2008 Aralık Anneleri

nurten canım merhaba yenisin ama olsun kız ne önemi var önemli olan 2008 aralıkta anniş olman gerçi ben aralık derken kasımda doğurdum ama olsun :)))

saol canım bende kasımda doguracaktım aralıga kadar uzadı ne yapalım iyiki uzamış sizinle tanıştım:1hug:

bu arada herkese selam,

geçmişi tam okuyamadım,

rahatsız olanlara geçmiş olsun,

6. ayı bitirenlere hayırlı olsun, nice sağlıklı aylara, yıllara....

cicikızsinem geçmiş olsun, bende birkaç gün önce yaşamıştım, burayada yazdım, birde link vermiştim ilkyardımla ilgili, oyuncak bebekte defalarca tatbikat yaptım, herkes denesin bence, Allah göstermesin öyle bir durumda panik olmamak gerek.

başka başkaaaaa,

ha bide yeni genel nurten bacı hoşgeldin.

diğer tüm arkadaşlara tekrar selam eder gözlerinden öperim.
Şeniz

hoşbuldum canıma.s.nasılsın

hoşbuldum canıma.s.nasılsın

iyiyim canım teşekkürederim,

bebişin nasıl, anlatsana biraz, zorluyormu seni, ek gıdaya geçmişindir nasıl gidiyor?

burda tüm bebişler kendi çocuğumuz gibi oldu, anne karnına düştüklerinden beri hemen hemen hepsini tanıyoz:jeyyar: ardayıda ve tabi senide tanımak isterizkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin nurten
slm kızlar nasılsınız offf ya bu aralar elektirik çok kesiyo burda işim bitiyo pc başına geçim diyorum ama malasef oturamıyorum

ilkim canım cok tesekkür ederım yardımcı oldugun ıcın.oglum bıraz daha ıyı sankı kusması durdu.durmasaydı arayacaktım doktoru ama gerek kalmadı cok sukur.bırde senınde mamasına bısküvisini 3attıgına sevındım.bende dıyordum cok atıyorumda büsküvıyi agırmı gelıo acaba dıye.demekkı benım sıpa iştahsız buaralar.

söle baktımda sadece ılkım arkadas yardımcı olmus soruma.oysakı kactana arkadas benden sonra gırıp merabalasmıslar.enazından hazeran arkadas ben bılmıyorun kusma hakkında neyapılacagını dıye.gecmıs olsun dıyebılırdınız.dıyceksınızkı mecburmuyuz tabıkı mecbur asla degılsınız.sadece ben öle umdum ıste.neyse bosverın gıtsın.galıba buraya sonradan katılmamdan oldu bu sorun.bırbırını tanıyan arkadaslar olsaydı hemen gecmıs olsun dılekler yagardı.neyse tekrar bosverın gıtsın arkadaslar nıyetım kımseyı kırmak degıl yanlıs anlasılmayayım sakın.hepinizin o guzel bebıslerını öpüyorum.ve herkezın bebıslerıne tatlı tatlı uykular...

kızlar yarın bim markete izolasyonlu termostat çanta geliyormuş, nası bişe bilmiyom, ama dışarı çıkarken işimize yarayabilir diye düşündüm, süt ya da mama için kullanılabilir belki, fiyatı da bişe değil 3 tl cık.
aklınızda bulunsun.

hazeran ne olduğunu tam bilmiyorum ama geçmiş olsun bu arada yazını fark etmemiştirler burda kimse kimseyi ayırmaz geçte olsa aramıza katılmışsın ben seni ilk defa gördüm ama aklına öle bişey getirme burda herkez arkadaşımız ayrım olmaz kesinlikle

canım ben de geçmişi okumadım durum nedir bilemiyorum ama,
-gerçi bunları söylemekten da asla hoşlanmıyorum orası da ayrı mesele de-
burda kimse özellikle böyle bir şey yapmaz.
emin konuşuyorum çünkü artık cok yakın tanıyoruz birbirimizi..
sonradan gelme meselesine gelince,
örnek olarak SZK yeter diye düşünüyorum ben..

demek olay sadece sonradan veya önceden gelmek değil,
katılım...
yani ne kadar yakın olursan,
o kadar fazla paylaşım oluyor.
kişisel bir durum değil yani...

sen de uzaklaşmak yerine yakınlaşamayı dene..
sevgiler...

aa evet ben de ilk kez coco da gördüm.
sık seyahat edenler ya da gezenler için cazip olabilir bence de..

bu arada elifcinom nerelerdesin yaaa:teselli:

selamlar hazerancım ben ocak annelerindeydim ama erken doğum yaptım aralıkta anne oldum ama önceden ordaki topiğe takıldığım için iki topiği birden okuyorum ama çok nadir yazabiliyorum vede saolsun burdaki arkadaşlar sorduğum zaman muhakkak gördülerse cevaplıyolar yani sakın yanlış anlama bazen geçmişe dönüp okunmamış olabiliyor yada o anda yazıcak olsa bile bebeği ağlıyor bişey oluyor yazamıyor

Hepinizi öpüyorum tatlı anneler
herkese iyi geceler
bebeişlere rahat uykular...
yarın görüşmek üzere inş...
opuyorumnanaktan

merhaba hazeran83 öncelikle çok gçemiş olsun canım. bir ara bizdede vardı sizin sıkıntılarınız ben dişten diye düşünmüştüm ama değilmiş malesef diş çıktı dedim meğer dişinde kist oluşmuşmuş oğluşumun. gaz sıkıntısıda olabilir tavsiye edeceğim tek şey spazm giderici ilaç yada çaylar olabilir. tabi dr tavsiyesi birinci planda olmak kaydıyla.
kusma işine gelince oğluşumda da oldu geçen hafta dr götürmedim kendim evde ıhlamur paptya çayı gibi çaylarla özellikle rezene çayıyla gidermeye çalıştım mutlka miğdesini üşütmüştür. bitki çaylarını dene olmazsa dr götürürsün.
a.s.

burda kimse kimseye cevap vermemezlik yapmaz canım bi ara bende alınganlık yapmıştım hatta baktımki egrçekten hepimiz arkadaştan çok kardeş gibi olmuşuz
benim nasıl cevap yazma vaktim olmuyorsa onlarında olmayabilir diye düşündüm ve algınlığım geçiverdi hemencik. kasti birşey yok ha yeni girmişsin aramıza ha önceden
insan ayırmadan paylaşırız bilgilerimizi burda emin ol güzel kardeşim.
kesinlikle gözden kaçmıştır hiç kafana takma güzel paylaşımar diliyorum geçmiş olsun
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…