- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.041
Zea'cım geldik canım.Denize de girdik.Denizsuyu anita'nın apış arasındaki kızarıklıkları geçirdi.Gerçekten iyi geldi ama kızım dalgalardan biraz ürktü.
Sen nasılsın?Minnoşların nasıl?
arkadaşlar 6.ayında aşısını olan arkadaşlar varmı bir sorum olacak
Tugba 16 Aralık doğumlu yani 16 Haziranda 6.ayı bitiyor sağlık ocağı 20 sinde sonra gelin aşılarını yapalım demişti. Bende Allah izin verirse 18 inde Ankara gideceğim ve 29. da döneceğim . Bugün sağlık ocağına gittiğimde aşılarını yapalım mı diye sorduğumda 29.da dönünce yaparız dediler. Benim aklıma takılan aşıları için geç kalmış sayılmam inşallah dr.larımıza güvenmek istiyorum . Siz bu aşılarınızı ne zaman yaptırdınız acaba ? Bebişim o zaman 6 ay 14 günlük oluyor .
ay ne güzel yarasın kuzucuğa, darısıda başımıza,
ben biraz domuz gribinden korktuğum için gitmek istemiyorum tatile ama kızlarında denize girmesini istiyorum, çelişkideyim şu sıralar anlayacağın CADIARZU
bizde iyiyiz canım, kızların biri anneanneyle bahçede, Cemrede uyuyor 3 saattirD (aman maşallah diyeyim ) pek uyumazlarda gündüzleri.
edoşşş hoşgeldin yavriiimmm:jeyyar:
arkadaşlar 6.ayında aşısını olan arkadaşlar varmı bir sorum olacak
Tugba 16 Aralık doğumlu yani 16 Haziranda 6.ayı bitiyor sağlık ocağı 20 sinde sonra gelin aşılarını yapalım demişti. Bende Allah izin verirse 18 inde Ankara gideceğim ve 29. da döneceğim . Bugün sağlık ocağına gittiğimde aşılarını yapalım mı diye sorduğumda 29.da dönünce yaparız dediler. Benim aklıma takılan aşıları için geç kalmış sayılmam inşallah dr.larımıza güvenmek istiyorum . Siz bu aşılarınızı ne zaman yaptırdınız acaba ? Bebişim o zaman 6 ay 14 günlük oluyor .
Zea'cım geldik canım.Denize de girdik.Denizsuyu anita'nın apış arasındaki kızarıklıkları geçirdi.Gerçekten iyi geldi ama kızım dalgalardan biraz ürktü.
Sen nasılsın?Minnoşların nasıl?
biz giremedik daha denize maşşaallah oğlum suyu seviyor denizide seveceğini düşünüyorum.biliyomusunuz aslında hiçbirimiz cesaret edemeyiz ama bıraksak yüserlermiş boğulmazlarmış.tabi buna hiçbirimiz cesaret edemeyiz.doktor söylemiş bunu bir arkadaşıma bebeği 5 aylıkken denize gideceklerdi.denize bırak yüzer demiş.ama biz eminim sizde öylesinizdir bırak denizi havuzu küvetinde yıkarken dört elle yapışıyoruz çoçuğa.
kızlar selammm hepinize fazla giremez oldum nete umarım hepiniz iyisinizdir allah sağlık sıhat versin bebişlerimize ve annişlerine.
tatile gi,denlere de iyi eğlenceler.
bizim de tatil yerimiz belli oldu kızlar marmnaris datçaya gidiyoz 23 temmuzda rezervasyon yapıldı.aslında antalyaydı ama son and a bu yeri uygun gördük.
bakalım oğluşum denizi görünce ne yapçak geçen sene annesinin karnında girmişti ama.
öptüm kocaman hepinizi kızlar..
şekerlarim selam,
dağılmış vaziyetteyim hatrınızı sorup kaçıcam.. bu soğuk algınlığı beni mahvetti..
geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm canlarıma a.s.
ilkim canım gözün aydın annen gelmiş.. :lepi:
Goldcum canım mma konusunda yazdıkların için çok sağol.. ben de güvenilir bulduğumu yazacaktım ama sen benden önce davranmişsin hem de ne güzel açıklamışsın.. opuyorumnanaktan
eğer belirttikleri biçimde proses ediliyorsa kesinlikel bizim evde yaptıklarımızdan daha besleyici olmalılar..
zea canım sen meyveleri neden kaynattındı ki:uhm: onlar enzim aktivasyonunu düşürmek amaçlı böyle bi proses yaparlar am abu kaynatmak diil de daha ziyade mesela 45 derecede 5 sn tutmak gibi bi proses. bizim düşündüğümüz anlamda kaynatmak meyvenin içeriğindeki tüm yararlı şeyleri ortadan kaldırır.. bilmediğim bişi varda ondan yaptınsa bu yazdığımı unut şekercim.. :1hug:
zea canım sen meyveleri neden kaynattındı ki:uhm: onlar enzim aktivasyonunu düşürmek amaçlı böyle bi proses yaparlar am abu kaynatmak diil de daha ziyade mesela 45 derecede 5 sn tutmak gibi bi proses. bizim düşündüğümüz anlamda kaynatmak meyvenin içeriğindeki tüm yararlı şeyleri ortadan kaldırır.. bilmediğim bişi varda ondan yaptınsa bu yazdığımı unut şekercim.. :1hug:
kızlar selammm hepinize fazla giremez oldum nete umarım hepiniz iyisinizdir allah sağlık sıhat versin bebişlerimize ve annişlerine.
tatile gi,denlere de iyi eğlenceler.
bizim de tatil yerimiz belli oldu kızlar marmnaris datçaya gidiyoz 23 temmuzda rezervasyon yapıldı.aslında antalyaydı ama son and a bu yeri uygun gördük.
bakalım oğluşum denizi görünce ne yapçak geçen sene annesinin karnında girmişti ama.
öptüm kocaman hepinizi kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?