2008 Aralık Anneleri

günaydın annelerim

gezmelerden dün akşam döndük
sonunda nihayet evimizdeyiz
sakarya istanbul gezimizin taze taze fırından yeni çıkmış fotoları
bakınızz face de

geçmişi okuyamadım özet bölümüne bir bakim

ee günaydını anladıkta mühebbet yokkmu hanimiş bnm muhabbet kuşlarım niredeler lmaz: bi kayfaltı ediimm :umursamaz:

kocaman selamlar aralık ayının en güzel annişlerine...a.s..
dün itibari ile evimizdeyiz kısmetse perşembeye kadar istanbuldayızz...
kızçemede bizede çok yaradı bu tatil umarım böyle devam eder...
giderken aşılanıp gitmiştik çok tereddütlü bir gün geçirmiştim ama çok şükür biri mızırdanmanın dışında dişe dokunur bi sorun yaşamadıkkkk:Saruboceq:

bizde durum bu bakalım sizlerde durum nasıl...günün özetinde şöyle bir gezinti yapayım bakalımmm

oy oy oy benim melek oğlumm
dün 7. ayına girdiii
canım kuzum benimmm

canimcim 7.ayınız kutlu olsun..hayırlı olsunn.ugurlu olsunopuyorumnanaktannice 7 aylara canim.

aaa lilişim hosgleidn..nasil geçti tatilin iyi canim cok cabuk döndün tatilden..sorma ya tatil bebişlerimize nasil iyi geliyor hemde bizeŞenizhosgedin canim:1hug:

hoşbuldum esincim....
tatil bitmedi canım kısmetse perşembe akşamı tekrar yolcuyuzzz
işimin işleri sebebiyle döndükkk
evet tatil çok yaradı bizede....
şimdilik kızçemi uyutayım sonra yine görüşürük canımcımmmm

aslında böyle ara verip cıkmak daha güzel oluyor canim biliyomusun..tekrar tatil yapacagini biiyosun ondan daha acayip oluyor vallakaydirigubbakcemile2neyse perşembe günene kadar burdasin canim..nekadar daha kalacaksin tatilde..ösletme kendini bacim:1hugpuyorumnanaktan

aynen öyle esincim ...zaten ben evimden öyle uzun zaman ayrı kalamayan bir tipimdirrr
sende durumlar nasıl???
minik prenses nasıllar????

slm kızlar nasılsınız bizde iyiyiz kızımın ilk incisini bugün gördüm bugünde evlilik yıldönümümüz 8 sene oldu artık dokuzuncu seneye yol aldık zaman çok çabuk geçiyo rabbim nice 8 seneler göstersin hepimize

yarıldım gülmekten akşam akşam :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol:
yarın sabah görüp güne neşeyle başlayın diye koyuyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…