- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.881
cnm emzik büypkte olsa yanlardan sikistiriyorhmm ama emzik ağza komple sokulacak gibi değilse,
zaten sorun da kalkmaz mı prtadan..
ben anlayamadım galiba :bbo:
cnm 7. ayiniz kutlu olsun nice aylara senelere isallahamaneyy dana oğlum can oğlumm.. pıncıırığım kartopum, boncuğum, gözümün nuruu canımın içii, aşkların en güzelii balböcüğüm patates kayram patlıcanlı börüğümm gülüşün kokun öpüşünnnnn DOYAMAM
sen büyüdünde 7 aylıkmı olduunn.. o muhteşem andan 7 aymı geçtii.. sen hala benim minicik bebeğim masumcuğum küçük sevgilimm küçük aşkımsın seni çok seviyorum kayramm herşeyden çok seni yaradana kurban olurum ben sen yeterki mutlu ol sağlıklı ol hep gül bebeğim. annecimm oyy oyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sanada hayirli cumalar cnmhayırlı cumalar kızlar
herkesi öpüyorum
gecmis olsun cnm isallah ii olur yumurcak tez zamandagünaydın tatlı annelerim nasılsınız görüşmeyeli biz hiç iyi deiliz oglum hasta pazartesi günü aşımız vardı yaptık ateşi o günden beri düşümüyodu ancak ateş düşürücülerle düştü birazdan doktora gidecez herkes kendine iyi baksın
cnm senin ve esin adina sevindimselmacım sizlerin dediğini yaptım akşam beraber oynadık üçümüz amanda babası babası falan dedik sonra oğluşla yatmaya gidecektik ii geceler dedik babasıza sarıldı bize benim uzaklaştığım falan yok düzene alışalım herşey yoluna girecek dedi.bisde mutlu olduk.
hepinise teşekkürler daha gelecek fikirlere açığım
aynen unutturmayi deneyecem ama cok zor olacak perihancimloracn canımcım aha benim sıpamda aynını yapıyor malesef ama ben unutturdum birşekilde nasıl unutturdun dersende valla bilmiyorum.
benim sana nacizane fikrim azcık kocaman emzik alman olacaktır. bu zamanlarda bebikler yapabiliyor böyle haylazlıkları.opuyorumnanaktan
herkeze günaydın hayırlı cumalar
canım cok sıkkın kızım 3 gündür ateşte sürekli 38 dereceden aşagı düşmüyor hiç sürekli kulağını kaşıyor dr bişey yok diyor ama ateşi neden düşmüyor ki mafoldumben 3 gündüz uykuzda zaten mızmızdı hepten mızmız oldu
cnm emzik büypkte olsa yanlardan sikistiriyor
yani yanlarinin bile agzina gecmesi yeterli sikistiriyor emzigi agzinda
ben zaten buyuk emzige gecmistimm 6 ay sonrasi ama nafile
tek care emzigi unutturmak sanirim
cnm 7. ayiniz kutlu olsun nice aylara senelere isallah
sanada hayirli cumalar cnm
gecmis olsun cnm isallah ii olur yumurcak tez zamanda
cnm senin ve esin adina sevindim
umarim hep böyle devam eder
aynen unutturmayi deneyecem ama cok zor olacak perihancim
benim cok alismis emzige cokkk
gecmis olsun cnm
asi falanmi oldu
bence kendiliginden ates varsa dra götür
ates ihmale gelmez
pardonsss elviracim aslinda öyle seyedecektimde agzimdan pirtticanımcım emziğe benimkide çok alışık emziği unutması mümkün değil sadece o hreketi unutturursan iyi olur. tabi aynı yanlış anlamadıysam.
