2008 Aralık Anneleri

canım biz aldık
isofix bağlantısı yok
ama gerçekten çok güzel monteleniyo içimiz rahat kımıldamıyo yerinden bence gerek yk isofix e bizde yanlış olmasın 200-250 arası bişeye aldık

benim oğlanda ek gıdata başlayınca iyice memeye düştü
tattırmayı geçtik yediği kadar veriyom benkaydirigubbakcemile5gerçi çok yemiyo
iştahsız olmaz inşallah

SZK dan alıntı

hoşgeldin canıııım . 3 ay yokum demiştin sanki seni görünce çok sevindim..

hoşbuldum canım sağolasın...3aylığına değilde ramazana kadar demiştim sanırsam ki ben bu düşünce ile gittim ama maalesef birkaç sebepten dolayı akşam üzeri geri gidicezz evimiz ile arası 135km olunca ara ara gidip dönüyorum ben sürekli aynı ortam istanbulu ve evimi özlüyorum açıkcası..
görüşmek üzere canımmm

ah canım ya kıyamam sana gel beraber gidelim dicem ama nerde....
bende geçen sene hiç girememiştim şimdide regl oldum artık cumadan sonra tadını çıkarırım inşallah...
ama ben güneşi ve güneşlenmeyi eskisi kadar sevmiyorum artık canım ...güneş maalesef zehir saçıyor...
kendim ve eşim için bile 50 faktör koruyucu aldım o kadar hassasım yaniii

neyse görüşünceye dek sağlıcakla kal canımmm

fascım ek gıdaya yeni başladığınız için bir süre sıkıntı yaşayabilirsiniz ama ek gıdaya başlamak her bebekte anne sütübnü bırakmak demek değildir bence...
kaldıki sen ilk 6 ay sadece anne sütü verdin saliha betülün memeyi bırakma ihtimali bence çok azzz..
minik minnoşumda aynen anlattığın gibi emiyor beni ki aylardır ek gıda ile besliyorum hatta bizde ek gıda diye tabir edilen gıda anne sütü olsa gerek
buna rağmen aynen tarif ettiğin gibi hem tutuyor hem şapur şupu emiyor))))

hiç bozma moralini bi süre sonra herşey yerine oturacaktır ..

su konusunda ben doktorlarla aynı fikirde değilim canımmm
ama arz talep işi bu
ben neredeyse doğduğu günden beridir her fırsatta su vermiştim ki kızımın suyu bol içmesinide bi yerde buna bağlıyorum...

fascım şimdi gördüm oto koltuğu konusunda benim yıllar öncesinden kalma pierre cardin marka bi koltuğumuz vardı ...hala onu kullanıyorum
öyle çok detaylı bişey değil zaten bende kızımla yalnızken otobana çıkmadığım için sorun yaşamıyorum tedirginlik anlamında ...

benim oğlumun idrarı koyulaşmıştı geçen hafta yazmıştım hatırlarsanız ve doktor bol su içmesi gerektiğini söylemişti.şimdi bol su veriyoruz.ve bu sıcaklarda nasıl susuz durur bebek ben anlamadım o doktoru.tamam anne sütünden su alıyorlar ama yeterli olsa benim bebeğimin idrarı koyulaşmazdı sanırım.

ya tatlim hayırlı olsun resim ekle resim yada link verde bisde bakalım ne aldınn ugrastırmak istemem seni zaten zaman kısıtlı ama hani hanii alkisalkisalkis

geçmiş olsun canım İnşallah gününüz kolay geçer yawrusun canı acımas.. terlemesinide sorcasktın sen demi hadş hayırlı haberlerle gel şekerim öptüüm.. sahi ben senın ayagınıda unutmusum iyi oldun dimi bacım :1hug:

canım şu isofix nedir biri bana anlatsın çokmu möhüm bişii çünkü bana ekteki koltuk mother and baby dergisinden hedayee çıktı yani bişi araştırmadım sadece sağlam ve kullanışlı bi ürün gibii görünüo 7 aylık olsun kullanmaya başlarım Hepsiburada.com : KOALA OTO KOLTUĞU TEKO TECHNO ECO | Bebek & Çocuk

yoğurt makinası kullananlar çok güsel tutuyo demişti okumustum forumda arzum bebeydi galibaa.. ama ben hep babymix yoğurt veriorum tembel ve beceriksiz ben :sinifsinif: beceremiyroumm hiçbişiyi..

