2008 Aralık Anneleri

canım keçi peyniri ve maraş dondurmasını anne için söyledim yesin diye
hem virüsler çok yaşar mı?
kaynatınca?

eee kızlar babalara neler yaptınız?
valla ben yeni öğrendi,m elimde börek yaptım bi de karnıyarık bi da tatlı
hediyem budur ::::::)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dün çok güzeldi ailem ve oğlumla tabi gittiler artık memelekete annemler
oğluşumu denize soktum dün suyu çok seviyordu ama denizden korktu sanırım çünkü hiiiç kıpırdamadan durdu.grip gibi olduğu için fazla kalmadan çıkardım bende.kıyamam yawruma.babamısında babalar gününü öpücüklerle kutladık.hediyemis yoktu.

bhk cımmm ruyamda seni gördüm anacım... Hayırdır inşallah diyor ve anlatmaya baslıyorum...
Bugun bir arkadasım cağırdı beni.. Ruyamda oraya gitmişim ama ne hikmetse o arkadas senmişsin.. Giriyorum Betüş uyuyor, benim de iki oğlum varmış birisi uyuyor- buyuk olan Deniz değil- onu kayrolaya yatırıyoruz (bu iki oğlan mevzuu, Byata iki oğluyla bizi miss le beni görmeye gelecekti malesef görüşemeden yazlığa gitti hepinize selamı üstümde , her birinizi çok opuyor herhalde onun etkisinde kalmışıö) Benim oğlan yine biberon almıyor Bhk cım diyor ki gel su verelim Betül su sayesinde biberon aldı (Bunu da Edolina anlatmıştı gercekte) neyse Bhk çok yoğun evinde tadilat gibi bişi var bir türlü oturamıyoruz, çokta zayıf artık rejim yapmıyorsun herhalde di mi diyorum aslında bir iki kilo daha kaldı ama onu da boşverdim diyor ve burası inanılmaz üzerinde çamasır sulu lekeli pijama var (bu da Adamel'in yazısından kaldı herhalde) sonra beni çalışma masası gibi bir yere oturtuyor kendi ustalarla ilgilenmeye gidiyor, orda bir defteri var kk da hoşuna giden şeyleri not almış, sonra kayınpederim geliyor normalde beni bugun çağıran arkadasım kayınvalıdemlerle aynı semtte oturuyor da bana buraya kadar çocukla gelip bize uğramıyorsn diye kızıyor.. Sonra Bhk cım geliyor sen oğlunu oyle kayrolaya yatırdın ama dönüp düşerse karışmam diyor, bu surecte betüş hep uyuyor guya 3 saat olmuş ben gideceğim artık, Bhk diyorum hiç uyanmadı Betüş sevemedik ama benimgitmem lazım, O da diyor gundüz birkez uyuyor ama masallah 3 saati buluyor bende tüm işlerimi yapiyorum..
Böyle bir ruyaydı işte, iyi haftalarrrrrrr

çamaşır sulu bhk picamasıı.. goldcıum hayırlara çıksın heryerden etkilenmişsiinn rüyanda bilinç altı full kk gibi geldi bana kaydirigubbakcemile3

neyse kıslar iyi haftalar dilerim hepinise. misafirim geldi bu sabah çok yazamayabilirim geçmişide okuyamadım. sevgiler saygılarr.. arada bakmaya çalışırım. hastalara şifa borçlulara eda dertlilere devaa dilerim alnınızdan üperim zemuszemus

tünaydın şekerlerim.
ksocuğum ne iyi etmişsiniz emineyle buluşmanıza ya çok sevindim gerçekden
bhkciğim canım bizde hala 1numaralı emzikdeyiz dadlum.2yi almıyo asla,bir süre daha 1numarada kalıcaz
sütüm artık benim iyice azaldı.ve benim bir sorunum var kızlar,sol göğsüm artık çok küçüldü,emziriyorum ama yok anam yok.ne yapcam ben yaa,acaba öbürküne dönermi ki kızlar fikir verin.eşim dalga geçiyo:sinifsinif:silikon yaptırzamkafamçokkarıştı
evim kalkdı gidiyo nereye doğru bilemiyorum.bu hafta içi taşınıyoruz,şimdilik işler beni bekliyo şekerlerim.
herkesi öpüyorumŞeniz

ya kızlar geçmişi okuyorum ama bitiremezsem bu dahiyane buluşumdan sizi mahrum etmeden evden çıkmak istemedim...
aç olması beklenen ama bir türlü yemeyen iştahsiz bebek alınır, tercihen yarı beline kadar suya sokulur-çesme altı da olur bir süre bekletilir bacaklarını çırpar vs, sonra herseferinde okyanuslarda çimmiş gibi acıkır ve gözü dönmüş bir şekilde yemeğe saldırır...

:lepi:

aa ne güsel sürpris yaptın kıssssss emineye fırça kaydınmı sık sık gir foruma diee klava:

hayırlı olsun şekercimm güle güle kullanın nihayet bizimkide cmrtesi geldi.. aynı ösellikler aynı paraa bakalım şimdilik şaşırdıı onda oturmak yüksekten hoşuna gitti gibii..

bu arada su tabancasıı eşinn koptum yarıldım süpersiniz ailecek valla :roflol: :roflol: :lepi:

ayy ne güsel etmişsiniss ya darısı herkesin başınaa evsizlere barksızlara kiracılaaraa :Saruboceq:

bitirdim komşum aşk.ı çook güsel kitaptı tarzım die direk ondan başlamıştım zaten opuyorumnanaktan felsefem hep oydu şimdi azıttıı kaydirigubbakcemile3

bu arada face muhabbetii :roflol: bendee eşine ayıp olcak die daha faslasını yasamamıştım ortalık yerden ama yani bütün forum halkıı açıklama bekliyos :roflol: :lepi:

koptuum ben bu meme matematiğine yaaaaa.. ilahi szk demek öbürü öbürüne fark atıyoo yarış ediolar seninki süt formulası delikafadulden :roflol:

Maşallah yaa oturuyo demek ay ne güsel.. bisdede daha desteksiz oturma yok dewriliyo ayaklara uzanıım derkenn hopp yapışıos yere

bisde onu kullanıos ama bizimki damla canım ya hap map değil yannışmı aldın acaba eczacı yannış mıı verdi yanii. şaşırıdm bis 4-5 damla verioss :uhm:

yastık kılıfı gibi yine dahiyane bi fikir bnm komsummdann.. muhteşemsin sen yaa :lepi:

bu arada çocuk peşindeki anada derman kalırmı kaydirigubbakcemile3

ballımın görümcesinin düğününüde atlamamışsın yine yaA TEBRİKLER:1shok:

el kadar bebede anlamas fingirdemekten ama ayıp olur ya ben utanırım -tatlicadiarzu- :roflol:

evet bu gercekten dogru:lepi:

canım keçi peyniri ve maraş dondurmasını anne için söyledim yesin diye
hem virüsler çok yaşar mı?
kaynatınca?

Vallahi ayrıntısını bilemiyorum canım.Bebeğe içirmek için babam sormuştu da doktordayken.O da sadece keçi sütünde barınan bir hastalıktan bahsetmişti.Emziren anne içebilir herhalde.Bilmem ki.Kaynatınca da geçer mi onu da bilmiyorum canım.Sadece bebeklere içirmemek amaçlı uyardım.

miss im fena geçmedi şansımızdan hava bozdu çk gezemedik. ama olsun değişiklik oldu bizlere.
vala sizleri çook öslediiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…