- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.541
ooooo komsum çokk mesnevi gördüm seni? "aşk" (elif safağın son romanı) etkiledi galiba..
ay face de görürler ayıp olur diye yazamadım burda yazayım Deniz'in maymunlu resmine yaptığın yoruma öldüm gülmekten kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile.. çok alemsin yawww
iyi de hala bi açıklama yapmamışın goldcuk.. benim de içimi kemiren bir mevzuu idi bu :))) meraktan öleceğizkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim
biz de çocuk büyümeden tokiye girelim dedi,k
sonra büyür masrafı da büyür kardeşi olur mu olur dedik
Allah herkesin gönlüne göre ev versin kimseye muhtac etmesin kimseyi inşallah
bu arada kızlar abime kız istemeye gidiyorlarmış memlekette
inşallah evlenir de seneye çocuğu olur da yeğen severim hihoyyyt
szkcım ben humanadan başka milupa rezene granül kullandım o iyiydi bilmiyorum dediğini
:1no2:
szkcım ben denedim hipp natalı sütümü pek arttırmadı ama kilo vermeye yardımcı olduğu gerçek çünkü içinde ısırgan otu var rezene var.:ecrin_bebek:
:roflol:canımcım ne anlşama geliyo onu da yazsanooooo komsum çokk mesnevi gördüm seni? "aşk" (elif safağın son romanı) etkiledi galiba..
ay face de görürler ayıp olur diye yazamadım burda yazayım Deniz'in maymunlu resmine yaptığın yoruma öldüm gülmekten kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile.. çok alemsin yawww
kızlar merhaba çok güzel bir gündü bu gün burada tanıyıp çok sevdiğim emine ile tanıştım hatta ailecek tanıştık ben çok sevdim hepsini aslında bugün izmite gidip dönecektik ama dün akşam üstü sevgili eşim hadi gidiyoruz deyince apartopar yola çıktık eminecimede az ugradık ama telafi edeceğim kısmetse temmuzda
bu arada eren paşa maaşallah çok tatlı benim kız yabancı seçti ama o güldü hep çokta yakışıklı olmuşcanımya eminecim seni tanımak çok iyi geldi bana öptüm ailende harika onlarada selam söyle canım
kızlar merhaba çok güzel bir gündü bu gün burada tanıyıp çok sevdiğim emine ile tanıştım hatta ailecek tanıştık ben çok sevdim hepsini aslında bugün izmite gidip dönecektik ama dün akşam üstü sevgili eşim hadi gidiyoruz deyince apartopar yola çıktık eminecimede az ugradık ama telafi edeceğim kısmetse temmuzda
bu arada eren paşa maaşallah çok tatlı benim kız yabancı seçti ama o güldü hep çokta yakışıklı olmuşcanımya eminecim seni tanımak çok iyi geldi bana öptüm ailende harika onlarada selam söyle canım
haftasonu biz de birden pat diye mama sandalyemizi aldık..
rengi dışında tüm özellikleri tam istediğim gibi,
içime sindi yani..
umarım kısçem güzel güzel yer mamalarını sandalyesinde :asigim:
Jenny Çift Tepsili Mama Sandalyesi-Sarı - Mini Moda Bebek Market, Chicco, Kraft, Maxi Cosi, Arabaları, Oto Koltuğu
kızlar bişey sorucam..
biz hala 1 numaralı emzik kullanıyoruz...
herkes geçti mi diğer büyük numaralara?
ya da ne zaman geçmemiz gerektiğini nasıl anlarız.. :uhm:
bhk bu model de tam ıstedıgım gıbıymıs tum ozellıkler mevcut ve fıyatı uygun
umarım memnun kalırsınıza.s.
arkadaşlar keçi sütünde alerjen protein miktarı çok düşükmüş
kk da bunla ilgili topic var arkadaşa bildirin
abant izzet baysal ünv. de araştırılmış
keçi peyniri de çok lezzetli,
hem maraş dondurmasının ana maddesi de keçi sütüdür
inşallah keçi proteini kurtarır onları
ben dolabı açtıkça süt dikliyorum yaa Allah yardım etsin :Saruboceq:
kızlar sütüm çok azaldı yok gibi birşey arttıracak bişey yokmu ya çok üzülüyorum:gitme::gitme:
edolina pompa ne marka canım
benimki kraft pek iyi sagmıo diyorlar ben hep onla sagdım sımdıye kadar
eskiden foşur foşur çeşme gibi akardı 700 filan rahat cıkardı
600e düştü
simdi 500 cc zar zor cıkıyor
pompa aynı olduguna gore demekki ne kadar sut varsa o kadar cıkıyor:1no2:
Gözün aydın Edoşuuum
canım bu ccyi sööyledin sen şimdik ama ondan önce en son ne zaman sağmıştın ne zaman süt vermiştin ona bağlı bişey sonuçta. bi de memelerin sağılmaya alışması lazım. senin pompayla 50 cc çıkardığın yerden Anişim 150 cc çıkarır garanti ederim.. sıcakta süt üretimi artarmış sözde ama yalan .. suyu arttırmak lazım tabii...