bu arad elvira diyecektin sanırsam
loracım aşı falan olmadı birden ateşlendi dr götürdük ama bişeyi yok diyor ama ateş düşmüyor hiç acaba diş falanmı cıkarcak diye bekliyoruz
canım cok sıkkın kızım 3 gündür ateşte sürekli 38 dereceden aşagı düşmüyor hiç sürekli kulağını kaşıyor dr bişey yok diyor ama ateşi neden düşmüyor ki mafoldumben 3 gündüz uykuzda zaten mızmızdı hepten mızmız oldu
kizlar benimde yagizin yanaklada kirmizi seyler cikti
dra götürdüm sabahin köründe korkudan kizamik geciriyo sandim
meger sinek isirmis yavrumu kiyamam
dislerinide sordum bisey olmaz kendiliginden cikar dedi ilac milac vermedi yani
kızlar merhaba umarım hepiniz ve bebişler iyi,lerdir
hepinize hayırlı cumalar
benim ve ademel arkadaşımızın bilgisayarlarımız bozuk olduğu için giremiyoruz
en kısa zamanda görüşmek üzere
şu an bende komşudan girdim net.hepinizi kocaman öptüm meleklerimide..
selmacım sizlerin dediğini yaptım akşam beraber oynadık üçümüz amanda babası babası falan dedik sonra oğluşla yatmaya gidecektik ii geceler dedik babasıza sarıldı bize benim uzaklaştığım falan yok düzene alışalım herşey yoluna girecek dedi.bisde mutlu olduk.
saol canım ihşallahh cıkmaza.s.
hava güzel mi.ohhh keyfini cıkar canımm
inanırmısınız bizim buralar yağışlı.zaten artık kabullendim ben ,bu sene yaz yok bize
evlere hapisis yanii:jeyyar:
biz de on güne kadar memlekette olacağız
inşallah bu hayallerim gerçek olur
nete girersem o günlerde yazarım şekerler
şimdi hapisiz iştee
edamy.cim[/B] ya ben atlamışım aşılarınızı geçmiş olsun şekerim İnşallah ateş neyim olmass :Saruboceq:
sorun değil canımm.ihşalaahhhh ya.Şeniz
inşallah bebişler kolay atlatır bu günlerii
ve gökdenizcim adına sevindim canımm.
düzelecek ihşallahhh canımm.her şeyin bi zamanı vardır.zamanla herşey yoluna girer canım.
:teselli:
evet bence de böyle devam
biz eşimle çok tartıştık ilk zamanlar sonra ben gözümü açtım evden kendimden bebekten uzaklaştırdığımı farkettim
yüzüme daim memnun bir gülümseme koydum toparladım Allaha şükür
ben dırdır edersem başkalarının yalakalık etmesine adamın gönlünün kaymasına fırsat verirsem aç bırakırsam ilgi anlamında da bana kadın mı derler sengözlerimebaksanab
kadın dediğin güçlü dimdik ayakta
her iyi şeyi kendine layık gören
elindekileri kaçırmadan boğmadan tutabilendir. :enbuyukkk:
selmaaaaaa sen nerdensin şekerim ist. yoksa ankaramı.. yoksa bnm gibi gelinmi geldin istanbula delikafadulden
aah aah şekerim gelin geldim istanbula
ankarada 7yılım geçti
adanalıyız eşimle ben
gökdeniz.cim çook sevindim sizin adınızaa.. her anımız eşlerimizle geçerken şimdi 2 sohbete zor zaman buluyorus bende üzülüyorum ama dengede tutmaya çalışıorumm..
