- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.461
kızlarrr okadar sevinçliyim okadar sevinçliyimki sormayın
babacığım ablacığım halacığım yeğenlerim hepsi ama hepsi
buraya geliyorlar. şimdi ablam aradı ne yapıyorsun falan filan diye
konuştuk neyse kapattık tabi kapattı sanıyor kendini tel.
vıdı vıdı konuşuyorlar elvira bizi görünce şok olacak
baskın yapıcaz diye diye gülüşüyorlar tabi ben hemen teli kapatıp evi topladım
çamaşırları dürdüm bekliyorum nerdeler kaçta gelirler bilmiyorum tabi ama
yakınlaşmamış olsalar aramazlar sanırsam.
ne kadar çok mutluyum bilemezsenizzz
beni yanlız bırakmıyorlar hiç sağolsunlar
gerçi benim için değildir oğluşum için geliyorlardır ya olsun yinede:))))))))
sağol canımcım doğrusu enes yokken dünyada yılda bir defa filan ancak görüşebiliyordukpericim ne hos süpriz ah ahh kiskandim valla simdi
keske benim ailemde biz size geliyoruz deyip gelebilseler cok sanslisin cokkk
gecmis olsun mihenkcim umarim kizcen en kisa zamanda iyilesir cnm
herkese merhaba
eeee ne var nee yokŞeniz
canım cok sevindim gözün aydın alkisalkisalkis alkisalkisalkis
herkese merhaba
eeee ne var nee yokŞeniz
sağol canımcım doğrusu enes yokken dünyada yılda bir defa filan ancak görüşebiliyorduk
şimdi torunlarının özleminden dayanamıyorlaropuyorumnanaktan
hoşgeldin adoşum hepimiz iyiyiz sen nasılsın tatlımopuyorumnanaktan
özledim hepinizi:1hug:
eşim pc yi kablolu yaptı sık sık gelmeye çalışacağım ama eskisi gibi rahat olmayacak tabbii:1closedeyes:
doruk huysuzlaştı kucağım da geçmişi okuyamıyorum
yazacak çok şşeeeyyy var ama
hepten seviyom ben hepinizi
elvirammmmŞenizgözün aydın canım benim
kimseler yokmu
kızlar bizde ekşın devam ediyor biliyormusunuz.bakıcı bulmuştum ya bebeğe bir hafta baktı kadın 2.haftanın ilk pztsi günü yani bu pztsi kızı motor kazası geçirdi ve biliyomusunuz iki gündür yoğun bakımda.bebek ise bir arkadaşımda iki gündür ve ortam değiştirmenin husursuzluklarını yaşıyor şu an.bense artık ağlanacak halime gülmeye başladım.Allah beterinden saklasın ne diyim.ve o gencecik kızda kurtulur inşaallah.
canım bize yakın oldugu için biz yeşilköye gittik ama çeşitli bölgelerdede var istanbulda.. Gymboree Play & Music: İletişim
teşekkürler canım..bi araştırayım
gold.cuumlaa [/B]bebişleri eğlenme öğğretmee merkesine götürdükk çok güseldi çok eğlendilerr. şöle kabaca evde uygulayabilceğimiz kucakta tutup renkli toplara vurdutturmak ayaklarını bol bol cöee yapmakk renkli şişe gibi içi ses çıkaran şeyler sallamakk.. egzersiz yaptırmak diyebilirim. bebeişler eglendi ama onu kucakla hoplat zıplat derken kan ter içinde kaldım banada spor oldu kesin 3 gram vermişimdir :roflol: tüh yazık :roflol:
dün biliyorsunuz face faciamı anlattım valla kızlar iy oldu diyecem nerdeyse kocişim bir aşık bir aşık davranıyor sanki ilk flört günlerimiz :roflol::roflol::roflol:[/B QUOTE]
herkes senin kadar şanslı olamaz wallahiii.kıymetini bil koçişininnn:roflol:
slm kizlar
bugun kirdim dizimi oturdum oturdugum yerde gezmeyecem yani
valla iyice gezginci oldum ama ne yapyim havalar süper
herkesler iyimi
benim yagizim bu aralar huysuz teyzeleri
hep kucak istiyor neden anlamadim valla sanirim dis cikaracak hazirlik yapiyo
herseyi ellerine almak istyior almayinca cok sinirleniyor agliyor
özellile aksam yatacagi zaman yataga birakiyorum önce bir guzel huysuz huysuz agliyor sonra uykuya daliyor
sizinkilerde böylemi canlar
aynen canım benimkide öğle hep kucak istiyoo.hatta bende sadece benim ki böğle hani gündüzleri ben yokum ya akşam oluncada artık kucağımda olmak istiyo diye düşünmüştüm.demek ki hepsi aynı bu bebelerin:1hug:
herkese merhaba
eeee ne var nee yokŞeniz
ay canım nerelerdesin bi gittin pir gittinkaydirigubbakcemile5
canım Allah yardımcın olsun.ihşallah düzenin bir an önce oturur:teselli:kimseler yokmu
kızlar bizde ekşın devam ediyor biliyormusunuz.bakıcı bulmuştum ya bebeğe bir hafta baktı kadın 2.haftanın ilk pztsi günü yani bu pztsi kızı motor kazası geçirdi ve biliyomusunuz iki gündür yoğun bakımda.bebek ise bir arkadaşımda iki gündür ve ortam değiştirmenin husursuzluklarını yaşıyor şu an.bense artık ağlanacak halime gülmeye başladım.Allah beterinden saklasın ne diyim.ve o gencecik kızda kurtulur inşaallah.
kızlar yaaaa herkezler buluşuyor bende buluşmak istiyorum ist arkadaşlarım öncelikle sizlerle yaaaa ayarlasak birşeyler olmazmı bence güzel olur
istanbul ankara izmir dekiler walalhi hep ne güzel buluşuyosunuz bizede seyretmek sanırım düşüyooo...delikafadulden
neyse canlarım tabiki buluşacaksınız şaka bi yana Allah muhabbetlerimizi artırsın
ya bu arada hiç bu doğuya felan ayakları düşen yok mu ya:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?