2008 Aralık Anneleri

iyi de hala bi açıklama yapmamışın goldcuk.. benim de içimi kemiren bir mevzuu idi bu :))) meraktan öleceğizkaydirigubbakcemile3

ahahah alemsiniz be :roflol::roflol:

Amiiin.. 4+1 bi ev istiyorum.. :lepi:

milupa rezene ben de kullanıyorum Selmacım.. hatta o kadar çok içiyorum ki ayrı ayrı bile yapmıyorum. papatya rezene emzirme çayı ne varsa paçal yapıp içiyorum.. yeterki mandıra çalışsın.. kaydirigubbakcemile3

szkcım ben denedim hipp natalı sütümü pek arttırmadı ama kilo vermeye yardımcı olduğu gerçek çünkü içinde ısırgan otu var rezene var.:ecrin_bebek:

hmmm dahya önce rezene ısırganotu karışımını içiyodum ben doğumdan sonra 4 ay filan içtim ama kilo aldım ... delikafadulden

:roflol:canımcım ne anlşama geliyo onu da yazsan

kızlar merhaba çok güzel bir gündü bu gün burada tanıyıp çok sevdiğim emine ile tanıştım hatta ailecek tanıştık ben çok sevdim hepsini aslında bugün izmite gidip dönecektik ama dün akşam üstü sevgili eşim hadi gidiyoruz deyince apartopar yola çıktık eminecimede az ugradık ama telafi edeceğim kısmetse temmuzda

bu arada eren paşa maaşallah çok tatlı benim kız yabancı seçti ama o güldü hep çokta yakışıklı olmuşcanımya eminecim seni tanımak çok iyi geldi bana öptüm ailende harika onlarada selam söyle canım

aaa ne güzel olmuş....

ayrıntıları bekliyoruz....

kızlar bişey sorucam..
biz hala 1 numaralı emzik kullanıyoruz...
herkes geçti mi diğer büyük numaralara?
ya da ne zaman geçmemiz gerektiğini nasıl anlarız.. :uhm:

Süpeeer.. Canım yaa detayları bekliyoruz.. :lepi:

Güle güle kullnın canım. sever inşallah betül hanımcık.. opuyorumnanaktan

kızlar bişey sorucam..

hiç anlamıyorum bu işten. 2 aylıktan sonra bi daha emzik almadı benim oğluş.. :umursamaz:

bhk bu model de tam ıstedıgım gıbıymıs tum ozellıkler mevcut ve fıyatı uygun
umarım memnun kalırsınıza.s.
6ay ustu 2 nolu emzik oluyor yanılmıyorsam

selma ben de calısmıyorum belkı de hıc lazım olmaz demıstım ama kraft fıyatı uygun oldugundan bulunsun dıye aldım..sutumu saklamam gerekebilir diye
aksine en cok da kullandıgım sey oldu.bu kadar kullanacagımı bılsem daha ıyı birsey alırdım..CADIARZU

bhk bu model de tam ıstedıgım gıbıymıs tum ozellıkler mevcut ve fıyatı uygun
umarım memnun kalırsınıza.s.

evet evet,
biz de o yüzden atladık zaten eşimle görünce..
kraftın ürünlerindenmiş..
inş işe yarasın da başka şey istemiyorum :asigim:

bhk cım güle güle kullanın şekerim..
kso kız hani gecen hafta geliyordun sen. gecen hafta istanbuldaydım ama bu hafta buradaydım.. neyse..
ne iyi etmişsiniz de görüşmüşsünüz

fascım inan ki eşimin süprizi oldu ben cum açok bunalım olunca oda kıyamadı hava alırız dedi emineyede kapdan ugrayıp dönecektim günübirlik olunca ziyaretler koştura koştura oldu birde çok sıcaktı hava neyse kısmetse temmuzda yine gelecegim canım görüşürüz geçen hafta işte söz verdim diye ugradım içim rahat etmedi yoksa hiç vaktimiz yoktu am aemine ve ailesi çok güzel iyi insanlar

Doktor keçi sütünün özellikle bebeklere zararlı bir hastalığın virüsünü taşıma özelliği olduğunu söylemişti.Virüsün adını hatırlamıyorum.ınek sütünde olmuyormuş.Sadece keçi sütü bu virüsü taşıyabiliyormuş.Aman dikkat!

kızlar sütüm çok azaldı yok gibi birşey arttıracak bişey yokmu ya çok üzülüyorum:gitme::gitme:

Çoğumuzda var sanırım aynı sorun.Sıcaklardan olsa gerek.Moralimizi bozmadan geleceğine inanıyorum.Yani çaba sarfediyorum bunu yapmak için.Çünkü sık sık moralim bozuluyor.Sağıyorum artık ve daha çok su içiyorum.

