2008 Aralık Anneleri

Bhk,Miss Hoşbulduk teyzoşlar.
ılkim'cim geçmiş olsun canım.Diyordun zaten benim kız ateşlenecek yine diye.Oyyy kıyamaz teyzesi onaaa.

Bizim uyku saatimiz yine geceyarısı oldu.Yolculuktan düzenimiz bozuldu.

Bu arada kızım yoğurt yedirdiğimde iki saat içinde illa ki kusuyor.Birden hepsini veya azar azar,toplmanda yine hepsini kusuyor.Ne yapsam bilemedim.Hiç vermek istemiyorum böyle olduğu için.Bi de ekşi ekşi kokuyo her tarafımız.Böyyk-tatlicadiarzu-

geçmiş olsun miniğime :teselli:

hayırlı olsun tontişim.. Gerci ben duydum bile kayramın baba deyişini, inşallah şarkılar söylediği günleride görürüz.

kızlar nerdeyse butun dunya dillerinde mama anne demek, aslında bebekler tüm dunyada
ilk mam-ma (zaten onlarda baba diye bir kelimede olmadığı için) veya bab-ba dediklerinde aslında anne demiş yani bizlere seslenmiş oluyorlar niyeyse güzel Türkçemizde anne seçilmiş bu kutsal kelimeye uygun (biraz telefuzu zor takdir edersiniz ki) ve biz bu sebeple daha geç duyuyoruz bebişlerimizden....
:lepi: :lepi:

geldimmmmm..
yaw modemi açıp kapa dediler,
işe yaradı.
dünden beri giremiyordum siteye

keşke daha önce sorsaymışım kazene...

inş herkes iyidir,
öpüyorum sizi...

bhkcım canım dun eşime senin 9 yasına kadar emziren akrabayı anlattım olaya farklı yaklaşıp peki neden bırakmış diye sordu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
devam etseydi di mi ya? kadının ağzında diş kalmamıştır yaw...

gunun özetine, mama tariflerine rağbet eden hanımlar! BHK sultan dan yepyeni bir baslık var... Buluşanlar buluşulanları asla unutmayanlardır!!!
Birbirlerini tanıma fırsatı bulmuş kk hatunları birbirlerini en samimi, en içten duygularla anlattılar... Sizde buluşun, sizde anlatın; buluşamıyorsanız da okuyun, buluşanlara yorum yapin, baslığa rayting kazandırın!!!!

Son düzenleme:

ahahah cok güldüm ya..
doğru walla neden bırakmış acaba..
ha bi de şu boyutu var bence..
ben olsam,
yani bebeğim erkek olsa,
9 yaşındaki bir bebeye-ki artık bebek değildir-
mememi gösteremem walla -tatlicadiarzu-

buluşanlar buluşulanları asla unutmayanlardır :lepi:

buluşma topiğimiz burada :jeyyar:

süpersin gold Şeniz

Son düzenleme:
aaa doğumla kaç kilo vermiştin? kısaca zayıflamamışsın eriyip akmışsın sen -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

eriyip akamadım da,
çünkü evveli ahiri derken,
kilo yığılması vardı son 2 senede :umursamaz:

diyete başladığımda,
doğum öncesi kilomdan13 kilo gitmişti.

düşün yani,
doğuma giden bhk ile şimdiki bhk arasında 26 kilo var-tatlicadiarzu-

kızlar bişey anlatıcam ben çok güldüm..

benim kız suyu hiç sevmiyor.
kaşıkla en fazla 2 kaşık içirebiliyorum,
yarısını da dışarı sızdırıyor zaten ağzından.
biberonla da asla çekmiyor suyu.

ben de bi yol buldum.
ağzını açıyor,
ben de biberonla sıkıyorum ağzına.
hem oyun gibi geliyor ona hoşuna gidiyor,
hem de baya su içiyor her seferinde..

dün eşime de gösterdim.

damla sulama metodu :jeyyar: dedi saolsun,
pek güldüm :roflol:

bhkciğim çok beğendim yeni metodunuzu.ah ah bunlar daha neler yaptırır bize.
ilkim çok huysuz kızlar.
uğramaya çalışcam ama pek vakit bulamıyorum artık.
ben suyu bu ara çok verdim sanırım da kaka yapıyos,acep suylamı alakalıydı he bhkciğim.annem de diyoki annanesine sakladı o kakasını diyo.
biberonla zorla vermeye çalışıyorum ne yapim.

emziriiken zaten suyu alıyorlardı sütten de,
artık şart oldu içmeleri..
hele ki sıcaklar bastırınca,
nasıl su içmek istemiyor bu yaramazlar anlamak zor walla..

