2008 Aralık Anneleri

kizlar slm herkese
ya kizlar sizin bebislerde emziklerini agzina komple sokup bogulma tehlikesi yasiyormu
tam 3 kez oldu malesef kasla göz arasi emziksizde uyumuyo sipa napacam bilemiyorum
varmi benimki gibi haylaz olan böyle:çok üzgünüm:

loracim benim kizimda hep öyle agzina hepsini sokuyo bir keresinde agzina yine sokmus agziyla skistirmis acidi agladi nasil korktum bilemezsin ama hala devam ediyor iyice uykuya gecene kadar yaninda bekliyorum yoksa yine aynisini yapar biliyorum sende en iyisi uykuya dalinca emzigi cikar agzindan
maalesef artik yaramazlik dönemleri canim:çok üzgünüm:

bende yalniz bende var sandim
valla uykuya dalana kadar asker gibi nöbet tutuyorum suzicim inanmazsin
hos uykusuda azaldi cok mizmizlasti nasil oyalayacagimi sasmis durumdayim
dislerine yoruyorum iki disi sismis ciksada oda rahatlasa bende sizinkiler ciktimi suzicim

ins biran evvell cikarda rahatlarsiniz canim ah bu haylazlar canimiza okuyolar ama cok tatlilar
yok canim ya nerde elleri agzindan cikmiyo ama görünürde bisey yok öyle belirgin bi huysuzlugu da yok bekliyoruz bakalim benim kizinda uykusu azaldi zaten sürekli geziyoruz hava güzel oldukca evde bende nasil oyalayacagimi bilemiyorum dedigin gibi hemen mizmizlaniyo:çok üzgünüm:

yaramaz damadim benim anasini nasilda üzüyorrklava:
ay saka yakıyamamben ona:1hug:

amanınn :1shok:
hepsini mi sokuyor ağzına..
eğer emzik seçimi konusunda sorun yaşamıyorsanız,
yani her emziği alan bir bebekse yağız,
bebedorun emziğini tavsiye edebilirim size loracım.
hem yanlar baya büyük olduğu için hepsini ağzına sokması mümkün değil,
hem de cook ferah bir emzik.
biz aşırı memnunuz..

aaa bhk şu aydedeli olandan bizde de var cok seker bişe yaazemuszemus
benimki emzik almıyo ama bunu emiordu bir ara cok sevimli duruyorduopuyorumnanaktan

bhkcim yok cnm emzikten degil malesef
emzikten buyuk bir ayicigi var yagizin sert bisey yani agzina tamamen sokmasi imkansiz gibi bisey onu gecen agzina sikistirmis yarisi agzinda yarisi disarda ama icerde sikismis kalmis öylece cekeyim dedim damagi acidi bende o oyuncagi kaldirdim kucuk olan ne varsa kaldiriyorum
ama emzigi almak zorunda yasaklayamiyorum emziksiz uyumuyor cunku
gercekten ne yapacagimi bilmiyorum imdattt diyorum baska bisey demiyorum:gitme:

aaa bhk şu aydedeli olandan bizde de var cok seker bişe yaazemuszemus
benimki emzik almıyo ama bunu emiordu bir ara cok sevimli duruyorduopuyorumnanaktan

evet ya ben de görünüşüne de bayılıyorum bu emziklerin.
hem yanlarının açık olması da cok rahat ettirdi bizi.
diğer emziklerle iz çıkıyordu resmen dudak kenarlarında:bbo:

ilk aldığım gün güle güle öldüm ben de bakarken..
inanılmaz şirin oluyorlar kaydirigubbakcemile3

hmm ama emzik ağza komple sokulacak gibi değilse,
zaten sorun da kalkmaz mı prtadan..
ben anlayamadım galiba :bbo:

günaydın tatlı annelerim nasılsınız görüşmeyeli biz hiç iyi deiliz oglum hasta pazartesi günü aşımız vardı yaptık ateşi o günden beri düşümüyodu ancak ateş düşürücülerle düştü birazdan doktora gidecez herkes kendine iyi baksın

geçmiş olsun yaa..
ama cidden pazartesiden beri mi var ateşi..
off kıyamam.
Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…