2008 Aralık Anneleri

Zea'cım geldik canım.Denize de girdik.Denizsuyu anita'nın apış arasındaki kızarıklıkları geçirdi.Gerçekten iyi geldi ama kızım dalgalardan biraz ürktü.
Sen nasılsın?Minnoşların nasıl?

Zea'cım geldik canım.Denize de girdik.Denizsuyu anita'nın apış arasındaki kızarıklıkları geçirdi.Gerçekten iyi geldi ama kızım dalgalardan biraz ürktü.

ay ne güzel yarasın kuzucuğa, darısıda başımıza,

ben biraz domuz gribinden korktuğum için gitmek istemiyorum tatile ama kızlarında denize girmesini istiyorum, çelişkideyim şu sıralar anlayacağın CADIARZU

bizde iyiyiz canım, kızların biri anneanneyle bahçede, Cemrede uyuyor 3 saattir D (aman maşallah diyeyim) pek uyumazlarda gündüzleri.

canım aşı kartınla ankarada bağlı olduğunuz sağlık ocağına git orda yaparlar aşını
bende doruk un bir aşısını ankara da annemlerde yaptırdım
misafir olduğun evin adresi ve aşı kartı yeter canım

veee dorukta 16 aralık doğumlukaydirigubbakcemile5

Uykuları yarasın minnoşlara.
Canım ben de çok korkuyorum domuz gribinden ama hava yoluyla bile bulaşıyormuş bulaşacak olsa.Eve kapanıyorum zaten İzmir'de.Daha yazlığa kimseler de gelmemişken Cuma akşamüstü gider gitmez girdik denize.Boştu sahil.Deniz de temizdi.İyi ki girmişiz çünkü haftasonu inanılmaz rüzgar vardı.Deniz hem çok dalgalı hem de bulanıktı.Girmedik biz de.Neyse kızım denizle tam anlamıyla tanışmış oldu:)

edoşşş hoşgeldin yavriiimmm:jeyyar:

Hoşbulduk yavrim:)

biz giremedik daha denize maşşaallah oğlum suyu seviyor denizide seveceğini düşünüyorum.biliyomusunuz aslında hiçbirimiz cesaret edemeyiz ama bıraksak yüserlermiş boğulmazlarmış.tabi buna hiçbirimiz cesaret edemeyiz.doktor söylemiş bunu bir arkadaşıma bebeği 5 aylıkken denize gideceklerdi.denize bırak yüzer demiş.ama biz eminim sizde öylesinizdir bırak denizi havuzu küvetinde yıkarken dört elle yapışıyoruz çoçuğa.

selam millet
hasta olan bebişlere ve annelere acil şifalar diliyoruma.s.
tatile gidenere iyi tatiller diliyırumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aşılarını olan bebişlerede kocaman bir öpücükle geçmiş olsun diliyorum.ŞenizŞeniz

kızlar selammm hepinize fazla giremez oldum nete umarım hepiniz iyisinizdir allah sağlık sıhat versin bebişlerimize ve annişlerine.

tatile gi,denlere de iyi eğlenceler.
bizim de tatil yerimiz belli oldu kızlar marmnaris datçaya gidiyoz 23 temmuzda rezervasyon yapıldı.aslında antalyaydı ama son and a bu yeri uygun gördük.
bakalım oğluşum denizi görünce ne yapçak geçen sene annesinin karnında girmişti ama.
öptüm kocaman hepinizi kızlar..

özlem kardeş misafirliğe gittiğin yerde de yaptırabilirsin aşılarını. misafir kaldığın ev hangi sağlık ocağına bağlıysa oray agidiceksin.. aşı kartı yanına al aman sen sen ol kendi bağlı bulunduğun sağlık ocağının da adını öğren(bilmiyorsan tabii ben hala bilmiyorum ama ordaki kendini bilmez bi ebeden azar işittim. ah içimde kaldı oğluşumun değil de kendi işim olucaktı da ben yapacağımı bilirdim ama.. ) bi de bebişinin nufus cüzdanı yanında olsun..

biz de 16 aralık doğumluyuz..

ooooooo alkisalkisalkis kıskandıkkkk.

kızlar bgökdeniz konuya değinmişken bu yüzme öğretme olayını abartmayın diye geçen bi bebk dergisinde okumuştum.. 3 yaşından sonra öğretilmeliymiş. doğrusu benim niyet gelecek yaz idi ama böyle okuyunca hayal kırıklığına uğradım . aklınızda oldun..

selam şeker. biz de yazın geldiğini sizden öğreniyoruz işte böyle :lepi: tatilciler siziiiii..