evet evet öyle
hem eşe hem bebiişe derken herşeye vakit ayırmak gerekiyor yorucu ama değerr
ayrıca balıklama atladım herkeşlere günaydın
hayırlı cumalar diliyorum sizlereee
hayırlı cumalar canııım
canım hayırlı cumalar öncelikle geçmiş olsun
bebeğin diş çıkarıyordur bizim ilk diş öncesi öyleydi
diş yüzünden uyuyamıyordu
uyumadıkça ve ağladıkça da ateşi çıkıyordu
sen onu mümkün olduğunca sık uyut ki rahatlasın
az öçlekle günde 3 calpol verdim ben
yoksa hiç uyumuyordu
ikinci diş kolay çıktı,
bi de geceleri sık uuyanıyorduu
yediği yeni bişey gaz yapınca gaz sıkıntısı da hafif ateş yapıyor kakasını çıkarana kadar
cnm emzik büypkte olsa yanlardan sikistiriyor
yani yanlarinin bile agzina gecmesi yeterli sikistiriyor emzigi agzinda
ben zaten buyuk emzige gecmistimm 6 ay sonrasi ama nafile
tek care emzigi unutturmak sanirim
aynen unutturmayi deneyecem ama cok zor olacak perihancim
benim cok alismis emzige cokkk
canım diş sıkıntısından benimki de emziği parçalayacaktı sanki
benimki emzik emmiyordu da oyun yapıyordu zaten
kolay gelsin sana opuyorumnanaktan
kızlar merhaba umarım hepiniz ve bebişler iyi,lerdir
hepinize hayırlı cumalar
lora'cım diş cıktı müjdesini vermiştim ama diş değil iltihap olmuş diş etleri daha cıkmadı dişleri bizde ondandır diyoruz sürekli ölcüyorum ıslak havlu parçaları koyuyorum ılık duş aldırıyorum ve sadece askılı badi giydiriyorum canım
edam_y canım cok sağol sürekli takipteyim ölcüyoruz ateşini bugün biraz daha iyi gibi ama süreli kulaklarını asılıyor kopartıcak kulaklarını
superselma aynı dediklerin gibi kızımda uyurken bile mızırdıyo kafasını sürekli sağa sola ceviriyor cok geç uyuyor uyanırken ağlıyor hiçbişey yemiyo sürekli calpol veriyoz oda olmasa zaten halim harap
amaneyy dana oğlum can oğlumm.. pıncıırığım kartopum, boncuğum, gözümün nuruu canımın içii, aşkların en güzelii balböcüğüm patates kayram patlıcanlı börüğümm gülüşün kokun öpüşünnnnn DOYAMAM
sen büyüdünde 7 aylıkmı olduunn.. o muhteşem andan 7 aymı geçtii.. sen hala benim minicik bebeğim masumcuğum küçük sevgilimm küçük aşkımsın seni çok seviyorum kayramm herşeyden çok seni yaradana kurban olurum ben sen yeterki mutlu ol sağlıklı ol hep gül bebeğim. annecimm oyy oyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
selmacım sizlerin dediğini yaptım akşam beraber oynadık üçümüz amanda babası babası falan dedik sonra oğluşla yatmaya gidecektik ii geceler dedik babasıza sarıldı bize benim uzaklaştığım falan yok düzene alışalım herşey yoluna girecek dedi.bisde mutlu olduk.
kizlar benimde yagizin yanaklada kirmizi seyler cikti
dra götürdüm sabahin köründe korkudan kizamik geciriyo sandim
meger sinek isirmis yavrumu kiyamam
dislerinide sordum bisey olmaz kendiliginden cikar dedi ilac milac vermedi yani
hosgeldin cnmkızlar merhaba umarım hepiniz ve bebişler iyi,lerdir
hepinize hayırlı cumalar
benim cocuk pek bir kurnaz hymcimselam kızlar ne haber?
nasılsınız bakalım?
aşı olan bebişlere geçmiş olsun
geçmişe bakamadım neyi var bilmiyorum ama nurten size de geçmiş olsun
loracım bizim sıpa da aynen dediğin gibi emziği tümden sokuyodu ağzına. dış kısme büyük olan bi emzik aldım onu sokamıyo( bhk nın betülde de var aynı emzikten) dış kısmı tüm olmadığı için alam ıyor canım. tavsiye ederim. şu dönemde emziği unutturmak çok zor. bizimki de emzikle uyuyor
miss bacım 7. ayınız hayırlı olsun. burda da hava çok karışık acayip karadı ortalık
sorma edacim kucuk kucuk sinekler dadandicanım geçmiş olsun.aman dikkat et ateşe boşa vermeğe gelmez.gerçi senin dikkat edeceğine eminim.Allah şifa versin tekrar:teselli:
kız alamanyalarda da sinek varmışkaydirigubbakcemile3
ayy canım kıyamam yağıza dikkat et canım benimmm:teselli:
meraba canımm.artık yaptırın şu bilg. canımm.
kendinizden mahrum etmeyin topiği:1hug:
iyi yapmışsın hep böyle devam
bi de yaptığı ufacık yardım da iyi ki babası var yoksa ne olurduk falan
ben bi de hep derim ki eşime
hamileyken gece uyanır seni seyrederdim
baka baka sana benzedii
hele uyuyuşu aynı sen babası sana çekmiş çok tatlıı
adam eriyor tabii
aynen öyle oyun yapiyor sipa selmacim isallah unutturmayi basarrimsaol canım ihşallahh cıkmaza.s.
