2008 Aralık Anneleri

canım cok sevindim gözün aydın alkisalkisalkis alkisalkisalkis

pericim ne hos süpriz ah ahh kiskandim valla simdi
keske benim ailemde biz size geliyoruz deyip gelebilseler cok sanslisin cokkk

gecmis olsun mihenkcim umarim kizcen en kisa zamanda iyilesir cnm
sağol canımcım doğrusu enes yokken dünyada yılda bir defa filan ancak görüşebiliyorduk
şimdi torunlarının özleminden dayanamıyorlaropuyorumnanaktan
herkese merhaba
eeee ne var nee yokŞeniz

hoşgeldin adoşum hepimiz iyiyiz sen nasılsın tatlımopuyorumnanaktan

olsun bacim valla tadini cikar ailenin cok sanslisin cokkk

özledim hepinizi:1hug:
eşim pc yi kablolu yaptı sık sık gelmeye çalışacağım ama eskisi gibi rahat olmayacak tabbii:1closedeyes:

doruk huysuzlaştı kucağım da geçmişi okuyamıyorum
yazacak çok şşeeeyyy var ama
hepten seviyom ben hepinizi

elvirammmmŞenizgözün aydın canım benim

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kimseler yokmu
kızlar bizde ekşın devam ediyor biliyormusunuz.bakıcı bulmuştum ya bebeğe bir hafta baktı kadın 2.haftanın ilk pztsi günü yani bu pztsi kızı motor kazası geçirdi ve biliyomusunuz iki gündür yoğun bakımda.bebek ise bir arkadaşımda iki gündür ve ortam değiştirmenin husursuzluklarını yaşıyor şu an.bense artık ağlanacak halime gülmeye başladım.Allah beterinden saklasın ne diyim.ve o gencecik kızda kurtulur inşaallah.

ay yazik kiza allah acil sifa versin isallah
senin icinde ne zordur simdi uamrim en kisa zamanda rayina girersiniz cnm

kızlar yaaaa herkezler buluşuyor bende buluşmak istiyorum ist arkadaşlarım öncelikle sizlerle yaaaa ayarlasak birşeyler olmazmı bence güzel olur

oh oh kaynatmışsınız.
elviram çok sevindim gözün aydın tatlım.bende özledim bizimkileri yaatemmuzun 3ünde çıkcak eşim izne.şimdikden bekliyorum tatili
ksocuğum bende çok isitiyorum buluşmak.ortak biyerde buluşsak keşke ne iyi olurdu.
gökdenizciğim allah acil şifalar versin bakıcının kızına.bizimde vardı mator,eşimde kaza yapınca vazgeçtik motor sevdasından.hiç iyi bişi değil.allah şifa versin.bebeğin de emin ellerdeyse telaş yapma dicem ama olmuyor.
loracığım güsel havalarının tadını çıkar tabikide.gezin bol bol.orda güsel havayı bulan atıyo kendini dışarı.inş.seninde ailen gelebilir yanına yada sizde gelebilirsiniz inş.türkiyeye.rabbim nasip etsin

bende pazara fırladım arkadaşıma bıraktım ilkimi geldim.daha yemek yapcam.yoğurdumu bile geç mayaladım bugün.neyse ben yemek yapmaya gideyim.
goldcuğum senide öpüyorum şekerimzemuszemus

yine bugün bakıyorumda formundasın canım benimmmŞeniz

ilkimcim aynen öyle cnm görsen burda deniz yok bir nehir var yüzmek yasak derin bir derin
havalar sicak ve günesli oldugu zaman millet mayosunu bikinisini giyor kosuyor nehir kenarinda güneslenmeye yazik ne yapsinlar deniz yok öyle idare ediveriyorlar
biz bu sene gidermiyiz trye bilmem ama isallah kismet olurda kavusurum turkiyeme

edamcim kiyamam ben oglusuna seninki cok özlemekten kucak istiyordur annesi
benim oglum hergun bana sarilir yalar yutar bide beni görmeyince artik resmn sanki elinden ekmegi alinmis gibi bir ciglik atiyor inanmazsin disardan duyan bu cocugu icerde dövüyorlar sanar okadar yirtiyor kendini anlamadim gitti allahtan bir uykularinda islerimi yapabiliyorum

sağolun kızlar az önce öğrendim yoğun bakımdan çıkmış.yeni tanıdığım insanlar ama buna rağmen çok sevindim.annelik beni o kadar duygusal yaptıki.o güçlü yürek gitti yerini hassas narin duygusal bir yürek aldı.tanımadığım insanlara bile üzülür oldum.

Merhaba

Tüm hasta bebişlerimize ve burada konu olan hastaya da rabbim hayırlı şifalar versin. İnşallah diğer arkadaşlar da iyidirler.
Hamd olsun batın usg.iyi çıktı.Sorun yok.Yarına bir de kalça usg.istediğim için ya hemen çekilecek ya da gün verilecek.
Bhk.nın idrar tahlili için idrar beklemesi gibi biz de gaita tahlili için kızımın yapmasını bekledik.Hem de sabah 10:00'dan sonra saat 16:00'ya kadar yapmadı.İnadı inat kızım otobüse bindikten sonra ve saati geçirdikten sonra yaptı.Ne yazık ki bu da yarına kaldı.
Hani ayaklarıma kara sular indi desem yeridir.Üstelik çok da sıcak bir gündü ve ara ara gölgeliklerde otursak da DEVİT3 kullanmadığım için belli aralıklarla güneşte gezdirmek zorunda kaldım.Doktorumuz FERRO SANOL B şurup verdi.Kan için günde 9 damla yediği bir yiyeceğe damlatıp vereceğim.Ve bir yaşına kadar kullanacağım.

Hepimizin ortak sorunlarından birisi de bebeklerimizin UYKUSUZLUĞU ve doktoruma söyledim.Bana bitkisel bir ilaç önerdi.

MELİLA (20ml damla) ve içeriğinde şerbetçi otu yağı,papatya yağı,lavanta yağı ve melisa yağı gibi sakinleştirici ve yatıştırıcı özellikteki doğal yağlar sayesinde bebeklerin ve çocukların sakinleşmesine ve rahat uyumasına yardımcı olur.

Bu şekilde yazıyor.Bitkisel olduğu için kullanmayı düşünüyorum.Değil 14 saat 4 saati bile kesintisiz uyumadı.En çok 1 saat uyuyor.Size yardımcı olabilmesini umuyorum.İnşallah yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…