- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.161
helloo tık tık tık eyiigünlerrrrrrr :roflol: kimse yokmmuu ayoollllllllllllllllll
edaamcımm pek bi güzel girişş yapmışsınn günee bayıldım opuyorumnanaktan ama kismecikler yokki :umursamaz:
ha bu arada çöövvdürmekkk tekrar dönüp dolaşıp bana gelmişkkennn
bizimkide kendi yüzünee hatta agzının içine işemişti maleseff biide tanziklii işiolarkii bıcırıklarrr teee nerden nereleri batırıyoo valla yarış yaptırasım geldii erkek bebeleri bi araya toplayıpp ahahahhahaha dayıycan suyuu sonraa hadi 1--2 --3 ateşşşşşşşşşş :roflol: roflol:
selamlar güzel anneler..valla kimsecikler yoklar yaa.kaç gğündür bakıyorum daha sayfasayısı bilem degişmemişkaydirigubbakcemile3çövdürme deyince..valla bizde öyle bi sorun yok kız olunca daha kolay oluyor demekki:roflol:alttan yavaşca sızıp gidiyor:roflol:hepiniziöpüyorum kızlar..opuyorumnanaktan
slm kızlaarrrrr nabersiniizzzz
erkek analarıı şurada biraraya gelsekte bi yazsak daha ne maceralar çıkar kimbilir.. sırnaşık şey evet zeaa.cimm sidik yarıştırma çook hoşuma gitti vallaa.. kim birinci olar dersenn valla kayraam favoriimm gördüklerim yaşadıklarımda garantimdirr :lepi: :lepi:
kızlar kimsecikler yok ama ben derdimi anlatayım da okuyan bilen çıkar belki
bugün oğlumu aylık kontrolune götürdüm kızlar geçen ay hatırlarsanız iki aydır boyu kg su aynıydı
bugünle birlikde 3.ayı oldu boyu kg su aynı.doktor sadece vitamin yazmakla yetindi.benim oğlum yiyor yemekle ilgili problemi yok üstüne birde emiyor.sabah sekiz gündüz 12-13 arası ve akşamları sekizden emiyor çalıştığım için.diğer dikkatimi çeken olaysa ayakbaşparmağının tırnakları düşmüştü tekrar çıktı.garip ılanı yine düşüyor.doktora sordum cildiyeye götür dedi bana.
ben yarın oğlumu özel doktora götürüyorum ama yinede size danışmak istedim.
kızlar kimsecikler yok ama ben derdimi anlatayım da okuyan bilen çıkar belki
bugün oğlumu aylık kontrolune götürdüm kızlar geçen ay hatırlarsanız iki aydır boyu kg su aynıydı
bugünle birlikde 3.ayı oldu boyu kg su aynı.doktor sadece vitamin yazmakla yetindi.benim oğlum yiyor yemekle ilgili problemi yok üstüne birde emiyor.sabah sekiz gündüz 12-13 arası ve akşamları sekizden emiyor çalıştığım için.diğer dikkatimi çeken olaysa ayakbaşparmağının tırnakları düşmüştü tekrar çıktı.garip ılanı yine düşüyor.doktora sordum cildiyeye götür dedi bana.
ben yarın oğlumu özel doktora götürüyorum ama yinede size danışmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?