bnmde sütüm biras azaldı gibi memişlerin şişliğinden anladıım kadarıyla ödüm kopuyo vallaa su içiom bol bol ve fascım ben kayrayada içtiği kadar su içiriyorum sende ver bencee aynen kendinden yola çıkarak.. çünkü bnm doktro ver verebildiğin kadar dedi hava sıcakta ve bagırdıkçaa daha çok kuruyo onların boğasları .. su hayattır zannımca :1rolleyes:

fascıımm sen ne aldın mama sandalyesi link rici edeyrum zemuszemus

Allah kabul etsin lilyumcumm ve tekrar iyi tatiller darısı başıma bu sene bana deniz yolları pek görünmüo ufukta ama hayırlısı olsun dimi biyerden bişi çıkıverir belkim :1rolleyes:

şu güneş kremi nasıl kullanılıo biri bana anlatsın.. dışarı çıkarken her bi yerine süreyimmii :kedi: o şekilmi yane CADIARZU

szk cım saol accuk içimi rahatlattıınn ek gıda mevzu İnşallah oturturum düzen bende doktoru aradım sordum napiyim die.. yoğurtlu çorbaları dene ama begenmesse ısrar etme hiç verme 1 hafta dedi meyve püresi yoğurt muzlu ballı bisküvülü her türlü kaşık maması deneyebilirsin dedi. bnmde 2.kızım 10 aylık halaa sebze çorbası içiremedim endişe etme dedi adam oturtursun düzeni daha yeni sayılırsın dedi baya moral verdi :sm_cool:

tekrardan geçmiş olsun sekerim biranönce iyileşip doyasıya oğlunu koklamanı temenni ederimmmmmm

gunaydın kızlar hepinizi opuyorum hemen fascımi yanitlayip çıkacagım, acelem var kahvaltı ederken bakayım dedim
bende muhalebbi hatta özellikle cici bebe v.s. verme hiç taraftarı değilim... Sadece anne sütü yetmez, ki yetmeyecek, ek gidaya iyice alışma döneminde akşam menüsünde tahıllı muhalebilerden verebilirim eger gicikliksa bende senin kadar gıcıgım bu konuda... Bir de benim basımda hergün muhalebi yapalım diye cirit atan bir annem var, çocugu aç biraktigima oyle emin ki!
neyse mama sandalyesi hangi marka aldınız?
bende mama sandalyesine donuşmus bir dandalino var, yalnız bir yasında oğlu olan bir arkadasım gördü ve çok begenmedi, sen bir yemek yedirmeye basla bununla bu iş zor gibi dedi..
Dandalino da biraz gereksiz ve oldukça yer kaplayan bir alısverişmiş, her ne kadar hediyede olsa...
yogurt makinasını benim arkadaslarım arzum kullanıyor, acaip lezzetli ve kıvamlı oluyormuş yogurt..

şekerler nasılsınız kızlar dilerim herkezler iyidir ben bomba gibiyim ayyyyyyy yaşasın kötülük:roflol::tomato: ohhh 10 temmuzda yine tatille gidecem inşaallah zemuszemus fakat kaynanam ortalı karıştırdı yine :umursamaz: ben onlarla tatil istemiyorummmm laelaelaelaelae

evet evet link beklios mama sandalyesi olanlardannnnnnn ve yürüteçç.. çok hevesleniorum nedense iyimi kötümü bilmem.. şimdilik beklemedeyim.. bugunde aptamilli kayfeye talimim kızlar sölemesi ayıp opuyorumnanaktan

10-15 lt sütü telef ettikden sonra 5 keredir falan yoğurdumu tutturmayı başarıyorum kızlar hem artık akıllandım bir yada bir buşuk su bardağı kadar yapıyorum.acaba az yapıncamı tutmaya başladı kafamçokkarıştı ama ii oldu çünkü hazır yoğurt vermiyorum yemiyorda oğlum yoğurdum tutunca babamıs dalga geçiyor ''eminim yoğurdu bulan kişi senin kadar sevinmemiştir.'' diye klava:

dünürr ii tatiller senin varmı kız mama sandalyen

gökdenizcim amma güldüm eşinin yorumuna kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar hepinize günaydıın

bebişlerin beynini glikoz yani nişasta şeker un türü besler
muhallebi yapan elleri öptüm
bebişleri de
bebişleri düşünen tüm anneleri de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…