2008 Aralık Anneleri

çok sıcak ve çok sıkıcı birgün bazen mesai hiç bitmeyecek gibi geliyor.12 saat olunca çekilmiyor.helede bebek olunca.bugün uzadıkça uzadııııııııııııııııııııııııııııııı.ay çatlıycam.

gökdenizcim tatil beldesişnde çalışmak dahada zor dahada sıkıcı gelir insana ve tabi daha sıcak Allah yardımcın olsun şekerim

evet aynen öyle.hele ilk geldiğim zamanlar hiç alışamadım insanlar dışarıda üstlerinde bikini ellerinde havlu denize giderken ben işe geliyordum.o zamana kadar marmarise hep tatile gelmiştim.çalışmak çok dokunmuştu o zaman.şimdi alışdık.

kızlar doruk bi mız mız oldu anlatamam yaa
şimdi zorla uyuttum
oğlumu tanıyamaz oldum
hastalık geçici huysuzluk kalıcı oldu
ağrı kesici de verdim
perişan etti beni bugün
şimdinescafe ile kendime gelmeye çalışıyom

slm herkese...
kısa sürelide olsa tatil yaptık çok şükür devamı yarından sonra...
yarın kayınpederin 52 mevlüdü var ayrıca ben fazla eşya almamıştım yanıma hata etmişim
daha donanımlı gitmek lazımmış ki ilk olarak yürüteci paket ettim ..yürütecimiz vardı zaten yıllar önce oğlum toplam 4 ay kadar kullanmıştı..
bir iki eş dostada vermiştim ama chicconun taş gibi duruyor kıyıp yenisini alma gereği duymadımmmm

şimdi kısa bir geçmiş turu yapayımmmm

aayy doruğun iştahı yine gitti benimki açıldı ne bulsam yiyesiim var
hele buzlukta dondurma var-tatlicadiarzu-gözüme batıp duruyo habire buzluğu açıp kapadım bugün:kedi:
akşam direk kocişe yedirmek lazım o dondurmayısırnaşık şeybaşka türlü olmayacak

hoşgeldin edolina..nasıl rahat edebildinminizmi yazlıkta?
yoğurdu kusması yeni bir tat olduğu için olabilir ben de ara verip başladığımda ilk gün kusmuştu bende ertesi gün içine bir kaç tane cicibebe ezerek yedirdim..çok sevdi kızçem tavsiye edebilirim canım bide böyle dene istersen hem daha doyurucu oluyor hemde ekşilik tadı ortadan kayboluyor

nerdesiniz hatunlar hhuuuu
kendi kendime yazıp duruyom:roflol:

şimdi bi arkadaşımla konuştum
tüp bebek yaptırmıştı üçüzleri olacakmış:1shok:amanın biz biriyle zor uğraşıyozdelikafadulden

10 gün içinde kalp atışları duyulunca netlik kazanacakmış

sağlıkla gelsinler inşallah dünyaya:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
kızlar nezle mi grip mi bişi oldum ama hadi hayırlısı.. Oğluşa bulaşmasın bana yeter.. zemuszemus

Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle

Herkesi öpüyorummm.Şeniz

çok çok geçmiş olsun şeker arkadaşımaa.s.
hele yaz gribi pek bir zor geçiyor szkcim bol bol ıhlamur limon karışımı iç iyi geliyor

lilyum kıskandım tatili heeeee oh ne güzel

sizin marmarisin yanında bizim tekirdağ fösss kalır gökdenizimm ama olsun ....
hoş tatile gittim gideli bir kez havuza girebildim cumartesi regl oldummm
haftasonu açılışı yapabilirim ancak....

marmarisi görmedim ama içmelerin methini çok duydum,haftasonu denizin tadını çıkar bence canımmm

Allah yardımcın olsun mihencimmmm
herşeye katlanırımda uykusuzluğa zor dayanırım hatta dayanamıyorum...
kaldıki sen birde o ruh hali ile işe gidiyorsun çok çok zor...

cnnsnyrt tüylerim diken diken oldu biliyomusun yazınıda okudum üzülme tamam mı bak benim oldu seninde olur yeterki iyi bir doktor bul ve yeter ki inan.ne demek olduğunu çok iyi biliyorum ama bak oluyor Allah ın izniyle.olacağına inan.benim hep umudum vardı.şükürler olsun kucakladım artık Umut umu.

evet lilyum bizim o şansımız var işte her hafta sonu tatil gibi deniz ama daha gidemedik o başka mesele.içmeler güzel ama çok kalabalık yazın çekilmiyor.daha güzel yerler var.gelin hepiniz ben sizi gezdiririmmmmmmmmmmmmm.

haa bide güneş koruyucu krem almıştım kızçem ve oğlum için...
sebamed 50 faktör çocuk serisi tavsiye ederim çok memnun kaldımmm

inşallah canımmm
seninde yolun istanbula düşerse görüşmek dileği ile...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…