- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.601
canım aşkolsun sen elazığda değilmisin eşim elazığlı canımayrıca süpriz demek ben demek sositosositoben demek süpriz demeksırnaşık şey
hoşbulduk şekerim iyiyim şükür yorucu ve sinir bozucu bir hafta sonunda herzamankiHym Elvira hoşgeldiniz.İyisinizdir umarım.Elvira senin avatar her zamanki enerjisinde.Seni de öyle kabul ediyorum.kaydirigubbakcemile3
Gold'cum suda bekletmek iyi fikirmiş.Maşallah benim kızımın iştahı şimdilik yerinde ama aklımda olsun.
Bu arada BHK'yı ben de rüyamda görmüştüm ama kendisi merak edip ne gördün diye sormadığı için anlatmadım:umursamaz:Hayır olsun.
elvira hoşgldn
hym hçgldn
bacılar nerelerdeydiniiz
bu arada bir soru sormuş
misscim bebiş yanımda yatıyor ilk günden beri bazen benimle duvar arasında bazenle ikimizin arasında
ayıptır söylemesi
hadi ufakken fingirdersdin de büyüdükçe uyanıp bi de gülmesz mi bize velet
artık gecenin bir yarısı çarşafı al git salona
memleketten dönünce odasını ayıracam zaten orda alışır ayrı yatmaya
:kedi:
evet canım inan benim hayat felsefem bu. en kötü günümde bile yüzümden gülücük eksilmez.elvira sözüne bayıldım eşşeni kaybetcen neşeni kaybetmicen aslında insanın hayat felsefesi bu olmalı yahuuuu
selam kızlar,
bebeğine hazır yoğurt veren var mı hiç
bebek yoğurtlarından değil yanlız, bizim de soframızda kullandığımız danone tarzı yoğurtlardan veriyormusunuz hiç
selam kızlar,
bebeğine hazır yoğurt veren var mı hiç
bebek yoğurtlarından değil yanlız, bizim de soframızda kullandığımız danone tarzı yoğurtlardan veriyormusunuz hiç
elviş elviş hosgelmişş benim tatlişopuyorumnanaktancanim iyiki geldin nasilsin yaramazlik yoktur inşallah.
bu arada elifcino bende danone,ınar vs.veriyordurdum.dün tv de bi reklam gördüm sütasin yogurdu cıkmıs babymix 6.aydan itibaren bebeklere veriliyor.onlar için yapmişlar bende aldim bugün yedirdim ondan alicam artik..benimki bayıla bayıla yogurt yiyor.içine pekmez ve meyve katıyrum öptüm kızlar hepinizi benimki öyle bagiriyorki yanina gidiyroumkaydirigubbakcemile
ben veriyorum tatlım danone sütaş pınar ogün ne aldıysam eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?