- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.001
edam hihoyyyt görüyonmu nurgül beni bıraktı kızıma bile sardı ahhh ahhhh edam msn de görüşünce anlatırım ne çekiyom hatun geliyor merhaba deyip kaçıyor msn sapıgı valla
nurten benim kociş benden 2 yaş küçükte nurgül hanım ona sardı bak nurgül hani hatırla erkekler 30 hıııı ondan kızım :)))
edam hihoyyyt görüyonmu nurgül beni bıraktı kızıma bile sardı ahhh ahhhh edam msn de görüşünce anlatırım ne çekiyom hatun geliyor merhaba deyip kaçıyor msn sapıgı valla
kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştınayır nolamaz besle büyüt 3000 . mesajı git başkasına kaptır :bbo:
alacağın olsun edam_y duramadın 2 sn dahaaa kötükedihüso
kızma bana
bilmeden olduu:roflol:delikafadulden
uyanık seniiii ..tabii biliyin çok sapığın var :roflol:
kapattırırsın lülülülülülü
ne 18 i be naptın
30 dan önce olmasss :teytey:
sonrada miss almıcak kızı zavalım kacıracak fıstık gibi cocugu
nurten benim kociş benden 2 yaş küçükte nurgül hanım ona sardı bak nurgül hani hatırla erkekler 30 hıııı ondan kızım :)))
kız ben bir şahane kaynana olacamki gör inşaallah hem damadım yaşadı kızım anasına çekerse ooooo yaşadı ki yaşadı
nurtenim senmi büyüksün pardon jeton düşmedi sıcaktan canım sıcaktan
kızlar annem herzaman ele karışmak zor derdi, gerçektende zormuş.Yalnızca kocalarımız olsa ne ii olurdu dimi ama maalesef öyle birşey yok . Onun annesi,babası , kardeşleri hepsiyle öyle veya böyle anlaşmak zorundayız. Evlilik zor kolay değil görüyorum herkesin sıkıntıları var .... Ben aslen Ankaralı olup bütün ailem çeverm orda ve evlendikten sonrada orda yaşamaya başladım . Aradan 1-2 sene geçti eşimin ailesi tutturdu izmire gel diye .Neler neler yaşadım hayır gitmiycem dedim aradan bir 10 sene geçti ve gene izmire gitme baskıları artık dayanamadım ve belli koşullar altında geldik izmire nerdeyse 2 sene olucak. Benimki aslında geldiğine şimdiden pişman ama erkekliğe kondurmuyor çünkü benim ona dediklerim tek tek çıkmaya başladı neyse uzun hikaye işin komik yanı geçen gün kayınvalidem ( herşeyin başı o aslında )bana ''Ben sizin gelmenizi düzeninizin bozulmasını hiç istemedim '' dedi inanın gülmemek için kendimi zor tutdum. sanki karşısında çocuk var . Anlıyacağınız hep fedakarlığı biz yapıyoruz ama kıymetimizde bilinmiyor. Hepsini Allaha emanet ettim şimdi çocuklarım için yaşıyorum .Ölümlü dünyada hiçbirşeyin sizi sevdiklerinizden koparmasına izin vermeyin .hepinizi öpüyorum KK
kSo kız ben bir şahane kaynana olacamki gör inşaallah hem damadım yaşadı kızım anasına çekerse ooooo yaşadı ki yaşadı
o konuda kimse eline su dökemez vallah ha bu arada benim oglan maşallah diyin kızlar 71 cm haberin ola ana uzun baba uzun ee tabiki cocukta uzun olur söz meclisten dışarı kimse alınmasın
kız bak nereye çekti lafı nurgül sapıksın kızım sen unutma ansı kadar babaya çekme olasılıgıda var kız senin yüzünden kzıım evde kalacak
kız nurten iyiiii uzun olsun ayyy benim koca uzunda ben yerfıstığı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?