2008 Aralık Anneleri

günaydınn günaydınnnnnnnnnna.s.

güzel bi hafta sonu olsun ihşallahhhhhh:Saruboceq:
ama bize pek güzel olmayacak sanırsam çünkü bügün de hava yağmurluuuuu:çok üzgünüm:senağlama

ayyyyyyy üzülme canım yaaaaa evde olmanın tadınıçıkarın sizde.ben oğluşumla evde olmaya bayılıyorum dışarı çıksak bile hemen eve dönsek diye bakar oldum.

ayyyyyyy üzülme canım yaaaaa evde olmanın tadınıçıkarın sizde.ben oğluşumla evde olmaya bayılıyorum dışarı çıksak bile hemen eve dönsek diye bakar oldum.

tabiki evde olmak ta ayrı bi zevk ama
bazende insanın kendisini dışarılara atası geliyoo haniiikafamçokkarıştı
böğle oluncada diyorum arabasını boşuna almışım,kullanmak doğru dürüst nasip olmayacak sanırım bize :jeyyar:

Güzel aralık annelerine merhabaaa..

gezdik gezdik geldik. bugün saçımı kestirdim değişiklik oldu :))
oğluş bir haftadır geceleri uykuya dalamaz oldu. yemiyor içmiyor da. bi tek karpuz yiyo ya kızlar.. kaydirigubbakcemile3 bi de canı istese anne sütü.:sinifsinif: onun için de keyfinin gelmesini bekliyoruz. Dişlerinden galiba.. sağ üst dişimiz de patladı.. şimdi sırada 5 tane kabarmış diş kaldı.. (

siz neler yapıyosunzu çok okuyamadım. Nurten bebişin hastaymış canım onu okudum.. geçmiş olsun. acil şifalar inşallah..

ılkim de gidiyomuş.. :gitme:

Edam canım benim amma yağmur oldu her sene öyle mi oluyo be şekercim. vallaha bana burdan fenalık geldi sisin oraların havasından. sana kimbilir ne oldu be canım kafamçokkarıştı

merhaba annelerim...

ben de geçmişi okuyamadım henüz...
köyden geldik şimdi

SZK cım yaw ne kadar diş varmış öle sırada bekleyen...
maşallah size..

biz hala prüzsüz iki damakla yaşıyoruz :jeyyar:

zaten ben cok korkarak bekliyorum bu diş işini:bbo:

öpüyorum hepinizi...
güzel bir haftasonu olsun inş herkes i,çin..

Sorma be şeker.. peşpeşe böyle zor oldu.. kaydirigubbakcemile

Korkma korkma.. Atlatacaklar bi şekilde hayırlısı ile..

selam kızlaaaaar
günaydın mı desem iyi geceler mi
giremedim ya hiç
gezdik misafirliğe gittik çok yedim diye uyumadımm
kilo vercem yaa
kk da gezindim 1den beridir delikafadulden

ilk defa kızımla semt pazarına gittik
ve kucağımdan bırakınca uyudu kendiliğinden yorgunluktann

hepinizi ve bebiişleri öpüyorum geçmişi yarın okurum
hasta yorgun anne yoktur inşallah
varsa geçmiş olsunnn şimdidenn opuyorumnanaktan

selam güzel annişler nerelerdesiniz bakım yavv kimsecikler yok:sm_confused:herkese güzel pazarlar tatlişler..tabi herkes gezmelerde..dikkat edin güneşe kızlar tabi biliyorsunuzda bende hatırlatim dedimnaniknanikhepiniziöpüüyoroum tatlilaropuyorumnanaktan

ya nirdesiniz yaaa..kimsecikler yok bugün bütün herkes gezmelerde heralde..
siz gelin görürsünüzz gacılarkötükedihüso
bende sıkıldım bakım kim var diyrum kimsecekler yok:gitme:

iyi haftalar herkeseeeeeeeeeeeeeee.. güneş ve mehtap sordular banaa neredesiinnnnnnnnnnn ıŞTE GELDıM BURDAYIM ben bu işte ustayım opuyorumnanaktan :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…