2008 Aralık Anneleri

nurgülüm canım beni sevip taktir etmiyonmu

ahhh kraliçemmm
fındık kurdumm
kankimmm
zıpırımm
takdir edilesi kadınnn
sevilesi kaduunnn
ımm bideee
çatlak delüü kaduuun
bak 5 dk kayboldun nasıl özledim senii
hemen sordum seni dağa taşa

aaaaaa ne yazmışş edebsüzzz karıııı
neyini gıııı anlamadık heççç :roflol:
kso ne diyy buuu amanınnn delikafadulden

canım bende yazdığından beri onu düşünüyomm nedemek istedi diyeee

bide daha sabırlı bizimki bişemi görünce hep sabrediyo bazen diyom sen sabır taşımısın ne
delikafadulden:roflol:kaydirigubbakcemile3

Kızlar bende 22 aralık ta doğum yaptım ama pc başına yeni geçebildim.Ben de size katılmak istiyorum varmısınız yokmusunuz:)))opuyorumnanaktan

nurten canım sakın bulaşma nurgüle hastalık gibidir o ben bak bir bulaştım kurtulamıyom ama o beni hiçççç sevmiyor yaaaaaaaaaa ((

canım hatırlatayım benim tel gizli noya kapalı hain gacı dostt dedik birde ne kızım evde kalacak alan da olmayacak ben onu 18 yaşında kocaya verecem dermişimmmm

yaaaaaaa kocaya verecen hemide bnm gelinimii oğlumun müstakbel eşinii.. hanıım hanımm sen kimin gelinini kimee verioonnnnn klava:klava:

valla bilmem çağlada emrenin yanında selvi olsun tepesine vurur ayyyy gözümün önüne geldide ayyy miss yok ortalarda değilmi oyar beni:)))

yaa oyarınn.. burdaa miss.. 50 sayfa konussanız kaç yazar kaçarmı bnm gözümden kaçın kurasıyımm beeeeee.. bizimkide dalyan gibin Maşallahh hemm kısa olsa bile emreyle çağla gibii dedin gibi karizması yeter hıhhhhhhh:dilcikar::dilcikar:

kız ben bir şahane kaynana olacamki gör inşaallah hem damadım yaşadı kızım anasına çekerse ooooo yaşadı ki yaşadı

göreceys :jeyyar:

canım şimdi 3000 sayfaya ulaşalım dedik bende keşke miiss o sayfada bişeler yazsada GÜLDÜRSE biz tabi kim denk gelecek merakla onu bekliyoz inş sen denk gelirsin öpüyorum seni hemşommm

ayy 2 dakka dışarı çıktım ama çooktann kaçırmısım treniiiiiii :a015: ben ancaa 40000 hedef yapiim barimee turkbayragi bu arada çook merci ben en espirili aralık danası secilmiştim dimi :asigim:

Kızlar bende 22 aralık ta doğum yaptım ama pc başına yeni geçebildim.Ben de size katılmak istiyorum varmısınız yokmusunuz:)))opuyorumnanaktan

bak canım hayırlı olsun ALLAH sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladını gel tabiki katıl ama sana dost nasihatı nurgüle hiçç selam verme lilyumdan uzak dur edamsa hiççç görme kaç güzelim bunlardan hastalıklı gibiler bir bulaştınmı kaçamazsın ben diyim tecrübe konuşuyor:roflol::roflol::roflol:

teşekkür ederim canımmm
eğer öyleyse ne mutlu türküm diyene yani bana:))))
senin düşüncelerinde doping gibi canım
muckssss

sağol cnm
utandımm
mckkkk Şeniz

kSo nurgüllll fıstukkk nurgül ankaranın gülü ama dikenli gülü cadı gülü msn sapıgı gülü edam sakın msn verme nurgüle huzurun kalmaz kız misss açma ona msn merhaba der der kaçar

sen yandın kızım varyaa
adımı sapığa çıkardım
pis iftiracıııı
en sapık anne :KsO delikafadulden

karabucek Kızlar bende 22 aralık ta doğum yaptım ama pc başına yeni geçebildim.Ben de size katılmak istiyorum varmısınız yokmusunuz:)))

varız varız
hoşgeldin canım
güzel paylaşımlar dilerim :1hug:

:roflol: :roflol: :roflol:

cevap yazmıyo sanırsam ayıp diye yazmıyo
kSo nurten canım sakın bulaşma nurgüle hastalık gibidir o ben bak bir bulaştım kurtulamıyom ama o beni hiçççç sevmiyor yaaaaaaaaaa ((

sevmirim sini mır mır kedi mart kedüsüü
delüü :jeyyar:

delikafadulden:roflol:kaydirigubbakcemile3

ksonun söylediklerini oku ama sakın yaptıklarını yapma bacımmm
buda benden olsun
ohhh sefam olsun kso....lülülülülülü

missim canım dünürüm kız aaa ayıpsın kim yazmış onalrı ben yazmadım kesin nurgül benim adımla girip yazmıştır o yazdı oooo aaaaaa kız serra mı 18 de kayrama verecem yaşlı anneanne olmak istemiyorum çünkü

nedemek canımm.2008 aralık annelerinin kapısı hep acıktır.isteyen içeri girerkaydirigubbakcemile3
hoşgeldinn canımmmopuyorumnanaktan

Manisa'nın sarı binası meşhurdur kızlar duydunuz mu bilmem ama bizde pek akıllı sayılmayız yanöödelikafadulden

demek öyle lilyum o değilde karaböcük korktu galiba bak birini daha kaçırdınız hemen korkutmayın demiştim gel arkadaşım sen bakma onlara melek gibiyimdir ben ayyyy kanatlarım kaşındı :))))))))

Alıntı:
kSo kullanıcısından alıntı
valla bilmem çağlada emrenin yanında selvi olsun tepesine vurur ayyyy gözümün önüne geldide ayyy miss yok ortalarda değilmi oyar beni:)))

yaa oyarınn.. burdaa miss.. 50 sayfa konussanız kaç yazar kaçarmı bnm gözümden kaçın kurasıyımm beeeeee.. bizimkide dalyan gibin Maşallahh hemm kısa olsa bile emreyle çağla gibii dedin gibi karizması yeter hıhhhhhhh

varya o ilk kelimene koptum
öyleki gülmekten karnım ağırıyo
oyarınn heee :roflol:
:roflol:sırnaşık şey:roflol:

kimdi leyn o sayfalar bizde ilerlemiyor diyen oku oku bitmiyor bacim bu ne hiz herkeste bugun bölealkisalkisalkis

duyda inanma loracımmmm:roflol::roflol:

cadı gelin seniiiiiilülülülülülü
inanayimmi inanmayimmi acep
karar veremedimde birdennaniknanik
kız nurgül şuna bak lora inanma aaaaaaa nurgül bak yalovaya gideyim diye çıkıp bu hızla ankarada alacam hsonu hızımı
tamam tamam inanmiyom bacim hic merak seyetmenaniknanik

hosgeldin bacim yas kac cocugun cinsiyeti ne
valla geldinde kazan mubarek ola bu kadar cadidan
simdiden kolay gele:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…