2008 Aralık Anneleri

hmm ama emzik ağza komple sokulacak gibi değilse,
zaten sorun da kalkmaz mı prtadan..
ben anlayamadım galiba :bbo:
cnm emzik büypkte olsa yanlardan sikistiriyor
yani yanlarinin bile agzina gecmesi yeterli sikistiriyor emzigi agzinda
ben zaten buyuk emzige gecmistimm 6 ay sonrasi ama nafile
tek care emzigi unutturmak sanirim
cnm 7. ayiniz kutlu olsun nice aylara senelere isallah
hayırlı cumalar kızlar
herkesi öpüyorum
sanada hayirli cumalar cnm
gecmis olsun cnm isallah ii olur yumurcak tez zamanda
cnm senin ve esin adina sevindim
umarim hep böyle devam eder
aynen unutturmayi deneyecem ama cok zor olacak perihancim
benim cok alismis emzige cokkk

gecmis olsun cnm
asi falanmi oldu
bence kendiliginden ates varsa dra götür
ates ihmale gelmez

canımcım emziğe benimkide çok alışık emziği unutması mümkün değil sadece o hreketi unutturursan iyi olur. tabi aynı yanlış anlamadıysam.
bu arad elvira diyecektin sanırsam

kizlar benimde yagizin yanaklada kirmizi seyler cikti
dra götürdüm sabahin köründe korkudan kizamik geciriyo sandim
meger sinek isirmis yavrumu kiyamam
dislerinide sordum bisey olmaz kendiliginden cikar dedi ilac milac vermedi yani

loracım aşı falan olmadı birden ateşlendi dr götürdük ama bişeyi yok diyor ama ateş düşmüyor hiç acaba diş falanmı cıkarcak diye bekliyoruz

canımcım emziğe benimkide çok alışık emziği unutması mümkün değil sadece o hreketi unutturursan iyi olur. tabi aynı yanlış anlamadıysam.
bu arad elvira diyecektin sanırsam
pardonsss elviracim aslinda öyle seyedecektimde agzimdan pirtti
yok cnm hareketi unutmasi mumkun degil ben emzigi tamamen yasaklayacam
baska türlü olmuyor
loracım aşı falan olmadı birden ateşlendi dr götürdük ama bişeyi yok diyor ama ateş düşmüyor hiç acaba diş falanmı cıkarcak diye bekliyoruz

seninki henuz dis cikarmadimi zeynepcim ben cikardi diye hatirliyorum
belki diyerleride cikacaktir fazla kalin giydirme cok sicaksa orasi ciplak bile kalsin
süreklide isisini kontrol et cnm
umarim en kisa zamanda düser tekrar gecmis olsun

kızlar merhaba umarım hepiniz ve bebişler iyi,lerdir
hepinize hayırlı cumalar
benim ve ademel arkadaşımızın bilgisayarlarımız bozuk olduğu için giremiyoruz
en kısa zamanda görüşmek üzere
şu an bende komşudan girdim net.hepinizi kocaman öptüm meleklerimide..

selam kızlar ne haber?
nasılsınız bakalım?
aşı olan bebişlere geçmiş olsun
geçmişe bakamadım neyi var bilmiyorum ama nurten size de geçmiş olsun

loracım bizim sıpa da aynen dediğin gibi emziği tümden sokuyodu ağzına. dış kısme büyük olan bi emzik aldım onu sokamıyo( bhk nın betülde de var aynı emzikten) dış kısmı tüm olmadığı için alam ıyor canım. tavsiye ederim. şu dönemde emziği unutturmak çok zor. bizimki de emzikle uyuyor

miss bacım 7. ayınız hayırlı olsun. burda da hava çok karışık acayip karadı ortalık

canım geçmiş olsun.aman dikkat et ateşe boşa vermeğe gelmez.gerçi senin dikkat edeceğine eminim.Allah şifa versin tekrar:teselli:

kız alamanyalarda da sinek varmışkaydirigubbakcemile3
ayy canım kıyamam yağıza dikkat et canım benimmm:teselli
:

meraba canımm.artık yaptırın şu bilg. canımm.
kendinizden mahrum etmeyin topiği:1hug:

iyi yapmışsın hep böyle devam
bi de yaptığı ufacık yardım da iyi ki babası var yoksa ne olurduk falan
ben bi de hep derim ki eşime
hamileyken gece uyanır seni seyrederdim
baka baka sana benzedii
hele uyuyuşu aynı sen babası sana çekmiş çok tatlıı
adam eriyor tabii

en kısa zamanda bekleriz efem.. buyrunnnnnnnnn

loracım elviracımm hym.cim ve daha bilumumm cicilerimm 7. ayımızı kutladınıs içinn çook teşekkür ederim..

zeynepp.. sizin kızın azı dişi çıkıo olmasın yaa.. doktor diş sıkıntısı bu falan demedimiki. çok geçmiş olsun valla 3 gun 38 derece ateş hastalık yoksa azı dişi gelir aklıma yni kafamçokkarıştı

selma kardeş demek sende gelin geldin ben doğma buyume ankaralıyım ama gel görki kader kısmet artık istanbullu oluverdik gariii..

