2008 Aralık Anneleri

canım ben sandalyesini abime aldırttım eee dayı olmak kolaymı alsın ohhhh ama bakayım markasından linki bulursam atarım

kızlar benimde sütüm azaldı annem sıcaklar etkiler dedi bu arada bir arkadaşım oğlu yaşını doldurdu sütten ayırma girişiminde bulundu 2-3 gündür acayip sıtmalanıyormuş birde işin o tarafı var ((

benim de sutum azaldı eskiye oranla..şimdilik ucu ucuna yetiştiriyoruz
evet kso sıcakla ilgisi olabilir.cok terliyorum oturdugum yerde sıvı kaybediyorum

sut kesilmesi icin hap filan yok mu kızlar?prolaktini dusuren haplar işe yaramaz mı??
yoksa o sut sıtması fena oluyormus..
gerci pompayla azar azar bosaltılırsa o kadar şişip sorun olmaz herhalde:uhm:

CADIARZU

sadece unutamıyorum olanları o kadar
bi de insan hamile lohusayken hassas oluyor

daralma ama bişey daha anlatayım

sütün içinde sana şunu önereyim
bana da annem söylemişti.
bebeğin uyurken yanına yat ve ağzına ver çaktırmadan . o emer
ben öyle yapıyorum.

Son düzenleme:
gokdeniz neler yapıorum neler
sut ic rezene ısırgan iç et yogurt taze sogan dereotu yesıllık sutlu tatlı ye 2-3 saatte bir duzenli sag bir de iki gundur aklıma geldi folic plus ıcıyorum baya kalsıyum var ıcınde diye..
aklıma geleni duydugumu yapıorum ama artıs olmadı hic
sanırım gitti mi geri gelmiyor
zaten ek gıda veriyoruz artık napalım oldugu kadar diyecegiz herhaldeCADIARZU

sütümüz azaldıda tamamm.. napıp çoğaltalım 8.5 atıom valla billaa tere yicem bugun bakalım fayda etcekmi eskisi gibimm.. ayrıca selmaaaaaaaaaaaaaaaaa oha felan olacam ayıp olcak. Allasen bacım takma kafana düşünme geç bunlarıı nolurr kimseyi dinleme kendini dinle sen sadece ne cahil insanlar var yaaaaa.. kızçenle sarıl yat emzir oyna nolur kızında büyüyünce onuda kiömseye ezdirmee hep kolla erkek çocuk delilerine inatt hep daha çok hep daha çok şımart gerekirse ne bu be

Merhaba guzel annisler :jeyyar:
gecmisi okuyamadim ama umarim herkesin keyfi yerindedir ...
Ben hazirlik yapiyorum son 5 gun : )hihoyyyt

alis verise gittim bugun neler aldim neler : ) seviyorum be alis veris yapmayi yani para harcamayi : )))

teyzeleri bu arada
Emre Deniz'imin disi pitladi :asigim:
gece ateslenmisti meger ondanmis :asigim:

hepinizi opuyorum cok cok opuyorumnanaktan

evet canım o
sen gene de açık ad yazma ne olacağı hakkında en ufak fikrim yok ama belki bişey olur
eşimden geçti bu da banafisfisfis

kusura bakma haklısın sadece bi kaç saniye baktım o anda da adı yazdı
kumanda kocişte de ondann
özür
istersen bildir mesajı silsinler
gerçi teyzenin ünü artar ama sen kendini sağlama al
ciddiyim bak mirmirmirmir[/QUOTE]

yok canım o kadar da değil
ama sen mesajı editten silebilirsin
amannnn neyse ressamın ünü adıyla olur di mi:roflol:

süt için
kahvaltılık gevrek kaseye konulur
üzerine kuru incir günkurusu kayısı ve ceviz konulur
sütü de konulup bi güzel yenir
acayip süt yapıyo

kepekli ekmek , et ve tahinli kurabiye de süt yapıyo
marullu bol salata da iyi oluyor
bi arkadaşımda tarhana çorbası dedi onu deniyecem
bi de hazır tazesi de varken dut iyi süt yapıyo

zemuszemusselam olsun benden herkese
geçmişi okudum azcık geldim.bir yaramazlık yok oh ne güsel.
tatile gidenler hepinize iyi tatiller,benimde az kaldı.hele bi taşınma derdi bitsin kendimi denize atmazsam bircan değilim.

edişim aynı sorundan bende dertliyim canım arkadaşım.bizim kızlar yicek bizi desene.bugün emziriyordum bir ısırdı canımdan can gitti anlatamam.artık emerken ısırıyor ve ben her defasında kasıyorum kendimi.

ilkimciğim çok huysuz teyzeleri.aşımızı atlattık çok şükür.alt ve üst damaklarda kabarmalar var çok kötü.ve çok huysuz anlatamam size.bir patlasa rahatlıcak yavrum.çok iştahsız ne versem red ediyor.şaşırdım kaldım.
şimdilik öptüm kocaman bebelerinizi sizidea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…