Lansinoh aldım.Manuel.kendi şişeleri de var iki tane.Sanırım şişeler dar ağızlı olduğu için pompa ucuzdu.Çok para vermek istemedim bu saatten sonra.Ucuz ve bildiğim bir marka diye sipariş verdim.Avent alanlar memnun bildiğim kadarıyla.arkadaşımda vardı.Onu da denemiştim.Bundan bir farkı yok aslında.

Sağol canımcım.
Ohooo.Sağmayalı 3 ay geçti.Ben sağıp sakladım hep zaten.Baktım süt yetiyo daha fazla stok yapmayayım dedim ve sağmayı bıraktım.Ah salak kafam ah :mymeka: ıki gündür gündüzleri hep biberondan içiriyorum şimdi.Önce bayağı direniyor içmemek için.Sonra cuk cuk içiyor.Hemencik bitiyor şişedeki.:ecrin_bebek: Fakat iki gecedir işkence yapıyormuşum gibi bağıra bağıra ağlayarak uyuyor.

Bu gece yine ağlayarak uyumuştu ki kısa süre sonra biri canını yakmış gibi içini çeke çeke ağlayarak uyandı.Ben de içgüdüsel olarak emzireyim dedim.Allah'ım o nasıl gömülmekti öyle.Önce çekti çekti gelmedi.Bıraktı mızıldanarak.Sonra başını sağa sola hızlıca sallayarak daha da gömüldü.Kısa süre sonra lık lık içtiğini duydum.Bir süre emdi ve sonra uykuya daldı.Yanında konuşup gülüşmemize rağmen kılını kıpırdatmadı.Meğer emmek istiyormuş yavrummm mafoldumben Ben de en az onun kadar rahatladım emdiğine.Hüzünlendim ama ağlayamadım

kaydirigubbakcemile3 meme matematiğini yerim senin delikafadulden :roflol:

ay yazik o bebişe yaa:gitme:şimdi yavrucak ek besinlere basladiginda malesef tüketemiyecek vitaminini alamicak valla üzüldüm..ki annesinin sütündeki böyle yapıyorsa gercekde yerse nolur yavrucak

Belli bir yaştan sonra geçebilir demişler.Ne kötü bir durum gerçekten.Şükretmemiz için bir sebep daha:Saruboceq:

Kızına da maşallah sana da.hele sol göğsüne..kaydirigubbakcemile3 Kız manyak olur mu meme?:roflol:
Stres?Hmm..Evet,olabilir canım.Üç gündür en büyük stresim kızımın emmemesi.Artık biberondan nefret etti sanırım.Emmek istiyor:lepi:
Ahh ilk aylarda sağdığım sütler geldi gözümün önüne.Tek taraftan emzirdikten sonra 150ml:1shok:Şimdi nerdeeee..Hey gidi günler hey

edolina canım ben çalıştığım için 2 aydır sütümü sağıyorum iki saatte bir tek gögüsden 50 ml süt çıkıyor canım bu normal.doktorda öyle söyledi zaten.üzülme bunun için.

Desteğin için teşekkürler a.s.

Öyle mi diyorsun Meyra?Evet benim iki satte bir yaklaşık 50ml çıkıyor ikisinden.Çok mu sık sağıyorum acaba diye de düşünmeden edemedim bugün.Akşamüstü damla damla sağarken birden bir fışkırmaya başladı,ikisinden 120ml'ye yakın sağdım.Sonra yine aynı.Neyse..Bakalım artacak inşallah.Azimle sağmaya devam edeceğim.kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaar
güzel geçti mi haftasonuu

evet ben istememiştim hatta kaynanam eşime söylemişti biberon ve pompa diye
biberona alışıp memeyi bırakır diye
ama pompayı çok kullandım biberonun da suluk ağzını. zaten küçücük 50cc lik :icecream:

kızlar bişey sorucam..

bebeğin kabul ederse yenisini alır benim yeğenim büyük noyu kabul etmemişti
ben emziği bıraktırdım 2 gün emmedi diye
şimdi oyuncak sanıyor oynuyor diş kaşıyor sadece
CADIARZU

çok güzel valla sizin adınıza sevindim kızlar sositososito

ben de kilo alırım diye bırakmıştım
sonra 3-4 kilo verdim canım
:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…