2008 Aralık Anneleri

kızlar hani gecen betüle nasıl su içirdiğimi anlatmıştım ya,
okuyanlarınız olmuştur.
biberonla ağzına sıkıyorum uzaktan diye,
eşim biraz önce beni yine o vaziyette görünce sana bi su tabancası alalım dedi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aaa su tabancası mı?iyi fikir şutarafagitti

Herkese merhabalar.Güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim.
Ben dün biraz sıkıldım.Sebebi de şöyle:kızımın korkup emmemesi üzerine düdük kadar pompamdan kurtulmak amacıyla direk biberona sağabileceğim doğru düzgün bir pompa siparişi verdim(bu saatten sonra mı demeyin sakınlmaz:)Dün siparişim geldi ve büyük hevesle sağayım dedim.iki göğüsten yarım saatte çıka çıka 50ml çıktı mafoldumben.Kızcağızım belki de sütüm az geldiği için ısırıyor diye düşünmeye başladım.Zavallım çek çek gelmez.Yoruluyodur:ecrin_bebek:Son birkaç gündür su içmeyi es geçiyorum.ondan olsa gerek.Dün de iş yaptım biraz terledim tabii.Daha çok su içiyorum.artacak inşallah.

Bugünse hepiciğini unutturacak bir mesaj eldım.5 dersin 4ünden geçmişim:lepi:Okulu bitirmek için sadece bir dersim kalmış zemuszemus Çook sevindim.

Böyle işte paylaşayım dedim.Paylaşım yapmadım demeyin sonra naniknanik

Aklıma ne zamandır sizinle paylaşayım dediğim ve hep unuttuğum bişey geldi.
Bir arkadaşımın bebeğinin süt ve süt ürünlerine alerjisi olduğu anlaşıldı.E ne var bunda diyeceksiniz.Bebek sadece anne sütüyle besleniyor.Anne süt ve süt ürünlerinden tükettiğinde bebeğin bütün vücudunda sivilce gibi kabarıklıklar çıkıyor.ılginç geldi bana.Süt,peynir ve yoğurtsuz yaşadığımı düşünemiyorum.

edolina canım ben çalıştığım için 2 aydır sütümü sağıyorum iki saatte bir tek gögüsden 50 ml süt çıkıyor canım bu normal.doktorda öyle söyledi zaten.üzülme bunun için.

gokdenız edolınanın ıkısınden toplam 50 cc cıkmıs
seninki iyiymiş 4 saatte 200 cc eder yaa
fazla bile seninki bence..
benim 4 saatte 100-120 ancak cıkıyor azaldı baya
gunde 500 cc cıvarı anne sutu veya mama almaları gerekıyormus
ona gore tam yetıyor ıste benımkı
senin epey artması lazım
saklıyor musun??

edolina pompa ne marka canım

benimki kraft pek iyi sagmıo diyorlar ben hep onla sagdım sımdıye kadar
eskiden foşur foşur çeşme gibi akardı 700 filan rahat cıkardı
600e düştü
simdi 500 cc zar zor cıkıyor
pompa aynı olduguna gore demekki ne kadar sut varsa o kadar cıkıyor:1no2:

hayır o kadar çıkmıyor çünkü tek gögsümden 50 cc çıkıyor ikisi 70 falan yapıyor iş yerim çok yoğun iki kez sağa biliyorum ö.sonra 12-13 arasıda gidip emziriyorum.çıkan sütüde bir günde içiyor oğlum.

düşünceli arkidişim benimmm.opuyorumnanaktanhem de ne ince düşünmüşsün..

ne daha düşünmedinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ilk babalar günüü onlarınn canımmm
koş koşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sırnaşık şey

ben de daha almadım almıycaaamkaydirigubbakcemile

ya kızlar kimlerin bebişleri desteksiz oturabiliyor?benimki daha desteksiz oturamıyor bende bi sorayim dedim.merakli oldugu için saga sola cok cabuk devriliyor

bizimki dah adesteksiz oturuyo. 1 haftadır oturtma egzersizlerine başladık. bay a bi yol katetti ama desteksiz oturamıyo daha.. öne doğru yamuluveriyo

:roflol::roflol:
muahahahahahah. Süpper fikir.. Bi tane de bize lazım..

