- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.521
kızlar günaydın. güzel bi haftasonu dilerim.Şeniz
Dr umuz sonkontrolde bize d-flor diye bi ilaç verdi. kendisi bir hap olup bebeişlere nasıl içireleceğini benim aklım almadı. nasıl kullnılıyor bilen duyan var mı aranızda. yoksa dr un ofisi dağıtıcam..klava:
kızlar sütüm çok azaldı yok gibi birşey arttıracak bişey yokmu ya çok üzülüyorum:gitme::gitme:
xcanım bizim drda bize verdi ama damla bizimki devit gibi günde damla devitide vermiyoz zaten kemik ve diş gelişimi için d flor ikisinide kapsıyor
canım sen güneşe çıktıkça dvit sende üretilir bebeğe de geçer
ben hiç evden çıkmadığım günler dvit veriyorum diğer günler az ya da hiç vermiyorum
şimdi şu da aklıma geldi okumuştum bi yerde
zeytinyağında bulunan linoleik asit anne sütünde de bulunuyormuşş
çok faydalı imişş
o yüzden emzirmediğimiz veya ek besin verdiğimiz zaman içine çok az zeytinyağı damlatmalıymışız ve zeytin yağı da tüketmeliymişiz.
bebişe sindirimden cilde kanserden bağışıklığa faydası çokmuşş
opuyorumnanaktan
esincim hoşgeldin tatilden
bizde hala gideceğiz bu sene de kaldı
ev taksitlerimiz varr
mecbur memleketteki dalgalı az kumlu bol taşlı denizle yetineceezz napalım
selmacım manuel pompa bende de var
ama o elektrıklı pompamın sagdıgının yarısını bıle sagmıo
ancak gogus baya doluysa cok cıkıyor
elektriklı ile çeşme gibi akıyor mubareka.s
saol tatlim.hosbuldum.valla selmacim tatil ollsunda ben kayada bile tatil yaparim yanikaydirigubbakcemile3
ama ev taksiti daha önemli ilerde sana kalacak olan tek sey valla.bu arada hayırli olsun canim:Saruboceq:
anamm bacım ne güsel felsefe o öyle.. bnmde felsem budurr
yaratılanı severim yaradandan ötürü .. işte bu kaddar
kzılar metro grosmarketet hip natal diye bişi buldumdu. (ben ilk defa gördüğüm için böylşe diyorum) emzirme çayıymış. ben hep humana kullandım şu ana kadariyiydi de.. hip natal kullanan var mı aranızda? nasıldır humana kadar iyi mi?
ooooo komsum çokk mesnevi gördüm seni? "aşk" (elif safağın son romanı) etkiledi galiba..
ay face de görürler ayıp olur diye yazamadım burda yazayım Deniz'in maymunlu resmine yaptığın yoruma öldüm gülmekten kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile.. çok alemsin yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?