2008 Aralık Anneleri

sizede Maşallah ademelcimm.. aynen tarif ettiğin gibi başladı bizimkide.. ses çıkarmadan önce çenesinii açıp kapıo sessizce ba ba şeklinde ses arkadan zorla geliioo.. baya bi uğraşıo yani sıpa kaydirigubbakcemile3 sonra kapınca bi başlıoo ba ba ba baaaaaa durmuyo bu sefer zemuszemus

goldcuumm bilgi için sağol komşum canımm bnm.. ben zaten 1 haftadır devite yeniden başlamıştımm su diş için karışık olana.. kan ilacıda 2günde 1 tekrar vermeye başladım.

marmaris te mi yasıyorsun?? :lepi::lepi: ne şanslısın ne guzel yerde buyutuyorsun yavrunu... maviyle yesilin birleştiği yer... Ne işle mesgulsunuz orada?

gold hala biberon almıyormu damadım, bu bebişler biberonu gördü memeyi bıraktı, kaşığı gördü biberonu bıraktı, neyseki kaşığı bıraktıracak başka bir yeme aracı yokcokacimcoook

valla canım dalga gecer gibi annemden hiç sorun yapmadan almış cuma gunu, birazdan ben tekrar deneyeceğim bakalım buyrunnnnnnnnn
biz de iyi oldu dışarı çıkmış olduk kocişle kırk yılda bir yerimseniben iyi geldi valla...

biraktığım gibi duruyor derken? Onlar senin gibi iki fıstık dunyaya getirmişler mi? Sen 10-0 öndesin bence zemuszemus zemuszemus

evet canım marmaris de yaşıyoruz ve doğası gerçekden çok güzel ama yaşam şartları çok ağır.ben bir firmanın depo ve muhasebe işlerine bakıyorum eşimse otel ve rest.lara mutfak ama (çelik eşya) işinde çalışıyor.benim burada altı eşimin 8.senesi.emekli oluncada kalmak istiyoruz çünkü doğasına aşığız.mümkün olacak gibi görünmesede burda bir arsamız olsun küçük bir ev yapalım emekliliğimizi burda geçirelim istiyoruz.

bu arada,
bu hafta cococum tam olarak 2.5 kilo verdi :jeyyar:

çok kıskandım
gaza geldim...

canım toplamda kaçar kilo verdinis?

çok geçmiş olsun tatlım, iyi haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
canım toplamda kaçar kilo verdinis?

goldcum ben takımlara girdikten sonra - 2,5 ay - toplam 5,5 kilo verdim.
pek diyet yapamasa da spor yapmaya çalıştım
ama gçen hafta güzel bir diyete başladık BHKcımla
onunla iyi veriyor gibiyiz bakalım
devamı gelir İnş
bu konuda BHKcım daha iyi o iradesine baya hakim MAşaAllah
benim gibi her gün birkaç çikolata ve birkaç kornet yemiyor
ama ben e bıraktım bu kötü alışkanlıklarımı 1 haftadır:1closedeyes:

gitsin kilolar
bende kendi kendime azimlendim burada:roflol:
aahh havalar ısınsa da bi yürüyüş yapabilsemşakkıdı

çok acıkınca alıyor demekki, ya da anasına naz yapıyor afacancokacimcoook

iyi gelmezmi, özlemişiz o günleri, bizde arada kaçamak yapıyoruz:kedi:

biraktığım gibi duruyor derken? Onlar senin gibi iki fıstık dunyaya getirmişler mi? Sen 10-0 öndesin bence zemuszemus zemuszemus

dimi amaopuyorumnanaktan öpüyorum yanacıklarından. çok teşekkürederim.

bu arada herkese selam kızlaar,

her an kaçabilirim, selam vermeden kaçtı demeyinzemuszemus

geçen hafta iki doğum gününe davetliydim
bende bi heveslendim kipastasını falan hayal ettimkaydirigubbakcemile3
inşallah o günleri de görürüz burdan söyleriz
tabi resimleri face dekaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar.
nasılsınız şekerlerim,umarım bir yaramazlık yoktur.geçmişi okuyamadım özete bakıcam
kızım aşı oldu.şimdilik iyiyz bakalım gece uyumıcam başında beklicem kuzumun..
bıngıldağımıza 1cm kalmış devit kullanma dedi hemşire.
1yaşına kadar aşoımız yok:Saruboceq:
annem de geldi kızlar.
öpüyorum sizi kocaman

ilkimcim yanlışın olmasın benim bildiğim 9. ayda da bi aşı var bi kontrol et bence canımcm

arkadaşlar 6.ayında aşısını olan arkadaşlar varmı bir sorum olacak

Tugba 16 Aralık doğumlu yani 16 Haziranda 6.ayı bitiyor sağlık ocağı 20 sinde sonra gelin aşılarını yapalım demişti. Bende Allah izin verirse 18 inde Ankara gideceğim ve 29. da döneceğim . Bugün sağlık ocağına gittiğimde aşılarını yapalım mı diye sorduğumda 29.da dönünce yaparız dediler. Benim aklıma takılan aşıları için geç kalmış sayılmam inşallah dr.larımıza güvenmek istiyorum . Siz bu aşılarınızı ne zaman yaptırdınız acaba ? Bebişim o zaman 6 ay 14 günlük oluyor .

özlemciiim ben tam 6. ayın bittiği gün yaptırdım.

erken yada geç olması konusunda bir fikrim yok arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…