- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.581
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dün çok güzeldi ailem ve oğlumla tabi gittiler artık memelekete annemler
oğluşumu denize soktum dün suyu çok seviyordu ama denizden korktu sanırım çünkü hiiiç kıpırdamadan durdu.grip gibi olduğu için fazla kalmadan çıkardım bende.kıyamam yawruma.babamısında babalar gününü öpücüklerle kutladık.hediyemis yoktu.
tünaydın şekerlerim.
ksocuğum ne iyi etmişsiniz emineyle buluşmanıza ya çok sevindim gerçekden
bhkciğim canım bizde hala 1numaralı emzikdeyiz dadlum.2yi almıyo asla,bir süre daha 1numarada kalıcaz
sütüm artık benim iyice azaldı.ve benim bir sorunum var kızlar,sol göğsüm artık çok küçüldü,emziriyorum ama yok anam yok.ne yapcam ben yaa,acaba öbürküne dönermi ki kızlar fikir verin.eşim dalga geçiyo:sinifsinif:silikon yaptırzamkafamçokkarıştı
evim kalkdı gidiyo nereye doğru bilemiyorum.bu hafta içi taşınıyoruz,şimdilik işler beni bekliyo şekerlerim.
herkesi öpüyorumŞeniz
çok kıskandım kso cum hep diyorumya bu tanışmaları çok kıskanıyorum ben
:lepi:Bence abartı bunlar.Bu kadar da titiz yetişirlerse ki çok yakınımda bir örnek var.Domestossuz yaşayamazlar,denize giremezler,dışarıda yiyip içemezler..vs..Çok yanlış bence.Kızarmış patates evet zararlı ama ben o kadar cazgır olamam herhalde.Ara sıra biz yasaklasak da yiyeceğine eminim.Biz evde yapmayalım yeter.
bence evde yapilabilir, mis gibi köfte ve patates kızartmas ama bende ufacık 2-3 yasında çocuklara avm de mc donald's, burgerking yedirilmesine karşıyımlmaz: lmaz:
Katılıyorum sana.Bu arada saç olayına çok güldüm.Ben de iplik yutmuşum küçükken.Makaranın ucundan başlamışım.Annem görünce çekmiş çekmiş çıkarmış ama bir kısmını ısırdım herhalde ki aşağıdan çekmek sorunda kalmış :roflol:
Bir de saksının dibindeki toprakları yemişim.Hem de akıta akıta.Önce ne yediğimi bile anlayamamışlar.Sonrasında popişten tombul kurtlar çıkmış tabii -tatlicadiarzu- Ailece hap içmişiz delikafadulden
Durun bakalım daha yolun başındayız.Neler neler yiyecek bakalım bizim bıcırıklar.
ben de popişkosunda altını alırken bazen saç buluyorum demek bu yuzdenmiş...
aynen bnmde şimdi nutella oldu sarelle hastalıgımm . eşime hep derimki her hediyelik günde bana sarelle çeşmeli çukulata dolu bi oda yaptır ömrüüm boyunca bida hediye almasanda olarrr :asigim: bnm eşim yemiiyoo garibim bazen bi kaşık almak istioo anaa o bilemi kalmadı die adam şok bisde ertesi gunede kalmas :1shok:
bende danettelerden falan yemeye basladım yoksa kilo vermek soyle dursun kilo alacagım herhalde
fecikii ne fecii.. bhk.cım dungangamı senin buu anlattıkların öcü falan. cinsellik mevzuna katılıorumm daha şimdiden erkek bebişler pipilerine baskı hissedince ağzı gevrek gevrek gülüolar :roflol:
kızlar ayıp olcak ama bebişleriyle aynı odada yatanlar kocişlerle nasıl fingirdiyonuz siz yaa kaydirigubbakcemile3 aboo koca yani bu kardeş diilkii.. bence ayırın tez vakiit yoksa Allah korusun kocişlerii yerler haaaaaa şıpprıntı doli ortalık opuyorumnanaktan gerçi olacaa varsaa ölede olur bölede bırrr bak yinee korkum depreşti takıntım geldii . çok kıskancımdırda mafoldumben
kız el kadar bebek ne anlar senin fingirdemenden,alemsinnn
kızlar selam
dün aşımızı olduk oğlum ilk defa aşıdan sonra ateşlendi
en son ateşi 38,5 oldu :çok üzgünüm:
halan daha ateşi devam ediyor en düşük 37,2
geçmiş olsun canikom, gerci benim ki biraz bayat oldu umarım Emirhanın coktan iyileşmiştir
canım ya basın sag olsun ŞenizŞeniz
nerelerdesin sen ballımcım gorukmuyorsun hiç, nasıl geçti görümcenin dugunu?
