2008 Aralık Anneleri

kızlaar ay bi tuhafım bugün regl olayından galiba. eve geldiğimden beri ağlıyorum. çok kalmıycam o sebep.. hepinizii çoook öpüyorum..

canım uzun süre sonra tekrar başlayınca bence çok normal...
ben doğumdan yaklaşık 2 2.5 ay sonra regl olmama rağmen her ay o günlerde müthiş duygusal oluyorummm

anaaa kulubü gezdim geldim halen daha kimse yok :mymeka:
kocacılar siziii :kedi:
kocası pazar günleri çalışanlarıda düşünün az canımm kaydirigubbakcemile

evliliğimin ilk 2 yılı eşimde işi gereği pazar günleri çalışıyordu nurgüncümmm
o psikolojiyi çok çok iyi bilirimmm

çok sabır versin rabbim sana canımmm
neyseki uzaktalarmış...

tüm aşılanan bebeklere geçmiş olsun ...
bu ayki aşımız bizimde yarın bakalım bizde durum nasıl olacak...hoş şimdiye dek hiç bi sorun yaşamadık ama...
umarım yine öyle olur çünkü yarın hem mevlüt akşam üzeride yolculuk varrr

zeacım bende bu felsefe ile kilocukları verdimmmmkaydirigubbakcemile2
ama ben kendi resimlerime bakıyodummm
müthiş motive oluyor insan gerçektennnn,hiç pes etme yola devammmopuyorumnanaktan

evliliğimin ilk 2 yılı eşimde işi gereği pazar günleri çalışıyordu nurgüncümmm
o psikolojiyi çok çok iyi bilirimmm

uzun zamandır yoksun canım merak ettim seni
kuzucukların nasıl öp benim için nanaklarından :1hug:
Şeniz şimdi pazar günleri evde sanırım eşin
en nihayetinde pazarların tadını çıkartıyosunuz
bizim bu gidişle lmaz:

yolculuk nereye canım kaydirigubbakcemile5

canımcım yazlıktaydık bugün dönmek zorunda kaldık çünkü hem eşimin babasının mevlüdü var hemde aşımız var yarın hoş aşıyı tekirdağda da yaptırabilirdim ama mevlüt için dönünce aşımızıda aynı sağlık ocağında yaptırmak daha bir içime sinecek...
kısmet olursa yarın akşam üzeri tekrar yolculuk varrr...

evet canım artık pazar günü sendromu yaşamıyorum darısı başınıza diycem ama iş mevzu olunca hayırlısı olsun diyebilirim ancak...

sen nasılsın??? ayağındaki sorun geçtimi ??? emirhanımız neler yapıyor???*
umarım üzmüyordur anneciğiniopuyorumnanaktan

KSO nirdesin bacım???seni göremedim de...
tatildesin mi yoksa?( düşük çene ile kura kura düşük bi cümle kurmuşummm)))
hadi iyi tatiller

szkcım nasılsın yoğun çalışıyorsun sanırım görüşemiyoruz çok geçmiş olsun allah kolaylıklar versin işin zor sanırım

SZKcım geçmiş olsun..:teselli:
edoşum hoşgeldiniz:1hug:

sağolun fıstık annelerim.. a.s. bugün işyeri hekimimize uğradım.. güç bela da olsa bana uygun bişiler verdi. şimdi çok daha iyiyim.. Şeniz yarına bişiyim kalmaz umutluyum..

Son düzenleme:

ay ne biliim canım hızlıc aokurken ben mi yanlış anladım ki:uhm: lif açısından ve sıvı tüketimi anlamında faydalılar tabe..enerji de verir.. onun dışında vitamin değerleri filan yok pek..

canıım ben de böyle düşümüştüm hatta uydur kaydır bi blogum vardı oraya bile yazdım anne zor bi kelime niye seçmişler ki ah önce baba diycek filan derken oğluş 15 günlükten beri gayet net bi biçimde tabii ki de bilinçsi zolarak anne deyince bu da çıkardıkları seslerden biri diye seçilmiş heralde diye karar vermiş idim ama..
mama en kolay söyledikleri sözmüş..

