- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.061
canım bende bayıldım şimdi okurkenn.. memeye sarılmış demek vay cimcime :roflol: daha neler göreceys duu bakalımm
KIZLARRRRRRRRRR bnm oğluımda BA-BA diyoooo :sm_cool: evet evet bildiğinis ba-ba sırnaşık şey gerçii besle büyütt ve bütün gün baba die bagırsın nankör kedii insanın kanına dokunmuyo değill amaaaa :umursamaz: şaka bi yana gerçekten anlamını bilerek söylemiyodur sanırım amaa kelime olarak resmen artık konusma dili gibi heceleyerek baba diyoo, içinden gelio böle zor cıkarıyoo o sesi ama başladımı susmuyo Ba ba ba ba ba Maşallay yaaaaaadün eşim duyunca resmen gözleri doldu adamın sewinçten çok şaşırdık ikimisde :1hug: :CüvCüv: zemuszemus hihoyyyt alkisalkisalkis
ooohhhh mis gibi :dilcikar:
canım toplamda kaçar kilo verdinis?
bhk senin nickin yanında ki pembe işaret ne kk logosumu?
niye bende yok((
:1hug: darısı sizee
sağolun kızlar bize dr umuz yürütece bindir dedi bende bindirmeyecektim ama bi çok arkadaşım kullanıyo mama sandalyeside çok rahat oldu dün kahvaltıda alma gereği duydum
yürütecimiz E-Bebek | Yatak-Yürüteç | Yürüteç | Chicco | Chicco DJ Oyuncaklı Yürüteç
buda mama sandalyemiz E-Bebek | Mama Sandalyesi | Ekonomik Mama Sandalyeleri | Chicco | Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi
valla şekerim annecimmm annecimm diye dolanan bir kadın var akşama kadar evin içinde
çocuk babamı dicekti sankim
hele bi desin naparım onii
9 ay taşı emzir büyüt bögürürüm bendee baba derse ilk kaydirigubbakcemile3
böğüre böğüre ağlarım yoksaaDDD
sağol bhkcım valla tam oturtmuyorum yürütece yavaş yavaş alışsın diyorum birden oturmasın ama anladığım kadarıyla süper rahat ilerlemeye başladı bile ayak kasları gelişmez diyorlar ama bana daha iyi gelişir gibi geliyo yere tam basmayan oğluşum şimdi yürüteci ilerletebiliyor drumuzda yürüteç kullan diyince aldım bende ayrıca mama sandalyeside süper rahatlık sabah bizimle beraber kahvaltı yaptı mesela :) yanıma aldığımda sağa sola devriliyordu ne o rahat oluyordu ne de ben böyle çok daha iyi oldu kaydirigubbakcemile2
şekerlarim selam,
dağılmış vaziyetteyim hatrınızı sorup kaçıcam.. bu soğuk algınlığı beni mahvetti..
geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm canlarıma a.s.
evet KK logosu :jeyyar:
parayı veren düdüğü çalıyor bacım
merhaba kızlar.
nasılsınız şekerlerim,umarım bir yaramazlık yoktur.geçmişi okuyamadım özete bakıcam
kızım aşı oldu.şimdilik iyiyz bakalım gece uyumıcam başında beklicem kuzumun..
bıngıldağımıza 1cm kalmış devit kullanma dedi hemşire.
1yaşına kadar aşoımız yok:Saruboceq:
annem de geldi kızlar.
öpüyorum sizi kocaman
Zea'cım geldik canım.Denize de girdik.Denizsuyu anita'nın apış arasındaki kızarıklıkları geçirdi.Gerçekten iyi geldi ama kızım dalgalardan biraz ürktü.
Sen nasılsın?Minnoşların nasıl?
yerimseniben
benim bildiğim herkesin çocuğu sevilir seversen yani,
amaan işte öyle bacım
kızım iyi kaynanaya düşer inşallah
ya da evlenemzse halaları gibi evlenmesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?