- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.561
Doktor keçi sütünün özellikle bebeklere zararlı bir hastalığın virüsünü taşıma özelliği olduğunu söylemişti.Virüsün adını hatırlamıyorum.İnek sütünde olmuyormuş.Sadece keçi sütü bu virüsü taşıyabiliyormuş.Aman dikkat!
Belli bir yaştan sonra geçebilir demişler.Ne kötü bir durum gerçekten.Şükretmemiz için bir sebep daha:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile2
Bence abartı bunlar.Bu kadar da titiz yetişirlerse ki çok yakınımda bir örnek var.Domestossuz yaşayamazlar,denize giremezler,dışarıda yiyip içemezler..vs..Çok yanlış bence.Kızarmış patates evet zararlı ama ben o kadar cazgır olamam herhalde.Ara sıra biz yasaklasak da yiyeceğine eminim.Biz evde yapmayalım yeter.
bence evde yapilabilir, mis gibi köfte ve patates kızartmas ama bende ufacık 2-3 yasında çocuklara avm de mc donald's, burgerking yedirilmesine karşıyımlmaz: lmaz:
Katılıyorum sana.Bu arada saç olayına çok güldüm.Ben de iplik yutmuşum küçükken.Makaranın ucundan başlamışım.Annem görünce çekmiş çekmiş çıkarmış ama bir kısmını ısırdım herhalde ki aşağıdan çekmek sorunda kalmış :roflol:
Bir de saksının dibindeki toprakları yemişim.Hem de akıta akıta.Önce ne yediğimi bile anlayamamışlar.Sonrasında popişten tombul kurtlar çıkmış tabii -tatlicadiarzu- Ailece hap içmişiz delikafadulden
Durun bakalım daha yolun başındayız.Neler neler yiyecek bakalım bizim bıcırıklar.
ben de popişkosunda altını alırken bazen saç buluyorum demek bu yuzdenmiş...
aynen bnmde şimdi nutella oldu sarelle hastalıgımm . eşime hep derimki her hediyelik günde bana sarelle çeşmeli çukulata dolu bi oda yaptır ömrüüm boyunca bida hediye almasanda olarrr :asigim: bnm eşim yemiiyoo garibim bazen bi kaşık almak istioo anaa o bilemi kalmadı die adam şok bisde ertesi gunede kalmas :1shok:
bende danettelerden falan yemeye basladım yoksa kilo vermek soyle dursun kilo alacagım herhalde
fecikii ne fecii.. bhk.cım dungangamı senin buu anlattıkların öcü falan. cinsellik mevzuna katılıorumm daha şimdiden erkek bebişler pipilerine baskı hissedince ağzı gevrek gevrek gülüolar :roflol:
kızlar ayıp olcak ama bebişleriyle aynı odada yatanlar kocişlerle nasıl fingirdiyonuz siz yaa kaydirigubbakcemile3 aboo koca yani bu kardeş diilkii.. bence ayırın tez vakiit yoksa Allah korusun kocişlerii yerler haaaaaa şıpprıntı doli ortalık opuyorumnanaktan gerçi olacaa varsaa ölede olur bölede bırrr bak yinee korkum depreşti takıntım geldii . çok kıskancımdırda mafoldumben
kız el kadar bebek ne anlar senin fingirdemenden,alemsinnn
kızlar selam
dün aşımızı olduk oğlum ilk defa aşıdan sonra ateşlendi
en son ateşi 38,5 oldu :çok üzgünüm:
halan daha ateşi devam ediyor en düşük 37,2
geçmiş olsun canikom, gerci benim ki biraz bayat oldu umarım Emirhanın coktan iyileşmiştir
merhaba arkadaşlar içimi acıtan bir olayı paylaşacagım çünkü bugün hiç keyfim yok senağlamaakşam dedimki pazar babalar günü eşime ilk babalar günü hediyesini alayım:asigim: girdim alışveriş merkezine vaktimde az eve kızıma yetişeceğim öyle bakıyorum ne alsam diye birden kol düğmelerinin yanında buldum kendimi aslında eşim pek kullanmaz ama bilinç altı o anda gözümden bir damla yaşın akmak üzere olduğunu fark ettim ben babama kol düğmesi almıştım en son babalar günümüzde sevdiklerinizin değerini bilin ben babamsız babalar gününden nefret ediyorum
BABACIĞIM SENİ ÇOK ÖZLEDİM
canım ya basın sag olsun ŞenizŞeniz
:kedi::kedi::kedi:
nerelerdesin sen ballımcım gorukmuyorsun hiç, nasıl geçti görümcenin dugunu?
