- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.121
kızlaar ay bi tuhafım bugün regl olayından galiba. eve geldiğimden beri ağlıyorum. çok kalmıycam o sebep.. hepinizii çoook öpüyorum..
anaaa kulubü gezdim geldim halen daha kimse yok :mymeka:
kocacılar siziii :kedi:
kocası pazar günleri çalışanlarıda düşünün az canımm kaydirigubbakcemile
benim eşim ailesini çok iyi tanıdığı için bana hak verir tartışma konusu olmazlar.ama doğumda olanlardan dolayı eşimin bile ağzı açık kaldı.hani hep gelin hizmet etsin diye beklerler ya bu insanlar sezeryan olmuşum oturamıyorum kalkamıyorum onlar benden hizmet beklediler.annecim onlar geldi nasılsa diye 20.günümde gitmişti.benim ameliyatımda olduğu için sezeryanım çok ağırdı birayda toplanamamıştım hala.5 gün kaldılar ve 5.gün artık sütüm kesilmek üzereydi üzüntüden.
kızlar feci rejimdeyim, bugün 5. gün :))
geçen gün facede üniversiteden arkadaşların resimlerine baktım, hala bıraktığım gibi duruyorlar,
nasıl gaza gelmişsem (kıskançlıktan tabe)) o an bıraktım yemeyi, o gün bu gün aç geziyorum:sinifsinif:
evliliğimin ilk 2 yılı eşimde işi gereği pazar günleri çalışıyordu nurgüncümmm
o psikolojiyi çok çok iyi bilirimmm
uzun zamandır yoksun canım merak ettim seni
kuzucukların nasıl öp benim için nanaklarından :1hug:
Şeniz şimdi pazar günleri evde sanırım eşin
en nihayetinde pazarların tadını çıkartıyosunuz
bizim bu gidişlelmaz:
yolculuk nereye canım kaydirigubbakcemile5
szk canım çok geçmiş olsun tatlım bu havalardan soğuk algınlığı olmayan yok malesef.
bol bol ıhlamur limon iyi geleceğini düşünüyorum acil şifalar canımcım.
bu arada oğluşun kilo almadı demiştin bu ay yanlış hatırlamıyorsam üzülme canım
sağlıkları yerinde olsun da kilo önemli değil tatlım. bizimkide u sıralar bir iştahsızki sorma gitsin biberonu red ediyor kaşığa ağzına açmıyor ne yapacağıma şaşırmış durumdayım. çarşamba kontrolumüzvar bakalım ne diyecek bu duruma dr.
Sağolun kızlar.Umarım siz de bebeişlerle en kısa zamanda denize girersiniz.
Hasta olan bebek ve anneler çok geçmiş olsun.Herşeyi okuyamadım.
SZK sana da geçmiş olsun.Bu arada proses mroses ne diyon bacım?Türkçe yazsan da biz de anlasak diyom yerimseniben
szkcım nasılsın yoğun çalışıyorsun sanırım görüşemiyoruz çok geçmiş olsun allah kolaylıklar versin işin zor sanırım
günaydın anneler
SZK ya geçmiş olsun
Anitacık denize girmiş öpüyorum onu
ılkimin annesi gelmiş gözü aydın
Gülbeyza tatile gidiyor iyi yolculuklar
Zeacımın miniklerinin biri oynarken biri uyuyormuş yerim ben onları
hepinizi öpüyorum
SZKcım geçmiş olsun..:teselli:
edoşum hoşgeldiniz:1hug:
şekerim geçmiş olsun topla kendinii artıkk yaaa.. bak ben çıktım depresyondan kaydirigubbakcemile3 ama izleri devam etmio değil korkuttum kocayı :roflol:
o nedemk yaaaa vayy rüşvetçi vay bende mod. oldun falan sandımm.. kıs sahiden paramı verdin :1shok: hani yardım felanmı var kk.ya
nasıldı nöbet sekerim çok geçmiş olsun iyimisinis bakem bıldırcınmm.. çıkamadınmı ananın koynundan gel çabuk sırnaşık şey
alkisalkisalkis hoşgeldin edoşuumm :lepi: yirimm o dalgalardan korkan zillini ben seninn. tuzlu su yaramış ne güsel bakalım bis parmak sokabilecekmiyis bu sene denize.. okadar mayo şort aldık anca evde havuzunda giyecek yawrimo heralde :sinifsinif:
selmacımm teşekkür ederim darısı size.. baba konusunda a.s. ama şu anlattıkların varyaa ayy daral geldii Allah sabır versin ama sal kendinii sen dik olmazsan dahada tepene binerler bu kadarda olmaskii.. bak bebek arabasını bebegin için mutlaka götürr onun rahatı için. sen onun annesisin kimse değil kötükedihüso
gökdeniscim düşünüp düşünüp sende üzülme :1hug:
herkesee goodmorningg anaacıımmmmmm :jeyyar:
ne meyvesi, ne kaynatması, onlar kim bacım?
