- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.041
nurgülüm canım beni sevip taktir etmiyonmu
aaaaaa ne yazmışş edebsüzzz karıııı
neyini gıııı anlamadık heççç :roflol:
kso ne diyy buuu amanınnn delikafadulden
canım hatırlatayım benim tel gizli noya kapalı hain gacı dostt dedik birde ne kızım evde kalacak alan da olmayacak ben onu 18 yaşında kocaya verecem dermişimmmm
valla bilmem çağlada emrenin yanında selvi olsun tepesine vurur ayyyy gözümün önüne geldide ayyy miss yok ortalarda değilmi oyar beni:)))
kız ben bir şahane kaynana olacamki gör inşaallah hem damadım yaşadı kızım anasına çekerse ooooo yaşadı ki yaşadı
canım şimdi 3000 sayfaya ulaşalım dedik bende keşke miiss o sayfada bişeler yazsada GÜLDÜRSE biz tabi kim denk gelecek merakla onu bekliyoz inş sen denk gelirsin öpüyorum seni hemşommm
goldcummm aferin bacum sana bravoooo susma kızzzz
Kızlar bende 22 aralık ta doğum yaptım ama pc başına yeni geçebildim.Ben de size katılmak istiyorum varmısınız yokmusunuz:)))opuyorumnanaktan
Kızlar bende 22 aralık ta doğum yaptım ama pc başına yeni geçebildim.Ben de size katılmak istiyorum varmısınız yokmusunuz:)))opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canımmm
eğer öyleyse ne mutlu türküm diyene yani bana:))))
senin düşüncelerinde doping gibi canım
muckssss
kSo nurgüllll fıstukkk nurgül ankaranın gülü ama dikenli gülü cadı gülü msn sapıgı gülü edam sakın msn verme nurgüle huzurun kalmaz kız misss açma ona msn merhaba der der kaçar
karabucek Kızlar bende 22 aralık ta doğum yaptım ama pc başına yeni geçebildim.Ben de size katılmak istiyorum varmısınız yokmusunuz:)))
edam_y Alıntı:
nurgün kullanıcısından alıntı
aaaaaa ne yazmışş edebsüzzz karıııı
neyini gıııı anlamadık heççç
kso ne diyy buuu amanınnn
canım bende yazdığından beri onu düşünüyomm nedemek istedi diyeee
bide daha sabırlı bizimki bişemi görünce hep sabrediyo bazen diyom sen sabır taşımısın ne
kSo nurten canım sakın bulaşma nurgüle hastalık gibidir o ben bak bir bulaştım kurtulamıyom ama o beni hiçççç sevmiyor yaaaaaaaaaa((
bak canım hayırlı olsun ALLAH sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladını gel tabiki katıl ama sana dost nasihatı nurgüle hiçç selam verme lilyumdan uzak dur edamsa hiççç görme kaç güzelim bunlardan hastalıklı gibiler bir bulaştınmı kaçamazsın ben diyim tecrübe konuşuyor:roflol::roflol::roflol:
bak canım hayırlı olsun ALLAH sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladını gel tabiki katıl ama sana dost nasihatı nurgüle hiçç selam verme lilyumdan uzak dur edamsa hiççç görme kaç güzelim bunlardan hastalıklı gibiler bir bulaştınmı kaçamazsın ben diyim tecrübe konuşuyor:roflol::roflol::roflol:
inanayimmi inanmayimmi acepduyda inanma loracımmmm:roflol::roflol:
cadı gelin seniiiiiilülülülülülü
tamam tamam inanmiyom bacim hic merak seyetmenaniknanikkız nurgül şuna bak lora inanma aaaaaaa nurgül bak yalovaya gideyim diye çıkıp bu hızla ankarada alacam hsonu hızımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?