Gözün aydın Edoşuuum

canım bu ccyi sööyledin sen şimdik ama ondan önce en son ne zaman sağmıştın ne zaman süt vermiştin ona bağlı bişey sonuçta. bi de memelerin sağılmaya alışması lazım. senin pompayla 50 cc çıkardığın yerden Anişim 150 cc çıkarır garanti ederim.. sıcakta süt üretimi artarmış sözde ama yalan .. suyu arttırmak lazım tabii...

o hesap öyle olmuyo ki be canım.. lmaz: meme matematiği tutmuyo bi kere her iki göğüsten eşit süt olmuyo.. benim biri genelde diğerinin iki katı performans yapıyo ama bi hafta bi bakıyorum diğeri öbürüne fark atıyo.. başka bi gün anaaaa bunnar gene kafa kafaya geliyolar.. :roflol:

evet kızlar sürekli ilaç.ben damlalarını düzenli veremedim bir türlü.kızıyorum kendime.

Di mi kızlar yaaa.. Biz böyle mi büyüdük yani.. şakkıdı

Emziriyorum canım çok şükür gerçi biberona kaymaya başladı. kendi günlük düzenini istiyo. haftasonu da gündüz emmek istemiyo.. napiim sağıp sağıp veriyorum.. Bugün bi de öyle bı ısırdı ki anlatamam.. emmeyince sağayım dedim.. Burda daha önce de okumuştum kime olmuştu anımsayamadım ama bi çilekli süt de ben yaptım yani nasıl ısırdıysa. attım sütü mafoldumben

soda da hergün bi şişe içiyporum aslında flor eksik kalmaz heralde am ad vit sütetn geçer mi yaw n asıl olcak o:uhm:

:roflol:Allah'im kiz ilahi bhk
o nasil su icirmek
esinde iyi fikir vermis haa :roflol:

benim ikisinden hemen hemen aynı miktarda sut cıkıyo szk
kızım hıc emmıo sadece sagıyorum gunde 500cıvarı cıkıyor ıste zar zor
oyle 2 saatte bır tekınden 50deyınce bana fazla geldı ama toplam 70miş onun da..

ay yazik o bebişe yaa:gitme:şimdi yavrucak ek besinlere basladiginda malesef tüketemiyecek vitaminini alamicak valla üzüldüm..ki annesinin sütündeki böyle yapıyorsa gercekde yerse nolur yavrucak

biz de 1 haftadır destekle oturtuyorduk. fakat 2 gündür oyun halısını seriyorum salonun ortasına, oyuncaklarını da eline veriyorum ve desteksiz bi şekilde oturuyor afacanım.. hem de öyle güzel oturuyor ki maşallah işimizi gücümüzü bırakıp ona bakıyoruz:))

bu memeler hakketten de bi tuhaflaştı. benim özellikle sol gögsüm manyak oldu bugunlerde. sabah yumurtalı ve uzun süreden sonra ballı bir kahvaltı yapmıştım bilmiyorum ondan mıdır ama gecen günkü gibi deli süt çıktı.. bu sol memede var bişiy diyorum başka bişiy demiyorum. üstelik emzirmiştim de..
edoşum benim, bence senin sütünün derdi stres. az biraz daha relaks olsan, eski günlere dönecek performansın.. otlamaya gitmiştir dönecektir.. emzirmeye devam..

canım sen güneşe çıktıkça dvit sende üretilir bebeğe de geçer
ben hiç evden çıkmadığım günler dvit veriyorum diğer günler az ya da hiç vermiyorum

şimdi şu da aklıma geldi okumuştum bi yerde
zeytinyağında bulunan linoleik asit anne sütünde de bulunuyormuşş
çok faydalı imişş
o yüzden emzirmediğimiz veya ek besin verdiğimiz zaman içine çok az zeytinyağı damlatmalıymışız ve zeytin yağı da tüketmeliymişiz.
bebişe sindirimden cilde kanserden bağışıklığa faydası çokmuşş

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…