- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.021
miss oğlan konuşmuş maşallah
bizimki de çenesini bi garip yapıp zorla baa booo
ilk hece yakın sanırım
şu sıralar en çok çığlık atarak gülmeyi seviyo
yakında reklamlardaki çocuklar kadar gülecek diye seviyo babası (molfix reklamı):roflol:
eğer şansın varsa evinde otur ve bebeğine bak çünkü onun şu anda sadece sana ihtiyacı var.oğluma ne verirsen ver mutlu olmuyor sadece beni istiyor beni görünce o kadar mutlu oluyorki.inadından bütün gün uyumuor bile bakıcısında sızlanıp duruyor akşama kadar.bende çok istiyorum bırakmayı ama eşim cesaret edemiyor.biz marmarisde yaşoyoruz ve burda şartlar çok zor.haklı olarka korkuyor.burda zorlanmak olmaz direk batar insan.
kızlar feci rejimdeyim, bugün 5. gün :))
geçen gün facede üniversiteden arkadaşların resimlerine baktım, hala bıraktığım gibi duruyorlar,
nasıl gaza gelmişsem (kıskançlıktan tabe)) o an bıraktım yemeyi, o gün bu gün aç geziyorum:sinifsinif:
bu arada,
bu hafta cococum tam olarak 2.5 kilo verdi :jeyyar:
çok kıskandım
gaza geldim...
selam millet,
geçmişi hiç okuyamıyorum, zaten buraya girecek fırsatı bile bulamıyorum.
eşim ayağını kırdı
oğlum diş çıkarıyor, hem de azı dişi. doktoru emin olamadı ama pazartesi günü yeniden gidicez. ateşi çok yükseldi 2 gündür onunla uğraşıyorum, dün gece de ishal başladı, bugün doktorunu aradım, ge oral aldım, onu veriyorum. bıngıldağı içe göçmüş, tesadüfen farkettim, vücutta susuzluğa dalaletmiş, efeye iki tatlı kaşığı suyu zar zor içiriyorum, allahtan farkettim de ge oral aldık. aklınızda bulunsun, ishal ve ateşli durumlarda bıngıldağını kontrol edin.
pazartesi günü gaidata tahlilini verecem. inşallah o zamana kadar biraz düzelir.
kızlar nezle mi grip mi bişi oldum ama hadi hayırlısı.. Oğluşa bulaşmasın bana yeter.. zemuszemus
geçmiş olsun canım amannn dikkat et kendine...
günaydın anneler
yni bir haftaya güzelliklerle başlayalım İnş
mihenkcim.. bizim annanede ankarada oldugu için bizimde var öle maceramızz.. ama sonra anladıkki derdi telefonla kaydirigubbakcemile3 telefondaki sesle yani annane dede veya biiippppp sesi hiç farketmiyo hemen dudak bükmeye başlıo meger hasretten değilmiş boşa üzülmeyin yani . bende çok duygulanıodum önceden amaa tel.den korkuomuş.. telefonla konusmadan sadece bipp sesi falan dinlet yada tuşa bass bak yine dudak bükecekk :roflol: yada kayra beni kandırdı kaydirigubbakcemile3
bizim ki pek duyguısuz o halde hemen bir jaws hareketiyle çenesini çevirip telefonu yemeye çalışıyor, ses mes hak getire...
günaydın kızlaaaaarrrrrr nasılsınız biliyormusunuz biz dün yürüteç ve mama sandalyesi aldık hepinizi öpüyorum
güle güle kullan canım
canım toplamda kaçar kilo verdinis?
gold hala biberon almıyormu damadım, bu bebişler biberonu gördü memeyi bıraktı, kaşığı gördü biberonu bıraktı, neyseki kaşığı bıraktıracak başka bir yeme aracı yokcokacimcoook
valla canım dalga gecer gibi annemden hiç sorun yapmadan almış cuma gunu, birazdan ben tekrar deneyeceğim bakalım buyrunnnnnnnnn
biz de iyi oldu dışarı çıkmış olduk kocişle kırk yılda bir yerimseniben iyi geldi valla...
biraktığım gibi duruyor derken? Onlar senin gibi iki fıstık dunyaya getirmişler mi? Sen 10-0 öndesin bence zemuszemus zemuszemus
bu arada herkese selam kızlaar,
her an kaçabilirim, selam vermeden kaçtı demeyinzemuszemus
merhaba kızlar.
nasılsınız şekerlerim,umarım bir yaramazlık yoktur.geçmişi okuyamadım özete bakıcam
kızım aşı oldu.şimdilik iyiyz bakalım gece uyumıcam başında beklicem kuzumun..
bıngıldağımıza 1cm kalmış devit kullanma dedi hemşire.
1yaşına kadar aşoımız yok:Saruboceq:
annem de geldi kızlar.
öpüyorum sizi kocaman
arkadaşlar 6.ayında aşısını olan arkadaşlar varmı bir sorum olacak
Tugba 16 Aralık doğumlu yani 16 Haziranda 6.ayı bitiyor sağlık ocağı 20 sinde sonra gelin aşılarını yapalım demişti. Bende Allah izin verirse 18 inde Ankara gideceğim ve 29. da döneceğim . Bugün sağlık ocağına gittiğimde aşılarını yapalım mı diye sorduğumda 29.da dönünce yaparız dediler. Benim aklıma takılan aşıları için geç kalmış sayılmam inşallah dr.larımıza güvenmek istiyorum . Siz bu aşılarınızı ne zaman yaptırdınız acaba ? Bebişim o zaman 6 ay 14 günlük oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?