2008 Aralık Anneleri

Hayırlı cumalar.
Okuyamadım ve çok uzun yazamayacağım.Regl oldum-tatlicadiarzu-Karnım ağrıyor.ıyi değilim.Bir de bu akşam yazlığa gidiyoruz.Tam zamanını buldu yani.Off.Pazar akşam dönüyoruz.Gelince daha iyi olurum herhalde.Okurum,yazarım...
Zaten Michael Jackson da ölmüş.Eski hayranıyım onun.Ne olursa olsun üzüldüm yine.

Zeynep geçmiş olsun.Bir senin kızın ateşlendiğini okuyabildim.Umarım çabuk geçer.

Öpüyorum sizi.Beni bekleyin anacıım..

bacim hayırlimi olsun diyim geçmişmi olsun diyim vallaanlayamadim..tamda denizegirecekken olmasi valla kötü olmuşşdelikafaduldenheya michael jackson a bende üzüldüm.adam kalpten gitmiş allah rahmet eylesin ne diyelim:Saruboceq:

zeynep gecmiş olsuna.s.
misscim nice 7 aylara diyelim kayra beyezemuszemus

biz de bugun son aşımızı olduk
tum aşıları sorunsuz atlattık şükürler olsun:Saruboceq:

edolina kısa da olsa iyi tatillerrropuyorumnanaktan
ilk kez mi regl oluyorsun
ben de gecen ay oldum bugun 30.gun gelen giden yokmirmirmirmir
önceden de düzensizdi gerçi emziriyoruz ama umarım bundan sonra düzene girer

ya kızlar bişey sorcam ama gülmeyin
15 gün sonra falan tatile gidicez (kızımla ilk tatilim olcek)
ya ben gittiğim yerlerde turist olcak tabikide ya domuz gripi varsa ya bizede bulaşırsa diye kafayı
yicem geceleri rüyalarıma giriyo sizce cokmu evhamlıyım ben

lora göüyom seni cadii çık ortayaklava:kaydirigubbakcemile3
bacim habire gidip geliyom benim sipa hep ilgi bekler anacim
uykusuda eskisi gibi uzun degil
gecmis olsun edolinacim ben dogumdan sonraki aydan itibaren hemencik oluvermistim
eee okadar rahatlik yeter sanada
size ii tatiller cnm keyfini cikarin bol bol
sizede gecmis olsun cnm
bu ara herkesin asi günü sanirim
bizim burda asilari gec yapiyorlar
ücüncü asimiz olacak temmuz 14 te bizimde

zeynepcim öyle seyleri dusunupte tatilini mahfetme bence trde domuz gribini cok abarttilar
ben almanyadayim millet haril haril domuz yiyor aklimin ucundan bile gecmiyor kimseninde gecmiyor burda orada anlatildigi kadar yaygara yapilmiyor
senin icin rahat olsun bence cnm

tesekkurler loraa.s.
evet 6.ay asıları yapılıyor işte tum bebişlere
demek dogumdan sonra hemen regl oldun
ben de 5 ay olmadım rahattı aslında:umursamaz:
ama baya az az geldi normaldir herhalde oyle şakır şakır olmadı:uhm:

zeynep bence de takma kafana o kadar da yaygın deil Allaha sukur

sağolun ya off offf bıktım bu pimpiriklenmeden şöyle kendimi offfff be bişey olmaz diyemiyorum aman hasta olurmu aman bişey kaparmı diye düşünmekten delirdim yav ne zor işmiş ya anne olmak aaaaaaaaaa

edoşum sen yeni mi oldun regl ayyy kıyamam
valla beni süt müt korumadı dogum yaptım 40 gün sürdü zaten sonraki aylarda devam etti gelmeye
ne güzel alışmıştım

doktordan geldik kızlar bogazı ve kulagı itaplanmış ilac verdi bu tatil oglum icin hicte iyi olmadı böyle giderse eve geri dönecem bütün düzenimiz altüst oldu uyuyamıyor sürekli aglıyo huzursuz
en ufak sesten bile uykusundan uyanıyo
inşallah doktorun verdiyi ilaclar şifa olur ardama hepinizin iyi dilekleri için teşk. ediyom rabbim bütün meleklerimize
acil şifa versin onları bize bagışlasın
hepinizi cok öpüyom
kendinize iyi bakın

çok geçmiş olsun denize falan girip sumu kaçtı acaba allah şifa versin benim oğlumda evden başka hiçbir yerde huzurlu olmuyo ama böyle giderse yabani bir çocuk olucak dışarı çıksam bi dert çıkmasam bi dert

geçmiş olsun canım inşallah iyileşir yavrun

zeynep - meyra - esinn ve bıldırcınımm çok teşekkür ederim daha nice seneler hep beraber ilk göz ağrım her anını sayıyos işte böle görmemiş gibin :roflol:

nurten tekrar çok geçmiş olsun şekerim bu arada Allah korusun ya domuz gribi falan bnm hiç aklıma gelmes bile yanii.. pozitif düşünce gücü yolluyoorum tatile gidenlere zemuszemus

yaw bu arada ilkimcim ya ben seni çok özlerim anacım ya gitmesen olmazmı naparıs bis sensiz yaaaaaa .. yazamanda sen şimdi oralardann :sinifsinif:

şekerimm taşınıyo yarın ve net baglantısı yokk zaten memlekete zonguldaga gidiyo annesiyle.. artık ne kadar sürer dönüşü bilemeyoommmm mafoldumben :a015: :çok üzgünüm:

günaydın kıslarrrrrrrr
bugün kismeler olmuyorr
dün çok yoğundum bakamadım pek dilerim hasta bebek üzgün anne yoktur
hepinizi çok seviyoooooruzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…