kızlar burası oldukça karışmış bakıyorum üzüldüm bu duruma ama muhteşem haberi ermek istiyorum sizlere.veeeeeeeeee
annemin kontrolu başarılı geçti.yani iyi kurtuldu.beyin kendini toplamış ameliyat tamamen başarılı.sadece dikkat edecek bundan sonraki yaşantısında o kadar.çok sevindim.sizden hep duanızı istemiştim.bizim için dua eden herkesden Allah razı olsun.
aman cok sevindim, tekrar çok geçmiş olsun...
biz de hala dişe dair ufak bir belirti dahi olmayanlardanız kaydirigubbakcemile3
al benden de o kadar, tatilde çıkacak diye ödüm kopuyor kafamçokkarıştı
geçmişi buraya kadar okuyabildim arkası akşama ben çıkıyorum :lepi::lepi:
bu arada eren paşa maaşallah çok tatlı benim kız yabancı seçti ama o güldü hep çokta yakışıklı olmuşcanımya eminecim seni tanımak çok iyi geldi bana öptüm ailende harika onlarada selam söyle canım
haftasonu biz de birden pat diye mama sandalyemizi aldık..
rengi dışında tüm özellikleri tam istediğim gibi,
içime sindi yani..
umarım kısçem güzel güzel yer mamalarını sandalyesinde :asigim:
Jenny Çift Tepsili Mama Sandalyesi-Sarı - Mini Moda Bebek Market, Chicco, Kraft, Maxi Cosi, Arabaları, Oto Koltuğu
teşekkür ederim
biz de çocuk büyümeden tokiye girelim dedi,k
sonra büyür masrafı da büyür kardeşi olur mu olur dedik
Allah herkesin gönlüne göre ev versin kimseye muhtac etmesin kimseyi inşallah
bu arada kızlar abime kız istemeye gidiyorlarmış memlekette
inşallah evlenir de seneye çocuğu olur da yeğen severim hihoyyyt
szkcım ben humanadan başka milupa rezene granül kullandım o iyiydi bilmiyorum dediğini
:1no2:
ooooo komsum çokk mesnevi gördüm seni? "aşk" (elif safağın son romanı) etkiledi galiba..
ay face de görürler ayıp olur diye yazamadım burda yazayım Deniz'in maymunlu resmine yaptığın yoruma öldüm gülmekten kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile.. çok alemsin yawww
o hesap öyle olmuyo ki be canım..lmaz: meme matematiği tutmuyo bi kere her iki göğüsten eşit süt olmuyo.. benim biri genelde diğerinin iki katı performans yapıyo ama bi hafta bi bakıyorum diğeri öbürüne fark atıyo.. başka bi gün anaaaa bunnar gene kafa kafaya geliyolar.. :roflol:
biz de 1 haftadır destekle oturtuyorduk. fakat 2 gündür oyun halısını seriyorum salonun ortasına, oyuncaklarını da eline veriyorum ve desteksiz bi şekilde oturuyor afacanım.. hem de öyle güzel oturuyor ki maşallah işimizi gücümüzü bırakıp ona bakıyoruz:))
kızlar günaydın. güzel bi haftasonu dilerim.Şeniz
Dr umuz sonkontrolde bize d-flor diye bi ilaç verdi. kendisi bir hap olup bebeişlere nasıl içireleceğini benim aklım almadı. nasıl kullnılıyor bilen duyan var mı aranızda. yoksa dr un ofisi dağıtıcam..klava:
ya kızlar geçmişi okuyorum ama bitiremezsem bu dahiyane buluşumdan sizi mahrum etmeden evden çıkmak istemedim...
