- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #32.181
gökdenizcim verdiin bilgiler için çook teşekkür ederimm.. oğlunun tırnakları ile ilgili bişi olmamasına sewindimm önemli olsa bişi derdi heralde.. yalnız cildiyecimi baktıı bu tırnaga yoksa yeni bi çocuk doktorunamı götürdün
ay şu uyku işi zaten beni mahvediyor.uyutalimda uyuyackmi bakalım.benim kızım gündüz 4 saat uyumadimi delirir gün içinde bende gökdenizcim bu drlari anlamıyorum.cocuk bu bi saati bi saatini tutmuyorki..bende isterim erken yatsin sabah erken kalksin ama kızım gece 3 lere kadar oyun istiyor dün uyutamadik her yolu denedik..elde sallama ,ayakta sallama,soınra acaba cokmu yiyo dedik gece yatarken vermdim dün sadeceanne sütü verdim oda fayda etmedi.en son eşimle gecenin 3 ünde atladik arabaya anca kucagimda arabada uyudu.eve geldik yatırdik.gündüzleri hiç bi problem yok uykusunda..ama babasi gelince asla uyumaz hep babasiyla oynamak istiyogamyoncuiremsugece3 e kadar ya..adam bide yorgun yurgun sabah 7 de işe gitti..ya napimarkadaslar bana bi akıl veren yokmu:1no2:
esincim bak sorun iyi olmuş yazmayı unutmuşum uyku konusunda birde dediki uyku alışkanlığı bu ayda edinilir eğer bebeğinize uyumayı bu ayda öğretmezsen 1 yaşında ya dövmeye gidersin yada kafayı yersin dedi.akşam yatıracakmışız gece uyandığında kucağa almayacakmışız meme vermeyecekmişiz sadece pışpışlayacakmışız yatağında ilk hafta yarım saat ağlarmış 2.hafta onbeş dakika 3.hafta uyur dedi.
dedide sadece dedi gibi geliyo bana benim oğlum he yarım saat ağlayacak he ben gitmezsem o atlar gelir yatağından.düşecekmiş şaşacakmış erkek tam erkek.korkuyorum zaten akşama arakatı kaldıralım dedik eşimle.
bu arada aklıma geldikçe yazıyorum yok sütüm yetmedi bitti süt sağcam diye uğraşma artık dedi süt işi bitti artık günlük gıdalardan beslenecek dedi.ama sütün varsa fırsatını buldukça emzir dedi.ama bundan sonra vitamini sütten değil ek gıdalarından alacakmış.
yok esincim benimkinde öyle dolama falan olmadı dolamayı biliyorm.bizimki direk düştü.benim oğlumun kesin vitamin eksikliği.düşme şeklide onu gösteriyo.yeni tırnak çıktı alttan eskisi düştü.şimdi yine düşüyor.süt için canımı sıkmıyorum ben sütüm var Allaha şükür.çalıştığım için sağıyorum.bana sağma dedi ama rahatsız ediyor sağmazsam.
bakalım beklicez bir ay daha en az 250 gr almamız gerekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?