2008 Aralık Anneleri

merhaba kızlar
eşimden fırsat bulup yazamıyorum

gözün aydın bhkcım iyi bir tatil olur gelmeleri inşallah senin için,

benim babam bile kucağından indirmemişti

hepinizi öpüyorum hemen çıkıyorum yakalanmadan:)

Haftasonu sessizliği sarmış topiği.Benim de internetim inadına öyle yavaş ki bütün gün hiçbir şey yapamadım nette.
BHK'cım inşallah umduğun gibi dinlenirsin.hatta şimdi dinleniyorsundur.

Ben dün pazar alışverişi yaptım.Her zaman yapamıyorum.Bol yeşillik,sebze falan aldım.Makarna ve tavuk yanına yeşilliği bol,renkli bir salata yapayım dedim.Marul,roka,maydonoz,dereotu,domates ve havuçtan oluşan zengin bir salata yaptım.Salatadan bol bol yedim.Sabah göğüslerimin ağrısıyla uyandım.Patlayacak gibi şişmişlerdi.Kızıma da akşam sütlü bebe bisküvisinden fazla yedirdiğim için 7 saat deliksiz uyumuş.Bir tarafı emdi,diğer tarafı rahatlamak için biraz sağdım.Anneannem söylemişti de gülmüştüm.Nasıl inekler otluyor,süt oluyor,sen de ot yersen sütün bol olur demişti.Gerçekten de öyleymiş.Hem rejim yapmak isteyenler için de güzel bir seçim.Paylaşayım dedim.

Bu arada ben ister istemez 4 kilo vermişim:lepi:Sıcaklardan iştahım çok yok.Gerçekten süt de yedikçe oluyormuş.Bu durumda zayıflamaya devam ederim herhalde:dance:

edolina kısa da olsa iyi tatillerrropuyorumnanaktan
ilk kez mi regl oluyorsun
ben de gecen ay oldum bugun 30.gun gelen giden yokmirmirmirmir
önceden de düzensizdi gerçi emziriyoruz ama umarım bundan sonra düzene girer

gecmis olsun edolinacim ben dogumdan sonraki aydan itibaren hemencik oluvermistim
eee okadar rahatlik yeter sanada
size ii tatiller cnm keyfini cikarin bol bol

edoşum sen yeni mi oldun regl ayyy kıyamam
valla beni süt müt korumadı dogum yaptım 40 gün sürdü zaten sonraki aylarda devam etti gelmeye
ne güzel alışmıştım

Anca bakabildim kızlar yazdıklarınıza.Teşekkür ederim hepinize.Oldu bitti.İlk 3 gün çeşme gibiydi resmen.Yatak,iç çamaşırı herşey battı.Sonra iki gün de azar azar geldi ve nihayet bitti.Kociş bu durumdan mutlu olarak rahat bir nefes aldı kaydirigubbakcemile3

Kısa tatilimize iki haftada bir hafta sonları devam edeceğiz.Ağustos ayında eşimin 1 haftalık izni var.Hatta o sırada Aydın'da kuzenimin düğünü var.O da beni düşündürüyor ya.Anişim çok sesli müzik olan yerlerde ağlamaya başlıyor.Nasıl tutacağım onu orada bilmiyorumNeyse Ramazan ayı boyunca da inşallah yazlıktayız.Sadece bir dersten sınava girmek için İzmir'e gidip geleceğiz.Yazlıkta telefonumuz yok.Dolayısıyla internet yok.Yani Ramazan ayında kapsama alanı dışında olacağım.

Çok uzattım ama aaa!Şimdilik buralardayım zemuszemus

ya kızlar benim sütüm kesildi daha gelmezmi 2 haftadır emzirmdim gelmez diye bir akıl verin bana yapıcak bişey yokmu

İyi akşamlar kızlar
tatilde olanlara iyi tatiller
aslında bende istiyorum ama bakalım, eşimin izin durumlarına göre tatile çıkabilirsek, minik kelebeğimle ilk tatilimiz olur.:teytey:

iyi ikşamlar kızlar
edolina süt için yeşillik konusunda ben de aynı deneyimleri yaşadım

sinemcimmemeden kesenlerin haftalar sonra bile sütü geliyor az da olsa
emzirmek istiyorsan acilen pompa almanı öneririm elektiriklisinden 3 saat arayla sağ
damla damla gelse bile bi kaç güne çoğalacaktır inşallah
bol su iç bi de dondurma sütlaç flan ye
bol da yeşillik
bi sağlık sorunun yoksa emzir bebeğinin sağlığı için

