2008 Aralık Anneleri

Merhaba

Maşallah kısslaaaaarr alkisalkisalkis

ıki saattir oku oku anca bitti.kafamçokkarıştı ALLAH(CC)herkeslere hidayet ve kolaylık versin.Kızım da kucağımda şimdiden bu muhabbet alışmaya başlıyo.:roflol: a.s

valla bilmem çağlada emrenin yanında selvi olsun tepesine vurur ayyyy gözümün önüne geldide ayyy miss yok ortalarda değilmi oyar beni:)))

edam hihoyyyt görüyonmu nurgül beni bıraktı kızıma bile sardı ahhh ahhhh edam msn de görüşünce anlatırım ne çekiyom hatun geliyor merhaba deyip kaçıyor msn sapıgı valla

kız yemin etme çarpılcan aaaa bide valla diyoo
:roflol: zemuszemus:roflol:

oohh sefamm olsun ohh yandannn opuyorumnanaktan
lülülülülülü

kız senden çektiğimi kaynanamdan çekmiyom haa
iyiki erkek doğurmamışsın sen
iftiralarla boşatırdın oğlanı karıdan Allahh korusunn kafamçokkarıştı

kız ben bir şahane kaynana olacamki gör inşaallah hem damadım yaşadı kızım anasına çekerse ooooo yaşadı ki yaşadı

edam hihoyyyt görüyonmu nurgül beni bıraktı kızıma bile sardı ahhh ahhhh edam msn de görüşünce anlatırım ne çekiyom hatun geliyor merhaba deyip kaçıyor msn sapıgı valla

kaydirigubbakcemile3delikafadulden:roflol:

kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

sonrada miss almıcak kızı zavalım kacıracak fıstık gibi cocugu

walalhi uzun boyluluk uğruna cillop gibi oğlumuzdan olcak bu kadınnn:roflol:delikafadulden

nurten benim kociş benden 2 yaş küçükte nurgül hanım ona sardı bak nurgül hani hatırla erkekler 30 hıııı ondan kızım :)))

daha önceden söyleseydin bana bende küçük alırdım anam ne bilem :jeyyar:
ama benim herif 30 u devirdi
maşallhhhhhh barikk Allahh
o teori yanlış çıktı
testle tecrübeyle sabittir :roflol:

kız ben bir şahane kaynana olacamki gör inşaallah hem damadım yaşadı kızım anasına çekerse ooooo yaşadı ki yaşadı

o konuda kimse eline su dökemez vallah ha bu arada benim oglan maşallah diyin kızlar 71 cm haberin ola ana uzun baba uzun ee tabiki cocukta uzun olur söz meclisten dışarı kimse alınmasın

cnm hayatı nerden tutarsan öyle gider
gel takıl bize hayatını yaşa boşver olmuşla ölmüşe çare yok
hayat akıp gidiyor
içelim güzelleşelim :içelim:
bak kso ya dikkat et sakın ona uyma kık oo sırnaşık şey

kSo kız ben bir şahane kaynana olacamki gör inşaallah hem damadım yaşadı kızım anasına çekerse ooooo yaşadı ki yaşadı

yaşadı deme güzelim
Allah yardım etsin de
boıl bol mesir macunu :roflol:
kacak delik arayacak serradan :roflol:

gızlar ardam uyandı hadi arda sende bişe yaz teyzelere gidip yemeyimizi yiyelimv çlsaşsşşxsöx<zçşp.<AK tamm bu kadar yeter

o konuda kimse eline su dökemez vallah ha bu arada benim oglan maşallah diyin kızlar 71 cm haberin ola ana uzun baba uzun ee tabiki cocukta uzun olur söz meclisten dışarı kimse alınmasın

Maşallah Nurten

Belki de ardınızdan biz geliyoruz.Benim Benekli Alabalığım 70 cm.Bir de kızıma minyon diyorlar.lülülülülülü

Abimiz de pek boyludur.9 yaşında ama 12 yaşında gösteriyor.Zaten o kadar şaşıyorlar ki yakında nazar değmez de olduğu yerde kalmazsa boyu beni aşacak.Sülale uzunlardan oluşuyor.Nadiren minyonlarımız ve orta boylularımız var.:lepi:

nurtencim yaşı kaç kocanın
bak 30 yaşa dikkat
gerçi bizde pek etkilemedi ama
genede tikkatttt :jeyyar:

kız bak nereye çekti lafı nurgül sapıksın kızım sen unutma ansı kadar babaya çekme olasılıgıda var kız senin yüzünden kzıım evde kalacak

kız bak nereye çekti lafı nurgül sapıksın kızım sen unutma ansı kadar babaya çekme olasılıgıda var kız senin yüzünden kzıım evde kalacak

kalmaz kalmaz
o güzellikle kimler kimler ister benim prensesimi
maşallah diyim eve gidincede kaşıı

kız özel üye gördüm seni
tebrikler şhekerimm :lepi:

kız nurten iyiiii uzun olsun ayyy benim koca uzunda ben yerfıstığı :)))

kız normalde ben uzunumdurda manken gibi yani koca tabi bi 10 cm uzun olunca yanında dediyin gibi yerfıstıgı oluyoruz oda laf atıyo cüce diye bende inadına ona yetişmek için hep topuklu alıyom ayakabıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…