aman cok sevindim, tekrar çok geçmiş olsun...
al benden de o kadar, tatilde çıkacak diye ödüm kopuyor kafamçokkarıştı
geçmişi buraya kadar okuyabildim arkası akşama ben çıkıyorum :lepi::lepi:
bu mesaje cevaben yazdımm
haddi ben de çıkyorum bi ara okuduklarıma yine yazarım
öptüm bebişleriii
sırnaşık şey
burdayız canımmmmmmŞeniz
başın sağolsun kso cum
aşkoşummm özledim canım ya seni bu arada pazar emineyle buluştum daha doğrusu evinde misafir etti beni ayyy ayrıntı çok yazacamda şuan vaktim yok ama çok istedim arkadaşlarımdan birini tanıdım çok mutluyum valla senide nasıl nasıl görücem umut dünyası bebeğim :1hug:a.s.
bhk cımmm ruyamda seni gördüm anacım... Hayırdır inşallah diyor ve anlatmaya baslıyorum...
Bugun bir arkadasım cağırdı beni.. Ruyamda oraya gitmişim ama ne hikmetse o arkadas senmişsin.. Giriyorum Betüş uyuyor, benim de iki oğlum varmış birisi uyuyor- buyuk olan Deniz değil- onu kayrolaya yatırıyoruz (bu iki oğlan mevzuu, Byata iki oğluyla bizi miss le beni görmeye gelecekti malesef görüşemeden yazlığa gitti hepinize selamı üstümde , her birinizi çok opuyor herhalde onun etkisinde kalmışıö) Benim oğlan yine biberon almıyor Bhk cım diyor ki gel su verelim Betül su sayesinde biberon aldı (Bunu da Edolina anlatmıştı gercekte) neyse Bhk çok yoğun evinde tadilat gibi bişi var bir türlü oturamıyoruz, çokta zayıf artık rejim yapmıyorsun herhalde di mi diyorum aslında bir iki kilo daha kaldı ama onu da boşverdim diyor ve burası inanılmaz üzerinde çamasır sulu lekeli pijama var (bu da Adamel'in yazısından kaldı herhalde) sonra beni çalışma masası gibi bir yere oturtuyor kendi ustalarla ilgilenmeye gidiyor, orda bir defteri var kk da hoşuna giden şeyleri not almış, sonra kayınpederim geliyor normalde beni bugun çağıran arkadasım kayınvalıdemlerle aynı semtte oturuyor da bana buraya kadar çocukla gelip bize uğramıyorsn diye kızıyor.. Sonra Bhk cım geliyor sen oğlunu oyle kayrolaya yatırdın ama dönüp düşerse karışmam diyor, bu surecte betüş hep uyuyor guya 3 saat olmuş ben gideceğim artık, Bhk diyorum hiç uyanmadı Betüş sevemedik ama benimgitmem lazım, O da diyor gundüz birkez uyuyor ama masallah 3 saati buluyor bende tüm işlerimi yapiyorum..
Böyle bir ruyaydı işte, iyi haftalarrrrrrr
Bu arada BHK'yı ben de rüyamda görmüştüm ama kendisi merak edip ne gördün diye sormadığı için anlatmadım:umursamaz:Hayır olsun.
beni görmek biraz sıkar sanırımmm:roflol:delikafadulden
nedenine gelincede kimsenin yolu bu taraflara düşmüyoo kiiiii:1no2:senağlamasenağlama
artık benim için mucize yaniii canımmmŞeniz
aaa kıskanma güzelim sen muğladamısın ben marmarise gelebilirim bir aksilik olmazsa temmuzda valla seninlede buluşuruz:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?