- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.861
günaydın tatlı annelerim nasılsınız görüşmeyeli biz hiç iyi deiliz oglum hasta pazartesi günü aşımız vardı yaptık ateşi o günden beri düşümüyodu ancak ateş düşürücülerle düştü birazdan doktora gidecez herkes kendine iyi baksın
fındık kurdum ve benden de herkese günaydın....
günaydınnnnnnnnn hayırlı cumalarrrrrrr
nurten.cim bebegine geçmiş olsun şekerim..
sizede günaydınn ruhu güsel kendileri güsel kardişleriimm.. hayırlı cumalar olsun İnşallah pıt pıtt löp löpp güneş olsun İnşallah zemuszemus zapıttım yinee opuyorumnanaktan
bizimkidee herşey ağısdaa valla.. emzik almıo ama.. artık canları sıkılınca demekki emziğide oyuncak gibi kullanıolarr sizlerden anladıım kadarıyla. valla ortalıkta minik bişi kalcak die ödüm kopuo Allah korusun artık sehpalarıı indirios aşşa örtüyü yakalarsakk bidee emeklemee çalışmaları tam gaz 1 haftaya kalmas bizi kimse tutamas gibi gelio ayaklar ilerlio bide kolları ilerletmeyi öğrenirse aynı anda ayvalara yanbastık kaydirigubbakcemile3aman o mutlu olsundaa üt ütütü ben herşeye razıyımm yorulurum peşinden ayrılmam uyumam yemem içmem dermişiim süpergacı :roflol:
amaneyy dana oğlum can oğlumm.. pıncıırığım kartopum, boncuğum, gözümün nuruu canımın içii, aşkların en güzelii balböcüğüm patates kayram patlıcanlı börüğümm gülüşün kokun öpüşünnnnn DOYAMAM
sen büyüdünde 7 aylıkmı olduunn.. o muhteşem andan 7 aymı geçtii.. sen hala benim minicik bebeğim masumcuğum küçük sevgilimm küçük aşkımsın seni çok seviyorum kayramm herşeyden çok seni yaradana kurban olurum ben sen yeterki mutlu ol sağlıklı ol hep gül bebeğim. annecimm oyy oyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnn herkesea.s.
nurten36 geçmiş olsun canım.wallahi bende yaptırdım bugün oğluşumun aşılarını acıkcası şu an iş yerinde diken üstünde gibiyimm.ihşalahhhhh Allah evlatlarımızı korusun:Saruboceq:
miss cimm hayırlı olsun canım 7.ay ınız darısı bizim başımıza artıkınnnhihoyyyt:sm_cool:
hava da çok güzel anacım
şimdi sahilde olacan bir kah çekirdek çitleyecen kah dondurma yiyecen kah karpuuuzz :icecream: :teytey: :dance:
cidden ya ,
hasret kaldım deniz havasına
ben de gariban gariban seviniyorum işte kızılaya gidiecem de değişiklik yapıcam diye
hayırlı cumalar kızlar
herkesi öpüyorum
günaydııın inşallah çıkmaz ateşi opuyorumnanaktan
hava da çok güzel anacım
şimdi sahilde olacan bir kah çekirdek çitleyecen kah dondurma yiyecen kah karpuuuzz :icecream: :teytey: :dance:
edamy.cim[/B] ya ben atlamışım aşılarınızı geçmiş olsun şekerim İnşallah ateş neyim olmass :Saruboceq:
sorun değil canımm.ihşalaahhhh ya.Şeniz
selmacım sizlerin dediğini yaptım akşam beraber oynadık üçümüz amanda babası babası falan dedik sonra oğluşla yatmaya gidecektik ii geceler dedik babasıza sarıldı bize benim uzaklaştığım falan yok düzene alışalım herşey yoluna girecek dedi.bisde mutlu olduk.
hepinise teşekkürler daha gelecek fikirlere açığım
ve gökdenizcim adına sevindim canımm.
düzelecek ihşallahhh canımm.her şeyin bi zamanı vardır.zamanla herşey yoluna girer canım.
:teselli:
valla kızılay deme iki senedir kızılayın mızılayın yüzünü göremiyorum
evlendik oranın yolunu unuttuk şekerim
aaah öğrencilikteymiş
beşevlerden kızılaya orda cebeciye
yeri gelir altınpark yeri gelir harikalar diyarı
bazen kocatepe bazen hacı bayram
bazen de anıtkabirdeki müze
hele tandoğan bahçelievler emek sokaklarııı
daha neler neler
valla çok özledim be oralarıı mirmirmirmir
depreşti hasretim be hvası da güzeldi o şehrinn düzeni de trafiği dee
kizlar slm herkese
ya kizlar sizin bebislerde emziklerini agzina komple sokup bogulma tehlikesi yasiyormu
tam 3 kez oldu malesef kasla göz arasi emziksizde uyumuyo sipa napacam bilemiyorum
varmi benimki gibi haylaz olan böyle:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?