kafamçokkarıştı
günler günler önce ben milupanın kavanozundan kopya çekmiştimde meyveli muhallebi yapmıştım onumu dedin acaba? bir kere yaptım zaten, o günde kızlar iştahsızdı, hazır meyveyide vermek istemedim, böyle bişey yaptım.
güzelde olmuştu ama bilirkişisi olarak iyi değil diyorsan birdahada yapmam bacım. sağol bilgi için. opuyorumnanaktan
bu arada bişey soracağım o zaman kompostoların hiçbir yararı yok muCADIARZU
hayırlı olsun tontişim.. Gerci ben duydum bile kayramın baba deyişini, inşallah şarkılar söylediği günleride görürüz.
kızlar nerdeyse butun dunya dillerinde mama anne demek, aslında bebekler tüm dunyada
ilk mam-ma (zaten onlarda baba diye bir kelimede olmadığı için) veya bab-ba dediklerinde aslında anne demiş yani bizlere seslenmiş oluyorlar niyeyse güzel Türkçemizde anne seçilmiş bu kutsal kelimeye uygun (biraz telefuzu zor takdir edersiniz ki) ve biz bu sebeple daha geç duyuyoruz bebişlerimizden.... :lepi: :lepi:
hımm cidden uye olmuşsun bhkcım, hayırlı olsun.. İnşallah foruma op oldugun günleride görürüz. En ciddi adayımsın, sayet adaylıkla olunuyorsa
voow 26 kgs ha boşuna görenler çıtı pıtı demiyorlar sana.. Eski halini merak ettim vallahi..
ilkim!in kaka problemi bitti mi forumda sorunlar biter dermişimmm (valla esprik yapmaya korkar oldum)
aferin ilkim kuşuma
kızlar geçen gün de sorduydum bu da uzayda yok olan sorulardan biri oldu, bebeklere buyuk pet sişede mi su alıyorsunuz yoksa bu evde ki 19 lt lik damacana suyunu mu kullanıyorsunuz?
o 19 lt likler pet olmadığı için bebişe kullanmayın v.s. diyorlar ya,
yoğurt çook faydalı vazgeçme sekerim sakın.. kusuyo evet ekşi kokuo napalım mecburen her ögun kıyafet deiştirios önlükte fayda etmio bize.. ben çorba içmesede bi şekilde yogurdu yedirmeye çalışıom.. sahi çorbaylada başedemedim hala.. yani ben daha hala ek gıda düzeni oturtamadım normalmii acep kafamçokkarıştı
slm herkese...
kısa sürelide olsa tatil yaptık çok şükür devamı yarından sonra...
yarın kayınpederin 52 mevlüdü var ayrıca ben fazla eşya almamıştım yanıma hata etmişim
daha donanımlı gitmek lazımmış ki ilk olarak yürüteci paket ettim ..yürütecimiz vardı zaten yıllar önce oğlum toplam 4 ay kadar kullanmıştı..
bir iki eş dostada vermiştim ama chicconun taş gibi duruyor kıyıp yenisini alma gereği duymadımmmm
şimdi kısa bir geçmiş turu yapayımmmm
çok çok geçmiş olsun şeker arkadaşımaa.s.
hele yaz gribi pek bir zor geçiyor szkcim bol bol ıhlamur limon karışımı iç iyi geliyor
haa bide güneş koruyucu krem almıştım kızçem ve oğlum için...
sebamed 50 faktör çocuk serisi tavsiye ederim çok memnun kaldımmm
canım uzun süre sonra tekrar başlayınca bence çok normal...
ben doğumdan yaklaşık 2 2.5 ay sonra regl olmama rağmen her ay o günlerde müthiş duygusal oluyorummm
canımcım yazlıktaydık bugün dönmek zorunda kaldık çünkü hem eşimin babasının mevlüdü var hemde aşımız var yarın hoş aşıyı tekirdağda da yaptırabilirdim ama mevlüt için dönünce aşımızıda aynı sağlık ocağında yaptırmak daha bir içime sinecek...
kısmet olursa yarın akşam üzeri tekrar yolculuk varrr...
evet canım artık pazar günü sendromu yaşamıyorum darısı başınıza diycem ama iş mevzu olunca hayırlısı olsun diyebilirim ancak...
sen nasılsın??? ayağındaki sorun geçtimi ??? emirhanımız neler yapıyor???*
umarım üzmüyordur anneciğiniopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?