hava güzel mi.ohhh keyfini cıkar canımm
inanırmısınız bizim buralar yağışlı.zaten artık kabullendim ben ,bu sene yaz yok bize
evlere hapisis yanii:jeyyar:
biz de on güne kadar memlekette olacağız
inşallah bu hayallerim gerçek olur
nete girersem o günlerde yazarım şekerler
şimdi hapisiz iştee
evet bence de böyle devam
biz eşimle çok tartıştık ilk zamanlar sonra ben gözümü açtım evden kendimden bebekten uzaklaştırdığımı farkettim
yüzüme daim memnun bir gülümseme koydum toparladım Allaha şükür
ben dırdır edersem başkalarının yalakalık etmesine adamın gönlünün kaymasına fırsat verirsem aç bırakırsam ilgi anlamında da bana kadın mı derler sengözlerimebaksanab
kadın dediğin güçlü dimdik ayakta
her iyi şeyi kendine layık gören
elindekileri kaçırmadan boğmadan tutabilendir. :enbuyukkk:
evet evet öyle
hem eşe hem bebiişe derken herşeye vakit ayırmak gerekiyor yorucu ama değerr
hayırlı cumalar canııım
canım hayırlı cumalar öncelikle geçmiş olsun
bebeğin diş çıkarıyordur bizim ilk diş öncesi öyleydi
diş yüzünden uyuyamıyordu
uyumadıkça ve ağladıkça da ateşi çıkıyordu
sen onu mümkün olduğunca sık uyut ki rahatlasın
az öçlekle günde 3 calpol verdim ben
yoksa hiç uyumuyordu
ikinci diş kolay çıktı,
bi de geceleri sık uuyanıyorduu
yediği yeni bişey gaz yapınca gaz sıkıntısı da hafif ateş yapıyor kakasını çıkarana kadar
canım diş sıkıntısından benimki de emziği parçalayacaktı sanki
benimki emzik emmiyordu da oyun yapıyordu zaten
kolay gelsin sana opuyorumnanaktan
zemuszemuszemuszemuszemuszemusay ayyy kayra beyimizin 7.ayı kutlu olsun şekerim.allah dahanice 7 aylara erdirsin..bize daha 2 hafta var..
ay nihayet canim böyle olmasina gercekten coksevindim..erkeklet gercekten cocuk gibi davranabiliyor bazen.onlarida bi şekilde böyle idare etmek lazım..alimallah dişarda zaten açkurt gibi bekleyen onca gacı varken.delikafaduldenbizde zor mor bişeyler yapacaz artik elimizden geldigi gibiyerimseniben
ay loriş ne güldümm cokmu ısırmışki yagizimi anlayamadn panik annekaydirigubbakcemile3ben ısıramadim sinekler ısırmıs.yirim onu benyakışıklim benimŞeniz
bu arada bütün herkese bol kazançlı ve haırlı cumalar tatlişleropuyorumnanaktan
esincim ilkimcim cok sağolun biraz olsun rahatladım demekki her diş cıkaran bebeklerde oluyor bu
misss'cim kendi dertdime daldım seni unuttum cok sağol şeker yeni ayın hayırlı ugurlu olsun
selam kızlar.herkese hayırlı cumalar
missciğim,elviram sıpalarıızın 7.ayını tebrik ederim.nasılda büyüdüler ya,daha dün karnımız şişti.halen yalan geliyor.
loracığım güldürdün beni şekerim ya.aman başka bişi olmasında yeterki.öpüyorum yağızı mucuk mucuksopuyorumnanaktan
zeynep geçmiş olsun.ilkimde de aynı dertler var.yavruşum elini kulağından alamıyor,üstlerden bekliyorum hayırlısı bakalım.papatya çayı içir biraz olsun sakinleştiriyor.
kızlar yarından sonra kapsama dışındayım.yarına evime geçiyorum.nette gelene kadar giremem.zaten yerleştikden sonnra memeleketime gidiyorum annemle.bu akşamda burdayım öpüyorum hepinizizemuszemus(bhk)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?