Son düzenleme:
şekerlarim selam,
dağılmış vaziyetteyim hatrınızı sorup kaçıcam.. bu soğuk algınlığı beni mahvetti..
geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm canlarıma a.s.

ilkim canım gözün aydın annen gelmiş.. :lepi:

Goldcum canım mma konusunda yazdıkların için çok sağol.. ben de güvenilir bulduğumu yazacaktım ama sen benden önce davranmişsin hem de ne güzel açıklamışsın.. opuyorumnanaktan
eğer belirttikleri biçimde proses ediliyorsa kesinlikel bizim evde yaptıklarımızdan daha besleyici olmalılar..

zea canım sen meyveleri neden kaynattındı ki:uhm: onlar enzim aktivasyonunu düşürmek amaçlı böyle bi proses yaparlar am abu kaynatmak diil de daha ziyade mesela 45 derecede 5 sn tutmak gibi bi proses. bizim düşündüğümüz anlamda kaynatmak meyvenin içeriğindeki tüm yararlı şeyleri ortadan kaldırır.. bilmediğim bişi varda ondan yaptınsa bu yazdığımı unut şekercim.. :1hug:

szk canım çok geçmiş olsun tatlım bu havalardan soğuk algınlığı olmayan yok malesef.
bol bol ıhlamur limon iyi geleceğini düşünüyorum acil şifalar canımcım.
bu arada oğluşun kilo almadı demiştin bu ay yanlış hatırlamıyorsam üzülme canım
sağlıkları yerinde olsun da kilo önemli değil tatlım. bizimkide u sıralar bir iştahsızki sorma gitsin biberonu red ediyor kaşığa ağzına açmıyor ne yapacağıma şaşırmış durumdayım. çarşamba kontrolumüzvar bakalım ne diyecek bu duruma dr.

Sağolun kızlar.Umarım siz de bebeişlerle en kısa zamanda denize girersiniz.
Hasta olan bebek ve anneler çok geçmiş olsun.Herşeyi okuyamadım.
SZK sana da geçmiş olsun.Bu arada proses mroses ne diyon bacım?Türkçe yazsan da biz de anlasak diyom yerimseniben

ne meyvesi, ne kaynatması, onlar kim bacım?

kafamçokkarıştı

günler günler önce ben milupanın kavanozundan kopya çekmiştimde meyveli muhallebi yapmıştım onumu dedin acaba? bir kere yaptım zaten, o günde kızlar iştahsızdı, hazır meyveyide vermek istemedim, böyle bişey yaptım.

güzelde olmuştu ama bilirkişisi olarak iyi değil diyorsan birdahada yapmam bacım. sağol bilgi için. opuyorumnanaktan

bu arada bişey soracağım o zaman kompostoların hiçbir yararı yok muCADIARZU

günaydın anneler
SZK ya geçmiş olsun
Anitacık denize girmiş öpüyorum onu
İlkimin annesi gelmiş gözü aydın
Gülbeyza tatile gidiyor iyi yolculuklar
Zeacımın miniklerinin biri oynarken biri uyuyormuş yerim ben onları
hepinizi öpüyorum

geldimmmmm..
yaw modemi açıp kapa dediler,
işe yaradı.
dünden beri giremiyordum siteye

keşke daha önce sorsaymışım kazene...

inş herkes iyidir,
öpüyorum sizi...

canım biz marmarisde oturuyoruz önümden geçeceksiniz işyerimin fırsatın olursa beklerim ve çok sevinirim tanışırız.hm ben bu tanışan görüşenleri pek kıskanıyorum bizde tanışalım.:enbuyukkk::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…