- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.901
Hayırlı cumalar.
Okuyamadım ve çok uzun yazamayacağım.Regl oldum-tatlicadiarzu-Karnım ağrıyor.İyi değilim.Bir de bu akşam yazlığa gidiyoruz.Tam zamanını buldu yani.Off.Pazar akşam dönüyoruz.Gelince daha iyi olurum herhalde.Okurum,yazarım...
Zaten Michael Jackson da ölmüş.Eski hayranıyım onun.Ne olursa olsun üzüldüm yine.
Zeynep geçmiş olsun.Bir senin kızın ateşlendiğini okuyabildim.Umarım çabuk geçer.
Öpüyorum sizi.Beni bekleyin anacıım..
bacim habire gidip geliyom benim sipa hep ilgi bekler anacimlora göüyom seni cadii çık ortayaklava:kaydirigubbakcemile3
gecmis olsun edolinacim ben dogumdan sonraki aydan itibaren hemencik oluvermistimHayırlı cumalar.
Okuyamadım ve çok uzun yazamayacağım.Regl oldum-tatlicadiarzu-Karnım ağrıyor.İyi değilim.Bir de bu akşam yazlığa gidiyoruz.Tam zamanını buldu yani.Off.Pazar akşam dönüyoruz.Gelince daha iyi olurum herhalde.Okurum,yazarım...
Zaten Michael Jackson da ölmüş.Eski hayranıyım onun.Ne olursa olsun üzüldüm yine.
Zeynep geçmiş olsun.Bir senin kızın ateşlendiğini okuyabildim.Umarım çabuk geçer.
Öpüyorum sizi.Beni bekleyin anacıım..
sizede gecmis olsun cnmzeynep gecmiş olsuna.s.
misscim nice 7 aylara diyelim kayra beyezemuszemus
biz de bugun son aşımızı olduk
tum aşıları sorunsuz atlattık şükürler olsun:Saruboceq:
edolina kısa da olsa iyi tatillerrropuyorumnanaktan
ilk kez mi regl oluyorsun
ben de gecen ay oldum bugun 30.gun gelen giden yokmirmirmirmir
önceden de düzensizdi gerçi emziriyoruz ama umarım bundan sonra düzene girer
ya kızlar bişey sorcam ama gülmeyin
15 gün sonra falan tatile gidicez (kızımla ilk tatilim olcek)
ya ben gittiğim yerlerde turist olcak tabikide ya domuz gripi varsa ya bizede bulaşırsa diye kafayı
yicem geceleri rüyalarıma giriyo sizce cokmu evhamlıyım ben
doktordan geldik kızlar bogazı ve kulagı itaplanmış ilac verdi bu tatil oglum icin hicte iyi olmadı böyle giderse eve geri dönecem bütün düzenimiz altüst oldu uyuyamıyor sürekli aglıyo huzursuz
en ufak sesten bile uykusundan uyanıyo
inşallah doktorun verdiyi ilaclar şifa olur ardama hepinizin iyi dilekleri için teşk. ediyom rabbim bütün meleklerimize
acil şifa versin onları bize bagışlasın
hepinizi cok öpüyom
kendinize iyi bakın
:roflol: :roflol: :roflol: kıss bhkk sana ihtiyacım vardı valla iyi geldin gel bi öpüümm alnından Şeniz :smiley-cool:misscim mutlu yıllar :jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol: kıss bhkk sana ihtiyacım vardı valla iyi geldin gel bi öpüümm alnından Şeniz :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?