2008 Aralık Anneleri

günün haberi bizden olsun
EYLÜL DURU su çiçeği çıkarıyor....
tatlı geldi tatlı çıkar inş.
aşısıda yapılamamıştı daha ya hadi hayırlısı...

kelebegim su cicegi mi tuh ya nerden kapmis onu
sorunsuz atlatirsiniz ins gecmis olsun simdidena.s.

gokdenizcim nasil sagma yaa ben anlamadi:uhm:
anne sutu verme mi dio sutten kes mi dio yani:uhm:
sut varken mama mi verecekmisiz lmaz:

ayy kıyamam bu sıcaklarda inşallah kolay atlatır ateş falanda yapıo sanırım kimden bulaştıki umarım sarsmadn gelir geçerr

uzun süreli çanakkaleye yaptığımız akraba ziyaretinden kaptıkta geldik
hacı yolu bekler gibi bekliyordum inşallah bizimle gelmemiştir diye
ama korktuğum başımıza geldi
şimdilik ateşimiz yok ama ben her ihtimale karşı ilaç verdim
doktor su çiçeklerinin üzerine sürmek için jel verdi
birkaç gün huzursuz günler bizi bekliyor
inş. kolay atlatırız.

bu arada su çiçeği aşısı olmamıza gerekte kalmadı
doktorumuzun espirisi....

kelebeğim geçmiş olsun canım.kolayca atlatır inşaallah.
meyracım artık anne sütü önemli değil diyor doktor emiyorsa ver ama sağacam az çıktı falan diye uğraşma diyo.artık vitamini ek gıdalardan alacak diyo.biberon mamasınada gerek yok diyor.
veeeeeeeeeeeeee
benden size süpriz bir haber
ballım 53 marmarisde tatilde biliyorsunuz konuştuk yarın akşam buluşuyoruzzzzzzzzzzzzzzz.

aa kelebeğim çook geçmiş olsunn su çiçeğii oldu demek yawrucak kıyamam ınşallah hafif atlatır yawrucak..

gökdeniz sizede hayırlı buluşmalar şekeriim ama efsada su ciceği diyosun bence bebekleri bir araya getirmeyin ya bulaşırsa senin oğlunada.. zaten kilo almadı falan diosun hastalanırsa zayıflar Allah korusun neyse duruma göre zaten ayarlarsınız siz.. fotoları beklioruzzzzzzzz zemuszemus

kelebeğim geçmiş olsun miniğin su çiçeği çıkarıyormuş, kolay atlatır inşallah.
doktor konusunda bende dertliyim kızlar ya, kafamçokkarıştıbir türlü gönlüme göre bir doktor bulamadım kızıma, 2. doktorumuz ama yenisini arıyorum,kafamçokkarıştı

allahdan ben doktor konusunda çok şanslıyım canim..dogumdada öyleydi şimdi kızım içinde dr.çok iyi allahtan..sen nerde oturyosun canim:uhm:

kelebeğim çok geçmiş olsun hayırlisiyla atlatırsınız inşallah.valla dr.dogru demiş aşıya gerek kalmamiş:1rolleyes:

slm millet geçmiş olsun kuzulara çok zor olucak kaşınır su çiçeğide önceden okumaya yetişemiyodum pek girmiyodum şimdi rahat yahu

gökdeniz cim verdiğin bilgiler için teşekkürler

o nasıl işmiş yaa..delikafadulden sağ güzelim sen deli mi ne dr da. yasakkelime azalırsa kendiliğinden azalıyo zaten süt dediğin. belki arada bi kaç sağma saatini atlar yada arayı uzatırsın olur biter.. şahsi fikrim en az1,5 yaşına kadar annesütü verilmesi. bence önemsiz diye bişey yok. evet vitamin mineral gıdalardan alıcak buyursun alsın ama hiç bı gıdadan anne sütünden aldığı bağışıklık ve korumayı almayacak..

aman Allahım bir su çiçeği vakası daha...
Allah şifa versin minik kelebeğe...

efsacık da iyileşmiştir inş artık...

oyy miniklerim benim ya..

biz de bu akşam deliksiz uykunun tadına vardık yine haftalardan sonra.

Allaha binlerce kez şükür

sabah 2 dişimiz pırtlamış..
meğer sıkıntısı bundanmış kuzumun..:asigim:

herkesi öptüm,
iyi geceler bizden..

szk ya katılıyorum gokdenızcım
1yasına kadar en az 500ml sut almalı dıye bılıorum anne sutu yoksa devam sutu tabıkı ama mutlaka içmeli sutun yeri ayrı mamanın yeri ayrı
nasıl onemsiz der ben cözemedim
süt içmeyen bebe olur mu yaws
onumuzdeki hafta dr kontrolunde sorayım bakalım bunua.s

bhk gozun aydın 2 inciniz gelmiş nihayet:teytey:bızde daha bıse yok yaaa

tşkler ben sağmaya devam ediyorum doktorun o dediği bir kulağımdan girip diğerinden çıktı.bağışıklık sisteminin güçlenmesi için gerekli.emdiği kadar vericem emerek sağarak.sonrada aptamil.zaten çok ii diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…