2008 Aralık Anneleri

canım aşkolsun sen elazığda değilmisin eşim elazığlı canım ayrıca süpriz demek ben demek sositosositoben demek süpriz demeksırnaşık şey

ahhh canımm benim keşke bi süpriz yapsan
hıı unutmadan kayınbabanıda getir amakaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız valla millet tatile çıkmaya başladı havalarda çok sıcak tembellik çöküyo insana ben çok üşeniyorum hazırlanıp tatile gitmeye 4 temmuzda bizde çıkacaz tatile Allah nasip ederse marmariste oturan varsa duyrulur buluşurduk zemuszemus

ben ben ben ben beeeeeeeeeeeen marmaris de oturuyorummmm ay az öncede kso yazdı temmuzda geleceğini ççooook güzel haberler yuppiii.sonunda bende tanışıcam çok sevindim ballımcım

hoşbulduk şekerim iyiyim şükür yorucu ve sinir bozucu bir hafta sonunda herzamanki
gibi enerjik ve neşeliyim. eeeee nederim ben eşşeğini kaybetcen neşeni kaybetmicen

hoşbulduk canım

selam kızlar,
bebeğine hazır yoğurt veren var mı hiç
bebek yoğurtlarından değil yanlız, bizim de soframızda kullandığımız danone tarzı yoğurtlardan veriyormusunuz hiç

elvira sözüne bayıldım eşşeni kaybetcen neşeni kaybetmicen aslında insanın hayat felsefesi bu olmalı yahuuuu
evet canım inan benim hayat felsefem bu. en kötü günümde bile yüzümden gülücük eksilmez.
selam kızlar,
bebek yoğurtlarından değil yanlız, bizim de soframızda kullandığımız danone tarzı yoğurtlardan veriyormusunuz hiç

ben veriyorum tatlım danone sütaş pınar ogün ne aldıysam eve.

selam kızlar,

bir ayı aşkındır veriyorum
bazen pekmezle karıştırıyorum bazen de öyle
bazen de ben yerken (çok severim) dost meyveli yoğurt çilekli çok güzel
istedi verdim
sonra hep istedi yarı yarıya beraber yedik napalım
delikafadulden

kızlar cam elma rendesi almak daha geçen klıma geldi
o gün yarım elma, dün yarım elma
bugün de yarım şeftali bayıla bayıla yedi
ablam hamileyken ona ben almıştım halbuki daha kafam yeni dank etti

tabi bunları yiyince bi saat içinde kakasını yapıyor

ben çıkıyorum kızlar

kaybolmuş herkes neyyddee
ben de tek kalmıyım burda koykayımm
bebişimi uyuıtayım bi de

haydin öptüm görüşürük yarın şekerler
bebişlere sağlık
annelere kolaylık diliyorummm

elviş elviş hosgelmişş benim tatlişopuyorumnanaktancanim iyiki geldin nasilsin yaramazlik yoktur inşallah.

bu arada elifcino bende danone,ınar vs.veriyordurdum.dün tv de bi reklam gördüm sütasin yogurdu cıkmıs babymix 6.aydan itibaren bebeklere veriliyor.onlar için yapmişlar bende aldim bugün yedirdim ondan alicam artik..benimki bayıla bayıla yogurt yiyor.içine pekmez ve meyve katıyrum öptüm kızlar hepinizi benimki öyle bagiriyorki yanina gidiyroumkaydirigubbakcemile

hoşbulduk canım çok şükür yaramazlık yok.
sen nasılsın iyimisinopuyorumnanaktan

ben veriyorum tatlım danone sütaş pınar ogün ne aldıysam eve.

hadi ya :bbo:

noldu kız elvira,
mayalamaktan vaz mı geçtin:mymeka:
özlemişim seni gel bi öpeyim Şeniz

bi ara seninle haftasonu işkencelerimizi tokuşturalım.
bakalım kiminki daha betermiş -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…