2008 Aralık Anneleri

sidik yarışımı yaptırcaan kıs paşalara :lepi: ay kim kazanırdı acaba DD

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

erkek analarıı şurada biraraya gelsekte bi yazsak daha ne maceralar çıkar kimbilir.. sırnaşık şey evet zeaa.cimm sidik yarıştırma çook hoşuma gitti vallaa.. kim birinci olar dersenn valla kayraam favoriimm gördüklerim yaşadıklarımda garantimdirr :lepi: :lepi:

wallahi misscimm evet erkek bebek sahibi olaraktan gerçekten bizde de cok maceralarrr ama hangi birini anlatsak kiiiiidelikafadulden:roflol:

kızlar kimsecikler yok ama ben derdimi anlatayım da okuyan bilen çıkar belki
bugün oğlumu aylık kontrolune götürdüm kızlar geçen ay hatırlarsanız iki aydır boyu kg su aynıydı
bugünle birlikde 3.ayı oldu boyu kg su aynı.doktor sadece vitamin yazmakla yetindi.benim oğlum yiyor yemekle ilgili problemi yok üstüne birde emiyor.sabah sekiz gündüz 12-13 arası ve akşamları sekizden emiyor çalıştığım için.diğer dikkatimi çeken olaysa ayakbaşparmağının tırnakları düşmüştü tekrar çıktı.garip ılanı yine düşüyor.doktora sordum cildiyeye götür dedi bana.
ben yarın oğlumu özel doktora götürüyorum ama yinede size danışmak istedim.

canim kilo almamasiyla ilgili bişey demedimiki dr.anlamadim.hemen vitamin vermiş ama..cok hareketli bi bebegin var canim hareketliğyse eger çok cabuk yakar yediklerini..endişe etme canim nasil olsa normal boyutlarda bi bebişin var..tırnak içinde bencede bi cildiyeye götür canim iki kere düşmüş tırnagi..önemli bişey degildir gerçi rahat ol canim geçmiş olsun öpüyorumopuyorumnanaktan

ay canım valla ilk defa böyle bişey duydum inşallah bi problem değildir haberlerini bekliyoruz

kızlar kilosunu anlıyorum hareketli ve sıcaklardan tamam peki ya boy.neyse yarın bir gidelim bakalım ne diyocek özelde baktırayım birde.beklemem kabahat gerçi.neden geçen ay götürmedimse.kg almamasıyla ilgili hiç bişi demedi canım.

canim boyunu dogru ölçtüklerine eminmisin.bazen yanliş ölcüyorlar..bide başka yerde ölçtürsen.saglik ocagdaölçtür bide belki yanliş ölçmüşlerdir

Gökdeniz geçmiş olsun canım. Sen bence de bi özel hastaneye götür. sinir oluyorum böyle tavsiyesiz fikirsiz drlara.. ölç biç tart hadii güle güle olur mu yaa.. Umarım tez zamanda iyileşir kuzucuğun..

selam millet nasılsınız.beni hiç sormayın harap ve bitap düşmüş bir haldeyim.
nöbetten çıktım gün boyu kızın gözünün içine baktım uyusun diye ama nerde spa artık büyüdükçe oyuna düşkün oldu.
bir de gezmeyi öğrendi nöbetlerde devamlı hastaneye emmeye gelip gittiğinden araba da gezmek istiyor.şimdi uyudu biz de yemek yedik ben de sızmak üzereyim

günaydınnnnnn
ilk günaydın bizden sanırım bugün
saat 11:30 da doktorla randevumuz gelince ayrıntıları yazarım arkadaşlar ve böylece bu konudada bilgilenelim.
Allah yardımcımız olsun içim rahat bişi çıkmaz inşaallah.
ilginize teşekkür ederim.

günaydınn güzel annelerimmmmmmmmma.s.

gökdenizcim ihşallahh güzel haberlerle gelirsin canımm.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…