- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.441
ışık hızıyla geçmişe bakarken bu mesajın takıldı hemen gözüme.
nasıl gördüm adımı bilmem.
algıda seçicilik oldu heralde
................................
kısaca böyleydi günümüz.
harika ötesiydi.
Allah tekrarını nasip etsin..
goldcum al sana ayrıntı:1ninca:
kısçelerim herkese iyi geceler..
ay geçmişi okuyayım dedim.
ı-ıh yok bitmedi bitmicek
bugün kızı hastaneye götürdüm.
içim rahat etsin diye doktordan idrar tahlili istemiştim.
aklımda olacağına kaç aydır,
yaptırayım dedim..
..............
yahu kızına idrar tahlili yapan oldu mu?
bi diyiverin bana,
o çiş o torbaya nasıl doluyor Allah aşkına.
deli oldum ya.....
altıngünümüz vardı ona gittim:))))
nee emzirme bitince mi bitecekmiş :uhm:
ya bu bebişler 2 yaşına kadar emerse eee o zaman biz kel mi kalıcaazz
fas cım senin takvimden kopya çektim... :jeyyar:
günaydın herkese
günaydın güzel anneler....
günaydınlaaaarrr
öpüldünüz bayanlar
günaydınlar hepinizeeee
kızlarrr okadar sevinçliyim okadar sevinçliyimki sormayın
babacığım ablacığım halacığım yeğenlerim hepsi ama hepsi
buraya geliyorlar. gerçi benim için değildir oğluşum için geliyorlardır ya olsun yinede:))))))))
kızlaar ben geldimm.. ceee diyip kaçıcam yine..opuyorumnanaktan
amma kaynatmışınız he.. böylşe olunca ben de arada kaynıyorum yani.. mafoldumben
elvira canım saat olayı süper eşin ne güzel jest yapmış valla..
misss yavrimu ıspanaklı salata olayına koptum canım benim.. :roflol::roflol: sen yaptın mı öyle de olur böyle de olur. her türlüsü yenir ellerinden bacım a.s.
benim koca da çıtır bu arada..fekat hani bizde durum babasına bak oğlunu al şeklinde. bi coollar ki sorma..delikafadulden hiç bozuntuya vermeyiz öyle durumlarda.. ne sabır ama .. kaydirigubbakcemile
bayatacım aynını da sana da diycem canım. sen nasılsın görüşmeyeli?
kızlar bu arada HYM yi göremedim kaç gündür. bi de ademel yok ortalarda he.. haberinbiz var mı? bi ses verin bacılar iyi misiniz?
ilkimcim ek gıdadan sonra emre de artık kakişini eskisi gibi yapmıyo canım. ben başımız sıkışınca 2 gün üst üste rezene çayı veriyorum. 2-3 kaşık.. rahatlıyoruz. denemedi isen ilaçtan daha iyidir derim.
hepiciğinize selam eder bebişlerinizi popişlerinden öperim.
bir akşamında sonuna geldik. yarın akşam yine aynı saatte tekrar görüşmek dileğiyle her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsak .... opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar....uzun bir aradan sonra yazıyorum...kızçeden fırsat bulup bakamadım hiç...ara ara bi 5 dk girip şööle bi bakındım hepsi bu.....umarım herkes iyidir...
sanırım çoğumuz bebeklerin uykusuzluğundna şikayetçi..aynu sorun bizde de var....gün içinde ne yapacağımı şaşırıyorum...
miss nerede sizin gittiğiniz şu merkez???
