- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.541
nurten canım merhaba yenisin ama olsun kız ne önemi var önemli olan 2008 aralıkta anniş olman gerçi ben aralık derken kasımda doğurdum ama olsun :)))
kso cum biz çakma aralık anneleri oluyos bu durumda :roflol:
kıı nurten hoşgeldin aramıza bacım.bi oğlumuz daha katıldı aralık annelerine oh ohzemuszemus
kıı nurten hoşgeldin aramıza bacım.bi oğlumuz daha katıldı aralık annelerine oh ohzemuszemus
kso cum biz çakma aralık anneleri oluyos bu durumda :roflol:
bu arada herkese selam,
geçmişi tam okuyamadım,
rahatsız olanlara geçmiş olsun,
6. ayı bitirenlere hayırlı olsun, nice sağlıklı aylara, yıllara....
cicikızsinem geçmiş olsun, bende birkaç gün önce yaşamıştım, burayada yazdım, birde link vermiştim ilkyardımla ilgili, oyuncak bebekte defalarca tatbikat yaptım, herkes denesin bence, Allah göstermesin öyle bir durumda panik olmamak gerek.
başka başkaaaaa,
ha bide yeni genel nurten bacı hoşgeldin.
diğer tüm arkadaşlara tekrar selam eder gözlerinden öperim.Şeniz
hoşbuldum canıma.s.nasılsın
söle baktımda sadece ılkım arkadas yardımcı olmus soruma.oysakı kactana arkadas benden sonra gırıp merabalasmıslar.enazından hazeran arkadas ben bılmıyorun kusma hakkında neyapılacagını dıye.gecmıs olsun dıyebılırdınız.dıyceksınızkı mecburmuyuz tabıkı mecbur asla degılsınız.sadece ben öle umdum ıste.neyse bosverın gıtsın.galıba buraya sonradan katılmamdan oldu bu sorun.bırbırını tanıyan arkadaslar olsaydı hemen gecmıs olsun dılekler yagardı.neyse tekrar bosverın gıtsın arkadaslar nıyetım kımseyı kırmak degıl yanlıs anlasılmayayım sakın.hepinizin o guzel bebıslerını öpüyorum.ve herkezın bebıslerıne tatlı tatlı uykular...
kızlar yarın bim markete izolasyonlu termostat çanta geliyormuş, nası bişe bilmiyom, ama dışarı çıkarken işimize yarayabilir diye düşündüm, süt ya da mama için kullanılabilir belki, fiyatı da bişe değil 3 tl cık.
aklınızda bulunsun.
meraba arkadaslar.coktandır gıremıyorum oglumun son 1 aydırkı gece uyksu fılan kalmadı sabaha kadar bır saga bır sola dönüp duruyo cok huzursuz.dısten olabılırmıkı acaba.gecen esın arkadasın yazısını okumustum onun sıkıntısıda aynıydı.doktoru bır jel vermıstı sanırım.ogece ıcın ıyı geldı dıyodu.sonralardada ıyı geldımı.bılenınız varmı.yada esın oralardaysa bılgı verırse sevınırım.bırde oglusum bugun ne verdıysem kustu.galıba mıdesını üsüttü.ne ıyı gelıo bılen varmı kusmasını durdurabılmem ıcın.bılgılı aralık anneleri bılgınıze ıhtıyacım var...buarada nurten36 sende hosgldın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?