak
canım ıdrar tahlınını yarım saat için de yaptırman gerekıyor ecz nelerde erkek ve kız bebişler için tahlıl posetı dıye ıstersen verırler geçen gun ben de yaptırmıştım çok zor olmuyor
super bhk cım coco da anlatmıştı ama bu kadar detaylı değil tabiii.. sizin adınıza çok sevindim
saçı doktora sordum emzirme bitince saçların dokulmesi bitecekmiş bebişler
sagol fascım ben msni açayım o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?