- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.501
7.ayinizi kutlarim canim gecmis olsun:1hug:bugün tekrar gitmedik tatlı annelerim.
çünkü bugün 6. ay aşı günümüzdü.
dün 6. ayını doldurdu şekerparemopuyorumnanaktan
daha önce aşılara hep eşimle gitmiştik.
ilk kez tek başıma gittim.
benim bi hassasiyetim var.
beni kan tutar ve vücuda iğne vs tarzı şeyler batırılırken asla bakamam.
bu yaşıma geldim asla bakmamışımdır.
o yüzden cok tedirgindim.
malum aşı olurken bacaklardan birinin tutması gerekiyor.
mutlaka bi kişi daha vardır ben de rica ederim diye düşünmüştüm.
ama yoktu
hem onun telaşından,
hem de kızımın canı acıcak diye,
aşı öncesi az daha bayılacaktım.
nasıl kötü oldum anlatamam.
ama cok şükür atlattık.
daha doğrusu ilk bölümü atlattık.
aşıları ikiye bölerek,yarısını yaptılar.
diğer yarısı da pzts yapılacak.
uff daha bitmedi yani
geçmişi de okuyamıyorum.
inş herkes iyidir...
öpüyorum sizi...
ya kızlar varya dün öldüm öldüm dirildim yemin ederim elim ayağım boşaldı valla kızıma yemek veriyodum boğazında kaldı ters çevirdim sırtına da vurdum geçmedi allahtan tecrübeli ablam vardı yanımda iki göğsünün altına bastırdı ters çevirerek gözleri yerinden çıktı mosmor oldu allahım yaşatma bir daha yarabbim off ne zor bişey daha öncede oluyordu fakat böylesi değil senağlama
sağol canım benimŞeniz uzak mesafeler olmasa daha bir güzel olacakmafoldumbenoh oh kaynatmışsınız.
elviram çok sevindim gözün aydın tatlım.bende özledim bizimkileri yaatemmuzun 3ünde çıkcak eşim izne.şimdikden bekliyorum tatili
ksocuğum bende çok isitiyorum buluşmak.ortak biyerde buluşsak keşke ne iyi olurdu.
gökdenizciğim allah acil şifalar versin bakıcının kızına.bizimde vardı mator,eşimde kaza yapınca vazgeçtik motor sevdasından.hiç iyi bişi değil.allah şifa versin.bebeğin de emin ellerdeyse telaş yapma dicem ama olmuyor.
loracığım güsel havalarının tadını çıkar tabikide.gezin bol bol.orda güsel havayı bulan atıyo kendini dışarı.inş.seninde ailen gelebilir yanına yada sizde gelebilirsiniz inş.türkiyeye.rabbim nasip etsin
bende pazara fırladım arkadaşıma bıraktım ilkimi geldim.daha yemek yapcam.yoğurdumu bile geç mayaladım bugün.neyse ben yemek yapmaya gideyim.
goldcuğum senide öpüyorum şekerimzemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanben geldim ama kimse yok tabi
geçmiş olsun canım benim allah göstermesin bi dahaŞeniza.s.ya kızlar varya dün öldüm öldüm dirildim yemin ederim elim ayağım boşaldı valla kızıma yemek veriyodum boğazında kaldı ters çevirdim sırtına da vurdum geçmedi allahtan tecrübeli ablam vardı yanımda iki göğsünün altına bastırdı ters çevirerek gözleri yerinden çıktı mosmor oldu allahım yaşatma bir daha yarabbim off ne zor bişey daha öncede oluyordu fakat böylesi değil senağlama
Hoşgeldin Nurten.
Kızlar 6 ayımızı Salı günü tamamladık ve ilk 6 ay bebeğimi sadece anne sütüyle beslemeyi başarmış olduğum için çok mutluyum:lepi:
Henüz geçmişi okuyamadım.Herkese bebekleriyle sağlıklı aylar dilerim.
ben de alışır mıyım acaba bir gün
gecen sene 14 ay boyunca her ay en az bir kez hastaneye gittim ve en az bir kere yine kan verdim guatrdan dolayı.
her seferinde de bakmadığım halde,
bayılma derecesine geldim.:bbo:
feci bir durum.
ama umutlandım bak şimdi.
inş ben de alışırım..
ben geldim ama kimse yok tabi
bugün tekrar gitmedik tatlı annelerim.
çünkü bugün 6. ay aşı günümüzdü.
dün 6. ayını doldurdu şekerparemopuyorumnanaktan
...........COLOR]
ya kızlar varya dün öldüm öldüm dirildim yemin ederim elim ayağım boşaldı valla kızıma yemek veriyodum boğazında kaldı ters çevirdim sırtına da vurdum geçmedi allahtan tecrübeli ablam vardı yanımda iki göğsünün altına bastırdı ters çevirerek gözleri yerinden çıktı mosmor oldu allahım yaşatma bir daha yarabbim off ne zor bişey daha öncede oluyordu fakat böylesi değil senağlama
uyyy bizim daha tek doz tetanoz dozumuz var.Hamişken tek doz vurulmuştu.
Hoşgeldin Nurten.
Kızlar 6 ayımızı Salı günü tamamladık ve ilk 6 ay bebeğimi sadece anne sütüyle beslemeyi başarmış olduğum için çok mutluyum:lepi:
6.ayiniz kutlu olsun cnm nice 60 senelere isallahHoşgeldin Nurten.
ohh gezin gezinhepinize benden kucak dolusu günaydınnnn.
bugün ailecek kütahyaya gidiyoruz
azcık gezinip gelicez bakalım hayırlısıyla.
aslında bursaya gidecektik nedense sonradan kütahya oldu
bu arada bmeltemb ulaşamıyorum
msj attım faceden filan ama okudumu bilmiyorum hiç
kızada çok ayıp oldu doğrusu inşallah alınmaz
a.s.a.s.a.s.günaydın anneler ve melekleri
öpüyorum umarım herkes iyidir
a.s.a.s.a.s.gü nay dınnnnnNN
sizinde 6.ayiniz kutlu olsun canimcimgünaydın şekerler
bütün anneler ve bebekleri iyidir umarım.
bizde dün hem altıncı ayımızı tamamladık hem aşımızı olduk ilk gün zor geçti oğluma bakan ablamız huysuzlandı ateşlendi dedi.
günaydın canlarım umarım hepiniz iyisinizdir.
sizi ve meleklerinizi öptümm a.s.
mrb aralık anneleri bende aralık annesiyim coktandır sizi takip ediyodum bide uye olup sizinle tanışmak istedim
canım çok geçmiş olsun bebek ilkyardımı için nette bilgiler var izle bence
çok geçmiş olsun sinemcimmm
cikizsinem çok geçmiş olsun.İnşallah bir daha yaşamazsınız. a.s.
cok cok gecmis olsun canim ins birdaha yasamazsiniz kötü bir durum gercekten:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım benim allah göstermesin bi dahaŞeniza.s.
COLOR="darkorchid"]geçmiş olsun Rabb'im bir daha göstermesin arkadaşım
sağolun kızlar allah birdhaa yaşatmasın kimseye
bende 6 ve 7.ayları dolan arkadaşlarımı kutlarıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?