inşallah sütün gelir en kısa zamanda

hepinize iyi pazarlar kızlarr

ilk günaydin bizdeeeeennnnn..valla ilk defa bu göreve nail oldum cok mutluyum:roflol:hepinize ailenizle güzel pazarlar kızlar..bizde eylüle bugün alışverişe çıkıcaz biraz...öptük hepiniziopuyorumnanaktan

selam kızlar tatail matil derken siteye bayadır giremedim geçmişide okuyamadım.
umarımhepiniz iyidir.
kocaman öpüyorum erenimle sizi a.s.

eyvah savulun...
çövdürme muhabbeti başlıyor :jeyyar:

iki dakkalığına uğrim demiştim, çövdürme muhabbetine tav oldum, çok güldüm mis ve edolinanın mesajlarına.

benim oğlan da kendi azına çvdürdüydü, ağzı gözü olduğu gibi ıslandı.
bi kere de değil iki kere başardı :lepi:

ya sütümün geleceğini bilsem hemen bir tane elektrikli süt pompası alacağım ama gelmezse boşuna almak istemiyorum ya kızlar benim durumumda olan yokmu kesintiye uğramış sütü sonradan gelen ?

Selam kızlar

Oğluşumla güzle aralık annelerine şimdiden güzle bi hafta diliyoruz..
Biz bu haftasonu malesef fecii huysuzduk. growth şeysi diye düşünmek istiyorum ve umarım geçicidir. :Saruboceq:

hahahha bunu bi kez Emre de yapmıştı. hem detam altını temizlerken bi çövdürdüydü ki yüzü gözü koltuk duvar tamamen yıkandıydı ben müdahale edene kadar.. delikafadulden

ya sütümün geleceğini bilsem hemen bir tane elektrikli süt pompası alacağım ama gelmezse boşuna almak istemiyorum ya kızlar benim durumumda olan yokmu kesintiye uğramış sütü sonradan gelen ?

canım sütün azaldı mı tamamen mi gitti.sütten kesen bi arkadaşımın bile 15 gün sonra bebeğini mezi,rme durumu olmuştu ve sütü gelmişti. bence uğraşmaya değer ama sen bilirsin..

ewet cnm
yanlız değilsin
malesef benimde sütüm bitti senağlama
oğlanda emmiyordu zaten
emmeye emmeye iyice geriledi
sade bu sebepte değil tabii sütümün gitmesi
başka sıkıntılı şeylerde oldu ve sütümün gitmesini tetikledi
sebep olanlar utansın ne diyim
ısrarla veriyorum mememi emsin diye
ama almıyor :1no2:
ne kadar aç olsada..
sağmayı düşünüyorum bende
en azından çıktığı kadarını içsin :çok üzgünüm:
ama kokumu ala ala sarmaş dolaş
anne olmanın keyfine sonuna kadar vara vara
emzirmek isterdim mafoldumben
emzirme şansımın yok olduğunu düşünüyorum

bugün ilk günaydın bizden mi olcakkkk

hadi bakalımmm günaydınn güzel annelerimmm
günaydınn tüm türkiyeeee
eeeeeeeee..................:sm_cool:a.s.

helloo tık tık tık eyiigünlerrrrrrr :roflol: kimse yokmmuu ayoollllllllllllllllll

edaamcımm pek bi güzel girişş yapmışsınn günee bayıldım opuyorumnanaktan ama kismecikler yokki :umursamaz:

ha bu arada çöövvdürmekkk tekrar dönüp dolaşıp bana gelmişkkennn

bizimkide kendi yüzünee hatta agzının içine işemişti maleseff biide tanziklii işiolarkii bıcırıklarrr teee nerden nereleri batırıyoo valla yarış yaptırasım geldii erkek bebeleri bi araya toplayıpp ahahahhahaha dayıycan suyuu sonraa hadi 1--2 --3 ateşşşşşşşşşş
:roflol: roflol:

selamlar güzel anneler..valla kimsecikler yoklar yaa.kaç gğündür bakıyorum daha sayfasayısı bilem degişmemişkaydirigubbakcemile3çövdürme deyince..valla bizde öyle bi sorun yok kız olunca daha kolay oluyor demekki:roflol:alttan yavaşca sızıp gidiyor:roflol:hepiniziöpüyorum kızlar..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…