2008 Aralık Anneleri

selam millet ben geldim nasılsınızzzzz
geçmişi hiç ıkuyamadım inanın
hasta bebişlere geçmiş olsun diliyorum
hasta olan annelerimizede geçmiş olsun
tatile çıkan herkeze iyi tatiller diliyorum
hepinizi öpüyorummm

İyi yapmışsın canım denize sokmakla.Seninki yine ses çıkarmamış.Bizimki dalga sesinden ürktüğü için homurdanıp durdu kaydirigubbakcemile3 Hem pişikleri,bacak arasındaki kızarıklıkları da tamamen geçti.annem isilik olursa ona da iyi geldiğini söylüyor.

Deniz suyu selülitlere de iyi geliyormuş diye dumuştum.Gold'cum gibi gamzelerinden yakınanlara duyurulur kaydirigubbakcemile2

Kso Emine ile buluşmanıza ben de çok sevindim.Onunla buluşmayı ben de isterdim.İyi olmasına da sevindim.

İlkim canım emzirmeye devam et sen yine.benimkiler de tam silikon yaptırmalık oldular ama kızım yine de emiyor.Yaz bitince eski hallerine geri dönerler belki
Canım bir an önce taşınır yerleşirseniz kafanın daha rahat olacacğına eminim.Umarım yeni evinde daha huzurlu olursun.

Hym Elvira hoşgeldiniz.İyisinizdir umarım.Elvira senin avatar her zamanki enerjisinde.Seni de öyle kabul ediyorum.kaydirigubbakcemile3

Gold'cum suda bekletmek iyi fikirmiş.Maşallah benim kızımın iştahı şimdilik yerinde ama aklımda olsun.
Bu arada BHK'yı ben de rüyamda görmüştüm ama kendisi merak edip ne gördün diye sormadığı için anlatmadım:umursamaz:Hayır olsun.

selam kızlar nailsiniz bakalim?
bende bugün temizlik neyim yaptım valla yoruldum.
zaten eylül masallah huzursuzz dişin biri geldi ikincisi yolda.gündüz cok güzel uyuyor gecede ara sıra uyanıyor aglayarak tabi:sinifsinif:artık budişler tamamlanana kadar böyle gidermiş benimarkadasimsöyledi onunki 1 yasinda.yav bide azi dişler varmiş asıl onlar cok fenaymiş..
neyse onlarin sagligi yerinde olsunda bunlari cekeriz dert degil allaha sükür..
bu arada mama sandalyesi alan annişler inş bebişleriniz sagliklisıhatli büyürler üstüneyerimseniben
öpüyorum kızlar hepinizi acık dinlenem bendeopuyorumnanaktan

haftasonundan bir anı oldu bize eren serrayla fotograf çekicez tam hop dönüp serra yı öpmeye kalktı çoookkk güldük çokk ama görmeliydiniz :roflol::roflol::roflol:

elvira hoşgldn
hym hçgldn
bacılar nerelerdeydiniiz

bu arada bir soru sormuş
misscim bebiş yanımda yatıyor ilk günden beri bazen benimle duvar arasında bazenle ikimizin arasında
ayıptır söylemesi
hadi ufakken fingirdersdin de büyüdükçe uyanıp bi de gülmesz mi bize velet
artık gecenin bir yarısı çarşafı al git salona

memleketten dönünce odasını ayıracam zaten orda alışır ayrı yatmaya

:kedi:

burdayız canımmmmmmŞeniz

aşkoşummm özledim canım ya seni bu arada pazar emineyle buluştum daha doğrusu evinde misafir etti beni ayyy ayrıntı çok yazacamda şuan vaktim yok ama çok istedim arkadaşlarımdan birini tanıdım çok mutluyum valla senide nasıl nasıl görücem umut dünyası bebeğim :1hug:a.s.

beni görmek biraz sıkar sanırımmm:roflol:delikafadulden
nedenine gelincede kimsenin yolu bu taraflara düşmüyoo kiiiii:1no2:senağlamasenağlama
artık benim için mucize yaniii canımmmŞeniz

amanınnn...
bilinç altına bakın yahukaydirigubbakcemile3
çorba yapmışsın hepsini goldcum..

evde tadilat yok ama,
feci bi dağınıklı ve pislik var.
kesin bu malum olmuştur sana.
zira yakında sırf bu yüzden bunalıma giricem az kaldı.

yanlız düşerse karışmam demişim ahahahah :roflol::roflol:

betüş de eskiden tam da dediğpin gibi günde bir kere ve 3 saat uyurdu.
şimdi 1.5 saati dakika aşmıyor.
ayy bu da yine öyle uyuyacağına işaret olsun..

bize gelmen de,
gerçekten görüşeceğimize işaret hehe....

hayır olsun inş..opuyorumnanaktan

Bu arada BHK'yı ben de rüyamda görmüştüm ama kendisi merak edip ne gördün diye sormadığı için anlatmadım:umursamaz:Hayır olsun.

neeeeeeeekafamçokkarıştı

ayy deli misin?
ben böyel bir şeyi duyucam da ne gördün diye sormıcam :mymeka:
çaaat diye çatlarım orta yerimden ...

çabuk anlat çabuk...

beni görmek biraz sıkar sanırımmm:roflol:delikafadulden
nedenine gelincede kimsenin yolu bu taraflara düşmüyoo kiiiii:1no2:senağlamasenağlama
artık benim için mucize yaniii canımmmŞeniz

canım aşkolsun sen elazığda değilmisin eşim elazığlı canım ayrıca süpriz demek ben demek sositosositoben demek süpriz demeksırnaşık şey

aaa kıskanma güzelim sen muğladamısın ben marmarise gelebilirim bir aksilik olmazsa temmuzda valla seninlede buluşuruz:1hug:

marmaris deyim bennnnnnnnnn bayıldım bu habere gelirsen mmuuuutlaka tanışalım :dance::dance:
ayyyyyyyyy kesin mi temmuza ne kaldı bekliyorum bak haber ver bana :teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…