aç olması beklenen ama bir türlü yemeyen iştahsiz bebek alınır, tercihen yarı beline kadar suya sokulur-çesme altı da olur bir süre bekletilir bacaklarını çırpar vs, sonra herseferinde okyanuslarda çimmiş gibi acıkır ve gözü dönmüş bir şekilde yemeğe saldırır...
ya kızlar geçmişi okuyorum ama bitiremezsem bu dahiyane buluşumdan sizi mahrum etmeden evden çıkmak istemedim...
aç olması beklenen ama bir türlü yemeyen iştahsiz bebek alınır, tercihen yarı beline kadar suya sokulur-çesme altı da olur bir süre bekletilir bacaklarını çırpar vs, sonra herseferinde okyanuslarda çimmiş gibi acıkır ve gözü dönmüş bir şekilde yemeğe saldırır...
canım keçi peyniri ve maraş dondurmasını anne için söyledim yesin diye
hem virüsler çok yaşar mı?
kaynatınca?
:lepi:[COLOR="SeaGreen" .!.:bence evde yapilabilir, mis gibi köfte ve patates kızartmas ama bende ufacık 2-3 yasında çocuklara avm de mc donald's, burgerking yedirilmesine karşıyımlmaz: lmaz:[/COLOR]
Canımcım yanlış anladın sen beni.Ben dışarıda yemelerine de çok karşıyım.Şöyle anlatayım.Bizim kontrolümüzdeyken yedirmeyelim.Yani bırak dışarıda yedirmeyi,evde bile patetes kızartması,hamburger yapmayalım demek istedim.Büyüyüp tek başına arkadaşlarıyla dışarı çıktığında zaten kontrol edemeyeceğiz.İsterse alıp yiyecek.Bizi zaten dinlemeyecekler.Bunu demeye çalıştım.Ben kendimize bile kızartma yapmıyorum artık.Hatta yepyeni duran fritözümü bile komşuya verdim.Eskiden çok kullanırdım.Şimdi kızgın yağın kanserojen etkisini bildiğim için hiç kullanmıyorum.Hem ev de kızartma kokmuyor yerimseniben Tabii isteyen evde ya da dışarıda yedirsin çocuğuna.Herkesin kendi tercühü
ben de popişkosunda altını alırken bazen saç buluyorum demek bu yuzdenmiş...
kaydirigubbakcemile3Evet canım.Yutmuş demektir.
Miss:
kızlar ayıp olcak ama bebişleriyle aynı odada yatanlar kocişlerle nasıl fingirdiyonuz siz yaa kaydirigubbakcemile3 aboo koca yani bu kardeş diilkii.. bence ayırın tez vakiit yoksa Allah korusun kocişlerii yerler haaaaaa şıpprıntı doli ortalık opuyorumnanaktan gerçi olacaa varsaa ölede olur bölede bırrr bak yinee korkum depreşti takıntım geldii . çok kıskancımdırda mafoldumben
kız el kadar bebek ne anlar senin fingirdemenden,alemsinnn
delikafadulden Ben de bunu atlamışım.Alemsin sen Miss'cim.Kıskanç gacı seni kaydirigubbakcemile3
:lepi:
delikafadulden Ben de bunu atlamışım.Alemsin sen Miss'cim.Kıskanç gacı seni kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2 napiyimm yaa huyum kurusun bi cins oldum son zamanlardaa
selam kızlar ben geldiiim opuyorumnanaktan
anamm hoşgeldin bacım gözümüs yollarda kaldı gel bi öpemm Şeniz nassı geçti maceran 10 gunluk :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?