artık büyüdük.e yaramas oldu bunlarr valla zaptolmuoo bnmki emekledi emeklicek.. abim geldi dedim ya ankaradan.. sana bakıcı lasım dio bu böle olmas dioo.. 2 dakka bakamıyolar ya çok alem bu erkek milleti :roflol: gerçi annemde varken çok gözü korkmustu bakamıom beni yannız bırakma die :roflol: valla yalnızken Maşallah kendi düzenimi daha rahat olusturuorum sanki..

lora'cım diş cıktı müjdesini vermiştim ama diş değil iltihap olmuş diş etleri daha cıkmadı dişleri bizde ondandır diyoruz sürekli ölcüyorum ıslak havlu parçaları koyuyorum ılık duş aldırıyorum ve sadece askılı badi giydiriyorum canım
edam_y canım cok sağol sürekli takipteyim ölcüyoruz ateşini bugün biraz daha iyi gibi ama süreli kulaklarını asılıyor kopartıcak kulaklarını
superselma aynı dediklerin gibi kızımda uyurken bile mızırdıyo kafasını sürekli sağa sola ceviriyor cok geç uyuyor uyanırken ağlıyor hiçbişey yemiyo sürekli calpol veriyoz oda olmasa zaten halim harap

canim aynisi anlatklarinin aynısı benimkızmda oldu.ama sadece ateş olmadı bizde.yoksa uyurken saga sola dönüyor..uykuya dalamıyor.aglayarak uyanıyordu.bende doktoruna açıp sormustum yüzde 90 dişdemişti.ve 1 haftaya kalmadan görünmüştüdişi.geçm,iş olsun canim.bu arada o kulağa asılma işi hala devam ediyor.dişçıkaran bebeklerde çokrastlanan bi durummuş.inşallah kızında hemen patlatır dişiniopuyorumnanaktan

ay ayyy kayra beyimizin 7.ayı kutlu olsun şekerim.allah dahanice 7 aylara erdirsin..bize daha 2 hafta var..

ay nihayet canim böyle olmasina gercekten coksevindim..erkeklet gercekten cocuk gibi davranabiliyor bazen.onlarida bi şekilde böyle idare etmek lazım..alimallah dişarda zaten açkurt gibi bekleyen onca gacı varken.delikafaduldenbizde zor mor bişeyler yapacaz artik elimizden geldigi gibiyerimseniben

ay loriş ne güldümm cokmu ısırmışki yagizimi anlayamadn panik annekaydirigubbakcemile3ben ısıramadim sinekler ısırmıs.yirim onu benyakışıklim benimŞeniz

bu arada bütün herkese bol kazançlı ve haırlı cumalar tatlişleropuyorumnanaktan

selam kızlar.herkese hayırlı cumalar
missciğim,elviram sıpalarıızın 7.ayını tebrik ederim.nasılda büyüdüler ya,daha dün karnımız şişti.halen yalan geliyor.
loracığım güldürdün beni şekerim ya.aman başka bişi olmasında yeterki.öpüyorum yağızı mucuk mucuksopuyorumnanaktan
zeynep geçmiş olsun.ilkimde de aynı dertler var.yavruşum elini kulağından alamıyor,üstlerden bekliyorum hayırlısı bakalım.papatya çayı içir biraz olsun sakinleştiriyor.

kızlar yarından sonra kapsama dışındayım.yarına evime geçiyorum.nette gelene kadar giremem.zaten yerleştikden sonnra memeleketime gidiyorum annemle.bu akşamda burdayım öpüyorum hepinizizemuszemus(bhk)

esincim ilkimcim cok sağolun biraz olsun rahatladım demekki her diş cıkaran bebeklerde oluyor bu
misss'cim kendi dertdime daldım seni unuttum cok sağol şeker yeni ayın hayırlı ugurlu olsun

hosgeldin cnm
hemencik bilgisayarlari yapiverin anacim özledik heeeklava:
benim cocuk pek bir kurnaz hymcim
bende büyük emzik aldim yani onuda denedim
agzina girebilecegi kadar sikistirip kaliyor agzini acamiyorda kapatamiyorda kac kez yakaladim
inanirmisin bazen püre veriyorum yemek istemiyor agzini simsiki tutuyor kandirayim diyorum asla kanmiyor cok inatci cok
sorma edacim kucuk kucuk sinekler dadandi
sicaktan butun pencereleri aciyorum
benimde bahcem var oradan geliyor sanirim
bembeyaz tene kirmizi noktalar bir komik durmus sorma gitsin

esincim ilkimcim cok sağolun biraz olsun rahatladım demekki her diş cıkaran bebeklerde oluyor bu
misss'cim kendi dertdime daldım seni unuttum cok sağol şeker yeni ayın hayırlı ugurlu olsun

evet canim rahat ol..ben cok rahatsizligini farkendince yarim fitil veriyordum..gerçi sende calpol veriyosun.ama fitildaha etkilioluyor.ve cok güzel dinlendiriyor.tekrar geçmişolsun canim burdan paylaş ateşinin düşüp düşmediğini merak ettimfisfisfis

kıss özletme kendini ama anlattiğina bakılırsa epey yoksun.senin bebişede geçmişolsun canim..hayırlısıyla çıkarsınlar dişlerini.hayırlısıyla git gel canimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…