2008 Aralık Anneleri

günaydıın herkese
aşımızı olduk ağrı kesicimizi aldık emiştik ve uyuyoruz şimdimirmirmirmir
anası da 5.30 dan beri ayakta o da ayakta uyuyor

aayyy gökdeniz inşallah öyle olmazzz
çok mızmızlandı ama uyudu çok şükür

bhk senin nickin yanında ki pembe işaret ne kk logosumu?
niye bende yok ((

maşallah yavruna misscim opuyorumnanaktan
benimki de boa bao boa boa gibi değişik sesler yapıyor ve çığlık atmaya çalışıyor

nurgüncüm ve diğer fıstıklar
bugün yemekli misafirim derdimi deşersem şimdi kalkamam burdan

bebişleri öptüm
hasta annelere geçmiş olsun,
nazlı bebişlere iyi uykular
çalışan ve yorgun annelere kolaylıklar diliyorumm

bi de ben hamile kaldığım kiloya indim ama 5 kilo daha verecem verirsem yazarım öptüm diyetçileeerr

çok şirinlermiş meltemcim..
iyi günlerde kullansın yaramaz

nurgüüüüüün,
özel mesaj kutun dolu.
temizleyiver bi zahmet

ay o zaman ben de alayım acil tarafındankaydirigubbakcemile3

superselma yazdıklarını okudum ben bunaldım Allah yardımcın olsun.benimkilerinde pek senden kalır yanı yok şükürki uzakdalar.ve doğumumda ki ben sezeryan oldum bana yaptıklarından dolayı onları asla affetmeyeceğim.o gün bugündür konuşmadım zaten.

süperselma allah sabır versin sana

gökdeniz sana ne yaptılar ayoll

allahıma binlerce kez şükür ben çok iyiymişim
gerçi allah dağına göre kar verirmiş
benim eşimin ailesi böyle olsa kavga ede ede en sonunda boşanırdık sanırım
benim çenem hiç durmaz onlar bana derse bende onlara derimv haksızlığa gelemem hiç

benim eşim ailesini çok iyi tanıdığı için bana hak verir tartışma konusu olmazlar.ama doğumda olanlardan dolayı eşimin bile ağzı açık kaldı.hani hep gelin hizmet etsin diye beklerler ya bu insanlar sezeryan olmuşum oturamıyorum kalkamıyorum onlar benden hizmet beklediler.annecim onlar geldi nasılsa diye 20.günümde gitmişti.benim ameliyatımda olduğu için sezeryanım çok ağırdı birayda toplanamamıştım hala.5 gün kaldılar ve 5.gün artık sütüm kesilmek üzereydi üzüntüden.

şekerlarim selam,
dağılmış vaziyetteyim hatrınızı sorup kaçıcam.. bu soğuk algınlığı beni mahvetti..
geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm canlarıma a.s.

şekerim geçmiş olsun topla kendinii artıkk yaaa.. bak ben çıktım depresyondan kaydirigubbakcemile3 ama izleri devam etmio değil korkuttum kocayı :roflol:

evet KK logosu :jeyyar:

parayı veren düdüğü çalıyor bacım

o nedemk yaaaa vayy rüşvetçi vay bende mod. oldun falan sandımm.. kıs sahiden paramı verdin :1shok: hani yardım felanmı var kk.ya

nasıldı nöbet sekerim çok geçmiş olsun iyimisinis bakem bıldırcınmm.. çıkamadınmı ananın koynundan gel çabuk sırnaşık şey

Zea'cım geldik canım.Denize de girdik.Denizsuyu anita'nın apış arasındaki kızarıklıkları geçirdi.Gerçekten iyi geldi ama kızım dalgalardan biraz ürktü.
Sen nasılsın?Minnoşların nasıl?

alkisalkisalkis hoşgeldin edoşuumm :lepi: yirimm o dalgalardan korkan zillini ben seninn. tuzlu su yaramış ne güsel bakalım bis parmak sokabilecekmiyis bu sene denize.. okadar mayo şort aldık anca evde havuzunda giyecek yawrimo heralde :sinifsinif:

yerimseniben
benim bildiğim herkesin çocuğu sevilir seversen yani,
amaan işte öyle bacım
kızım iyi kaynanaya düşer inşallah
ya da evlenemzse halaları gibi evlenmesinn

selmacımm teşekkür ederim darısı size.. baba konusunda a.s. ama şu anlattıkların varyaa ayy daral geldii Allah sabır versin ama sal kendinii sen dik olmazsan dahada tepene binerler bu kadarda olmaskii.. bak bebek arabasını bebegin için mutlaka götürr onun rahatı için. sen onun annesisin kimse değil kötükedihüso

gökdeniscim düşünüp düşünüp sende üzülme :1hug:

herkesee goodmorningg anaacıımmmmmm :jeyyar:

benim canım arkadaşlarıma merhaba
kızım ateşli gece geçirdi.annm beraber nöbet tuttuk.bugünde mızmız huysuz,diş sıkıntısıda var üstüne.

misss kulaklarım çınladı yavrim bak geldim.kıs insanın anası gibi olmuyo ki hey gidim heyyyy.:sinifsinif:
geçmişi okurum bugün artık,şimdi ilkim huysuzlaştı.
bhk kırmızı olmuşsun canım

bilmemmii bnmkide yeni gitti malumm ilkimmciimmmmm.. bu arada 6.ayınıs kutlu mutlu olsun ahmet dorukk ve onur emre vee tuğbaaa ve geçmiş olsun aşıcıklar içinnnnnn :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…