- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.081
benim canım arkadaşlarıma merhaba
kızım ateşli gece geçirdi.annm beraber nöbet tuttuk.bugünde mızmız huysuz,diş sıkıntısıda var üstüne.
misss kulaklarım çınladı yavrim bak geldim.kıs insanın anası gibi olmuyo ki hey gidim heyyyy.:sinifsinif:
geçmişi okurum bugün artık,şimdi ilkim huysuzlaştı.
bhk kırmızı olmuşsun canım
hayırlı olsun tontişim.. Gerci ben duydum bile kayramın baba deyişini, inşallah şarkılar söylediği günleride görürüz.canım bende bayıldım şimdi okurkenn.. memeye sarılmış demek vay cimcime :roflol: daha neler göreceys duu bakalımm
KIZLARRRRRRRRRR bnm oğluımda BA-BA diyoooo :sm_cool: evet evet bildiğinis ba-ba sırnaşık şey gerçii besle büyütt ve bütün gün baba die bagırsın nankör kedii insanın kanına dokunmuyo değill amaaaa :umursamaz: şaka bi yana gerçekten anlamını bilerek söylemiyodur sanırım amaa kelime olarak resmen artık konusma dili gibi heceleyerek baba diyoo, içinden gelio böle zor cıkarıyoo o sesi ama başladımı susmuyo Ba ba ba ba ba Maşallay yaaaaaadün eşim duyunca resmen gözleri doldu adamın sewinçten çok şaşırdık ikimisde :1hug: :CüvCüv: zemuszemus hihoyyyt alkisalkisalkis
geldim canımm geldimmopuyorumnanaktan
ay canımm ne kadar güzellllllllllllllllllllllllll
keşke benimkide böğle konuşmaya başlasada baba dese
merak etme canımm baba demişse ardından dede sonra mama sonrada anne gelir ..malesef anne ler hep sonra geliyooooookaydirigubbakcemile3
tabi bu sıralar kimisine göre değişebilirdeyerimseniben
geldimmmmm..
yaw modemi açıp kapa dediler,
işe yaradı.
dünden beri giremiyordum siteye
keşke daha önce sorsaymışım kazene...
inş herkes iyidir,
öpüyorum sizi...
bhkcım canım dun eşime senin 9 yasına kadar emziren akrabayı anlattım olaya farklı yaklaşıp peki neden bırakmış diye sordu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
devam etseydi di mi ya? kadının ağzında diş kalmamıştır yaw...
gunun özetine, mama tariflerine rağbet eden hanımlar! BHK sultan dan yepyeni bir baslık var... Buluşanlar buluşulanları asla unutmayanlardır!!!
Birbirlerini tanıma fırsatı bulmuş kk hatunları birbirlerini en samimi, en içten duygularla anlattılar... Sizde buluşun, sizde anlatın; buluşamıyorsanız da okuyun, buluşanlara yorum yapin, baslığa rayting kazandırın!!!!
goldcum ben toplam 13 kilo civarında verdim.
bunların 11 kilosu takıma girdikten sonra,yani 3.5 ayda falan...
aaa doğumla kaç kilo vermiştin? kısaca zayıflamamışsın eriyip akmışsın sen -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
bhkciğim çok beğendim yeni metodunuzu.ah ah bunlar daha neler yaptırır bize.
ilkim çok huysuz kızlar.
uğramaya çalışcam ama pek vakit bulamıyorum artık.
ben suyu bu ara çok verdim sanırım da kaka yapıyos,acep suylamı alakalıydı he bhkciğim.annem de diyoki annanesine sakladı o kakasını diyo.
biberonla zorla vermeye çalışıyorum ne yapim.
bhkciğim çok beğendim yeni metodunuzu.ah ah bunlar daha neler yaptırır bize.
ilkim çok huysuz kızlar.
uğramaya çalışcam ama pek vakit bulamıyorum artık.
ben suyu bu ara çok verdim sanırım da kaka yapıyos,acep suylamı alakalıydı he bhkciğim.annem de diyoki annanesine sakladı o kakasını diyo.
biberonla zorla vermeye çalışıyorum ne yapim.
ilkim!in kaka problemi bitti mi forumda sorunlar biter dermişimmm (valla esprik yapmaya korkar oldum)
hayırlı olsun tontişim.. Gerci ben duydum bile kayramın baba deyişini, inşallah şarkılar söylediği günleride görürüz.
kızlar nerdeyse butun dunya dillerinde mama anne demek, aslında bebekler tüm dunyada
ilk mam-ma (zaten onlarda baba diye bir kelimede olmadığı için) veya bab-ba dediklerinde aslında anne demiş yani bizlere seslenmiş oluyorlar niyeyse güzel Türkçemizde anne seçilmiş bu kutsal kelimeye uygun (biraz telefuzu zor takdir edersiniz ki) ve biz bu sebeple daha geç duyuyoruz bebişlerimizden.... :lepi: :lepi:
kızlar bişey anlatıcam ben çok güldüm..
benim kız suyu hiç sevmiyor.
kaşıkla en fazla 2 kaşık içirebiliyorum,
yarısını da dışarı sızdırıyor zaten ağzından.
biberonla da asla çekmiyor suyu.
ben de bi yol buldum.
ağzını açıyor,
ben de biberonla sıkıyorum ağzına.
hem oyun gibi geliyor ona hoşuna gidiyor,
hem de baya su içiyor her seferinde..
dün eşime de gösterdim.
damla sulama metodu :jeyyar: dedi saolsun,
pek güldüm :roflol:
eriyip akamadım da,
çünkü evveli ahiri derken,
kilo yığılması vardı son 2 senede :umursamaz:
diyete başladığımda,
doğum öncesi kilomdan13 kilo gitmişti.
düşün yani,
doğuma giden bhk ile şimdiki bhk arasında 26 kilo var-tatlicadiarzu-
Bhk,Miss Hoşbulduk teyzoşlar.
İlkim'cim geçmiş olsun canım.Diyordun zaten benim kız ateşlenecek yine diye.Oyyy kıyamaz teyzesi onaaa.
Bizim uyku saatimiz yine geceyarısı oldu.Yolculuktan düzenimiz bozuldu.
Bu arada kızım yoğurt yedirdiğimde iki saat içinde illa ki kusuyor.Birden hepsini veya azar azar,toplmanda yine hepsini kusuyor.Ne yapsam bilemedim.Hiç vermek istemiyorum böyle olduğu için.Bi de ekşi ekşi kokuyo her tarafımız.Böyyk-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?