- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.481
alt devreden üst devreye selam!!! buyrunnnnnnnnn
tek tek öpüyorum bebişleriniziopuyorumnanaktan
fikirlerinizi yazabilirmisiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...le-besleyenler-nezaman-ek-gidaya-gecmeli.html
saol canım.ihşallah sende sağlıcakla kucağına alırsınkaydirigubbakcemile5alt devreden üst devreye selam!!! buyrunnnnnnnnn
tek tek öpüyorum bebişleriniziopuyorumnanaktan
ben geldim ama kimse yok tabi
ben geldim ama kimse yok tabi
maydanoz cum tahlillerinin temiz cıkmasına sevindim.ihşallah uyku ilacınızda iyi gelir.uykusuzluğu cok iyi bilirim oğluşumun gaz sancıları dönemlerinde hiç uyku nedir bilmiyodum cok şükür geride kaldı artık:teselli:
hoşgeldin canımm.geçmiş olsun canım.bugünde gittin mi dr.nasıl geçtikaydirigubbakcemile5
Hoş geldin ve güle güle.Bugün tahlil yaptırabildiniz mi?İnşallah sorun çıkmamıştır.
bugün tekrar gitmedik tatlı annelerim.
çünkü bugün 6. ay aşı günümüzdü.
dün 6. ayını doldurdu şekerparemopuyorumnanaktan
daha önce aşılara hep eşimle gitmiştik.
ilk kez tek başıma gittim.
benim bi hassasiyetim var.
beni kan tutar ve vücuda iğne vs tarzı şeyler batırılırken asla bakamam.
bu yaşıma geldim asla bakmamışımdır.
o yüzden cok tedirgindim.
malum aşı olurken bacaklardan birinin tutması gerekiyor.
mutlaka bi kişi daha vardır ben de rica ederim diye düşünmüştüm.
ama yoktu
hem onun telaşından,
hem de kızımın canı acıcak diye,
aşı öncesi az daha bayılacaktım.
nasıl kötü oldum anlatamam.
ama cok şükür atlattık.
daha doğrusu ilk bölümü atlattık.
aşıları ikiye bölerek,yarısını yaptılar.
diğer yarısı da pzts yapılacak.
uff daha bitmedi yani
geçmişi de okuyamıyorum.
inş herkes iyidir...
öpüyorum sizi...
ya kızlar varya dün öldüm öldüm dirildim yemin ederim elim ayağım boşaldı valla kızıma yemek veriyodum boğazında kaldı ters çevirdim sırtına da vurdum geçmedi allahtan tecrübeli ablam vardı yanımda iki göğsünün altına bastırdı ters çevirerek gözleri yerinden çıktı mosmor oldu allahım yaşatma bir daha yarabbim off ne zor bişey daha öncede oluyordu fakat böylesi değil senağlama
ya kızlar varya dün öldüm öldüm dirildim yemin ederim elim ayağım boşaldı valla kızıma yemek veriyodum boğazında kaldı ters çevirdim sırtına da vurdum geçmedi allahtan tecrübeli ablam vardı yanımda iki göğsünün altına bastırdı ters çevirerek gözleri yerinden çıktı mosmor oldu allahım yaşatma bir daha yarabbim off ne zor bişey daha öncede oluyordu fakat böylesi değil senağlama
bugün tekrar gitmedik tatlı annelerim.
çünkü bugün 6. ay aşı günümüzdü.
dün 6. ayını doldurdu şekerparemopuyorumnanaktan
daha önce aşılara hep eşimle gitmiştik.
ilk kez tek başıma gittim.
benim bi hassasiyetim var.
beni kan tutar ve vücuda iğne vs tarzı şeyler batırılırken asla bakamam.
bu yaşıma geldim asla bakmamışımdır.
o yüzden cok tedirgindim.
malum aşı olurken bacaklardan birinin tutması gerekiyor.
mutlaka bi kişi daha vardır ben de rica ederim diye düşünmüştüm.
ama yoktu
hem onun telaşından,
hem de kızımın canı acıcak diye,
aşı öncesi az daha bayılacaktım.
nasıl kötü oldum anlatamam.
ama cok şükür atlattık.
daha doğrusu ilk bölümü atlattık.
aşıları ikiye bölerek,yarısını yaptılar.
diğer yarısı da pzts yapılacak.
uff daha bitmedi yani
geçmişi de okuyamıyorum.
inş herkes iyidir...
öpüyorum sizi...
Merhaba
Tüm hasta bebişlerimize ve burada konu olan hastaya da rabbim hayırlı şifalar versin. İnşallah diğer arkadaşlar da iyidirler.
Hamd olsun batın usg.iyi çıktı.Sorun yok.Yarına bir de kalça usg.istediğim için ya hemen çekilecek ya da gün verilecek.
Bhk.nın idrar tahlili için idrar beklemesi gibi biz de gaita tahlili için kızımın yapmasını bekledik.Hem de sabah 10:00'dan sonra saat 16:00'ya kadar yapmadı.İnadı inat kızım otobüse bindikten sonra ve saati geçirdikten sonra yaptı.Ne yazık ki bu da yarına kaldı.
Hani ayaklarıma kara sular indi desem yeridir.Üstelik çok da sıcak bir gündü ve ara ara gölgeliklerde otursak da DEVİT3 kullanmadığım için belli aralıklarla güneşte gezdirmek zorunda kaldım.Doktorumuz FERRO SANOL B şurup verdi.Kan için günde 9 damla yediği bir yiyeceğe damlatıp vereceğim.Ve bir yaşına kadar kullanacağım.
Hepimizin ortak sorunlarından birisi de bebeklerimizin UYKUSUZLUĞU ve doktoruma söyledim.Bana bitkisel bir ilaç önerdi.
MELİLA (20ml damla) ve içeriğinde şerbetçi otu yağı,papatya yağı,lavanta yağı ve melisa yağı gibi sakinleştirici ve yatıştırıcı özellikteki doğal yağlar sayesinde bebeklerin ve çocukların sakinleşmesine ve rahat uyumasına yardımcı olur.
Bu şekilde yazıyor.Bitkisel olduğu için kullanmayı düşünüyorum.Değil 14 saat 4 saati bile kesintisiz uyumadı.En çok 1 saat uyuyor.Size yardımcı olabilmesini umuyorum.İnşallah yarar.
elvira msndeki nickine bayıldım hehehe 'sevdiğim,yeşil eriğim benim.ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin' çok güzel yaaaa
Bhk.cım o sorun bende de vardı.Bekarken bandajdan bayılan birisiydim.Sonrasında evlendim ve öyle alıştım ki oğlum doğduktan kısa süre sonra hastanelere bi gittik.Daha çıkamadık,damar açarlarken,kan alırlarken pekçok kez yardımcı bile oldum.Aşıda da hep ben vardım.Pekçok kişiye de hastane işleri için yardımcı olmuştum.
Eşim de oğlum da hiç sevmezler.Çünkü kan,iğne ve dr.dan korkar ve bayılırlar.Hatta oğluma krem bile süremem.Hasta olduğu yıllardaki kremleri hatırlatıyormuş.El kremlerinden bile fena oluyor.Öyle bir hal aldık artık.Ne yazık ki hastanelerden de çıkamıyoruz.Artık 3 kişiye de ben bölünüyorum.Bana da ne kalıyorsa artık o kalanla idare ediyorum.
Fenerbahçemine & Fenerbahçeren maşallah
cicikizsinem çok geçmiş olsun.İnşallah bir daha yaşamazsınız. a.s.
volkan konak'ın şarkısı değilmi bu yanılmıyosam tabeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?