o hesap öyle olmuyo ki be canım..lmaz: meme matematiği tutmuyo bi kere her iki göğüsten eşit süt olmuyo.. benim biri genelde diğerinin iki katı performans yapıyo ama bi hafta bi bakıyorum diğeri öbürüne fark atıyo.. başka bi gün anaaaa bunnar gene kafa kafaya geliyolar.. :roflol:
ay yazik o bebişe yaa:gitme:şimdi yavrucak ek besinlere basladiginda malesef tüketemiyecek vitaminini alamicak valla üzüldüm..ki annesinin sütündeki böyle yapıyorsa gercekde yerse nolur yavrucak
biz de 1 haftadır destekle oturtuyorduk. fakat 2 gündür oyun halısını seriyorum salonun ortasına, oyuncaklarını da eline veriyorum ve desteksiz bi şekilde oturuyor afacanım.. hem de öyle güzel oturuyor ki maşallah işimizi gücümüzü bırakıp ona bakıyoruz:))
bu memeler hakketten de bi tuhaflaştı. benim özellikle sol gögsüm manyak oldu bugunlerde. sabah yumurtalı ve uzun süreden sonra ballı bir kahvaltı yapmıştım bilmiyorum ondan mıdır ama gecen günkü gibi deli süt çıktı.. bu sol memede var bişiy diyorum başka bişiy demiyorum. üstelik emzirmiştim de..
edoşum benim, bence senin sütünün derdi stres. az biraz daha relaks olsan, eski günlere dönecek performansın.. otlamaya gitmiştir dönecektir.. emzirmeye devam..
edolina canım ben çalıştığım için 2 aydır sütümü sağıyorum iki saatte bir tek gögüsden 50 ml süt çıkıyor canım bu normal.doktorda öyle söyledi zaten.üzülme bunun için.
gokdenız edolınanın ıkısınden toplam 50 cc cıkmıs
seninki iyiymiş 4 saatte 200 cc eder yaa
fazla bile seninki bence..
benim 4 saatte 100-120 ancak cıkıyor azaldı baya
gunde 500 cc cıvarı anne sutu veya mama almaları gerekıyormus
ona gore tam yetıyor ıste benımkı
senin epey artması lazım
saklıyor musun??
bhk bu model de tam ıstedıgım gıbıymıs tum ozellıkler mevcut ve fıyatı uygun
umarım memnun kalırsınıza.s.
6ay ustu 2 nolu emzik oluyor yanılmıyorsam
selma ben de calısmıyorum belkı de hıc lazım olmaz demıstım ama kraft fıyatı uygun oldugundan bulunsun dıye aldım..sutumu saklamam gerekebilir diye
aksine en cok da kullandıgım sey oldu.bu kadar kullanacagımı bılsem daha ıyı birsey alırdım..CADIARZU
kızlar bişey sorucam..
biz hala 1 numaralı emzik kullanıyoruz...
herkes geçti mi diğer büyük numaralara?
ya da ne zaman geçmemiz gerektiğini nasıl anlarız.. :uhm:
haftasonu biz de birden pat diye mama sandalyemizi aldık..
rengi dışında tüm özellikleri tam istediğim gibi,
içime sindi yani..
umarım kısçem güzel güzel yer mamalarını sandalyesinde :asigim:
Jenny Çift Tepsili Mama Sandalyesi-Sarı - Mini Moda Bebek Market, Chicco, Kraft, Maxi Cosi, Arabaları, Oto Koltuğu
Amiiin.. 4+1 bi ev istiyorum.. :lepi:
milupa rezene ben de kullanıyorum Selmacım.. hatta o kadar çok içiyorum ki ayrı ayrı bile yapmıyorum. papatya rezene emzirme çayı ne varsa paçal yapıp içiyorum.. yeterki mandıra çalışsın.. kaydirigubbakcemile3
hmmm dahya önce rezene ısırganotu karışımını içiyodum ben doğumdan sonra 4 ay filan içtim ama kilo aldım ... delikafadulden
:roflol:canımcım ne anlşama geliyo onu da yazsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?