oh maşallah ilkime,yapsın yapsın :jeyyar:

hımm cidden uye olmuşsun bhkcım, hayırlı olsun.. ınşallah foruma op oldugun günleride görürüz. En ciddi adayımsın, sayet adaylıkla olunuyorsa
voow 26 kgs ha boşuna görenler çıtı pıtı demiyorlar sana.. Eski halini merak ettim vallahi..
ilkim!in kaka problemi bitti mi forumda sorunlar biter dermişimmm (valla esprik yapmaya korkar oldum)
aferin ilkim kuşuma
kızlar geçen gün de sorduydum bu da uzayda yok olan sorulardan biri oldu, bebeklere buyuk pet sişede mi su alıyorsunuz yoksa bu evde ki 19 lt lik damacana suyunu mu kullanıyorsunuz?
o 19 lt likler pet olmadığı için bebişe kullanmayın v.s. diyorlar ya,

Gold'cum hemencik sorunu yanıtlayayım.Doktorumuz kaynamış,ılıtılmış içme suyu dediği için ben kendi içtiğimiz damacanadan kaynatıp ılıtıyoyum.Kaynayınca mikroplar ölmüş oluyor zaten.ıçim rahat veriyorum.

biz damacanayla alıp kaynatıyoruz betül için..
biz dediğim de kimse artık,
ben yapıyorum bütün işleri -tatlicadiarzu-

Canım ben doktora kabızlığın suyla alakalı olup olmadığını sordum,onunla alakalı değil dedi.Çünkü düne kadar su da vermedim ben.Dün başladım biberonla vermeye.Acaba ondan mı barsak tembelliği başladı dedim.Yok dedi.Onunla alakalı değilmiş.Su konusunda da istediğin kadar su verebilirsin dedi.Yatırıp veriyorum.Biberonun ucunu hem ısırıp oyun yapıyor,hem de ağzına akanları yutuyor.Biberunu elleriyle tutmasını izlemek de ayrı bir zevk:ecrin_bebek:

BHK senin method da iyimiş kaydirigubbakcemile3 Deneyebilirim eğer su içmeyi sevmezse.

BHK'cım şu 9 yaşına kadar emzirme olayına da ......yani.Mmmmm...Pes yani :1shok:
Parmak emen,biberon emen duydum da,bunu ilk defa duydum.Yemek,süt alacak parası mı yoktu da o yaşa kadar emzirdi diye düşündüm ilk olarak.Takma sen canım ya.Salla gitsin.Sen de emzirdin sonuçta bebeğini.O yaşa kadar hiiç gerek yok yani:umursamaz:

aslan komşum bnm beaaaaaa.. inanmayanlara kapak olsun :roflol: mammaa bak hiç böle düşünmemiştim ama banane banane ben türkçe istiyoommmmmm.. edolinammm klava: bakk bagırmıyoo bnm oğlum baba dio şahitli ispatlı facede demişin ya :sm_cool:

şaka yapmayada korkma bacım biz seni bilioss yaa kalbinde tırnaamm kadar art niyet varsa top olayım sırnaşık şey

damla sulama metodu.. bahçemi suluyonuz anacım dışardan okuyan olsa :roflol: ay koptuumm.. valla iyi yöntemmiş.. Allah'tan suyla aramız fena değill ama aklımda olsun çünkü bigün yedini öbür gün yemiyi heran değişiyoo huylarıı.. Şeniz

yok artıkkkkkkk delikafadulden 26 kilo verdin vay anasını ben şurda doğumun kendi gittiklerinden sonra 2 kilo veremedim beee abooooooo .. sen bi ara eşimde pek farketmiyomu demiştin son zamanlarda bikere farketmişti aynen dewam diip hoşuna gitmiştii.. şaşkınımm bende ömür boyu böle bi irade olmadı yanii o bakımdan

yoğurt çook faydalı vazgeçme sekerim sakın.. kusuyo evet ekşi kokuo napalım mecburen her ögun kıyafet deiştirios önlükte fayda etmio bize.. ben çorba içmesede bi şekilde yogurdu yedirmeye çalışıom.. sahi çorbaylada başedemedim hala.. yani ben daha hala ek gıda düzeni oturtamadım normalmii acep kafamçokkarıştı

nurgun ve ballim, elvira ve bebegi çok kusmuş annişler bu soru özellikle size, ek gidaya geçince kusmaya devam etti mi, tekrar basladı mu? yoksa bitti mi kusmalar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…