2008 Aralık Anneleri

alt devreden üst devreye selam!!! buyrunnnnnnnnn
tek tek öpüyorum bebişleriniziopuyorumnanaktan

Aleyküm selam

Meleğinizle hoş geldiniz.Sizlere de bebişinizle hayırlı kavuşmalar dileriz.:Saruboceq: vereliniortak opuyorumnanaktan

bavsecim maalesef çok istememe rağmen meleğimi doğduğundan beri sadece ve sadece anne sütüyle besleyemedim.Meme+mama ile 4.ayına kadar ondan sonra da aralıklı tattırmalarla,azar azar yedirmelerle bugüne kadar gelebildik.Henüz öğün oluşmadı.Ben bu yüzden pek yardımcı olamayacağım.
Arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler.Kolaylıklar dilerim.
a.s.

alt devreden üst devreye selam!!! buyrunnnnnnnnn
tek tek öpüyorum bebişleriniziopuyorumnanaktan
saol canım.ihşallah sende sağlıcakla kucağına alırsınkaydirigubbakcemile5

ben geldim ama kimse yok tabi

hoşgeldin canımm.geçmiş olsun canım.bugünde gittin mi dr.nasıl geçtikaydirigubbakcemile5

maydanoz cum tahlillerinin temiz cıkmasına sevindim.ihşallah uyku ilacınızda iyi gelir.uykusuzluğu cok iyi bilirim oğluşumun gaz sancıları dönemlerinde hiç uyku nedir bilmiyodum cok şükür geride kaldı artık:teselli:

ben geldim ama kimse yok tabi

Hoş geldin ve güle güle.Bugün tahlil yaptırabildiniz mi?İnşallah sorun çıkmamıştır.

Çok teşekkür ederim Eda'cım.Biz ilk günlerden itibaren uykuyu bir türlü bilemedik.Süt yetmiyor,gaz sancısı,idrar yolu iltihabı derken şu güne geldik.Her döneminde ayrı ayrı ilaçlar kullandık. Duphalac,Nurse Harvey's,Neo baby derken şimdi de bu ilacı deneyeceğiz.
Hayırlısı ve şifası ALLAH(CC)tan inşallah.Uykusuzluktan ve emzirmekte dahil kucakta dolandırmaktan ayrı yoruluyorum.Şükür ki bir evladım var,cennet sebebi kuzucuklarımız var. gamyoncuiremsu opuyorumnanaktan

Eda' cım seni ve kuzunu opuyorumnanaktan

hoşgeldin canımm.geçmiş olsun canım.bugünde gittin mi dr.nasıl geçtikaydirigubbakcemile5

Hoş geldin ve güle güle.Bugün tahlil yaptırabildiniz mi?İnşallah sorun çıkmamıştır.

bugün tekrar gitmedik tatlı annelerim.
çünkü bugün 6. ay aşı günümüzdü.
dün 6. ayını doldurdu şekerparemopuyorumnanaktan

daha önce aşılara hep eşimle gitmiştik.
ilk kez tek başıma gittim.
benim bi hassasiyetim var.
beni kan tutar ve vücuda iğne vs tarzı şeyler batırılırken asla bakamam.
bu yaşıma geldim asla bakmamışımdır.
o yüzden cok tedirgindim.
malum aşı olurken bacaklardan birinin tutması gerekiyor.
mutlaka bi kişi daha vardır ben de rica ederim diye düşünmüştüm.

ama yoktu
hem onun telaşından,
hem de kızımın canı acıcak diye,
aşı öncesi az daha bayılacaktım.
nasıl kötü oldum anlatamam.
ama cok şükür atlattık.
daha doğrusu ilk bölümü atlattık.
aşıları ikiye bölerek,yarısını yaptılar.
diğer yarısı da pzts yapılacak.
uff daha bitmedi yani

geçmişi de okuyamıyorum.
inş herkes iyidir...
öpüyorum sizi...

canım geçmiş olsun bizimde cuma aşımız insan gerçekten dayanamıyor

ya kızlar varya dün öldüm öldüm dirildim yemin ederim elim ayağım boşaldı valla kızıma yemek veriyodum boğazında kaldı ters çevirdim sırtına da vurdum geçmedi allahtan tecrübeli ablam vardı yanımda iki göğsünün altına bastırdı ters çevirerek gözleri yerinden çıktı mosmor oldu allahım yaşatma bir daha yarabbim off ne zor bişey daha öncede oluyordu fakat böylesi değil senağlama

canım çok geçmiş olsun bebek ilkyardımı için nette bilgiler var izle bence

çok geçmiş olsun sinemcimmm

iyi akşamlar kızlar nasılsınızz???
misafirim vardı gelemedim şöyle bi uğradım geçerken ama site çok yavaş yaa...

al benden de o kadar bhkcimmm
beni kan değilde nebilim bakamıyorum iğne aşı vs....
hatta son aşımızda hemşire yanımda oğlumu görünce sen artık tecrübeli annesin neden bakmıyorsun diye garip garip söylendi ama bakamıyorum bende işte içim gidiyor resmen....

ayrıca geçmiş olsun betüşcüğe yarasın aşılarrrr

hadi gözün aydın canımmm
çok geçmiş olsunnn

Bhk.cım o sorun bende de vardı.Bekarken bandajdan bayılan birisiydim.Sonrasında evlendim ve öyle alıştım ki oğlum doğduktan kısa süre sonra hastanelere bi gittik.Daha çıkamadık,damar açarlarken,kan alırlarken pekçok kez yardımcı bile oldum.Aşıda da hep ben vardım.Pekçok kişiye de hastane işleri için yardımcı olmuştum.
Eşim de oğlum da hiç sevmezler.Çünkü kan,iğne ve dr.dan korkar ve bayılırlar.Hatta oğluma krem bile süremem.Hasta olduğu yıllardaki kremleri hatırlatıyormuş.El kremlerinden bile fena oluyor.Öyle bir hal aldık artık.Ne yazık ki hastanelerden de çıkamıyoruz.Artık 3 kişiye de ben bölünüyorum.Bana da ne kalıyorsa artık o kalanla idare ediyorum.

Fenerbahçemine & Fenerbahçeren maşallah

cicikizsinem çok geçmiş olsun.ınşallah bir daha yaşamazsınız. a.s.

kSo cum iyiyi diyeyim.Çok teşekkür ederim.Gün beni çok yordu.Yarına yine aynı şekilde devam edeceğim inşallah işlerimiz biter. a.s.

Lilyumcum çok teşekkür ederim. a.s.

ben de alışır mıyım acaba bir gün
gecen sene 14 ay boyunca her ay en az bir kez hastaneye gittim ve en az bir kere yine kan verdim guatrdan dolayı.
her seferinde de bakmadığım halde,
bayılma derecesine geldim.:bbo:
feci bir durum.
ama umutlandım bak şimdi.
inş ben de alışırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…