- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.101
Bhk,Miss Hoşbulduk teyzoşlar.
İlkim'cim geçmiş olsun canım.Diyordun zaten benim kız ateşlenecek yine diye.Oyyy kıyamaz teyzesi onaaa.
Bizim uyku saatimiz yine geceyarısı oldu.Yolculuktan düzenimiz bozuldu.
Bu arada kızım yoğurt yedirdiğimde iki saat içinde illa ki kusuyor.Birden hepsini veya azar azar,toplmanda yine hepsini kusuyor.Ne yapsam bilemedim.Hiç vermek istemiyorum böyle olduğu için.Bi de ekşi ekşi kokuyo her tarafımız.Böyyk-tatlicadiarzu-
valla şekerim annecimmm annecimm diye dolanan bir kadın var akşama kadar evin içinde
çocuk babamı dicekti sankim
hele bi desin naparım onii
9 ay taşı emzir büyüt bögürürüm bendee baba derse ilk kaydirigubbakcemile3
böğüre böğüre ağlarım yoksaaD
aynen öyle canikom
fedakar annem benimopuyorumnanaktan
tabiki önce "anne" demeli...derse tabiiii benim kızçem birkaç ay evvel çok hevesliydi ses çıkarmaya meğersem o dönem gelişimi açısından çok normalmişşş
şimdi ise çevredeki seslere pek bir ilgili bakalım ilk kelimemiz ne olacakkk
kızlar nezle mi grip mi bişi oldum ama hadi hayırlısı.. Oğluşa bulaşmasın bana yeter.. zemuszemus
Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle
Herkesi öpüyorummm.Şeniz
lilyum kıskandım tatili heeeee oh ne güzel
günaydın arkadaşlar.sabahın 5 inde ayağa kalkmış biri olarak hala çok uykum var.ve biraz sonra nöbete gidicem 24 saatlık.kızım hala şu anda çığlık atarak oyun oynuyor.
elifcim eşine geçmiş olsun canım.bebeğine de kolay gelsin inşallah rahatça çıkarır dişlerini
evet lilyum bizim o şansımız var işte her hafta sonu tatil gibi deniz ama daha gidemedik o başka mesele.içmeler güzel ama çok kalabalık yazın çekilmiyor.daha güzel yerler var.gelin hepiniz ben sizi gezdiririmmmmmmmmmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?