2008 Aralık Anneleri

duyda inanma loracımmmm:roflol::roflol:

cadı gelin seniiiiiilülülülülülü

kız nurgül sıcakmı çarptı bacum akşama msn e gel ifadeni alacam

yok cnm sıcak değil
kaynana çarptı beni
akşam gelememmmm kocimmm erken gelcekkk :jeyyar:
gelirim anam gelmemmii
yazılımı sözlümü alcan ifademii zemuszemus

kız nurgül şuna bak lora inanma aaaaaaa nurgül bak yalovaya gideyim diye çıkıp bu hızla ankarada alacam hsonu hızımı

özel ileti

missim sayın dünürüm sen bu nurgüle bakma kıskanç o kıskanç melek gibiyizidr ben ve kızım korkmasın oğlun ayyy

30 deil cnm olsada zaten etkilemez tabi inş o znm daha kuymetluoluyoz bide daha sabırlı bizimki bişemi görünce hep sabrediyo bazen diyom sen sabır taşımısın ne

aaaaaa ne yazmışş edebsüzzz karıııı
neyini gıııı anlamadık heççç :roflol:
kso ne diyy buuu amanınnn delikafadulden

sen yeterki iste canımmm
esss 1-2-3 tıp yazmayın ülenn
bacım gelene kadarr
buyur canım okuu bekliremm alkisalkisalkis

yettim bacım yettimmmm
hadi kaldımız yirden devam edek dedikodu yapmagamafoldumben

amannn herşey boşş kızlar ,bu yalan dünyada valla sağlığınızın kıymetini bilin derim ben..
birkaç kendini bilmez için zehir etmeyin en güzel yıllarınızı...
onların amacı bu zaten sizde ekmeklerine yağ süreceğinize benim gibi misafir gibi gidin gelin bacımmmmvereliniortak

özel ileti

missim sayın dünürüm sen bu nurgüle bakam kıskanç o kıskanç melek gibiyizidr ben ve kızım korkmasın oğlun ayyy

missss msn ye gellll
bakma bu delüüyee :mymeka:
kaçır oğlunu yurt dışınaaa
ana kız geliyoorlarr
çıtır avcılarıı :roflol:

işte böyle yaaawww kaydirigubbakcemile5
lilicim benimmm Şeniz
senii her zaman takdir ettim bilirsen dimii
yazdıkların ilaç ilaç
yok yok antidepresan a.s

herkesler burda ama kimsecikler yazmıyoo :uhm:

Nutkumuz tutuldu canımcım Elvira ve Nurtenin yazdıklarına o yuzden yazamıyoruz..
Benim kayınvalidem de ben lohusayken geldi sağ olsun ama iş güç ben yaptım (zaten sevmez iş yapmayı kendi evinde yapmayan kadını benim evimde mi çalıştıracağim), hiç yoktan yemegimizi yaptı...
amaaan kızlar boşverin valla benim kendi teyzem gelinin her işini yapar, çocuguna bakar ama arkasından konuşur car car yapmasında konuşmasın da... En iyisi bu! Şimdi soruyorlar 2. çocugu ne zaman yaparsın diye, tutarsanız bir kadın basıma 2 ay yaparım diyorum herkes susuyor...

kso niriyi gittin benneyaptımki
işmi geldi :çok üzgünüm:
patronmu çağırdı kaydirigubbakcemile
müdürmü yanında :1ninca:
kocinmi telde

nurten gıızz korktunmu yazdıklarımdan
korkma anacım kız şaka yaptım şakaa :1hug:

işte böyle yaaawww kaydirigubbakcemile5
lilicim benimmm Şeniz
senii her zaman takdir ettim bilirsen dimii
yazdıkların ilaç ilaç
yok yok antidepresan a.s

teşekkür ederim canımmm
eğer öyleyse ne mutlu türküm diyene yani bana:))))
senin düşüncelerinde doping gibi canım
muckssss

nurgüllll fıstukkk nurgül ankaranın gülü ama dikenli gülü cadı gülü msn sapıgı gülü edam sakın msn verme nurgüle huzurun kalmaz kız misss açma ona msn merhaba der der kaçar :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…