kız her şerde bi hayır var die boşa dememişler demekki :roflol: Maşallah Allah muhabbetinisi arttırsın :roflol:merhaba tatlışlar günaydına yetişemedimzemuszemus işim çoktu bendende kocaman tünaydınnnnnopuyorumnanaktan
dün biliyorsunuz face faciamı anlattım valla kızlar iy oldu diyecem nerdeyse kocişim bir aşık bir aşık davranıyor sanki ilk flört günlerimiz :roflol::roflol::roflol:
[/I][/B]
sağol canım benimŞenizşimdiden gözün aydın canımmmŞeniz
eşşeğini kaybetcen neşeni kaybetmicen diyesim geldi içimden sanaopuyorumnanaktanhepiniscikleree günayydııınnnnnnnnnnnn zemuszemus gün ayalı çok oldu bnm için ama anca gelebildiim uyumaya çalışıom uyuyamıom nolacak bu halim bilmiom. yaz çarptı beni heralde kafamçokkarıştı bhk.cim tahlil savaşını okudum komiğime gittim sırnaşık şey İnşallah betül bebekte bişi çıkmas yaptırabilirsen.. ayrıca coco ile buluşmanızdaa çok eğlenceli geçmişe benziioo hepimis baya bayaa bi şekilde görüşmeye başladık bi şekilde ne güsel alkisalkisalkis .
elviracım sizinkiler baskına geliomuş hadi gözünaydınnn.. amaa vallaa asıll bombaa saatlerin kargodan çıkmasıymış. takdir ettim eşinii :roflol: helal olsun bacım ne güsel dize getirdin eşinii yaaa.. ben olsam hayatta beceremem sürünürüm kesin haklıda olsam haksızda benneyaptımki
mihenkcim geçmiş olsun dayan az kalmış bacımm çok şükür özledik senide
başka ne okumustum ben yaa unuttum valla kızlar kusuruma bakmayınn bu uykususlukla beraber unutkanlıkta başladı bende laelaelaelaelae
dün gold.cuumlaa bebişleri eğlenme öğğretmee merkesine götürdükk çok güseldi çok eğlendilerr. şöle kabaca evde uygulayabilceğimiz kucakta tutup renkli toplara vurdutturmak ayaklarını bol bol cöee yapmakk renkli şişe gibi içi ses çıkaran şeyler sallamakk.. egzersiz yaptırmak diyebilirim. bebeişler eglendi ama onu kucakla hoplat zıplat derken kan ter içinde kaldım banada spor oldu kesin 3 gram vermişimdir :roflol: tüh yazık :roflol:
merhaba tatlışlar günaydına yetişemedimzemuszemus işim çoktu bendende kocaman tünaydınnnnnopuyorumnanaktan
dediğim gibi işim çok geçmişi okuyamadım herkezcikler iyidir umarım bebişler iyidir anne ve babalarını üzmemişlerdir dilerim:1hug:
dün biliyorsunuz face faciamı anlattım valla kızlar iy oldu diyecem nerdeyse kocişim bir aşık bir aşık davranıyor sanki ilk flört günlerimiz :roflol::roflol::roflol:
neyse çenem düşük bugünde işlerden fırsat bulursam gelirim kaynatırız öptümmmmm :1hug:a.s.
pericim ne hos süpriz ah ahh kiskandim valla simdikızlarrr okadar sevinçliyim okadar sevinçliyimki sormayın
babacığım ablacığım halacığım yeğenlerim hepsi ama hepsi
buraya geliyorlar. şimdi ablam aradı ne yapıyorsun falan filan diye
konuştuk neyse kapattık tabi kapattı sanıyor kendini tel.
vıdı vıdı konuşuyorlar elvira bizi görünce şok olacak
baskın yapıcaz diye diye gülüşüyorlar tabi ben hemen teli kapatıp evi topladım
çamaşırları dürdüm bekliyorum nerdeler kaçta gelirler bilmiyorum tabi ama
yakınlaşmamış olsalar aramazlar sanırsam.
ne kadar çok mutluyum bilemezsenizzz
beni yanlız bırakmıyorlar hiç sağolsunlar
gerçi benim için değildir oğluşum için geliyorlardır ya olsun yinede:))))))))
günaydın kızlar.1 aydır ancak fırsta bulabildim.herkes iyidir umarm.bizim cuma bitiyor.artık çok sıkıldık.kızım bronşit oldu.yazacak soracak çok şey var ama fırsatım yok.edoş sana özelden mesaj yazdım vaktin olursa tanışmak isterim.bhk ile görüştük çok güzeldi gerçi kızlar fırsat vermedi ama
hepinizi çok özledim herkesi tek tek sormak isterdim ama deim ya fırsatım yok hepinizi öpüyorum meleklerinizi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?