Uzayda yok olmadıydı goldcum yaa ben ona yanıt verdim diye hatırlıyorum. bizi arıtma cihazı kullanıyoruz.. damacana suları sevmiyoruz nerden geliyo kimlerin evine konuk oldu nasıl yıkandı kaygılarını al şapka ver külah düşündük bi de ben hamile idim.. karar verdik kendi suyumuzu kendimiz üretiyoruz artık. valla cihaz pahalı gelmişti ama kesinlikle kendini amorti ettiğini düşünüyorum. bana damacana zor.. kayınvalidemlerde günde 2 tane 8 lt lik su tükettiğimi farketmiştim.
arıtılmış suyu direkt veriyorum.. kaynatıp ılıtmıyorum yani..

misssiiiim 1 ay 1 hafta oldu ek gıda olayımız ve biz de daha oturtamadık canikomm.. senle ilgili degil becerikli tatlimu.. Şeniz

hoşgeldin canıııım . 3 ay yokum demiştin sanki seni görünce çok sevindim.. Şeniz

çok çok geçmiş olsun şeker arkadaşımaa.s.
hele yaz gribi pek bir zor geçiyor szkcim bol bol ıhlamur limon karışımı iç iyi geliyor

sağol canım benim.. iyi sayıolırım şimdi. Dr mukonex verdi onu da günde 1 kez uzun emzirme aralığımda süt sağdıktan hemen sonra içicekmişim. bugün öyle yaptım bakalım. bu ara sağdığım sütleri saklamıyorum bi de.. Oğluş onları içsin ki antikor geçsin diye.. bi de evde maske takıyorum bu sıcakta çok zor oluyo. en zoru oğluşu öpememek.. mafoldumben

haa bide güneş koruyucu krem almıştım kızçem ve oğlum için...
sebamed 50 faktör çocuk serisi tavsiye ederim çok memnun kaldımmm

biz de 45 faktör kullnıyoruz. 50 faktörü bunu aldıktan sonra farkettim. bi dahakine 50 alıcam ben de :)

canım uzun süre sonra tekrar başlayınca bence çok normal...
ben doğumdan yaklaşık 2 2.5 ay sonra regl olmama rağmen her ay o günlerde müthiş duygusal oluyorummm

çok zor geçti lilyumcum am ageçti çok şükür. hani hep hassasiyet olur da bu kadar hiç olmamıştı resmen lohusa depresyonu günlerime döndüm valla.. ama ödem gitti galiba Goldcum öyle demiş idi.. yarım kilo daha vermişim.. zemuszemus

Kızlar biz de mama sandalyesi aldık. Sabah oğluş sevmemiş pek anenm yine ana kucağında yedirmiş. bizim ana kucağının da yemek bölümü var aslında ama ben takıntılıyım oğluşun biizmle aynı hizada masada olmasınıo istiyorum. hani çocuklarla konuşurken onların seviyesinde olun der ya pedagoglar o sebepten.. ancak akşam yemeğinde bizimle birlikte mama sandalyesinde o da yedi. inanmazsınız iştahsız oğlum bizle birlikte yerken (dilimi ısırayım) yedirdiğime hiç itiraz etmedi.. hadi hayırlısı..
herkesi çoook öpüyorum...

Şeniz

Son düzenleme:
iyi geceler gacılarr zemuszemus
yarın oğlumun aşısı var :bbo:
inşallah çok canı yanmaz ateşlenmez huysuzlanmaz
çok şey istedim galiba CADIARZU
diş sıkıntısı mahvetti bugün bizi
bi türlü uyuyamadı ağrıdan :1no2:
geçmişi okuyamadım affeediiinnn :.((
hasta bebiş ve annişlere şifa
ciciler biciler alan annişlerde bebişleriyle
güle güle iyi günlerde kullansınlar :lepi:
tatile giden annilerede lülülülülülü :dilcikar:

bizim yerimizede bol bol güneşlen ve yüz tatlım
yüzmeyi özledim beenn en son hamişken gitmiştim denize
koca göbişimle hoplaya hoplaya kaydirigubbakcemile3
şimdi düşünüyorumda o halde nasıl mayo giymişim kafamçokkarıştı
ayağım iyi canım en azından basabiliyorum yerimseniben
emirhan paşazade huysuz dişi zor çıkartan bebeklerden :1no2:
canı sağolsun paşamın kuzumun aslanımın yavrumunn
anası onun için uykusuzda kalır yorgunda
minik kızın nasılll deniz hoşuna gittimi
ayy ne güzel çimdir durr bronz bebişş zemuszemus
fotoda çek boll boll :dance:

2 gübdür bilgisayarımın şarjı yoktu, kablosu bozuk oldugundan. giremedim gecmişi okuyamadım, özete bile bakamadım, o kadar yane:)
mama sandalyemizi biz de aldık, hatta hızımızı alamayıp otomobil koltuklarına da baktık. tam alıcaktık ki son anda biraz araştırma yapalım, ööle hop diye atlamayalım dedik.
salihabetül de mama sandalyesini çok sevdi. oraya oturacagını anlayınca heyecanlanıyor kuşum, kıyamam yeni bişiy oldugunu anladı herhalde..
şimdi sorum, bu bizim bebek arabasının ana kucağı var, biz otomobilde onu kullanıyoruz. fakat h.sonu bi arkadaş artık bu kızın bacakları taşıyor, ana kucagından otomobil koltuguna gecme vakti gelmiş dedi. siz ne düşünüyorsunuz, ne zaman alacaksınız hatta alan var mı? ve izofiks olması şart mı? biz britax römer, maxi cosi ve mothercare e baktık. ama inanılmaz, acaip, hatta manyak pahalıydı. 600 ila 900 arasıydı. ben de biraz araştırıp ööle almak üzere erteledim..
ek gıdaya başladık biz de.. şimdi benim sorum devam sütü ile yoğurt tutturabilen var mı yoksa ben hakketten de beceriksiz bi hatun muyum.. ve sanırım yoğurt yapma makinası alıcam. alan kullanan ve memnun olan var mı.. eger kimse fikir yazmazsa sanırım sinbo alıp gecicem. cünkü yaptıkları tek şey sütü belli bir ısıda tutmak, başka bi çalışma mantıgı yok yani..
sonra, porsiyonlarınız kaç gr. biz şimdilik tattırma aşamasındayız sadece, emmeden önce 3-4 kaşık yiyoruz şimdilik, her hafta çoğaltarak devam edicez de nereye kadar artıcak bu.. yani normal bi bebek hem emerek hem de ek gıda alarak kaç gr yemelidirki? ve bizimki şimdilik verdiklerimi reddetmese de memeyi görünce resmen bi acaip emiyo. böyle nasıl anlatsam koklaya koklaya, sapur supur sesler çıkararak, eliyle de resmen sıkı sıkı tutuyo. aman zaten şu ek gıda olayı bana çok zor geliyodu, şimdi de sanki benden uzaklaşacakmış gibi geliyo, kendimi çok kötü hissediyorum. gecicidir umarım..
hepinizi özlemişim, becerebildiğim kadar bi geçmişe bakıyım bari..

bu arada doktorumuz su vermene gerek yok dedi bana.. ben de çok sıcak ama bi de ek gıda filan alıcak. susuz kalmasın dedim. ben acaip su tüketen biriyimdir de kıyamam kuzum susuz kalmasın. o zaman 3 tatlı kaşıgı ver çok sıcak günlerde dedi. ağırlıklı olarak seni emeceği için susuz kalmaz merak etme dedi, ama sen gel bi de bana sor..
biz şu anda sabah meyve püresi, öğlen sebze haşlaması akşamüstü de yoğurt yiyoruz. ama dediğim gibi 3-5 kaşık.. yoğurtu seviyor, o bazen aşabiliyor.. bir hafta sonra muhallebiye gecersin dedi doktor. ama şart mı ki bu muhallebi. vermesek olmaz mı? bana muhallebi nedense hiç ama hiç sağlıklı gelmiyor.. amma da önyargılı gıcık biri oldum ben bu ek gıdaya gecince yaa.. kızıyom kendime püff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…