2008 Aralık Anneleri

nurten.cim bebegine geçmiş olsun şekerim..

sizede günaydınn ruhu güsel kendileri güsel kardişleriimm.. hayırlı cumalar olsun İnşallah pıt pıtt löp löpp güneş olsun İnşallah zemuszemus zapıttım yinee opuyorumnanaktan

bizimkidee herşey ağısdaa valla.. emzik almıo ama.. artık canları sıkılınca demekki emziğide oyuncak gibi kullanıolarr sizlerden anladıım kadarıyla. valla ortalıkta minik bişi kalcak die ödüm kopuo Allah korusun artık sehpalarıı indirios aşşa örtüyü yakalarsakk bidee emeklemee çalışmaları tam gaz 1 haftaya kalmas bizi kimse tutamas gibi gelio ayaklar ilerlio bide kolları ilerletmeyi öğrenirse aynı anda ayvalara yanbastık kaydirigubbakcemile3 aman o mutlu olsundaa üt ütütü ben herşeye razıyımm yorulurum peşinden ayrılmam uyumam yemem içmem dermişiim süpergacı :roflol:

amaneyy dana oğlum can oğlumm.. pıncıırığım kartopum, boncuğum, gözümün nuruu canımın içii, aşkların en güzelii balböcüğüm patates kayram patlıcanlı börüğümm gülüşün kokun öpüşünnnnn DOYAMAM
sen büyüdünde 7 aylıkmı olduunn.. o muhteşem andan 7 aymı geçtii.. sen hala benim minicik bebeğim masumcuğum küçük sevgilimm küçük aşkımsın seni çok seviyorum kayramm herşeyden çok seni yaradana kurban olurum ben sen yeterki mutlu ol sağlıklı ol hep gül bebeğim. annecimm oyy oyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Amin gökdenizcim yaa çok sağoll.. Allah uzun sağlıklı mutlu ömürler versin bebeklerimize bizede görmeyi nasip etsin İnşallah AMİN AMİN

günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnn herkesea.s.

nurten36 geçmiş olsun canım.wallahi bende yaptırdım bugün oğluşumun aşılarını acıkcası şu an iş yerinde diken üstünde gibiyimm.ihşalahhhhh Allah evlatlarımızı korusun:Saruboceq:

miss cimm hayırlı olsun canım 7.ay ınız darısı bizim başımıza artıkınnnhihoyyyt:sm_cool:

geçmiş olsun nurtencim tez zamanda düşer ateşi inşallah bizim kızın ateşi de var gibiydi hep sıcaktı ama her ölçtüğümüzde 36.5 36. 7 falan oluyordu en fazla 37.2 oldu

fındık kurdum ve benden de herkese günaydın....

günaydıın

günaydınnnnnnnnn hayırlı cumalarrrrrrr

günaydıın haberler nasıl gökdeniz olluşun babasıcığından?

vallaha şekerim bizimki de öyle pat diye dönüverip herşeyi oluyor dün de çatalımı alıp ağzına sokuverdi dönmesine izin vermeyince de kızıyooor

nice aylara nice senelere annesii

günaydııın inşallah çıkmaz ateşi opuyorumnanaktan

hava da çok güzel anacım
şimdi sahilde olacan bir kah çekirdek çitleyecen kah dondurma yiyecen kah karpuuuzz :icecream: :teytey: :dance:

hava da çok güzel anacım
şimdi sahilde olacan bir kah çekirdek çitleyecen kah dondurma yiyecen kah karpuuuzz :icecream: :teytey: :dance:

cidden ya ,
hasret kaldım deniz havasına

ben de gariban gariban seviniyorum işte kızılaya gidiecem de değişiklik yapıcam diye

bhk.cim canum bnm bisdede yok bu sene deniz.. bu istanbullular kadir kıymet bilmioo çöp içinde rezalet ah ankarada olsaydıı.. neyse bende 1 aya karpusu oğlumun eline veririm havuzunda oturur eme eme yer die düşlüyorum opuyorumnanaktan nassı gidion sen kızılaylara yaw.. betül sultan uykusu gelince arabasında uyuyomu ?????

ayrıca edamy.cim ya ben atlamışım aşılarınızı geçmiş olsun şekerim ınşallah ateş neyim olmass :Saruboceq:

selma sanada sağol hayatum a.s.

cidden ya ,
hasret kaldım deniz havasına

ben de gariban gariban seviniyorum işte kızılaya gidiecem de değişiklik yapıcam diye

valla deme iki senedir oraların yüzünü göremiyorum
evlendik oranın yolunu unuttuk şekerim
aaah öğrencilikteymiş
....
daha neler neler
valla çok özledim be oralarıı mirmirmirmir
depreşti hasretim be hvası da güzeldi o şehrinn düzeni de trafiği dee
hayırlı cumalar kızlar
herkesi öpüyorum

hayırlı cumalar cocostarr opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selmacım sizlerin dediğini yaptım akşam beraber oynadık üçümüz amanda babası babası falan dedik sonra oğluşla yatmaya gidecektik ii geceler dedik babasıza sarıldı bize benim uzaklaştığım falan yok düzene alışalım herşey yoluna girecek dedi.bisde mutlu olduk.
hepinise teşekkürler daha gelecek fikirlere açığım

günaydııın inşallah çıkmaz ateşi opuyorumnanaktan

hava da çok güzel anacım

saol canım ihşallahh cıkmaza.s.
hava güzel mi.ohhh keyfini cıkar canımm
inanırmısınız bizim buralar yağışlı.zaten artık kabullendim ben ,bu sene yaz yok bize
evlere hapisis yanii:jeyyar:

selmaaaaaa sen nerdensin şekerim ist. yoksa ankaramı.. yoksa bnm gibi gelinmi geldin istanbula delikafadulden

gökdeniz.cim çook sevindim sizin adınızaa.. her anımız eşlerimizle geçerken şimdi 2 sohbete zor zaman buluyorus bende üzülüyorum ama dengede tutmaya çalışıorumm..

loracn canımcım aha benim sıpamda aynını yapıyor malesef ama ben unutturdum birşekilde nasıl unutturdun dersende valla bilmiyorum.
benim sana nacizane fikrim azcık kocaman emzik alman olacaktır. bu zamanlarda bebikler yapabiliyor böyle haylazlıkları.opuyorumnanaktan

herkeze günaydın hayırlı cumalar
canım cok sıkkın kızım 3 gündür ateşte sürekli 38 dereceden aşagı düşmüyor hiç sürekli kulağını kaşıyor dr bişey yok diyor ama ateşi neden düşmüyor ki mafoldumben 3 gündüz uykuzda zaten mızmızdı hepten mızmız oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…