2008 Aralık Anneleri

merhaba herkesekaydirigubbakcemile5
oğlum uyanmadan geleyim dedim şimdi çrbasını yapıyorum aşkımın
hhooppp mama tariflerine uçuyommmopuyorumnanaktan

merhabalar

cicikızsinem geçmiş olsun canım.Allah bidaha yaşatmasın
ve
tüm 7 aya giren ark gözünüz aydın darısı bizlerin başına:icecream:

meraba arkadaslar.coktandır gıremıyorum oglumun son 1 aydırkı gece uyksu fılan kalmadı sabaha kadar bır saga bır sola dönüp duruyo cok huzursuz.dısten olabılırmıkı acaba.gecen esın arkadasın yazısını okumustum onun sıkıntısıda aynıydı.doktoru bır jel vermıstı sanırım.ogece ıcın ıyı geldı dıyodu.sonralardada ıyı geldımı.bılenınız varmı.yada esın oralardaysa bılgı verırse sevınırım.bırde oglusum bugun ne verdıysem kustu.galıba mıdesını üsüttü.ne ıyı gelıo bılen varmı kusmasını durdurabılmem ıcın.bılgılı aralık anneleri bılgınıze ıhtıyacım var...buarada nurten36 sende hosgldın...

canımcım Betül'e geçmiş olsun...
6. ayınız da bitti hayırlı olsun... a.s.
alkisalkisalkis
canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.. :Saruboceq:
mrb aralık anneleri bende aralık annesiyim coktandır sizi takip ediyodum bide uye olup sizinle tanışmak istedim
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
canım sizin de yeni aynız hayırlı olsun.
Maaşallah Anita'ma
Seni de tebrik ediyorrum azminden dolayı... alkisalkisalkis
artık başlarsınız mamalara, çorbalara...cokacimcoook
canım gözün aydın. ooooh sefan olsun gez bakalım. buldun tabi babacıını.... Şeniz

merhaba herkesekaydirigubbakcemile5
oğlum uyanmadan geleyim dedim şimdi çrbasını yapıyorum aşkımın
hhooppp mama tariflerine uçuyommmopuyorumnanaktan

kıs sen nereleerdesin daha çıkamadın mı tatillin rehavetinden...
ayy biz de bi gelemedik sivas'a ya..
bu hafta gelicektim ama istanbuldan eşimin dayısı gelecekmiş temmuza ancak gelicez sanırım. :içelim:
yeni mamalar afiyet olsun Doruk paşaya...

kızlar sıze bır soru daha sorayım cok olmassam eger,120 cc lık mamanın ıcıne kactane cıcıbebe atsamkı.iki bucuk attıgımda mamanın hepsını yemıyo,yada gerı cıkarmak ıstıyo.sızce kac atmalıyım..sizler kactane atıyorsunuz...

bhk ciğim çok geçmiş olsun tatlım.betülcüğüm inş.ateşsiz atlatır annesi.aşıyı ikiye mi bölüyorlar canım ya.bizimde haftaya cuma şimdikden kara kara düşünüyorum.zaten çok nazlıııı oldukkkksenağlama
Hezeran canım bilmiyorum ki acaba midesini mi üşüttü ki.yine de bir.dr.danış istersen canım geçmiş olsun.gece huzursuzluğu dişden de olabilir.bazı bebeler çok sıkıntılıda atlatabiliyor.

bizde uzun bir aradan sonra gece gazımız oldu sanırım.kızım pırt pırt etti rahatladı,ondan öncede ayaklarını kasıp duruyordu zaten.değişiklik olarak armut püresi vermiştim,sanırım o yaptı.bidaha vermicem.zaten verirken tereddüt etmiştim acaba bişi yapar mı diye.sanırım gaz yaptı.armut yok markette,manavda bende kavanoz alim alim deedim.
şimdilik böyle şekerlerim

selam kızlarrrrrrr.. bugün boz eşşekler gibi uyuduumm :roflol: yani uyudum dediğimm saat sabah 9dan 12.30 kadar güsel bi uyku çekmişimm ne zamandır hiiç sabah uykusu yapmıodum dün gesmelere gitmiştik yorulmusum bugün dinlendim çook iyi oldu zemuszemus gözüme geçmiştee hemenn şey takıldı

cicikızsinemciiimm çok geçmiş olsun yaa Allah'ım nolur verme başımıza valla ödüm kopuo. insanın korktuguda başına gelirmiş Allah'ım onlar minicikler sen koru canlarını bize bağışla.. bende gold gibi püremi versem hep nappsam :1no2: ama öle de olmas dikkatli olcas artık napalım

bu akşam szk yazmamışmı bak sen heleeeeeeee

edolinacım 6.ayını tebrik ederinn.. ne mutlu sana bana bizlere hepimize a.s.

başka başka ne vardı.. loracım bütün bebişler huysuz artıkk bnmkide dellenmiş durumda istediği bişiyi elinden alırsann kucaklamassan yemek yedirirsen ohoo say say bitmes bu sefer kesin dişten dertli oldumusa eminim..

elviracım ne güsel tekrarr gözün aydın lilyumcum selamm edamycim naber bacım akşamlarıda görünmeye başladın artık sırnaşık şey ay kimleri atlıyom yaa ilkimcim opuyorumnanaktan .. maydonozcum tahlilin iyi çıkmasına sevindim

Son düzenleme:
edamycim[/B] naber bacım akşamlarıda görünmeye başladın artık sırnaşık şey ay kimleri atlıyom yaa

evettt miss cim ya

walalhi bazen eşim akşamaları olmuyoo ee oğluşumda uyumuş oluyooo
hemen kendimi k.k atıyomm.normalde eşim evde olunca nete girmek biraz bizde sıkarrkaydirigubbakcemile3
zati birbirimizi cok görmüyoss.:asigim:

bende malesef biberona alıştıramadığımdan.devam sütüne bisküvi katarak yediriyorum canım.3tane atıyorum ben.bide mamasının tadı acımsı tat versin diye katıyorum bisküviyi.
bi alışsa biberona çok iyi olcak ama almıyo:1no2:

bu arada nurten bacı aramıza hoşgeldin.. sanada bi takvim yapalım bebişin kızmı erkekmi kaç günlük hepisiciini bilelim a.s.

nurten canım merhaba yenisin ama olsun kız ne önemi var önemli olan 2008 aralıkta anniş olman gerçi ben aralık derken kasımda doğurdum ama olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…